Další články

Fowler se možná vrátí na anglické trávníky

Spoluhráčem českého útočníka Romana Bednáře v anglickém Blackpoolu se možná stane bývalý slavný útočník Liverpoolu Robbie Fowler. S druholigovým mužstvem začal ve čtvrtek trénovat a po čtyřech letech v Austrálii i Thajsku a krachu angažmá v Indii by se mohl vrátit na domácí trávníky.

Fowler s fotbalem nekončí, jde do Thajska

Liverpoolská legenda a bývalý reprezentační útočník Robbie Fowler si nečekaně prodlouží hráčskou kariéru v Thajsku. Šestatřicetiletý anglický fotbalista se dohodl s thajským mistrem Muangthong United a pokud v sobotu projde zdravotními testy, v neděli jej klub slavnostně představí jako svou novou hvězdu.

50 nejlepších hráčů Liverpoolu

Mezi padesátkou nejlepších hráčů Liverpoolu, které vyhral deník The Times, je hned několik fotbalistů ze současného kádru Rafaela Beníteze. Nejvýše je z nich kapitán Steven Gerrard na druhém místě. Žebříček: 1. Kenny Dalglish, 2. Steven Gerrard, 3. John Barnes, 4. Graeme Souness, 5. Tommy Smith, 6. Kevin Keegan, 7. Alan Hansen, 8. Billy Liddell, 9. Jamie Carragher, 10. Roger Hunt, 11. Ian Rush, ...14. Robbie Fowler, 19. Michael Owen, 42. Jerzy Dudek, 46. Sami Hyypia, 50. Fernando Torres.

Fowler opustí Anglii a posílí nováčka australské ligy

Bývalý útočník Liverpoolu Robbie Fowler bude v kariéře pokračovat v Austrálii. Třiatřicetiletý Angličan, který byl v prosinci propuštěn z Blackburnu, podepsal dvouletou smlouvu s týmem North Queensland Fury. Ten se od příští sezony zapojí do australské nejvyšší soutěže.

Fowler je stále hladový

Robbie Fowler, který nedávno překvapil celou fotbalovou veřejnost svým odchodem do Blackburnu, poskytl první rozhovor mediím od 11. července, kdy odešel z druholigového Cardiffu.

Blackburn se s Fowlerem dohodl

Robbie Fowler nakonec přece jenom bude hájit barvy Blackburnu. Zkušený útočník s Rovers trénoval od doby, co se novým manažerem klubu stal Paul Ince, nyní se s vedením konečně dohodl na podmínkách smlouvy. Ta je platná na tři měsíce a Fowler bude placen podle toho, kolik času stráví na hřišti...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele