Další články

Zkušený brankář Ceni se ve 42 letech rozhodl skončit s fotbalem

Poslední zápas aktivní kariéry za sebou má Rogério Ceni. Zkušený brazilský brankář se rozhodl pověsit rukavice na hřebík a už tak nerozšíří svou sbírku čítající 1 256 zápasů a 131 nastřílených gólů v barvách domovského São Paula...

Brankář Ceni překonal Giggsův rekord

Brazilský brankář Rogério Ceni je novým světovým rekordmanem v počtu vítězství za jediný klub. Dosavadní milník velšské legendy Ryana Giggse v podobě 589 výher pokořil Ceni v pondělí v 31. kole brazilské ligy poté, co vychytal Sao Paulu vítězství 3:0 nad týmem Goias.

Brankář-kanonýr Ceni na konci roku skončí s fotbalem

Nejlepší střelec mezi brankáři Brazilec Rogério Ceni uzavře na konci roku aktivní kariéru. Jednačtyřicetiletému gólmanovi v té době vyprší smlouva v Sao Paulu, za který chytá celou svou profesionální dráhu.

Brankářský rekordman Rogério Ceni s fotbalem nekončí

Rekordman mezi brankáři podle počtu vstřelených gólů Rogério Ceni ještě s fotbalem nekončí. Původně oznámil odchod do důchodu s koncem kalendářního roku ve 40 letech, ale jeho klub São Paulo ho přesvědčil k pokračování kariéry. Může tak ještě rozšířit dosavadní počet 113 nastřílených branek.

Brankář Rogério Ceni vyrovnal Pelého rekord v počtu zápasů

Brankář São Paula Rogério Ceni vyrovnal ve středečním utkání Jihoamerického poháru rekord legendárního Pelého v počtu odehraných zápasů za jeden klub v Brazílii. Po svém 1116. duelu však čtyřicetiletý gólman příliš důvodů k oslavám neměl - jeho tým v úvodním semifinálovém duelu podlehl 1:3 celku Ponte Preta.

Tohle ještě není konec, vzkazuje vážně zraněný Ceni

Rogério Ceni je čerstvě na hodně dlouho mimo hru, za každou cenu ale zahání myšlenky na odchod do fotbalového důvodu. Veterán a kanonýr mezi tyčemi brazilského Sao Paula je odhodlán vyléčit vážně zraněné rameno a ještě se vrátit na hřiště...

Brazilský brankář Ceni má na kontě tisíc odchytaných zápasů

Jubilejní tisící utkání kariéry odchytal brankář Sao Paula Rogério Ceni. Přispěl v něm svému týmu k výhře 2:1 nad Atlétikem Mineiro před zraky 60.514 fanoušků, což je největší návštěva této sezony brazilské ligy.

Brankář Ceni vstřelil 100. gól v kariéře

Brazilský brankář Rogério Ceni si připsal jubilejní 100. gól v kariéře. Osmatřicetiletý kanonýr mezi gólmany pomohl Sao Paulu přesně provedeným přímým kopem porazit v nedělním ligovém utkání Corinthians 2:1.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele