Další články

Budějovice usilují o Otepku

Fotbalisté Českých Budějovic dnes zahájili přípravu na novou sezonu a ihned odcestovali na kondiční soustředění do Frymburku. Trenér Jaroslav Šilhavý má momentálně k dispozici 25 hráčů včetně zkušeného Rudolfa Otepky, jehož příchod na jih Čech však stále není dotažený. Protřelý středopolař v Dynamu na jaře hostoval ze Sigmy Olomouc.

Záložník Otepka bude na jaře hostovat v Budějovicích

Olomoucký záložník Rudolf Otepka se stal první zimní posilou Českých Budějovic. Šestatřicetiletý fotbalista jde do třináctého týmu tabulky na půlroční hostování s následnou opcí.

Ostravští fanoušci vypískali Otepku, ten prý ale zůstal klidný

Na první zápas proti Ostravě asi olomoucký fotbalista Rudolf Otepka po odchodu z Baníku úplně v nejlepším vzpomínat nebude. Zkušený záložník byl celé utkání terčem zloby ostravských fanoušků, kteří mu nemohou odpustit pár kritických výroků na adresu klubu v médiích.

Olomouc posílí Otepka a Brazilec Caihame

Fotbalisty Olomouce posílí zkušený záložník Rudolf Otepka, který přestupuje z Baníku Ostrava. Na Hané podepsal smlouvu na dva roky. Sigma navíc angažovala z Petržalky i brazilského útočníka Esise Steinese Caihameho, jenž si na testech vysloužil tříletý kontrakt.

Otepka po sezoně v Ostravě skončí, proto už nehraje

Fotbalový záložník Rudolf Otepka v Ostravě po sezoně definitivně skončí. Informaci, o které se v zákulisí dlouhodobě spekulovalo, dnes oficiálně potvrdil na klubovém webu Baníku generální manažer a trenér Verner Lička.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele