Shaun Wright-Phillips Články

Další články

Shaun Wright-Phillips se vrací do Manchesteru City

Shaun Wright-Phillips se vrací do klubu, v jehož barvách se poprvé výrazněji zapsal do podvědomí fotbalových fanoušků. 26letý anglický reprezentant opouští Chelsea a stal se novou posilou Manchesteru City...

Redknapp si vytipoval další dvě posily

Kouč Portsmouthu Harry Redknapp poodhalil své přestupové plány. 61letý trenér by si chtěl na Fratton Park přivést ‚londýnské‘ duo, respektive hráče z klubů působících v Londýně. Měli by jimi být Shaun Wright-Phillips z Chelsea a Younes Kaboul z konkurenčního Tottehnamu.

Redknapp potvrdil zájem o Wrighta-Phillipse

Shaun Wright-Phillips se po přestupu z Manchesteru City nikdy nedokázal nastálo prosadit do základní sestavy Chelsea a pravidelně se mluví o jeho odchodu ze Stamford Bridge. Jedním ze současných zájemců je Portsmouth, což potvrdil manažer Harry Redknapp...

Carvalho na odchodu, o Wright-Phillipse je zájem

Podle obránce Chelsea Alcidese, jenž půldruhé sezóny strávil na hostování v nizozemském PSV Eindhoven a za Blues si ještě nekopl, je jeho spoluhráč Ricardo Carvalho blízko odchodu ze Stamford Bridge. Podobně se mluví také o křídelníkovi Shaunu Wright-Phillipsovi, o kterého má zájem Portsmouth.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele