Další články

Plavšić podle médií odejde ze Slavie do Rakówa

Srdjan Plavšić podle polských a českých médií odejde ze Slavie do Čenstochové. S úřadujícím polským mistrem má sedmadvacetiletý křídelník podepsat víceletou smlouvu. Kontrakt v pražském klubu by mu vypršel příští rok v červnu.

Baník dohraje nadstavbu ligy bez zraněného záložníka Plavšiće

Ostravě ve zbývajících dvou kolech nadstavbové skupiny o udržení nepomůže záložník Srdjan Plavšić. Sedmadvacetiletý Srb odehrál poslední zápasy se sebezapřením a Baník mu po zajištění záchrany v nejvyšší soutěži umožní doléčit zdravotní problémy.

Baník Ostrava posílili Plavšič a Cadu

Kádr Ostravy posílili v závěru přestupního termínu srbský záložník Srdjan Plavšič ze Slavie a Brazilec Cadu z Plzně. Oba do Baníku zamířili na hostování do konce sezony. Klub o tom informoval na svém oficiálním webu.

Sport: Plavšić míří ze Slavie na hostování do Baníku Ostrava

Srbský křídelník Srdjan Plavšić míří z pražské Slavie na roční hostování do Baníku Ostrava. Na webu o tom informoval deník Sport. Šestadvacetiletý hráč by se ve slezském klubu znovu potkal s bývalým trenérem ze Sparty Pavlem Vrbou.

Jsem rád, že jsem nastoupil, ale mrzí mě chyba před gólem Rakówa, řekl Plavšić

Srdjan Plavšić byl jednou nohou pryč ze Slavie a měl blízko k odchodu do Turecka, nakonec ale v Edenu zůstal a nečekaně se dostal na soupisku pro 4. předkolo Evropské konferenční ligy proti Rakówu Čenstochová. Po zranění Oscara Dorleyho ve 40. minutě úvodního venkovního utkání naskočil šestadvacetiletý srbský levý záložník či bek do hry a zaznamenal první soutěžní start v sezoně...

Plavšić o krásném gólu: Chtěl jsem ukázat, že i pravou to umím

Srdjan Plavšić byl šťastný, že konečně vstřelil první soutěžní gól za Slavii od loňského příchodu z konkurenční Sparty. Šestadvacetiletý srbský univerzál zlomil dlouhé čekání ve třetím kole ligové nadstavbové skupiny o titul proti Slovácku úchvatným lobem ze 40 metrů do prázdné branky a povedený volej označil za nejhezčí trefu kariéry. Skóroval přitom svou slabší pravou nohou.

Slavia přivedla ze Sparty srbského záložníka Plavšiće

Slavia potvrdila příchod záložníka Srdjana Plavšiće ze Sparty. Pětadvacetiletý Srb podepsal s mistrovským celkem tříletou smlouvu. Vršovičtí o tom informovali na svém webu.

Plavšić po sezoně ve Spartě skončí, podle klubu odmítl novou smlouvu

Srbský fotbalista Srdjan Plavšić po sezoně opustí Spartu. Podle pražského klubu pětadvacetiletý záložník nepřijal nabídku na prodloužení smlouvy, která mu vyprší 30. června.

Dávám málo gólů, ale když se trefím, je to hezké, řekl Plavšič

Výstavním gólem zařídil záložník Srdjan Plavšič Spartě v 28. kole v pražském derby se Slavií bod za remízu 1:1. V 53. minutě se k němu po rohu dostal odražený balon a třiadvacetiletý Srb po zpracování míče před vápnem vypálil a střelou pod břevno překonal gólmana Ondřeje Koláře a srovnal. Plavšič přiznal, že se trefil opravdu parádně.

Ben Chaim se stal nejdražším hráčem ligy, Spartu posílil i Plavšič

Spartu posílil izraelský reprezentant Tal Ben Chaim z Maccabi Tel Aviv a stal se nejdražším fotbalistou v historii české ligy. Pražané podle izraelských médií zaplatí výkupní klauzuli 2,9 milionu eur (asi 76,2 milionu korun). Letenský klub dnes získal také Srba Srdjana Plavšiče z Crvene Zvezdy Bělehrad. Oba křídelní záložníci rozšířili počet letních posil Sparty na sedm.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele