Další články

Vlček si užívá roli vedoucího mužstva, nohy ho zatím nesvrbí

Dvacet let zažíval Stanislav Vlček "galeje" při zimní přípravě jako hráč, na probíhajícím kondičním soustředění ve Špindlerově Mlýně má poprvé jinou úlohu. Jako vedoucí mužstva pražské Slavie se stará o to, aby vše během pobytu fungovalo, jak má. Svou novou roli si zatím pochvaluje.

Dojatý slávista Vlček se s kariérou rozloučil porážkou s Baníkem

Hořkou příchuť mělo rozloučení s profesionální kariérou v utkání proti Baníku Ostrava pro slávistického útočníka Stanislava Vlčka. Novodobá legenda "sešívaných" odehrála posledních 26 minut, ale nedostala se do šance a domácí porážku 0:2 neodvrátila.

Slávista Vlček skončí po podzimní části s fotbalem

Slávistický útočník Stanislav Vlček uzavře na konci podzimní části sezony profesionální kariéru. Šestatřicetiletý bývalý reprezentant a ligový mistr ze sezony 2007/2008 se oficiálně rozloučí s fanoušky v domácím duelu s Baníkem Ostrava.

Museli se nad námi smilovat a dát si vlastní gól, smál se Vlček

Stanislav Vlček prodělal v minulých dnech virózu, přesto ho kouč Martin Poustka v pondělním derby se Žižkovem po dvouzápasové pauze opět nasadil do základní sestavy. A šestatřicetiletý veterán se mu odvděčil výborným způsobem.

Ve Slavii končí brankář Zlámal a obránce Vomáčka

Pražská Slavia hlásí první změny v kádru pro příští sezonu. Vedení klubu se rozhodlo, že neprodlouží smlouvu s obráncem Benjaminem Vomáčkou, a ve vršovickém celku končí po ročním hostování z italského Udinese také brankář Zdeněk Zlámal.

Vlček si krach Slavie nedovede představit a věří Platilovi

Útočník Stanislav Vlček si nedovede představit, že by Slavia zkrachovala a měla by zmizet z prvoligové mapy. Jeden z nejzkušenějších hráčů v kádru vršovického celku stále doufá, že se kritickou finanční situaci v zadluženém klubu podaří vyřešit a černé myšlenky na pád do třetí ligy si zatím nepřipouští.

Vlčka trápí situace ve Slavii, v klubu podle něj vymizela pokora

Když se útočník Stanislav Vlček předloni vracel z Anderlechtu Brusel zpět do Slavie, ani v tom nejčernějším snu by ho nenapadlo, že za rok a půl bude pražský celek řešit existenční problémy a bojovat o udržení v lize. Zkušeného kanonýra současná situace ve vršovickém klubu hodně trápí.

Slávista Vlček je po operaci kolena, zimní přípravu ale stihne

Slávista Stanislav Vlček se minulý týden podrobil operaci kolena. Rehabilitace by měla zabrat tři až čtyři týdny, do startu zimní přípravy by tak čtyřiatřicetiletý útočník měl být v pořádku. Slavia o tom informovala na svém webu.

Vlček dal po dlouhé době gól a rozhodl o výhře Slavie

Od osmnáctého kola minulé sezony čekal slávistický útočník Stanislav Vlček na další ligovou branku. Včera rozhodl jediným gólem zápas s fotbalisty Mladé Boleslavi a po výhře 1:0 zajistil červenobílým první tříbodový zisk v novém ligovém ročníku.

Vlčka těší střelecké probuzení, Seneckého mrzely laciné branky

Pocity radosti z vítězství s velkou úlevou se mísily v hlavách ústředních postav dnešního zápasu mezi Slavií a Českými Budějovicemi. Stanislav Vlček oslavil svůj 400. zápas v lize dvěma góly, kterými ukončil střelecké trápení, jež ho provázelo od loňského návratu z Anderlechtu Brusel.

Slávista Vlček míří do ligového klubu "čtyřstovkařů"

Stanislav Vlček se v pondělí s největší pravděpodobností stane devátým fotbalistou s 400 starty v nejvyšší české lize na kontě. Útočník Slavie Praha by neměl chybět v sestavě červenobílých v dohrávce 18. kola, v němž Slavia přivítá v Edenu České Budějovice.

Vlček: Uhráli jsme lepší výsledek, než jsme doufali

Fotbalisté Slavie ani nedoufali, že by mohli Crvenou Zvezdu Bělehrad v úvodním utkání 4. předkola Evropské ligy porazit rozdílem tří branek. Podle kapitána Stanislava Vlčka jejich výkon předčil všechna očekávání. Sice varuje před přílišným optimismem, zároveň však ví, že by slávisté byli hloupí, kdyby o postup přišli.

Slávisté byli po vyřazení s Tiraspolem zdrcení

Slávisté po překvapivém vyřazení v třetím předkole Ligy mistrů od moldavského Šeriffu Tiraspol jen těžko hledali slova. Ligový mistr se už už viděl v dalším kole nejprestižnější klubové soutěže, ale v nastavení inkasoval vyrovnávací gól a po domácí remíze 1:1 se s vidinou milionových zisků nečekaně rychle rozloučil.

Vlček: Pod trenérem Jarolímem nemá místo jisté ani kapitán

Stanislav Vlček by měl v sobotu nastoupit po roce a půl v ligovém zápase v barvách pražské Slavie. Po návratu z Anderlechtu Brusel byl navíc zvolen kapitánem mužstva, ani to mu ale nezaručuje místo v sestavě. Pod vedením trenéra Karla Jarolíma prý nemá pevné místo v týmu ani samotný kapitán, zvlášť při současné konkurenci po přebudování kádru.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele