Další články

Kučera slavil s mírou, jít v roušce k zápasu bere jako zbytečné

Teplický Tomáš Kučera v úvodním utkání obnoveného ligového ročníku po koronavirové přestávce proti Liberci ukončil více než dvouleté čekání na gól v nejvyšší soutěži, vzhledem k hygienickým opatřením ale slavil umírněně a ne úplně bouřlivě. Osmadvacetiletý záložník při restartu sezony zažil se spoluhráči i řadu dalších nezvyklých věcí...

Ljevakovič, Grigar, Kučera i Hyčka prodloužili v Teplicích

Teplice si dnes pojistily služby hned čtyř klíčových hráčů. Se severočeským celkem prodloužili smlouvy kapitán Admir Ljevakovič, brankář Tomáš Grigar a záložníci Tomáš Kučera s Aloisem Hyčkou. Klub o tom informoval na svých internetových stránkách.

Odvolací komise FAČR snížila Kučerovi pokutu za rapové video

Odvolací komise Fotbalové asociace ČR snížila pokutu pro záložníka Teplic Tomáše Kučeru z 60 na 40 tisíc korun za znevážení jména fotbalu v rapovém videu. V něm se vulgárně vyjadřoval o pražské Spartě a místopředsedovi FAČR Romanu Berbrovi.

Teplice uplatnily opci na přestup na záložníka Kučeru

Tomáš Kučera se stal kmenovým hráčem Teplic. Severočeši půl roku před koncem jeho hostování z Plzně uplatnili opci na přestup a s pětadvacetiletým středním záložníkem podepsali tříletou smlouvu.

Holenda bude z Plzně hostovat v Bohemians, Kučera jde do Teplic

Plzeň během reprezentační přestávky opustili dva hráči. Útočník Jan Holenda odešel do konce podzimní části sezony na hostování do Bohemians Praha 1905 a záložník Tomáš Kučera bude rok hostovat v Teplicích.

Jihlava odjede na soustředění i s Kučerou z Plzně

Jihlavu už na soustředění v Turecku posílí záložník Tomáš Kučera, který se vrací na hostování z Plzně. Vysočina již naopak pro jaro nepočítá s Ekvádorcem Augustem Batiojou, Harisem Harbou a brankářem Luďkem Vejmolou, který nehodlá prodloužit v létě končící smlouvu a jedná o přestupu do Mladé Boleslavi.

Plzeň získala jihlavského záložníka Kučeru na hostování s opcí

Viktoria Plzeň na začátku letní přípravy získala jihlavského fotbalistu Tomáše Kučeru. Třiadvacetiletý záložník přichází k týmu úřadujícího mistra na roční hostování s opcí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele