Další články

Byla to válka, řekl Vondrášek o remíze s Plzní

Za válku a fyzicky nejnáročnější zápas v sezoně označil obránce Tomáš Vondrášek z Teplic dnešní ligové utkání s Plzní. Na bezbrankové remíze s rozjetým lídrem tabulky se podílel důležitým odkopem z brankové čáry.

Vondrášek: Nechci být za blbečka, ale ruku mi to ani neškrtlo

Podle obránce Tomáše Vondráška udělal rozhodčí Pavel Orel chybu, když v sobotním utkání úvodního ligového kola na Slavii odpískal proti Teplicím penaltu. Hostující pravý bek tvrdil, že mu míč po hlavičce domácího Michala Frydrycha ve vápně ruku netrefil. Litoval, že sporný moment z úvodu zápasu nakonec rozhodl o výhře Pražanů 1:0 a hosty okradl o bodový zisk.

Teplický obránce Vondrášek je po operaci kolena

Teplický Tomáš Vondrášek je po operaci předního zkříženého vazu v levém kolenu. Zákroku se podrobil v pondělí v pražské vysočanské klinice u ortopeda Jiřího Váchala, Vondráškova předpokládaná nucená pauza se odhaduje na půl roku.

Teplice přišly o Vondráška, obránce si přetrhl vaz v koleni

Teplický obránce Tomáš Vondrášek má přetržený přední zkřížený vaz a na podzim svému týmu v první fotbalové lize nepomůže. Pětadvacetiletý hráč se zranil v sobotním finále přípravného turnaje v Dubí. Dnešní vyšetření magnetickou rezonancí podle klubového webu potvrdilo vážné zranění kolena, kvůli kterému bude bez fotbalu minimálně půl roku.

Teplice před jarem postrádají obránce, proto přeškolily Vondráška

Teplice se před startem jarních odvet pořád potýkají s rozsáhlou marodkou. Postihla především defenzivní hráče, a tak si při dnešní generálce s Chomutovem vyzkoušel netypický post i útočník Vondrášek. Třetiligový soupeř je ovšem příliš neprověřil a odvezl si debakl 0:8.

Vondrášek na jaře dohrál

Teplický fotbalista Tomáš Vondrášek utrpěl v dnešním ligovém zápase ve Zlíně zlomeninu jařmové kosti a několika dalších kůstek. Ještě během zápasu byl operován a na trávník se podle předpokladů lékařů vrátí nejdříve na konci května, kdy už liga končí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele