Další články

Dali jsme jasně najevo, že si jdeme pro pohár i titul, řekl sparťan Wiesner

Sparťané podle obránce Tomáše Wiesnera výhrou 2:0 na Slavii ve čtvrtfinále domácího poháru jasně ukázali, že chtějí v této sezoně získat MOL Cup i ligový titul. Autor gólové asistence si pochvaloval, jak se svěřenci trenéra Pavla Vrby na obhájce trofeje takticky připravili.

Wiesnera naštvala nastřelená tyč, hned poté ale rozhodl o výhře Sparty

Sparťanský záložník Tomáš Wiesner jako střídající hráč rozhodl ve 27. kole první ligy proti Slovácku gólem o domácí výhře 1:0. Nejprve po centru Srdjana Plavšiče trefil hlavou tyč, což ho naštvalo. Díky spolupráci s mentálními kouči se ale okamžitě soustředil opět na hru a vzápětí se po další přihrávce srbského spoluhráče už radoval z branky.

Sparta prodloužila smlouvy s pěti mladíky, totéž chce i s Hložkem

Jednadvacetiletý defenzivní záložník Ladislav Krejčí mladší prodloužil s fotbalisty Sparty smlouvu do roku 2025. Letenští prodloužili kontrakty i s dalšími čtyřmi hráči ve věku od 18 do 23 let. Jsou mezi nimi Martin Vitík a Tomáš Wiesner z A-týmu a Adam Gabriel s Františkem Kotkem z rezervního mužstva, u nich ale klubový web délku smlouvy neuvedl.

Mladá Boleslav získala Wiesnera, Mešanoviče a Jugase

Mladá Boleslav získala během posledního dne přestupů tři výrazné posily. Ze Sparty přichází pravý obránce Tomáš Wiesner na rok a půl dlouhé hostování. Pražané si ho ale mohou každý půlrok stáhnout zpět. Obranu pak vyztuží na půlročním hostování i stoper Jakub Jugas ze Slavie, odkud dorazil i útočník Muris Mešanovič. Ten ke Středočechům přestoupil a podepsal smlouvu do léta 2022.

Liberec posílili mladíci ze Sparty Wiesner a Köstl

Liberec definitivně posílili záložník Tomáš Wiesner a obránce Daniel Köstl, kteří se Slovanem už absolvovali celou zimní přípravu. Oba mladí hráči budou na severu Čech hostovat z pražské Sparty až do konce příští sezony. Kluby o tom informovaly na svých webech.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele