Další články

Slavia se s Baníkem Ostrava dohodla na přestupu Sora

Yira Sor přestupuje z Baníku Ostrava do Slavie Praha. Jednadvacetiletý nigerijský křídelník se v Edenu dohodl na smlouvě do konce roku 2026 a kromě finanční kompenzace putuje opačným směrem na půlroční hostování s opcí Ubong Ekpai...

Slávista Ekpai se těší na návrat "domů" do Haify

Za Maccabi Haifa během krátkého působení neodehrál ani jeden soutěžní zápas, přesto slávistický fotbalista Ubong Ekpai bere čtvrteční utkání skupiny Evropské konferenční ligy proti izraelskému celku jako částečný návrat "domů". Svůj bývalý klub by nigerijský křídelník rád porazil a dodatečně tím oslavil nedělní 26. narozeniny.

Nigerijec Ekpai po konci angažmá v Plzni zamířil do Slavie

Nigerijský ofenzivní záložník Ubong Ekpai se stal třetí letní posilou slávistických fotbalistů. Ligový mistr získal pětadvacetiletého křídelníka jako volného hráče po vypršení angažmá v Plzni a podepsal s ním tříletou smlouvu. V Edenu zůstává nizozemský útočník Mick van Buren, který prodloužil kontrakt o další dva roky. Pražané o tom informovali na svém webu.

Plzeň poslala Havla do Bohemians a Ekpaie do Budějovic

Viktorii Plzeň opouštějí dva fotbalisté. Obránce Milan Havel bude na podzim hostovat v Bohemians Praha 1905 a nigerijský záložník Ubong Ekpai v týmu ligového nováčka Českých Budějovicích.

Ekpai přestoupil ze Zlína do Plzně a upsal se na tři roky

První letní posilou Plzně je Nigerijec Ubong Ekpai. Dvaadvacetiletý krajní záložník dosud v lize nastupoval za Liberec a Zlín. S úřadujícím mistrem podepsal po přestupu smlouvu na tři roky. Viktoria o tom informuje na svém webu.

Zlín oznámil přestup bývalého hráče Liberce Ekpaie

Nigerijský křídelník Ubong Ekpai se definitivně stal posilou Zlína, kam přestoupil z Maccabi Haifa. Jednadvacetiletý ofenzivní hráč v minulé sezoně hostoval v Liberci, který ho chtěl udržet, Ekpai ale nakonec dal přednost Zlínu, kde podepsal smlouvu na tři roky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele