Češi v zahraničí: České góly na Slovensku, hvězdou víkendu Jankto

Obránce West Hamu Vladimír Coufal si připsal asistenci v utkání proti Manchesteru City. Hvězdou víkendu se však stal Jakub Jankto ze Sampdorie Janov, jenž se brankou a asistencí podílel na vítězství 3:1 na půdě Atalanty Bergamo. Na Slovensku skórovali Nicolas Šumský a Oskar Fotr. V nizozemské Eredivisie pokračuje ve své renesanci záložník Václav Černý, který zapsal další gólovou přihrávku.

Jemelka odešel z Olomouce do Lovaně na hostování s opcí

Olomoucký obránce Václav Jemelka bude do konce sezony hostovat v Lovani. Nováček belgické ligy má i opci na přestup pětadvacetiletého fotbalisty, který ještě před odchodem na Hané prodloužil smlouvu do roku 2024. Oba kluby o tom informovaly na svých webech.

Musíme se nad sebou zamyslet, řekl po další prohře Jemelka

Hráčům Sigmy Olomouc se nepovedlo zachytit vstup do první ligy a po čtyřech porážkách z pěti zápasů se dostávají pod tlak. Reprezentační stoper Václav Jemelka těžko chápal, jak dnes mohli Hanáci prohrát doma s Baníkem Ostrava 1:4. Nepřičítal to únavě po náročném cestování do Kazachstánu na utkání Evropské ligy.

Vystřelil jsem nahoru hodně rychle, připouští stoper Jemelka

Ještě před rokem nastupoval v nižších soutěžích, ale za jedinou sezonu se olomoucký stoper Václav Jemelka vyšvihl do reprezentace a k nabídkám ze zahraničí. Nechce si to ale nechat přerůst přes hlavu a uvědomuje si, že výkony musí ještě potvrdit.

Jemelka věří, že Olomouc završí životní sezonou třetím místem

Olomoučtí si dnešní prohrou 0:1 na Spartě v předposledním ligovém kole zkomplikovali boj o třetí místo, přesto obránce Václav Jemelka věří, že Sigma dotáhne životní sezonu do úspěšného konce a příčku zaručující přímý postup do skupiny Evropské ligy vybojuje.

Sigma Olomouc prodloužila smlouvy se čtyřmi hráči

Sigma Olomouc si smluvně pojistila čtyři fotbalisty. S ligovým nováčkem dnes uzavřeli nové kontrakty záložníci David Houska, Tomáš Zahradníček, Pavel Moulis a obránce Václav Jemelka. Klub to oznámil na svém webu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele