Další články

Jemelkovi bylo při pohledu na zraněného Staňka špatně, věnoval mu výhru

Plzeňský obránce Václav Jemelka přiznal, že mu bylo fyzicky špatně, když viděl na hřišti ležet v bezvědomí spoluhráče Jindřicha Staňka po srážce s jabloneckým útočníkem Václavem Drchalem. Osmadvacetiletý hráč na tiskové konferenci věnoval gólmanovi, který byl převezen do nemocnice, domácí vítězství 3:2 v utkání 11. ligového kola.

Jsme dobře připraveni, myslí si před utkáním v Miláně obránce Jemelka

Obránce Václav Jemelka věří, že Plzeňští ve středečním pátém kole Ligy mistrů v Miláně proti Interu předvedou lepší výkon než v předchozích čtyřech zápasech skupinové fáze a poprvé zabodují. Podle sedmadvacetiletého českého reprezentanta musejí hrát Západočeši odvážněji a také lépe než při domácí porážce 0:2 hlídat soupeřovy útočníky.

Jemelka po Boleslavi: Jsem rád, že to tam konečně padlo

Václav Jemelka označil svůj premiérový soutěžní gól za Plzeň, kterým přispěl k vítězství 2:0 nad Mladou Boleslaví v 11. kole první ligy, za hodně důležitý. Obvyklý stoper si ve Viktorii užívá roli levého obránce, kde má více možností pomáhat západočeskému mužstvu i v ofenzivě.

Musíme slávisty přibrzdit, burcuje Jemelka před šlágrem podzimu

Plzeňský obránce Václav Jemelka chce, aby fotbalisté Viktorie proti Slavii v nedělním šlágru devátého ligového kola odčinili úterní porážku 0:2 s Interem Milán ve skupině Ligy mistrů a fanouškům ukázali, že doma budou opět vítězit. Sedmadvacetiletý reprezentant by současně rád přibrzdil rozjeté Pražany.

Podle Jemelky si Plzeň nemůže připouštět, že ve skupině LM nezíská ani bod

Václav Jemelka po domácí porážce 0:2 s Interem Milán ve druhém kole hlavní fáze Ligy mistrů ocenil kvalitu a zkušenost italského favorita. Podle reprezentačního obránce si Západočeši nemohou připouštět, že v nabité skupině C, kterou minulou středu odstartovali debaklem 1:5 v Barceloně, zůstanou na nule. Jemelka se chce o první body pokusit v příštím utkání elitní soutěže 4. října na stadionu dalšího giganta Bayernu Mnichov.

Jemelka: Výsledek v Baku jsme si vybojovali, dává nám velkou šanci do odvety

Plzeňským podle obránce Václava Jemelky dává bezbranková remíza s Karabachem na úvod závěrečného play off Ligy mistrů velkou šanci do domácí odvety. Nedávná posila z Olomouce ocenila, jak úřadující čeští šampioni zápas v náročných podmínkách v Baku odpracovali.

Hrozně těžký zápas, klobouk dolů před Hradcem, řekl plzeňský debutant Jemelka

Václav Jemelka dva dny po přestupu do Plzně z Olomouce nastoupil v základní sestavě Viktorie, které pomohl k vítězství 2:1 nad Hradcem Králové ve třetím ligovém kole. Reprezentační obránce pochválil domácí "Votroky" za výkon ve více než hodinovém oslabení.

Plzeň posílili obránce Jemelka z Olomouce a slovenský křídelník Jirka

Viktoria Plzeň získala reprezentačního obránce Václava Jemelku z Olomouce. Sedmadvacetiletý fotbalista s úřadujícími ligovými mistry podepsal smlouvu na tři roky. Oba kluby o Jemelkově přestupu informovaly na svých webových stránkách. Viktoria dnes rovněž angažovala křídelníka Erika Jirku.

Jemelka se vrátil na ligové trávníky a gólem přispěl Olomouci k remíze

Poprvé po návratu z hostování v belgické Lovani a po doléčení svalového zranění se Václav Jemelka objevil na prvoligovém trávníku. V dresu Olomouce dal gól, kterým domácímu celku pomohl k remíze 3:3 s Českými Budějovicemi.

Olomouc se rozloučí s Mihalíkem a Assoubrem, může se vrátit Jemelka

Fotbaloví záložníci Jaroslav Mihalík a Jean Luc Assoubre nebudou v další sezoně pokračovat v týmu Sigmy Olomouc. Hanácký klub to uvedl na svých oficiálních stránkách s dodatkem, že této dvojici hráčů nenabídne nový kontrakt. Naopak se do týmu může vrátit reprezentant Václav Jemelka, který hostoval v Lovani a na nějž belgický celek neuplatnil opci.

Češi v zahraničí: Kanonáda! Češi stříleli napříč Evropou!

Bohatý víkend mají za sebou Češi v zahraničních ligových soutěžích. Gólů padalo požehnaně. Trefil se v Premier League Matěj Vydra, další zásahy přidali ne tolik typičtí střelci. Češi se zapsali na listinu střelců v Chorvatsku, Kazachstánu, Rumunsku i Polsku. K tomu přišlo i pár gólových asistencí. Na zajímavý double dosáhli Tomáš Souček a Vladimír Coufal z West Hamu...

Češi v zahraničí: Krajánkům to pálí! Pekhart vede tabulku, Schick s Barákem rozhodli

Českým fotbalistům se o víkendu střelecky dařilo. Matěj Vydra vstřelil gól za Burnley v Southamptonu. Patrik Schick pomohl k vítězství Leverkusenu nad Schalke. Trefil se i v itlaské lize za Hellas Verona Antonín Barák či Tomáš Wágner na Kypru. Stálicí už je Tomáš Pekhart, jenž za Legii Varšava skóroval dokonce dvakrát.

Reprezentaci na Belgii doplní Nguyen a Stronati, tým opustí Jemelka

K české reprezentaci se po návratu z dnešního úvodního utkání kvalifikace mistrovství světa proti Estonsku připojí na zbylé dva březnové zápasy s Belgií a ve Walesu brankář Filip Nguyen a obránce Patrizio Stronati. Tým naopak opustí jiný stoper Václav Jemelka. Novináře o tom informoval tiskový mluvčí reprezentace Petr Šedivý.

Češi v zahraničí: Pekhartův poker a dvougólový Souček proti Arsenalu

Gólově povedený víkend mají za sebou čeští fotbalisté v zahraničních soutěžích. Nezpochybnitelnou hvězdou byl Tomáš Pekhart. V polské lize se prosadil hned čtyřikrát a zařídil vítězství Legie Varšava. Dvakrát se na Slovensku trefil mladý útočník Ondřej Chvěja, stejně jako v Anglii Tomáš Souček. Ten ovšem bohužel jednou na každé straně hřiště. Dva Češi zamířili přesně z pokutového kopu a pomohli svým mužstvům k vítězství - konkrétně Michal Frydrych z Wisly Krakov a Milan Škoda z tureckého Rizesporu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele