Podle Kadlece by anglický fotbal měl Spartě sedět

Útočník Václav Kadlec už si za Spartu v pohárech zahrál proti Liverpoolu a Chelsea. Ve čtvrtek ho s letenským celkem čeká úvodní duel základní skupiny Evropské ligy na hřišti dalšího anglického klubu a čtyřiadvacetiletý fotbalista věří, že v Southamptonu opět půjde o vyrovnaný souboj.

Prý z nás jde strach, těší novou posilu Sparty Kadlece

Už potřetí v kariéře oblékne Václav Kadlec dres pražské Sparty. Nyní ji posílil jako nejdražší hráč v historii české ligy, nijak ho to však nesvazuje. Naopak věří, že pomůže Spartě k titulu a Lize mistrů. Cítí, že ze současného kádru letenského celku půjde strach.

Kadlec přestoupil z Midtjyllandu do Sparty

Pražské Spartě se na závěr přestupního období povedlo dotáhnout návrat útočníka Václava Kadlece. Čtyřiadvacetiletý reprezentant přestoupil na Letnou z dánského Midtjyllandu a s vedením pražského klubu podepsal čtyřletou smlouvu. Oblékat bude dres s číslem 77.

Midtjylland podle médií přijal rekordní nabídku Sparty za Kadlece

Reprezentant Václav Kadlec se zřejmě stane nejdražším hráčem v historii české ligy. Podle dánského listu Ekstra Bladet přijal Midtjylland nabídku pražské Sparty ve výši 2,7 milionu eur (asi 73 milionů korun). Dosud nejvíce zaplatila Slavia za Gino Van Kessela, a to 32 milionů. Oficiálně zatím Kadlecův přestup oznámen nebyl.

Kadlec je rád zpět v reprezentaci, návratu do Sparty se nebrání

Útočník Václav Kadlec je šťastný, že se po příchodu nového trenéra Karla Jarolíma téměř po roce a půl vrátil do reprezentace. Čtyřiadvacetiletý hráč v minulém týdnu vypadl s dánským Midtjyllandem v závěrečném 4. předkole Evropské ligy a není vyloučeno, že brzy zamíří do Sparty, která o něj usiluje.

Kadlec si proti Sönderjyske zahrál a o postupu Sparty nepochybuje

Útočník Václav Kadlec z Midtjyllandu si proti Sönderjyske zahrál v dánské lize a nepochybuje o tom, že fotbalisté Sparty přes něj postoupí do základní skupiny Evropské ligy. Podle exletenského hráče je kvalita jednoznačně na straně českého klubu.

Pro útočníka Kadlece po operaci kolena v Dánsku skončila sezona

Útočník Václav Kadlec už v této sezoně za Midtjylland v dánské lize nenastoupí. Jedenáctinásobný český reprezentant to uvedl na instagramu poté, co podstoupil operaci zraněného pravého kolena. Podle původních zpráv měl být třiadvacetiletý šutér mimo hru tři týdny.

Kadlec: Midtjylland má v EL šanci, za United nehrají roboti

Hodně ostrou soutěžní premiéru si může ve čtvrtek za Midtjylland odbýt český útočník Václav Kadlec. Dánský mistr v Evropské lize přivítá věhlasný Manchester United a podle třiadvacetiletého fotbalisty má šanci uspět, protože za favorizované "Rudé ďábly" nehrají roboti.

Útočník Kadlec v lednu vymění Frankfurt za Midtjylland

Český fotbalista Václav Kadlec v lednu přestoupí z Eintrachtu Frankfurt do Midtjyllandu. Dánský mistr, v jehož týmu působí také obránce Filip Novák, s třiadvacetiletým útočníkem podle médií podepsal smlouvu do roku 2019 a zaplatil za něj dva miliony eur (asi 54 milionů korun).

Václav Kadlec prý v zimě přestoupí do Midtjyllandu

Český fotbalista Václav Kadlec možná v zimě opustí Frankfurt a zamíří do Midtjyllandu. Třiadvacetiletý útočník podle serveru ekstrabladet.dk už v klubu dánského mistra absolvoval fyzické testy a prý je dohodnutý na smlouvě.

Kadlec zatím změnu působiště kvůli červnovému Euru neplánuje

Přestože český reprezentant Michal Kadlec naposledy hrál zápas za Fenerbahce Istanbul na konci září, změnu dresu kvůli červnovému mistrovství Evropy ve Francii zatím na zimu neplánuje. V tureckém velkoklubu chce dodržet smlouvu, která mu vyprší po sezoně, a věří, že se situace obrátí.

Kadlec bude podle trenéra Veha bojovat o místo ve Frankfurtu

Reprezentant Václav Kadlec by měl znovu bojovat o místo ve Frankfurtu, kam před dvěma roky přestoupil ze Sparty. Trenér Armin Veh prohlásil, že český útočník v týmu zůstane, protože se chce v bundeslize prosadit...

Kadlec z Frankfurtu do Midtjyllandu nezamíří

Václav Kadlec z německého Frankfurtu do dánského Midtjyllandu nezamíří. Vedení Eintrachtu dnes oznámilo, že třiadvacetiletý útočník, který je momentálně zraněný z probíhajícího evropského šampionátu jednadvacítek v Česku, o přestup na sever Evropy neměl zájem.

Kadlec má poškozené vazy v kotníku a ME do 21 let pro něj končí

Pro útočníka české jednadvacítky Václava Kadlece domácí mistrovství Evropy skončilo. Hráč českého celku má po sobotním utkání proti Srbsku (4:0) poškozené vazy v kotníku a bude se léčit tři až čtyři týdny. "Lvíčatům" tak bude chybět v úterním závěrečném duelu skupiny A s Německem. Novinářům to řekl týmový lékař Alexandr Kučera.

Kadlec dal dva góly, jako hrdina se ale necítil

Hlavní postavou Sparty v dnešním ligovém utkání v Mladé Boleslavi byl útočník Václav Kadlec. Dvěma góly zařídil obrat z 0:1 na 2:1 a výraznou měrou se tak podepsal pod výhru 3:2 a postaral se o to, že obhájce titulu udržel na druhém místě tříbodovou ztrátu za Plzní, kterou příští sobotu přivítá na Letné.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele