Kadlec v prvním derby "splašeně lítal", nyní má Spartu táhnout

Útočník Sparty Václav Kadlec vzpomínal, že ve svém premiérovém derby proti Slavii před šesti lety nic nepředvedl a jen běhal po hřišti. V sobotním souboji pražských rivalů by však dvaadvacetiletý hráč měl být na Letné hlavním tahounem domácích, protože má zřejmě nejlepší aktuální formu z týmu úřadujícího mistra.

Vrba dodatečně povolal do reprezentace Necida a Kadlece

Trenér české reprezentace Pavel Vrba dodatečně povolal na zápas kvalifikace mistrovství Evropy s Lotyšskem a následný přípravný duel na Slovensku útočníky Tomáše Necida z nizozemského Zwolle a Václava Kadlece z pražské Sparty. Fotbalová asociace ČR o tom informovala v tiskové zprávě.

Kadlec, Škoda a Kolář kandidují na fotbalistu měsíce

Na cenu pro nejlepšího hráče února v první lize kandidují Milan Škoda ze Slavie, Václav Kadlec ze Sparty a plzeňský Daniel Kolář. Mezi trenéry se o ocenění ucházejí teplický Petr Rada, Jaroslav Šilhavý z Jablonce a Luboš Kozel z Dukly. Nominaci dnes zveřejnila Ligová fotbalová asociace.

Dva góly? Takový návrat nečekal nikdo, řekl Kadlec

Lepší návrat do Sparty si útočník Václav Kadlec nemohl představit. Na Letnou zamířil na půlroční hostování z bundesligového Frankfurtu teprve ve středu a dnes v úvodním utkání ligového jara dvěma góly přispěl obhájci titulu k výhře 4:1 nad Příbramí.

Kadlec přišel do Sparty pro titul a nominaci na ME do 21 let

Útočník Václav Kadlec se po dvou letech ve Frankfurtu vrátil do Sparty restartovat uvadající kariéru. Od půlročního hostování na Letné si dvaadvacetiletý fotbalista slibuje, že bude pravidelně nastupovat a udrží se ve formě před domácím mistrovstvím Evropy hráčů do 21 let.

Kadlec se vrací do Sparty, kde bude hostovat z Frankfurtu

Václav Kadlec se po roce a půl vrací do pražské Sparty. Dvaadvacetiletý útočník bude v letenském celku hostovat do konce této sezony z bundesligového Frankfurtu. Informoval o tom německý klub, dohodu potvrdila i Sparta. Pražané na hostování pro jarní část ligy získali také dalšího útočníka Jakuba Řezníčka, který patří Mladé Boleslavi.

Frankfurt Kadlece do Paderbornu nepustí

Český útočník Václav Kadlec z Frankfurtu do Paderbornu nezamíří. Vedení Frankfurt dnes oznámilo, že dvaadvacetiletého fotbalistu, který má s Eintrachtem smlouvu do roku 2017, do týmu bundesligového nováčka nepustí.

O útočníka Kadlece má zájem bundesligový nováček Paderborn

Mezi zájemce o Václava Kadlece se podle deníku Bild zařadil Paderborn. Nováček bundesligy údajně s Frankfurtem, kde má český útočník smlouvu do roku 2017, jedná o hostování do konce sezony za milion eur (28 milionů korun). Součástí dohody má být i opce na následný přestup.

O Kadlece stojí také Sporting, Hamburk či PAOK Soluň

O českého fotbalistu Václava Kadlece se vedle Sparty uchází řada dalších zájemců. Agent Pavel Paska už dříve potvrdil zájem FC Turín, podle německého deníku Bild se na seznam uchazečů přidali také Sporting Lisabon, Hamburk, Norimberk či PAOK Soluň.

Kadlec by mohl z Frankfurtu odejít do Itálie, chce ho Turín

Český útočník Václav Kadlec by mohl odejít z Eintrachtu Frankfurt do Serie A. Zájem o dvaadvacetiletého fotbalistu, o kterého usiluje mimo jiné i jeho bývalý klub pražská Sparta, projevil čtrnáctý celek italské nejvyšší soutěže Turín FC.

V Německu nehraje, do "21" se přesto Kadlec vrátil gólově

Po dvaceti měsících se útočník Václav Kadlec vrátil do reprezentační jednadvacítky a hned se gólem podepsal pod včerejší remízu 2:2 v pražské přípravě s Dánskem. Dvaadvacetiletý fotbalista mohl navíc v Ďolíčku klidně pomýšlet i na hattrick, ale řadu šancí zahodil.

Kadlec se v jednadvacítce považuje v podstatě za nováčka

Za reprezentaci do 21 let odehrál Václav Kadlec už dvanáct utkání a vstřelil šest branek, přesto se na včerejším srazu před přípravnými zápasy s Dánskem a Německem cítil jako nováček. Do týmu se totiž vrátil po 20 měsících, naposledy hrál loni v březnu proti Turecku.

Frankfurt nekopal penaltu za faul na Kadlece, sudí se neslyšeli

Kvůli technické závadě přišel Eintracht Frankfurt o možnost kopat v nedělním utkání německé bundesligy s Augsburgem po faulu na Václava Kadlece penaltu. Zařízení, kterým spolu komunikují rozhodčí, v tu chvíli vypovědělo službu.

Kadlec chce dokázat, že si pozvánku do reprezentace zaslouží

Na jaře odehrál Václav Kadlec v bundeslize pouhých 222 minut, proto byl moc rád, že na něj trenér Pavel Vrba při nominaci do národního týmu na zápas s Finskem nezapomněl. Bude se snažit dokázat, že i přes malé vytížení v klubu si nominaci zasloužil.

Kadlec po návratu do sestavy: Věděl jsem, že šanci opět dostanu

Reprezentační útočník Václav Kadlec se v sobotu po čtyřzápasové absenci vrátil do sestavy Frankfurtu a hned přispěl k výhře 3:0 nad posledním nováčkem z Braunschweigu. Jednadvacetiletý fotbalista věděl, že se dříve či později na hřiště vrátí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele