Další články

Rekordman Salah a spasitel Nelson: 26. kolo Premier League v kostce

Víkend, na který se bude v Anglii ještě dlouho vzpomínat, má za sebou Premier League. V sobotu povstal z popela vedoucí Arsenal, když gólem Reisse Nelsona v osmé minutě nastaveného času skolil poslední Bournemouth. V neděli Liverpool zostudil Manchester United 7:0 a dvěma brankami se pod to podepsal nový nejlepší střelec v dějinách klubu v éře PL Mohamed Salah.

Chelsea se dohodla s Leicesterem na přestupu Fofany

Wesley Fofana oficiálně přestupuje z Leicesteru City do Chelsea. Francouzský reprezentant do 21 let, jenž se může stát nejdražším obráncem historie, na Stamford Bridge podepsal smlouvu do roku 2029...

Stoper Fofana je blízko odchodu z Leicesteru do Chelsea

Obránce Wesley Fofana z Leicesteru je blízko přestupu do Chelsea. Podle britských médií by londýnský celek měl za jednadvacetiletého francouzského fotbalistu zaplatit 70 milionů liber (asi dvě miliardy korun).

Ferrari v garáži a kolaps Arsenalu: 37. kolo Premier League v kostce

Ani po předposledním kole a dohrávkách uprostřed týdne není rozhodnuto o titulu, o kvartetu pro příští ročník Champions League, ani o třetím sestupujícím. Esa v rukávu v honbě za mistrovskou obhajobou stále drží Manchester City, přestože na stadionu West Hamu remizoval. Liverpool je o bod zpět po loupeži v Southamptonu, o kterou se postarali ferrari v garáži, jak řadu náhradníků označil trenér Jürgen Klopp. Zcela odlišné emoce naopak vstřebával kouč Arsenalu Mikel Arteta.

Leicesteru City do konce roku nepomůže Fofana

Wesley Fofana ve zbytku letošního roku nebude k dispozici Leicesteru City. Francouzský obránce se zlomenou lýtkovou kostí podstoupí operační zákrok...

ALL-STARS Premier League 2020/21

Titul má svého vlastníka, stejně tak vstupenky do evropských pohárů. K definitivnímu završení letošní sezóny Premier League tak schází už jen individuální ceny. Expertní panely Premier League i PFA už zveřejnily užší nominace na nejlepšího hráče ročníku. A teď je řada i na nás v Eurofotbalu.

Jak Leicester sestřelil Lamparda: Sestava 18. kola Premier League

Tahle zpráva ovládla dnešní svět sportu. Frank Lampard skončil na lavičce Chelsea - ta se s jedním ze svých nejlepších hráčů historie rozloučila po roce a půl. Nyní vyšlo najevo, že právě utkání na hřišti Leicesteru bylo pro Romana Abramoviče tou poslední kapkou. Foxes na rozdíl od Blues zvládli zápas fantasticky a tomu odpovídá i složení poněkud improvizované All-Stars 18. kola.

Boj o Fofanu vyhrál Leicester, mladý obránce se mu upsal na pět sezon

Wesley Fofana na sebe hodně výrazně upozornil výkony v dresu Saint-Étienne a to nezůstalo bez pozornosti zahraničních klubů. O talentovaného francouzského stopera se strhla menší přetahovaná v anglické lize a jako poražený z ní vyšel West Ham United, fotbalista dnes přestoupil do Leicesteru...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele