play off - finále
29.06.2005 20:45 CET
4 : 1
(2:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*yarda

4:0 po 62 minutách, to vypadá na nářez A zvýší to cenu Robinha

Reagovat
HOST*BarcaFan

Tak to je super! Brazílie hraje sympatickej fotbal, Argentina taky, ale je znát, že už tam nemá nikoho z Barcy. Brazílie to ale vyhrála díky tomu, že tam nebyli ty přeplacený darmožrouti z Madridu ( Ronaldo, Carlos). Každej hráč Realu dělá v repre jenom bordel a dusno! Takže ne že by je trenér nechal odpočnout, ale nevzal je pro jejich špatnou ,,Madridskou'' morálku. Ronaldinho naopak ukázal, že hráči Barcy jsou prostě NEJLEPŠÍ!!!!!!!! FŮŮŮŮŮŮJ REAL!!!!!

Reagovat
HOST*Myšák

Barcafane co to píšeš do éteru za kraviny.Taky Barce fandím ale to neznamená, že musím být zaslepený fanatik.Real je nejlepší klub historie a na tom Ty nic nezměníš. Ronaldinho je jednička, ale to co jeho starší brácha dokázal nemůžeš nikdy popřít, jinak jsi slepý. A nezapomeň že taky hrával za Barcu.

Reagovat
HOST*BarcaFan

Ty vocasi madridskej!!!!!!!Ty nemůžeš fandit Barce, když píšeš takový hovadiny!!!!!!!Real a nejlebší klub historie ? -!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Styď se !!!!!!!!!! a ten Ronaldinhův starší brácha je jako kdo ? A k Adrianovi: Momentálně asi nejlepší útočník na světě. Srovnávat se s ním může jenom Shevchenko, Eto'o a Makaay. O tom nebůže být pochyb! (Ronaldinha beru jako záložníka)

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak tu svoji Barcu nepřechvaluj, nevím kam by došli bez Adriana, a neříkej, že všechny jeho góly připravil Roni!

A těm kteří neustále kritizují Adriana, nevím co bych napsal, ve dvou nej zápasech 4 góly, to je docela slušný ne? já vím Adriano není vůbec technickej, skoro nic neumí, asi to byla náhoda že? nechápu jak takový věci může vůbec někdo napsat! Prostě Adriano opět dokázal, co je to za pana fotbalistu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele