Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina F, 4. kolo
04.11.2021 21:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

PAOK podlehl Kodani a nabídl první místo Slovanu Bratislava

Zajímavě se vyvíjí situace ve skupině F, kde se vedoucí pozice ujal Slovan Bratislava. Ten využil domácí porážky PAOKu Soluň v zápase s FC Kodaní. Řekové velmi rychle vedli zásluhou Andrije Živkoviće, nicméně dánský celek dokázal postupně výsledek otočit. Do poločasu srovnal stav Peter Ankersen a vítěznou branku měl na svědomí Pep Mas.

Bouřlivé řecké prostředí opět nezklamalo. V závěru utkání rozehrál sudí Raczkowski karetní mariáš a celkově rozdal deset karet nejrůznější barev, povětšinou tedy žluté, ale i jednu červenou. PAOK byl papírovým favoritem a této role se zhostil se vší vervou již v 8. minutě. Po standardní situaci Jasmina Kurtiće se prosadil Andrija Živković. Lepší začátek si PAOK nemohl přát. Kodaňští po inkasovaném gólu zbystřili a po půlhodině hry přispěchali s odpovědí. Diks výborně přihrál Peteru Ankersenovi a jeho střela skončila v síti. Domácí si mohli do konce poločasu vzít vedení zpátky, ale Schwabova střela se zastavila o brankovou konstrukci.

První poločas nabídl vyrovnanou partii a z kraje druhé půle vstřelila Kodaň rozhodující gól. Diks znovu v roli nahrávače a tentokrát z jeho práce těžil Pep Biel. Kodaň dokonala obrat, ale do konce zápasu zbývala stále spousta času.

PAOK si s obranou Kodaně nevěděl rady a s přibývajícím čase se u něho hromadila frustrace. O střely se často a bohužel pro domácí neúspěšně, pokoušel Jasmin Kurtić. Čtvrthodinu před koncem začal sudí Raczkowski udělovat žluté karty a závěr zápasu byl v tomto směru hodně divoký. Atmosféra začala houstnout a obě strany se do sebe "pustily". Po další rozmíšce uviděl už v nastaveném čase červenou kartu Michailidis, ale na konečný výsledek to žádný vliv nemělo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, uefa.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
John Obi Mikel

3:0

Reagovat
Elmas

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele