Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

čtvrtfinále - odvety
14.04.2022 21:00 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

Dvougólový hrdina Cyriel Dessers (© AFP)

Opět to nevyšlo. Mandousova minela do semifinále nasměrovala Feyenoord

Pražská Slavia si ani na třetí pokus za poslední čtyři roky semifinále evropského poháru nevybojovala. Také doma ji přitom zradilo brankářské pochybení, když Mandousova zpackaná rozehrávka nabídla Cyrielovi Dessersovi druhý gól na zlatém podnose. Poté už se sešívané do utkání nikdy pořádně nevrátili...

Slavii dnes nakonec nebyl k dispozici klíčový středopolař Tomáš Holeš, jehož svalové zranění nepustilo ani do včerejšího tréninku. A to se ukázalo být rozhodujícím faktorem, když stopeři Ousou s Kačarabou se nikdy pořádně nedostali do zápasu a ani Talověrov se příliš nevypořádal se zvýšeným tlakem odvety čtvrtfinále evropského poháru.

Přitom to mohlo vypadat úplně jinak už po pár sekundách, když Talověrov po autu Baha nápaditě přenechal míč Sorovi, který však na první tyči brankáře Marciana nenachytal.

To Feyenoord hned napoprvé úřadoval - rutinní míč za obranu zrádně škrtnul Ousou, vyřadil tak ze hry Kačarabu a Dessers vesměs samostatný průnik suverénně proměnil.

Už ve druhé minutě tak Slavia dotahovala manko, což ale ještě nebyl až takový problém.

Pražané okamžitě zasypali vápno soupeře 3-4 zajímavými centry zprava a poměrně brzy také využili hrubky protivníka. Jeden z mužů prvního zápasu, Kökcü, výrazně poddimenzoval svou zpětnou přihrávku brankáři, kterou vystihl Traoré, s velice chladnou hlavou si píchl míč kolem Marciana a bez problémů srovnal na 1:1.

Na téže straně další zaváhání po spolupráci se Sorem nepotrestal pod tlakem obránce tváří v tvář Marcianovi Olayinka, aby vzápětí šance a minely přeci jen ubyly. Překotné tempo sice veskrze vydrželo, jen střílet se prakticky úplně přestalo.

Až pak zničehonic ve 44. minutě Dessers jakoby nic obkroužil těžkopádného Kačarabu a opět se řítil tváří v tvář Mandousovi, který však tentokrát měl čas vyběhnout a Desserse zmrazil. Ani to však pro první poločas nestačilo - do šatny slávistům opět trnulo, když se míč při rohu snesl ke zcela neobsazenému Nelsonovi, který však svůj halfvolej netrefil vůbec dobře.

Druhý poločas Slavia odstartovala poněkud pasivně až bázlivě, ale do šancí soupeře takřka nepouštěla a po 55 minutách ji mohlo mírně povzbudit také zranění kapitána a duše rotterdamského celku Jense Toornstry, který si při dopadu pochroumal pravý kotník a musel střídat. Bez Guuse Tila takhle záloha soupeře Slavie dostala další tvrdou ránu.

To však nebylo nic proti tomu, co čekalo Slavii. Po necelé hodině hry si Mandous při rutinní rozehrávce nastřelil vlastní stojnou nohu a Dessers darovaného míče chladnokrevně využil.

Zdrceného slávistického gólmana, který se až rozplakal, musel konejšit i hlavní rozhodčí Aytekin a zaskočeni se nadále jevili také spoluhráči před ním. Brankář Marciano v druhé půli prakticky ničemu nečelil a slávističtí trenéři pořádali téměř 10minutové rozjímání nad kusem papíru, dokud se v 77. minutě přeci jen nerozhoupali k dvojímu střídání. Ševčíkovi přitom přepustil místo stoper Ousou, takže se musel zatáhnout Talověrov, a i jeho postavení sehrálo roli v okamžitém štemplu nizozemského vedení. Sinisterra ustál sprint s Bahem, Mandous rozpačitě vybíhal a na prudkou střelu podél bližší tyče už nedosáhl. 78. minuta - 1:3.

Tento stav už vydržel až do konce, kdy slávisté v křeči už zaujali pouze pár nepřesnými hlavičkami a dalšími defenzivními lapsy. Po jednom z nich Mandous čelil dalšímu samostatnému nájezdu a zase jednou odolal, ten druhý, Talověrův, už hasil Kačaraba jen za cenu červené karty.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (891)

Přidat komentář
Losinho

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
Akinfeev

2:2 a prodloužení

Reagovat
Kuchta

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 snad

Reagovat
Jinders

Hlavně ať je v pořádku Holeš.

Reagovat
John Obi Mikel

2:0

Reagovat
ACSeRw!n

1:3

Reagovat
Radek Voltr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
Pan.Antonin

3:2

Reagovat
cetto

Nevyhrala kdysi Sigma/Synot/Žižkov nebo někdo takovej intertoto? Něco takovýho se mi motá v palici. Nebo min postup do finále.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyhrál nikdo, ale někteří byli ve finále - 2000 Olomouc prohrála s Udine, 2004 Liberec s Schalke. Už z těch jmen je jasně vidět, že to byla kvalitnější soutěž než EKL, ta je (jak to správně nazval uznávaný expert J.C.) někde na úrovni ČFL.

Reagovat
Salfovic

Prostě EKL, kde na hřištích kálí psi.

Reagovat
Losinho

Udine i Schalke jsou níž než AS Řím nebo Marseille.

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke je ze všech těch klubů nejvýš, krátce předtím vyhráli pohár UEFA.

Reagovat
PH8

Oni tam hrajou i týmy z 2. lig jo?

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Sparta podle tvé logiky nemá ani na ČFL?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
wyqinac

Reagovat
delfin

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta EKL vypustila záměrně, vždyť to z klubu i opakovaně jasně zaznělo. Volili mezi tím, jestli vyhrát Mol Cup nebo EKL a upřednostnili Mol Cup, protože obě trofeje mají zhruba stejnou prestiž a v Mol Cupu stačí odehrát menší počet zápasů.

Reagovat
delfin

Přečetl jsem si to, chvíli jsem přemýšlel, jestli tě neposlat do míst, kam by sis zasloužil. Ale raději ti řeknu tohle: "Díky za každý další zápas v pohárech".

Reagovat
wyqinac

Reagovat
smazaný uživatel

To říkej někomu, kdo ty zápasy s Partizanem neviděl.

Reagovat
Johny1993

Aneb jak okomentovat neúspěch aby to nevypadalo trapně

Reagovat
Front hell

Aneb, jak ze sebe udělat totálního blbce

Reagovat
Freedo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Olomouc sice prohrála v jakémsi finále (které vlastně nebylo finále, ale čvrtfinále) s Udine, ale přešla přes FC Ararat, Velbahzd ( ), Slaven Belupo, Blšany a prohrál s Udinese. Už z těch jmen je jasně vidět, jak kvalitní to byla soutěž. Tenkrát tam totiž nehrál ten, který se nedostal do LM a EL, ale ten, kdo se přihlásil.

Liberec přešel přes Dubnici, Roda Kerkrade, pouze na góly z venku s FC Nantes (v roce 2004 17. v lize) a prohrál se Schalke.

Po zdolání takto věhlasných soupeřů se mezi bohatými kluby srhla rvačka o jejich hráče s/.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
lampas

Prostě taková soutěž zhruba na úrovni dnešní kvalifikace o EKL no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Křeč

Reagovat
smazaný uživatel

Ne a nic jako finále v té letní srandě ani nebylo. Byla to jen kvalifikace do Poháru UEFA.

Reagovat
cetto

Svýho času to byl normální plnohodnotný třetí pohár. Takže dokud se Slavia nedostane do finále, žádný maximum nevyrovná..

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře jsi jim to spočítal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nebyl, protože neměl finále a neměl vítěze. Ještě něco? A ne nejsem Slávista a pokud bude Slávia v semifinále, tak se svému maximu z roku 96 nepřiblíží,protože pohár UEFA tehdy byl daleko lepší soutěž, ale nechápu sadomasochismus Sparťanů tady, co se vysmívají poháru, ve kterém dávno vypadli. Zesměšňují tedy sebe. Nehledě na to, že pokud nechtějí české kluby být na roky a roky prakticky jen v KL, až na jednoho, tak je dobré v té KL uhrát nějaké body.

Reagovat
Salfovic

Nechápu, co má výsledek Sparty společného s tím, že je ten pohár úplně vo hovně.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro nás není o hovně. Ano je nejslabší, ale české kluby nejsou jako Angličani proboha. Evropa i takováto je pro nás víc než jen šmrdlání v lize. A hlavně je dobré tam něco uhrát a díky tomu nebýt pak léta jen v něm. Nevypadnout třeba už v předkole KL. To je teprve ostuda.

Reagovat
Mass

Pohár možná o hovně je, ale ne ti soupeři Slavie.

Reagovat
smazaný uživatel

EKL je o hovně ve skupinové fázi, kde je to soutěž útěchy. Když se ale podíváš na účastníky ČF, tak to jsou celkem věhlasné kluby, co mají až až zkušeností z těch kvalitnějších sestřiček EKL (plus skokan roku z Bodo). Při pohledu na ty kluby, je to docela srovnatelné s EL posledních let.

Reagovat
lucius6

Kdo tohle definuje? Vidim spoustu lidí, co se na ten zápas těší, chtějí, aby Slavie došla co nejdále. Hráči AS Řím se v téhle soutěži dokázali poprat po zápase s realizačním týmem soupře, takže evidentně i pro ně to hraje nějakou roli. Právě z toho bych usuzoval, že je to soutěž, která má svojí váhu a je dobře, že je český klub tak daleko a má šanci jít ještě dál.

Reagovat
verv

vůbec nechápu tu dehonestaci KL, sice to není EL, ale pořád je to evropskej pohár a možnost konfrontace se zajímavejma soupeřema plus zajímavý možnosti výjezdů pro fanoušky.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nemyslím, že to někdo dehonestuje, spíš se správně píše, že je to na úrovni Intertoto. Vítězové Intertoto za odměnu postupovali do poháru UEFA, tady jde vítěz KL příští sezónu do EL, tím je jasně dané, že i UEFA vnímá EKL jako nástupnickou soutěž Intertoto Cupu.

Reagovat
verv

Já sem měl Intertoto rád, bylo to zajímavý zpestření léta, ale to porovnání je úplně nesmyslný. Do Intertota se týmy přihlašovali, tady se musí kvalifikovat. Navíc KL je celosezónní soutěž a pro výhru musíš mít nějakou konzistentní dlouhodobou formu, oproti asi měsíc a půl trvajícímu Interotu, kde stačilo mít fazónu chvíli a navíc to spousta týmů brala jako přípravu před sezónou. Nehledě na to, že u Intertota byla hlavní ta kvalifikace, zatímco u KL je to možnost vyhrát evropskou trofej.

Reagovat
Salfovic

Do Intertota se pochopitelně taky musely kvalifikovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemuseli hrát o postup do skupinové fáze v předkolech jak u KL. Kdyby jste vy Intertoto - teoretici aspoň to Intertoto znali. I z Ligy se tam chodilo z nižších pozic než z ligy do KL.

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnatelné je to jedině v tom, že je to výmysl UEFA jako doplněk EL a LM. Ve všem ostatním je to naprosto rozdílná soutěž a atraktivitou i kvalitou je EKL asi o 8 úrovní výš.

Reagovat
Bakary3

Ale zase bychom meli byt zdrave sebekriticti, uz ted ctvrtfinale uspech je, ale pri hodnoceni sezóny by jednoznacne jako první melo zaznit, ze se nepovedla LM ci EL.

Opravdu nechci slyset vyjádření jako od Vrby, ze "postup" do KL se musi hodnotit jako uspech. Nikdy.

Reagovat
verv

Tak to potom záleží, jakej má ten tým ambice. Pokud je priorita LM, tak je jasný že KL se bere jako neúspěch. Pokud je priorita být na jaře v pohárech, tak účast v KL nevnímám jako nic podřadnýho. Naopak jsem byl rád, že si Sparta tu KL může zahrát, i když to nakonec dopadlo tak jak to dopadlo.

Reagovat
Bakary3

Jasne, Jablonec by to vyhodnotil jako uspech po pravu, od obou nasich S to beru jako neuspech.

Oba by meli minimalne cilit na postup ze skupiny EL.

Vse ostatni, pokud nedostanes do skupiny nevim, Barcu a Arsenal, co ja vím mi prijde jako alibismus.

Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129

Jako kdyby se KL vyhrála, tak by za mě bylo výš "jen" třeba finále EL nebo jarní část LM, ale dokud se nevyhraje, tak je samozřejmě jakákoliv účast v LM nebo třeba čf EL lepší

Reagovat
Bakary3

To jo

Doufám, ze to bude spravne zhodnoceny

Reagovat
verv

To je pěkná blbost, třetí pohár byl Pohár vítězů pohárů. Intertoto bylo spíš takový zpestření letní pauzy s možností kvalifikace do poháru UEFA. Takže spíš víc jako předkolo než plnohodnotnej pohár, už jenom proto, že vítězové byli vlastně 3.

Reagovat
Kiwi-21

Tehdy v tom finále bylo 6 týmů a 3 postupovali do pohárů

Reagovat
GabrielBatistuta

Tebe si vždy rád přečtu

Reagovat
WienArsch

Blšany vypadly smolně v semifinále proti Brescii Calcio (Baggio tenkrát nepřijel... )

Reagovat
ladyboy arsenal

2:3 pp

Reagovat
Slavia10

Fanoušci Sparty, Plzně a ostatních týmů by se měli trošku hecnout a fandit Slavii zitra. Za prvé byť je to rival je to český tým v semifinále a nepřát to ani trochu není rivalita, ale závist. Já Spartě tenkrát v EL fandil proti Villarrealu aby Česku udělala jméno. Za druhé to bude fakt pecka, když Slávie dostane debakl a vítězové ligy budou chodit do 2 předkola LM, prohra Slávie je prohra i vašich oblíbených českých klubů. Jako fanoušek Slávie i českého fotbalu doufám, že zítra už to vyjde a pojedeme na celkovou výhru.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Feind

a je to tu zase

Reagovat
kilobyte

A víš o tom, že i kdyby všichni fanoušci Sparty a Plzně Slavii fandili, tak to výsledek vůbec nijak neovlivní? Takže pro tebe existují jen dvě možnosti. Buď to Slavii přát a nebo ji závidět a teda nepřát. Třetí možnost, že by to někomu mohlo být jedno, neexistuje?

Mě je třeba úplně u zadku jestli jsi fandil Spartě proti Villarrealu a nebo jsi si přál, aby dostala dvakrát bůra.

Reagovat
ratusek

Zcela upřimně s tím jdi do prdele

Reagovat
Blasphemer

Ne.

Reagovat
Greny

Jako když Slavie postoupí budu rád když ne tak se neposeru ale rozhodně nebudu sedět a fandit Slavii... I kdyby měli chodit do prvního předkola tak mě jako fanouškovi Brna to může být úplně jedno

Reagovat
Spalovač šancí

slušný trolling

Reagovat
Mass

Tady bys s FC Koeficient neuspěl ani u mě

Spartě nebo Plzni přeju jen v případě, že hrají s ještě většími sráči než sou oni sami, jako třeba v případě Rangers nebo Interu.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
delfin

Ze vy Spartani jste vsichni jako ten legendarni z Krnova?

Reagovat
Lexi Belle

Myslíš legendárního Liara z Kunčic?

Reagovat
kilobyte

Reagovat
delfin

LOL, já myslel že to znají všichni Sparťani a ono ne. Přitom takový legenda.

https://youtu.be/LEpnAwPnSmM?t=3

Reagovat
kilobyte

Tak to jsem neznal. Ale proč píšeš někomu s nickem Slavia10 "Ze vy Spartani..."?

Reagovat
delfin

To abych se ho trochu zastal, kdyz jste se tu tak sebehli.

Reagovat
verv

Reagovat
martin1

Reagovat
zde73

3:3 ať je sranda

Reagovat
cubinho

Jak to vypada s Holesem, ze je v predokladane sestave?

Reagovat
Losinho

S velkým otazníkem.

Reagovat
John Obi Mikel

Po karetním trestu jsou trenérskému štábu k dispozici Aiham Ousou a Srdjan Plavšič. Ligový duel s Pardubicemi vynechali Tomáš Holeš a Yira Sor. „Pevně doufáme a věříme, že je budeme moct použít, protože jsou to pro nás důležití hráči, což ukázali v prvním zápase. Myslím, že Tomáš byl i přes řadu výborných individuálních výkonů byl náš nejlepší hráč. Yira Sor je permanentní nebezpečí. Pevně v to věříme i vzhledem k personálnímu obsazení, abychom měli možnost do zápasu zasáhnout. Myslím si, že jeden z nich bude stoprocentně, u toho druhého je to padesát na padesát a uvidíme až v den zápasu,“ říká trenér Trpišovský

Reagovat
jsemdement

ez4carefour

Reagovat
Greny

OT : zapněte si házenou.. ti komentátoři neskutečně brečí

Reagovat
ttopi

Makedonci brečí.

Reagovat
Kily

zápas s tímhle odporným házenkářským národem jsem viděl cca před deseti lety a tehdy jsem si slíbil, že s těmihle simulanty už nikdy nic vidět nechci

Reagovat
ratusek

My přes ty zoufalce nepostoupíme tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Je to o MS tam máme komplex jako ve fotbale. A když se tam naší jednou dostali, tak měli pro jistotu Covid.

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda, prohráváme se zemí, která vznikla před 3 lety.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ttopi

Všem těm hráčům jsou letos 3 roky.

Reagovat
Greny

Borci nemají ani trenéra trénuje je hráč (jo je to legenda ale i tak)

Reagovat
Elliasson

V zemi je tým, který je jeden z nejlepších v Evropě.

Reagovat
delfin

Reagovat
ratusek

Četl jsem na Dostálka zase kritiku. Fakt je to tak špatné? Akorát když ho nikdo samozřejmě nevyrazí po postupu, tak dostanete v prvních kolech několik výprasků, odvoláte ho a přivedete nějakýho zoufalce, kterému nebude sedět kádr, který dotvoří Dostálek o pauze před sezonou a budete se vvtom zase příští sezonu plácat

Reagovat
Greny

Gol jsme dali z rohu těsně před koncem polocasu Pak rychle druhý ale herně se na to opět nedalo koukat a bránili jsme výsledek proti Ústí který je třetí od konce... Sice vyhráváme ale je to totálně nekoukatelne a nebýt Berkovce takový náskok nemáme

Endl nehraje místo něj kulturista Šural kterej nevím proč je furt v základu, Jambor byl jednou na lávce jinak taky ho nezapojuje, přitom na podzim ve Vyškově patřil k nejlepším v lize

A posílá ze Slavie Blecha teď nebyl ani v nominaci včera hrál poločas v přípravě byl super ale šel strašné dolu taky jen stín hráče z podzimu z Vlašimi..

Ale Richard hraje v poslední době Čermáka který je otřesný vidí to všichni ale on ho pořád vychvaluje jak hraje výborně

Reagovat
Greny

A ke kádru bych se nedivil kdyby nikdo nedošel... On nejde proti majiteli on je s kádrem snad spokojen

Reagovat
Greny

Ale tak co nenaděláš nic... Aspoň nejsme takový zoufalci jak Táborsko který jede do Chrudimi přes Prahu aby tam nabrali část hráčů a zasekli se na dálnici a nedojeli na zapas

Reagovat
ratusek

Já jsem si říkal, proč jedou z Tábora přes D1

Reagovat
ttopi

Přání: 2:0

Tip: 3:0

Reagovat
Benedict

Tvůj tip ukazuje ze si blázen, tvé praní ze nemáš fantazii

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Elmas

2:1

Reagovat
Mass

3:2 po prodloužení

Reagovat
Mr.Mike

2:1 po prodlouzeni

Reagovat
Nadržený šimpanz

Když Konferenční liga vznikla tak všichni, včetně Slávistů se smáli, co to vzniklo zase za sračku a teď to berou jako fantastickej pohár a úspěch století. No, něco jako Liga národů, taky sračka, ale když se nám hodilo, že jsme postoupili do garáže o MŠ, tak to byl taky super úspěch a ne žádná sračka

Reagovat
dantetomas

Mas tam preklep. "do garáže o MŠ"... asi si myslel "do garaze u materske skolky"

Reagovat
delfin

Me se to libi, ma tu vyhodu, ze i ti slabsi muzou uhravat nejaky body. Jen to teda ma divnej nazev.

Reagovat
Slavia10

Vyhrát EKL pro český tým rozhodně úspěch je a velký. I řeči od nás že by bylo skvělé hrát finále EL byla blbost, reálně EL poslední roky není až tak extrémně horší než LM a většinou tam vyhrávají ty týmy druhého sledu, ne ta největší špička, ale hodně kvalitní týmy. A i fanoušek AS Řím psal v nějakém souhru zde, že vyhrát EKL se rozhodně počítá a pokud nejsi fakt TOP světový tým, tak to je úspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cotton

už jen hrát finále by bylo pro Slavii obrovský úspěch

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyby Sparta hrála čtvrtfinále, tak budeš první, kdo bude KL bránit. Na druhou stranu Slávisti ve vaší pozici by KL taky hejtili.

Reagovat
dantetomas

Mas tam preklep. "do garáže o MŠ"... asi si myslel "do garaze u materske skolky"

Reagovat
OTASi

vidim to tak že pošlu nějaký prachy na postup feynoordu, ať aspoň kdyžtak nejsem nasranej

Reagovat
delfin

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kilobyte

Skvělý nápad. Jdu si vsadit na Slavii.

Reagovat
OTASi

Reagovat
PaYaB

Reagovat
Bakary3

Trosku kokutek fandit kvuli koeficientu feye, protoze hraje v Holandsku rekl bych

Reagovat
HorajzmAmmann

Co to je na názor?

Pokud to pomůže týmu, kde zrovna hraje tak proč by mu neměl fandit? Teoreticky mi příjde naprosto reálné, že by třeba Kuzmanovič fandil Slavii proti třeba Partizanu, když Baník je na hraně postupu/nepostupu a mění se to i na základě koeficientu.

Reagovat
Bakary3

Je to muj nazor na jeho nazor

Fandit jako Cech otevrene proti klubu z mojí zeme (jo, kdyby to byl zaprisahlej spartan...) mi proste prijde humus, ikdyz tvuj popis situace chápu.

Reagovat
HorajzmAmmann

jako asi divné to je, ale kokutek i humus mi příjde trošku silné na tuhle situaci Já to teda docela chápu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Chce mít z lavičky dobrej výhled na víc zápasů no

Reagovat
Greny

A co je na tom špatně?

Reagovat
$$CaptainKokotko

Mě přijde, že jste úplní fanatici koeficientu.

Reagovat
John Obi Mikel

Stejně jako v rozhovoru Hájek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
OTASi

Reagovat
frankiefcb

Jo tak teď musí všichni povině fandit Slávii. Se neposerte.

Reagovat
Bakary3

Nic takovyho nerikam s stejně bych reagoval, ikdyby mluvil o Sparte - se neposer

Reagovat
mistr129

Tady v Česku by měli, ale Hájka zrovna chápu, jemu je teď český koeficient asi jedno

Reagovat
John Obi Mikel

Vezměte si z něj příklad. Kvůli koeficientu fandí rivalovi z Rotterdamu.

Reagovat
Agnelli

1:2

Reagovat
inferno08

2:0 (2x Jiří Sor)

Reagovat
John Obi Mikel

Doufám, že dostane Mandous přednost před Kolářem. A že se stihl uzdravit aspoň jeden z dua Sor-Holeš, ideálně oba. Hlavně znovu podat pracovitý výkon a nedělat zbytečné chyby vzadu.

Reagovat
KoryVCF

Nedostane, v bráně bude Kolda

Reagovat
Greny

Mě furt zaráží jak se v médiích píše chytá Kolář aby se prodal... Ale chce Kolář odejit? Smlouvu má exkluzivní, ženskou od Tvrdíka taky proč by odcházel? Výkony odpovídají tomu že by spíš klidně dělal dvojku za ty prachy

Reagovat
John Obi Mikel

Většina fotbalistů chce zkusit zahraničí

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Kolář působí, že tyhle ambice nemá, pokud vím, naposledy když o něj byl zájem, tak zůstal hlavně proto, že chtěl on, Slavia by ho pustila. A luftjarda je taky asi rád, že má dceru doma pod dohledem a ne někde v St. Tropez.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Navíc když je luftjarda nemocný, tak bych si tipl, že budou spíš chtít zůstat.

Reagovat
John Obi Mikel

Co jsem četl, tak to posledně stopl hlavně Trpiš.

Reagovat
Fabregas@ole

... a raději Kúdelu nebo Kačarabu?

Reagovat
delfin

Za +- 5h bude jasno.

Reagovat
John Obi Mikel

Spíš asi Kedela.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Tak Kacharaba hraje tuhle sezonu dobře ne?

Reagovat
Selänne

V Evropě určitě ne.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Já chápu proč ho tam dali na Feynoordu. Sehranost s Kedelem. V lize to odchytal dobře. Teď by si to ale zasloužil víc Mandous.

Reagovat
smazaný uživatel

No. Mandous to vyhral

Reagovat
John Obi Mikel

Njn S Kolářem si mohou podat ruce

Reagovat
$$CaptainKokotko

Slavii teď přeju postup, ale jinak je mě ten koeficient úplně u prdele. Fousek teď dal rozhovor na seznamzpávy a odpovídá tam jak naprostý kokot. V lize máme samé atlety co si neumí zpracovat balon. V top5 ligách máme pár hráčů. Díky lepšímu koeficientu je v lize víc peněz, ale neřeší to nic.

Reagovat
PH8

A co by pomohlo podle tebe? Víc trénovat individuální dovednosti od dětství + nějaké soukromé akademie na tohle?

Reagovat
$$CaptainKokotko

Viděl jsi podcast s Hřebíkem a Barákem? Hřebík říkal jak měl kdysi seminář o presinku. Když tam byli češi, tak za 30min byl konec a nikdo se ho na nic neptal. Když tam byli němci, tak to trvalo 3hod. Ještě se tam bavili jak to funguje v severských zemích, oni si brzo uvědomili, že tam deti mají málo pohybu. To přece nemůže být težké se tam zajet podívat a zjistit jak ten jejich systém funguje. V českém sportu je málo financí, ale to že ty děcka nebudou sportovat bude stát pak víc peněz na zdravotním. A Šmicer potvrdil v tiki taka, že v dorostu se hraje pořád na výsledky. Proto mě vadí ten fanatismus kolem koeficientu. Nebo ještě si vem Karabce, má skvělou techniku a naše liga mu absolutně nesedí a neposune ho ( asi musí i víc makat, ale to je druhý případ). To fakt nevím jaký pak má mít človek důvod se dívat na ligu, když takoví hráči v ní stagnují. Top zápasy v naší lize jsou většinou hrozné. Teď po covidu chodí míň lidí. Celkově ten věkový průměr fanoušků co chodí na ligu je vyšší. V budoucnu může být hrozná návštěvnost. Kdyby nebylo Trpišovského a Svedíka, tak nemám důvod naši ligu sledovat. Na Slovácko na domácí zápasy budu chodit pořád, protože je to srdcovka, ale jinak by mě ta liga nezajímala vůbec.

Reagovat
PH8

Dobře a kde v Evropě kolem naší finanční a výkonnostní úrovně se hraje nějak výrazně lepší fotbal?

Reagovat
$$CaptainKokotko

Nikde. Já jen říkám, že ty naše výsledky máme hlavně díky tomu, že umíme běhat. To se pak nejde divit, že spoustu lidí naše liga nezajímá a repre fanoušků je taky daleko míň než dřív.

Reagovat
OTASi

Reagovat
Salfovic

Trefa na první dobrou

Reagovat
Bakary3

Ani nesouhlasim...

To je porad trenujte jeden na jednoho, bla bla

Zaklad u dnesnich deti je, ze jsou casto fyzicky spatny, za 2 treninky v tydnu z nich kvalitne pohybove vybaveny borce neudelas, kdyz se zbytek dne vali na kavalci

Dalsi vec jsou nejaky predpoklady, dokazeme vychovavat ve stejnym množství Ronaldy, Quaresmy? Podle me ne, jejich vrtkavost nemáme a spuviso to asi s vychovou? Náturou? Kulturnim prostredim kolem tech deti? Tak to asi je.

Nejjednodušší klicka byla vzdy narazecka, tragedie je, ze nedokážeme vychovat ani kombinacni typy.

Pak, bavime se o tom, ze mame v lize atlety - opravdu?

Atlety jen v tom smyslu, ze je to schopnost výrazně prevysujici jejich ostatní vlastnosti.

V porovnani s jinymi zememi jsme za nima, silove, rychlostne, pohybove.

Porad hledame nejakou cestu, holandani, portugalci, chorvati...

Místo toho, abysme vytahli hlavy z prdele, koukli se na to, ze v první rade se u nas deti nehybou. Pak resme kombinační hru nastejno s individuálními schopnostmi.

Tady je zas trend vychovavat freestylisty, kterej je pro me uplne nesmyslnej.

Reagovat
didosh

Borci nějaký stream na večer?

Reagovat
John Obi Mikel

Vysílá to ČT,

ty jsi v zahraničí, že potřebuješ stream?

Reagovat
didosh

Ano

Reagovat
Freedo

Něco snad bude před zápasem tady https://redi1.soccerstreams.net/event/slavia-praha-feyenoord-live-stream/827787

Nebo eventuálně zkusit streambible

Reagovat
smazaný uživatel

taky používám, doporučuju

při nejhorším tady: http://live.harleyquinnwidget.live/

Reagovat
PH8

A ono to nejde na ČT4 pustit ze zahraničí online?

Reagovat
delfin

Jde, ale musel bys mit ceskou vpn. Je tam nejakej geo lock.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde to ani, když pracuješ v CZ firmě, kterou vlastní zahraniční majitel.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
$$CaptainKokotko

Nejde

Reagovat
Cotton

Express VPN má měsíční trial zdarma, pak můžeš zrušit členství. Sledoval jsem přes to v zahraničí olympiádu.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
okokolo

Nainstaluj si Skylink app. Mam to v Nemecku na iPadu a normalne to jede. Zaklad se ani nemusi platit.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že odveta bude baviť rovnako, ako prvý zápas. Snáď to Slavia zvládne a pôjde ďalej!

Reagovat
Akinfeev

Holeš out a Ousou základ

Reagovat
Salfovic

A nechytá Kolář, to bude nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká nuda, kdybys ten příspěvek, na který reaguješ, četl celý, tak tam jasně píše "Ousou základ". Nuda nehrozí.

Reagovat
smazaný uživatel

Mandous se postaral o zábavu misto něj

Reagovat
John Obi Mikel

Mandous - Bah, Ousou, Kačaraba, Oscar - Talovjerov, Traoré - Schranz, Lingr, Olayinka - Sor

Reagovat
John Obi Mikel

Lavička: Kolář, Sirotník - Kúdela, Samek, Madsen, Ševčík, Plavšič, Tecl, Biegon, M. Pudil, Trédl, Beránek

Reagovat
Kaspar

Talovjerov to zase budou nervy co bude vyvadet radsi bych tam videl Samka nebo Madsena

Reagovat
okokolo

Kohokoliv…

Reagovat
John Obi Mikel

Podle mne tam chtěl Trpiš někoho defenzivního, aby tam nebyl tím nejdefenzivnejsim ze zalohy Traore.

Reagovat
Nadržený šimpanz

LETS'GO FEYENOORD!

Reagovat
Firkraag

Kolář se beztak zranil při rozcvičce

Reagovat
Kaspar

Na nem je videt, jak vubec nema ted nastavenou hlavu na fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná na něj má ale nastavenou helmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Meli ho prodat picusa. Co kdo cekal. Aj on curak. Borec nachylnej na faily, zazije slzivotni sezonu, nabidky jak pizda ale ne, zustane kvuli tvrdikovo dceri. Ok curaku, za rok v Sigme cus. Dovez kybl tvaruzku.

Reagovat
Salfovic

Tohle je moc hezkej příspěvek

Reagovat
Jackmaker1989

šak je to pravda

Reagovat
vceradnesazitra

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PH8

Reagovat
Selänne

Kavárna v základu, jo?

Reagovat
John Obi Mikel

Kavárna je autooprava Kačaraby nebo nějaká tvoje přezdívka pro někoho z nášich?

Reagovat
Selänne

To první.

Reagovat
Taiger

Odmítl jsem kámošův lístek, páč nestíhám, snad toho nebudu litovat a bude to nuda

Pome slávka ale!

Reagovat
smazaný uživatel

Slavka je doma znici..4:0

Reagovat
jsemdement

3:2

Reagovat
Seydou Doumbia

Snad Feyenoord udělá otočku jako Leicester ted...ale věřím Slávce, moc negrů v základu tak jasný postup

Reagovat
Bakary3

budu tu dnes bojovnikem za koeficient a "slusneho ceskeho obcana" (ahoj Tomio), ale v kombinaci s tvym hejtenim nasich tymu a naopak vychvalovani za co nejvíc cizinci v zakladu bez jakykoliv souvislosti, ty jsi hrozna guma

Reagovat
Seydou Doumbia

jj až na to že jsem slávce až do této fáze přál, nevadí jediný slušný český tým u nás

Reagovat
John Obi Mikel

Na hřišti dohromady momentálně více Nigérijců (3) než Čechů (2) a stejně jako Holanďanů (3).

Reagovat
Seydou Doumbia

tak to má být, více takových s černýma má slávie vždy větší šance

Reagovat
AjaxFans

Budeš se dívat na finále poháru?

Reagovat
Seydou Doumbia

Kdy je ?

Reagovat
AjaxFans

V neděli proti PSV

Reagovat
Seydou Doumbia

Pokud nebudu pít tak na to kouknu, konečně zápas kde o něco jde

Reagovat
AjaxFans

Tak chlastej až večer

Reagovat
Jinders

Bohužel jsem odkázán na ČT a první co slyším je Vlasta Vlášek, bohužel tím je vše dané...

Reagovat
Greny

Tak jdeme na to:) 3:2

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Greny

Obrana na pivu a parku ?

Reagovat
Witcher

Kacharaba opět zoufalej jako minulý zápas

Reagovat
Greny

Mu to Ousou posunul do protipohybu ne?

Reagovat
Nadržený šimpanz

Ousou a Kačaraba jsou hrozní démoni

Reagovat
Akinfeev

Reagovat
OTASi

To si dělaj...

Reagovat
John Obi Mikel

Ousou a Kačaraba Proč nehraje Kedel

Reagovat
Nadržený šimpanz

Protože je asi tak desetkrát pomalejší, bez ti dva komedianti

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

A začíná být po finálových nadějích Tolik názorů, že Slavia ma na finále bylo slyšet republikou, že to byl polibek smrti.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak má

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Boha jeho... neuvěřitelně trapny gol Co uz no, podme Slavia, bude to zas dneska divoke...

Reagovat
smazaný uživatel

Ousou opět na zoufalce. Absolutně nechápu, co na něm JT vidí....strašný hráč

Reagovat
Jinders

Bohužel...Holeš out, další důležití hráči mimo soupisku, Vlášek u mikrofonu, rád se budu mýlit, ale je jasno..

Reagovat
ttopi

Jo, napsat to za stavu 0:1 to umi kazdej

Reagovat
smazaný uživatel

Jak muzete byt oba tak vyjebane nahore vy curaci? Trpis tys tomu zase v rozhodujicim zapase sezony nasadil korunu s tim Kacarabou. Vystoupit takhle 40metru od vapna na zpicenej aut vole ve druhe minute to musis byt fakt ultra curak. Evropska kvalita demence.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně takhle brzký gol predznamenal, že zo bude dneska opět divočina. Máme se po včerejším konci AM vs City na co opět těšit

Reagovat
smazaný uživatel

Slávistická bohorovnost díl 756.

Reagovat
Akinfeev

Toho Ousoua quicksellnout do Teplic

Reagovat
Čenda

Říkal Vlasta "konstruktivu" nebo cože?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli takhle bude hrát Feynoord po zbytek poločasu, tak bych se nedivil, kdyby Slavia do půle otočila. Zase zalezli, stejně jako po golech doma.

Reagovat
Witcher

Vůbec sou na koni to bude debakl jako prase

Reagovat
smazaný uživatel

Je otázka času, než se to po tom centru odráží ke slavistovi, který da easy gol.

Reagovat
smazaný uživatel

*odrazi balon

Reagovat
OTASi

Olej to zas kurví

Reagovat
KnoxXx

Olayinka tragicky

Reagovat
Akinfeev

Ofenziva Slavie zatim

Reagovat
jsemdement

Tetka to mel Linngr vyslat z prvni a byl by to gol jako krava... jsem to cely videl ten uhel tady ode me od monitoru.... SKODA.

Reagovat
Kily

lol

Reagovat
Greny

Ibraaaaqq

Reagovat
John Obi Mikel

Traoreeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

A papirovy chireo v hajzlu. Hlavne ze to tam deset minut pripravujou.

Reagovat
OTASi

Feynoord gentlemansky ale traore pěkná klička

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Greny

Na chyby 1:1

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Akinfeev

Dneska obrana vs obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Na co ho posadil?

Reagovat
ttopi

Zaseknutí fantastický.

Reagovat
Witcher

Pome to je mancaft já to říkal že otocej

Reagovat
Čenda

Ty dostaneš na prdel.

Reagovat
Čenda

*sedinku.

Reagovat
smazaný uživatel

Taktika Feynoordu je něco stejného, jako když dostaneš ženskou, o kterou jsi měl dlouho zájem. Prostě zasuneš a pak jsi neviditelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, opravdu neskutečný humor

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pravdivý. Hrůza, xo předvádějí po každém golu, co dají.

Reagovat
Zephyr

Svůj milostný život sem netahej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je to tvoje zkusenost, ze zasunes a jsi neviditelný/necititelny tak to je smutné

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ja mam jen fotbal

Reagovat
Salfovic

Neviditelný ve smyslu, že jdeš pak na pivko ?

Reagovat
smazaný uživatel

Anebo navždy pryč

Reagovat
OTASi

Lingr pičus

Reagovat
John Obi Mikel

Kdo tady objednal toho analytika?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem tu, abych pravdivě zanalyzoval dění na trávníku

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ten Lingr simuluje? to není liga, kde je rozhodčí tlačí

Reagovat
John Obi Mikel

Toornstra

Reagovat
SpecialOne

Ousou je časovaná bomba.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Je zralej na střídání nebo na průser další redka nebo tak je super když hrají nedůležité zápasy ale tohle nezvlada

Reagovat
AjaxFans

Kolik dojelo Feyenoordaku?

Reagovat
OTASi

Jdou na mě mrákoty, když si před šestnáctko dává Ousou s Kačarsbou bago

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou pořád po těch letech tak naivní? Oni si myslí, že když padnou v každém souboji na zem, tak se musí pískat faul?

Kdyby párkrát zkusili vydržet v souboji na nohou, tak nemusí bejt tolik protiútoků, ale když jim to nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

Síla zvyku z ligy

Reagovat
Greny

Penalta?

Reagovat
KnoxXx

viac filmovania od Slavistov nez v LL

Reagovat
smazaný uživatel

Olayinka další stimulant. Ať jdou do prdele

Reagovat
Remt

Zda se mi že tady vytváříš negativní atmosféru

Reagovat
Aldeano

Martine Hašku?

Reagovat
DieFohlenBMG

Ten Toornstra je Kozlův levoboček, ne?

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia ma v neděli v 17:00 Jablonec. Venku. Na hroznem hřišti navíc. Pokud budou pokračovat v tomto tempu, nedej bože jestli bude prodloužení, tak to pro ně bude zásadní zápas směrem k titulu zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik myslíš, že bude hráčů v neděli v základu z dnešní sestavy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Na tu rozehrávku nějak nemám nervy

Reagovat
Akinfeev

Bodo

Reagovat
smazaný uživatel

Čemu se divíš? Si myslel, že vyřadí AS?

Reagovat
Akinfeev

To ani ne, překvapilo mě, že je to po 30 minutách už o 3 góly

Reagovat
ttopi

Bublina splaskla, nic víc. AS Řím je samozřejmě lepším týmem. Nebo cos myslel?

Reagovat
PH8

Nehledě na AS, Bodo rozhodně není bublina. Hrají fantasticky poslední sezóny. Mají 2 tituly v řadě a třeba v té předchozí sezóně dali gól úplně v každém zápase s průměrem 3,4 gólu na zápas. Skvěle se na ně kouká.

Reagovat
REPLIKATOR

to srovnají

Reagovat
REPLIKATOR

Sor

Reagovat
OTASi

Lingr ho teď jasně trefil, kdyby se Malacia skácel k zemi tak to musí bejt penalta

Reagovat
Salfovic

Pískat se to v pohodě dalo.

Reagovat
John Obi Mikel

On ho zatáhne rukou a diví se faulu

Reagovat
PP

To je řežba..

Reagovat
kecipep

Ratajová obléká župan a letí do Edenu hlásit červenou kartu ve standardu Fortuna ligy

Reagovat
SpecialOne

Kurňa ale dávej karty za ty taktické fauly

Reagovat
PhilipS

Tohle je ale jasná žlutá na Baha

Reagovat
OTASi

Reagovat
Kily

Reagovat
John Obi Mikel

Kačaraba Mandous Talovjerov Olayinka

Reagovat
Bakary3

Tyjo klobouk dolu rozhodcimu, ze ji kokcuovi hned nasypal.

Presne tyhle provokativní sracky me stvou a ve finále vzdy zapricini neco horsiho, protoze to ten druhej tym nevydrzi, kdyz za to ani nepřijde trest.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
OTASi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Remt

No bál jsem se že jí dá jen Lingrovi nebo oběma, přeci jen takhle by reagovat taky neměl. I když to byl provokace od protihráče

Reagovat
KnoxXx

Arsenal sa z hraca neda len tak vymazat

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo se zranil?

Reagovat
John Obi Mikel

Nelson

Reagovat
Salfovic

Co to tam mají za Tecla?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle by zakončil i dorostenec v okresu. Tohle je fakt Intertoto cup.

Reagovat
REPLIKATOR

Slavia 2x obrovská klika

Reagovat
smazaný uživatel

Ať tam dá Kedela. Ousou, Kacharaba, Max soutěži o největšího zoufalce

Reagovat
Maximm9

Jako sorry, ale ten Maksym Talovierov je tam jenom jako propaganda ukrajiny ne ? Hraje strasne

Reagovat
KnoxXx

priemerak a este mimo prirodzenu poziciu = katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

Co zápas to šílený výkon.

Reagovat
PH8

Vyhrál hodně soubojů ale to je tak všechno. Bohužel, Holeš zraněný, Provod není na soupisce...

Reagovat
lucius6

Ten hráč Slavie s culíkem je příšernej, snad ještě nebyl moment, kdy by udělal něco dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

KDY jindy, KDY jindy by Slavia měla postoupit do semifinále v Evropě, než proti tomuto Feynoordu? Pokud nepostoupí dnes, tak už nikdy nikde.

Reagovat
Remt

To si zrovna nemyslím tedy. Ten soupeř má kvalitu a bylo to vidět hlavně na začátku prvního zápasu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale upřímně? Dozadu hrůza, okna větší než Ovcacek po kalbě a dopředu? Tam můžou utéct, ale to by měll tým v této fázi umět. Nicméně Slavia je přehrává. Jinak první zápas byli lepší hlavně skrz diváky. To prostředí dělá své.

Reagovat
Mirek na tenisu

Ovcacek hraje za koho, Jouzo?

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
dantetomas

Neviem, co je horsie. Ci defenziva Slavie alebo ta komentatorska dvojka

Reagovat
Mirek na tenisu

Šílený výběr ti řeknu

Reagovat
Akinfeev

Z Arsenalu, že?

Reagovat
Greny

Talovierov musí dolů zatím na to nemá Ševčík na plac i kdyby ho měl v prodloužení střídat

Reagovat
PaYaB

Co tam teď předváděl na hranici vápna ?

To musí odkopnout někam na Měsíc..

Reagovat
Mirek na tenisu

Myslíš Maxi?

Reagovat
O.Giroud

snad to pozera Djourou

Reagovat
John Obi Mikel

Dopředu je to dobrý výkon, ale dozadu je to příšerné. Oba stopeři (až na pár nákopů Kačaraby) hrozní a vůbec se nedaří ani Talovi. Snad už si všechny minely vybrali v prvním poločase a žádnou si neschovali do půle druhé.

Reagovat
Coutinho10

je to porad otevreny...velky nervy to jeste budou

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
adoxx

Samek už je úplně ok? Jestli jo hodil bych ho tam místo Talovierova, ten zatím hoří jak papír

Reagovat
Aldeano

Reagovat
pingla

kdyby nehrál CDM, tak si myslím, že by na stoperu hrál úplně v klidu

Reagovat
adoxx

Neříkám že ne, ale na CDM to prostě není ono a jde to hrozně vidět

Reagovat
Salfovic

Nemůžu si pomoct, ale Mandous před gólem málo vyběhl.

Reagovat
ttopi

Nelam si s tím hlavu. Mohu tě uklidnit - jeho gól to rozhodně nebyl, ani trošku.

Reagovat
jsemdement

nice try kolář

Reagovat
adoxx

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
PBLead

Reagovat
Infi

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Euphael

Reagovat
Mass

Reagovat
PhilipS

Je to rozstřel jako minule. Snad bude mít Slavie zase lepší druhej poločas. Vyhratelný

Reagovat
vceradnesazitra

Vidím to na prohru na penalty 10:11

Reagovat
PaYaB

Když prohrát tak radši ze hry, po penaltách to je vždycky hodně zdrcující..

Reagovat
Mirek na tenisu

A Kšiltovka neuvidí ani jednu... Houštecký mini ICH bude vyprávět.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Talovierov je uplne mimo

Reagovat
OTASi

Slávisti jsou hlavama ještě v šatně

Reagovat
OTASi

Ousou okamžitě dolu

Reagovat
OTASi

+ Mandous

Reagovat
Kily

Ousou

Reagovat
Kily

ok, Mandous ho trumfl

Reagovat
smazaný uživatel

Ousou

Reagovat
Tommy the Gunner

Ousou

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
John Obi Mikel

Ousou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OTASi

To už není možný snad

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva vyžeň už toho Ousoua

Reagovat
aither

Reagovat
PaYaB

Neuvěřitelný

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
John Obi Mikel

Mandous

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Wtf Mandous

Reagovat
Heisenberg

KOLÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁŘŘŘŘŘŘŘŘ

Reagovat
Nadržený šimpanz

Kolář má nástupce jak víno

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz to poser*s tak, ze te jde politovat i rozhodci.

Reagovat
lada.sp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
DieFohlenBMG

to je debil

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Bezte do pice fakt, nejdriv Ousou zkrat ala okres a pak Mandous demence, kterou clovek nevidi ani v zaccich...

Reagovat
Greny

Škoda že nemají na Slavii kvalitní trávník

Reagovat
wwwx

Nebo brankaře.

Reagovat
südkurve

Reagovat
smazaný uživatel

Az se dostanou highlights z tohoto zápasu někam do světa, tak se budou smát, ze co je toto za divizi Nádherná přehlídka chyb

Reagovat
Nadržený šimpanz

Tak ona tahle soutěž je taková divize Evropskýho fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hrůza Fakt Intertoto

Reagovat
Salfovic

Eurovision Fotbal Contest

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju, že v Jablonci bude chytat Kovář.

Reagovat
PP

Ty vole.. koho mají za trenéra brankářů?

Reagovat
vceradnesazitra

To bude zase nějakej Tvrdíkův nekompetentní příbuznej

Reagovat
smazaný uživatel

Asi Premkovo trafika.

Reagovat
smazaný uživatel

No to uz si ti golmani delaji prdel

Reagovat
Salfovic

Vášnivé debaty o úrovni EKLu a pak takovej kabaret

Reagovat
OTASi

Reagovat
REPLIKATOR

Mandous souboj kriplů v bráně Slavie

Reagovat
Tommy the Gunner

Golmani neuveritelny kopyta.

Reagovat
Mirek na tenisu

Mandùz a Kolář. Dvojka k pohledání

Reagovat
Salfovic

Někdo by mohl udělat sestřih jejich top momentů s hudbou z Pata a Mata.

Reagovat
lampas

Je hezký, že nás Slavie píčuje za hřiště, a pak jejich brankář udělá v nejdůležitějším zápase roku kiks kvůli sračce, kterou mají u brán kolem vápna

Reagovat
Heisenberg

Doma by od nich čekal rýžový pole a přitom hrajou na brambořišti

Reagovat
jsemdement

Reagovat
vceradnesazitra

Já to říkám pořád, Slávka by měla prioritně koupit pořádnýho golmana

Reagovat
Salfovic

Nita je jasnej.

Reagovat
PhilipS

Do toho musí Jindra hrábnout. Schranz a Max dolů, možná Oscar

Reagovat
okokolo

S timhle Trpisovsky opravdu nemuze nic udelat. V obou zapasech amaterske chyby jako z okresniho preboru.

Reagovat
KnoxXx

ta rozohravka daleko vacsi pruser nez Mandous

Reagovat
Nuno čomes

To snad není možné. Mandous má možnost si upevnit místo v brance a místo toho jim takto namaže. Škoda, sympaťák. Mohl by teď chytnout aspoň dvě golovky.

Jinak Slavia dneska nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože Mendy v LM udělal taky kiks, ale musí se sportovně uznat, že takhle jim vrátit chybu je prostě moc

Reagovat
O.Giroud

ten Deeney je ale dobry

Reagovat
ACSMan

přesně jsem si řikál že vypadá jak Troy

Reagovat
pingla

Reagovat
lucius6

Ten stoper Slavie má techniku tak na úrovni půrměrného hráče okresu.

Reagovat
Nuno čomes

Strašidelní oba.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako být útočníky na obou stranách, tak od teď nevypustim ani jeden pressing na gólmana, když dostane balón. Na jakékoliv straně. Je velká pravděpodobnost, že vznikne další, když bude gólman pod tlakem.

Reagovat
DieFohlenBMG

Erich má pravdu. Jedeme dál.

Reagovat
Nuno čomes

Chtělo by to prostřídat, akorát se obávám, že tam není nikdo na oživení. Možná Standa

Reagovat
vceradnesazitra

Standa by zase mohl správně uhnout na 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty si uplna nesvepravna pica.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PaYaB

Tak Ousou si to jednou dá moc, je z toho obrovská šance a za pár minut udělá to stejný znovu, to prostě nepochopím.

Reagovat
Desmond Glazebrook

Slávie by měla hrát na dva brankáře, jeden by chytal a druhej rozehrával.

Reagovat
jsemdement

a kterej by rozehraval ?

Reagovat
Desmond Glazebrook

Ten, co by neměl rukavice.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Treba to Slavka jeste zvladne, ale proste i kdyby, tak se neda rict, ze je zapomenuto... Slavia tohle musi resit na prestupovem trhu. Jako dva az tri darovane goly pri jakemkoli dulezitem utkani, to proste neni normalni

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia horší. Sor vůbec nic, Olayinka hroznej, stopery ani nebudu komentovat

Reagovat
Greny

Není to chyba Trpise? Jak točil brankáře ? Do té doby byl Mandous úplně v klidu

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Tak nikdo nemohl cekat, ze po te co jednou dostane v ramci setreni sil sanci Kolar, se Mandous zesere jak mala holka...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně to mě napadlo dole

Reagovat
SpecialOne

Talovrerov a Ousou do béčka

Reagovat
smazaný uživatel

Schranz také bída

Reagovat
smazaný uživatel

Vedle Baha nejleší defenzivní práce dneska ze Slávistů.

Reagovat
smazaný uživatel

Sudi

Reagovat
smazaný uživatel

Plus klasické buranske chování realizaku SKS

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Mirek na tenisu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom taková polemika. Myslíte, že ta chyba může za točení gólmanů? Že se Mandous může cítit pod tlakem, kdy vi, ze prostě nemůže udělat chybu? Pokud by ho Trpisovsky podržel jako jedničku a nestridal tam toho Tvrdíka, možná by takové věci neudělal.

Reagovat
vceradnesazitra

Slávku potopila Tvrdíková, když roztáhla takovému nýmandovi jako je Kolář. Kdyby to neudělala, tak by ho Trpiš nedržel v bráně po tolika chybách, Mandous by se stal jasnou jedničkou, nebyl by pod tlakem a nedělal by takové chyby, takže by Slávka EKL vyhrála.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrdik asi nesledoval Okresní přebor. Václav si taky zaspasoval s Hnatkovou a pak byl postup v hajzlu.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
jsemdement

jdyby mu neroztahla, tak uz preci ve SKS neni a je v ty francii nekde.................. takze by roztahla mandosovi a bylo by to stejne....... akorat je otazka, kdo by byl "dvojka" .-.

Reagovat
Greny

Jedna věc ale je pravdivá

..

Nechteli ho prodat za ani 20 mega euro ale uz je to stojí mnohem víc (LM, EL, výplaty)

Reagovat
smazaný uživatel

Protože podcenili faktor Tvrdikove

Reagovat
smazaný uživatel

Ona by sla s Kolarem do francie, demente.

Reagovat
jsemdement

proc by si bral nakou neznamou, co ani nepicha ? samozrejme jsem to myslel jakoze by ani nezacali spolu chodit

Reagovat
Salfovic

Kdyby Slavie kupovala jen teplé brankáře, tak teď nejsou v píči.

Reagovat
Aldeano

Škoda že není Hromada brankář.

Reagovat
Mirek na tenisu

Dej tam Kedela

Reagovat
emanuel habasko

Šmíca je na dojezdu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Kacharaba wtf

Reagovat
kecipep

Mandous hrdina @Fortunaliga, rozhodl o titulu

Reagovat
John Obi Mikel

Kačaraba

Reagovat
adoxx

Traoré druhej poločas hraje 1v21

Reagovat
smazaný uživatel

Kacharaba to už si dělá prdel ne

Reagovat
Salfovic

Ten Šmicer s Kukou

Reagovat
SpecialOne

Střela level Thomas Partey

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia ještě srovná. Feynoord opět v defenzivě jak Karviná. Nepochopíš. X krát vedou a zalezou a nechají hrát Slavii.

Reagovat
REPLIKATOR

Střela na úrovni okresního přeboru

Reagovat
lucius6

Tohle je ten samej Olayinka, co si v LM dělal na křídle, co chtěl, proti týmům jako Inter nebo Barcelona? Na mě dneska působí, jako by mu dělalo problém si zpracovat míč.

Reagovat
Heisenberg

Tak jak hraje Taloverov bych si představoval hru Součka podle jeho hejtrů. Velkej, ale jinak úplně zbytečnej, chodící mínus

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona

Reagovat
OTASi

Proč ještě nestřídá

Reagovat
OTASi

No proto

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi nějak podcenil úroveň Evropské ligy

Reagovat
vceradnesazitra

Max a jeho centry ala Scholes

Reagovat
exse

Na co čekaj? Schranz už měl být dávno dole.

Reagovat
Heisenberg

Teclovi se chtělo srát

Reagovat
DieFohlenBMG

hlavně ať to nejde zachraňovat Tecl

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíš, že srovná.

Reagovat
John Obi Mikel

Proč tam nedá toho Madsena

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to rozhodne tento gol tak Mandous klobouček.

Reagovat
DieFohlenBMG

Plavšík a Ševčík, to by šlo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pozdě.

Reagovat
KnoxXx

bude prijemny pruchodak s Plavsicom

Reagovat
OTASi

Opět Kačaraba úplně nesmyslně jako poslední hráč vystoupí

Reagovat
PhilipS

Chjo Mandous

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
John Obi Mikel

Kačaraba to byl zase výstup

Reagovat
smazaný uživatel

Historická chvíle mizí a mizí a mizí v dáli..........

Reagovat
Chlupatá máma

Mandous

Reagovat
Heisenberg

Kačaraba

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouzene, Feyenoord je lepsi, Slavie si dneska sama nevypracovala zadnou poradnou sanci jeste.

Reagovat
Greny

Dohrano sorry byla navíc

Reagovat
hrundy

Kačaraba snad naposled no.

Reagovat
smazaný uživatel

Mandousovi dva góly. Jasna chyba a ted balón na přední tyc, kterou si ma pohlídat. RIP on.

Reagovat
Mirek na tenisu

Kdo tu Slávku vlastně trénuje? Není jich tam nějak moc?

Reagovat
DieFohlenBMG

tak zase 3:3

Reagovat
smazaný uživatel

Kam vystupoval ten Kacharaba? Mandous opět na zoufalce

Reagovat
adoxx

Beru zpátky co jsem minulej týden řekl, Mandous je sněhulák, zlatej Kovář

Reagovat
adoxx

A ten Kovář není překlep

Reagovat
REPLIKATOR

Mandous

Reagovat
eden_h

Golman pls

Reagovat
smazaný uživatel

Mabdous blbě postavený to má chytat.. Ale co tam předvedl zas kacharaba omg, proč tam kdesi doprdele vystupoval nepochopim

Jdu se dívat na bridgerton

Reagovat
O.Giroud

tak tam to dosral tym, ze vybihal a potom sa zastavil a uplne si dosral postaveni

Reagovat
RadekVonCZE

Sen se rozplývá

Reagovat
Nuno čomes

Kacharaba dneska top. Nákop na nikoho, pak hned vletí do souboje jak učeň a gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde ten curak stal zase kurva? Uz tech vypicenych golmanu mam dost. Midtjylland,, Beer sheva, ted tohle... banda kokotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kokos, ty mas slovnik.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, on je jen klasickej cekej gaučák s pivem :)

Reagovat
O.Giroud

uplny Mandous zo Ziliny, preto ma prekvapilo ako dobre dopadol

Reagovat
KnoxXx

uz silno zacinaju neunasat

Reagovat
AjaxFans

Daag!

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl drž hubu maxi

Reagovat
Greny

Talovierov vs Traore

Reagovat
mario23

Talovierova poslat prvním vlakem na frontu. Mental postiženej.

Reagovat
dondinho

Je vidět že běhání nestačí, je potřeba taky umět trochu s balonem

Reagovat
dave30

Reagovat
smazaný uživatel

V druhý půli Slávia úplně mimo. Jako loni odveta s Arsenalem. Nevím co jim Jindra do druhé půle poradil.

Reagovat
LokoLFC

Evidentne nic.

Reagovat
lampas

Trpisovsky je dobry trenér, ale chybí mu kvalita, což je teď vidět. Reálně nemá Slavia o nic lepší obranu jak Slovan třeba.

Reagovat
PaYaB

Zase nerozhodný Mandous..

Bohužel gólmani Slávie v téhle sezóně napáchali víc hrubek než ti předchozí za desítky let.

Reagovat
Kop do titulků

No on toho Kolář minulou sezónu taky dost stihnul i bez pomoci Mandouse...

Reagovat
Kostomlat

Feyenoord vynikající

Reagovat
adoxx

Slávie si to prohrála úplně sama

Reagovat
LokoLFC

Tim, ze hraje hovno?

Reagovat
adoxx

Ne, tím že si 5 ze 6 gólů dala sama...

Reagovat
LokoLFC

Jak jako sama? 2 chyby brankaru, to ok, a ostatni 3? To ze nekdo neumi branit, neznamena, ze si da sam gol.

Reagovat
adoxx

To ale byly 4 chyby brankářů, 2 minule, 2 dneska...jenom 1. Gól nebyl Mandouse, ale pokud pošleš útočníka soupeře sám na brankáře, tak pro mě je to skoro to samé jako dát si gól sám

Reagovat
LokoLFC

jsou to proste kopyta, to je cele... goly proste prameni z chyb soupere, to je fotbal...

Reagovat
dave30

Reagovat
smazaný uživatel

JO.

Reagovat
Kostomlat

Feyenoord to podle mě celé vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, Slavie se nedostala do niceho, krom te hrubky brankare Feyenoordu. Rotterdam hraje skvele.

Reagovat
PaYaB

Tak si ten zápas pusť znovu, dobrou šanci měli hned v úvodu.

Reagovat
Neri04

A pak? Krom te hrubky?

Reagovat
PaYaB

Však se podívej, byl jsi to ty kdo tam NIC neviděl.

Reagovat
Neri04

Dekuji.

Reagovat
adoxx

Ale dostala, 1. poločas měla tři prdele šancí...ale když si dáš vlastním zaviněním 5 gólů ve dvojzápase, vyhrává se fakt těžko

Reagovat
Neri04

Tri prdele sanci? Muzes byt konkretni?

Reagovat
adoxx

Sorry fakt si nepamtuju každou šanci z hlavy třeba hned ta šance v 1. minutě, šance po rohu od Dorleyho, nebo to kdy Schranz promarnil docela velkou šanci...bylo toho víc

Reagovat
Neri04

Dekuji.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
lampas

Reagovat
Neri04

Reagovat
Selänne

No, Feyenoord je nepustil k ničemu.

Reagovat
adoxx

K něčemu jo, ale je to k ničemu, když si prostě dáš 5 gólů že 6 sám....tím neříkám že Feyenoord hrál špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Dopředu. Protože jim Slavia dává prostor. Dozadu šílení.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajou dobre i dozadu, vzdyt Slavisty vubec nepusti do sanci. Vsechny zakonceni mimo velky vapno.:

Reagovat
KnoxXx

k dokonalosti chybalo, aby si Talovierov dal teraz vlastny

Reagovat
John Obi Mikel

Kačaraba-Tal je jestě horší než Kačaraba-Ousou

Reagovat
smazaný uživatel

Traore slušně debil. Takhle se chová ke spoluhráči? Tohle se neděje ani v okresu. Idiot.

Reagovat
mario23

Reagovat
jsemdement

v okresu vobcas jo

Reagovat
smazaný uživatel

Tam jo, ale tady když prohrávají o 2 goly a jde o postup do semifinále, tak místo, aby ho podpořil a nahecoval tym, tak se začne hádat. Šašek.

Reagovat
Seydou Doumbia

Ukrajinec prase, Traoré mistr...nevím jak si na něj může dovolit otevřit hubu

Reagovat
smazaný uživatel

A co udělal Traoremu? Vsak jen stal.

Reagovat
Seydou Doumbia

hádám že to co nám ukázali televizní kamery nebude jejich jediná debata během dnešního večera...každopádně traoré jedna z legend týmu, ukrajinec má být rád že není ve válce a mlčet, zelenáč v tom týmu...respekt 0 bodů

Reagovat
smetos

Za ty kecy ze nenicve valce si jednu liskni

Reagovat
Mirek na tenisu

Udej ho Igoru Mřížovi.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Aldeano

Reagovat
vonavka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to kurva víš, o čem se bavili??

Reagovat
Mirek na tenisu

Maxi ho v ruském nářečí-okrajinštině posla do p........

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

Talověrov je idiot. To v průběhu špilu potvrdil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale měl by spíš hecovat, ne tym dostat ještě víc dolů, když je ten lídr údajně.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny góly úplně darované

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehraje Sor?

Reagovat
Andis

Zaslouzene

Reagovat
OTASi

Kdyby snížili, tak ještě šance je..

Reagovat
smazaný uživatel

Plavsic neda jedinej balon pravou, ani kdyz to ma proti noze. Krysa ruda.

Reagovat
smazaný uživatel

Samek, Plavsic, Ševčík měli být od začátku.

Reagovat
exse

Reagovat
adoxx

Reagovat
Radikal

Samek je po zranění a měsíc nehrál, Ševčík taky ještě kondičku na základ neměl. Plavšič klidně hrát mohl, ale nemyslim si, že by to udělalo nějakou změnu. Spíš měl být v základu Kudy a Madsen místo Talovierova.

Reagovat
vceradnesazitra

Dnes nejslabší dva ukrajinci

Reagovat
PhilipS

To fakt ne. Mandous a Ousou mnohem horší. Oskar taky bída

Reagovat
OTASi

Čekal bych od slávistů nějakej tlak, ale oni se už nezmůžou na nic

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně chci vidět, na co si slávisté budou stěžovat po zápase Rozhodčí výborný, soupeř je neprovokuje, nezbývá než konečně začít pátrat ve vlastních řadách

Reagovat
PaYaB

Není to jasný ?

Mandous bude "scapegoat".

Reagovat
smazaný uživatel

Mandous a ten blonďák

Reagovat
vceradnesazitra

Ještě je možné aktivovat plán Glasgow, obvinit soupeře z rasismu a vyvolat bitku

Reagovat
smazaný uživatel

Oba stopeři a ukrajinský Souček okamžitě B-tým, Mandous hostovačka Zlaté Moravce

Reagovat
Heisenberg

Plavšič jak se snaží vypadat dobře když už jde o hovno A pořád 0+0

Reagovat
Mirek na tenisu

Teclituta

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
vceradnesazitra

Standaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Mandouse je mi líto, ale ukázal, že kvalitu asi nemá takovou, jak si kdekdo myslel

Reagovat
Artii96

Aspoň si nemá Mandous s Kolářem co vyčítat

Reagovat
Heisenberg

Chudák Traoré, celej zápas hraje v záloze prakticky sám, přesto bojuje, snaží se tvořit, dá gól, na konci už ho to nasere tak, že zjebe mínuse a odměnou za to je střídání za dalšího mínuse.

Reagovat
smazaný uživatel

Může být rád, ze nebyl vyloučeny. To strceni mohlo byt za redku.

Reagovat
hrundy

Přesně, ho málem zabil.

Reagovat
smazaný uživatel

Přerušená hra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PaYaB

Prostě tam chyběl ten Holeš a taky Provod, těch zranění je celkově příliš.

Reagovat
Heisenberg

Bohužel, stopeři v prdeli prakticky celou sezonu a teď i střed zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

Traoré dneska jediný fotbalista na straně Slavie.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes asi i Jindra prokauč

Reagovat
KnoxXx

dat do stredu Talovierova po prvom zapase sa inak nazvat neda

Reagovat
smazaný uživatel

A koho jinyho tam mohl dat?

Reagovat
KnoxXx

napr. Samek/Sevcik a prestriedas ich, ked nemaju na cely zapas natrenovane

Reagovat
smazaný uživatel

A když maj každej natrenovano na 20 minut?

Reagovat
KnoxXx

tak tam mas Madsena

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě jednoznačně Kudelu. Ta organizace obrany byla šílená

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Andis

Slavie bida. Jen fyzicka sila a goly z ofsajdu ji dali zkresleny pohled ze muze postoupit

Reagovat
smazaný uživatel

Fyzická síla byla jasně na straně Feyenoordu

Reagovat
vceradnesazitra

Kdo po sezoně odejde?

Reagovat
Benedict

Trpisovsky

Reagovat
Salfovic

Trpišovský.

Reagovat
Losinho

Tecl

Reagovat
smazaný uživatel

To neudela

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec v nedeli easy win.

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl ti stopeři

Reagovat
KnoxXx

ukrajinska spolupraca na 1*

Reagovat
Heisenberg

O 30 minut moc pozdě

Reagovat
OTASi

S těmahle stoperama vyrukovat na feynoord

Reagovat
Greny

Trpis to celé pojebal sorry a do mě klidně

Reagovat
FCSL

Po zápase je člověk chytrej no

Reagovat
Greny

Možná ano možná ne ale Talovierov? Hrůza bída děs oba zapasy

Reagovat
Losinho

Holeš je mimo, Hromada není na soupisce, Samek od začátku nemohl.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
John Obi Mikel

Měl dřív střídat, víc bych mu nevytýkal. Tal sice hrozný, ale díky němu mohl být Traoré výš a podat dobrý výkon. Kolář by taky nějakou chybu udělal. Snad ještě Kúdelu na stopera, ale těžko říct, jak by to vypadalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kudela měl jednoznačně hrát od začátku. Ta organizace v obraně byla šílená, on by si to ořval. Ten Ousou je šílenej, to říkám dlouhodobě. Nechápu, že to JT nevidí

Reagovat
John Obi Mikel

Mne to neříkej, já ho kritizuju pořád.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to muslim, a ten v tomto multikulturnim kadru chybel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Mirek na tenisu

Kšiltovka je kolektivní trenér. Těch našeptávačů je kolem něho moc. Vyrazit Houšteckeho a Řeháka. Dva vyžírky.

Reagovat
adoxx

Asi jo, ale na druhou stranu ta marodka mu to zrovna neulehčila

Reagovat
PhilipS

Feynoord zaslouženě. Sice po chybách Slavie, ale Feynoord naháněl Slavii celej zápas a smrdělo to od začátku. Slavia nechala sebevědomí v šatně. Nevadí.

Snad se povede pár hráčů prodat, to je hlavní.

Reagovat
REPLIKATOR

Ukrajinci třešnička na závěr

Reagovat
Abbe Faria

no to maxikopyto mu to neusnadnilo

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda. Nejtěžší možný los, ale padli jsme se ctí. Rozhodly chyby gólmanů (oba zápasy) a dneska hlavně absence Holeše. S ním bychom dnes aspoň remizovali. Dneska krom Mandyho ještě příšerný výkon obou stoperů a hlavně se vůbec nepovedl druhý poločas.

Reagovat
Pablos

No nevím nepřál jsem si je, ptž Slavia je nezvládla ve skupině, ale jinak Slavia si to prohrála sama.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Kacharaba tvl naskok metr, ale proc zabrat, kdyz ho muzu riznout a nechat se vyloucit Smutny konec Slavie, nekolik zkratu v cele s Mandousem, ktery navazal na sileny vykon s Lincem...

Reagovat
smazaný uživatel

Nepostup se vším všudy, bohužel, bohudík...

Reagovat
Pablos

Výkon druhej poločas... Kacharaba, Ousou, Talovjerov... Strašný, hlavně Kacharaba zabalit a poslat do Vlašimi někam.

Reagovat
Pablos

Výkon druhej poločas... Kacharaba, Ousou, Talovjerov... Strašný, hlavně Kacharaba zabalit a poslat do Vlašimi někam.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Akinfeev

Kudela - Hovorka > Kacharaba - Ousou

Reagovat
adoxx

Tak o tom snad nikdo nepochybuje

Reagovat
Mirek na tenisu

Kedel se po dlouhé pauze už do bývalé formy nevrátí.Rodný list neošulíš.

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, ale horší než Ousou nebude ani ve čtyřiceti

Reagovat
Mirek na tenisu

Reagovat
Mirek na tenisu

V naší kaprlize určitě. V pohárech to stačit nebude.

Reagovat
pingla

bez Holeše v těžkém zápase je Slávie poloviční

Reagovat
Jackmaker1989

Chlapi, s týmito drevákmi na ihrisku niektorými je skôr zázrak, že hrali 60.min o postup. Absolútni drevaci a fatalne zlyhania jednotlivcov. Byť tam Holeš, Kudela, Hovorka tak verím, že by proste Slavia postúpila.

Reagovat
FCSL

Feyenoord dost dobrej a i skvěle fyzicky připravenej. Proti Lasku a Fenerbahce byla Slavie o level jinde v tomhle. Hlavně at vyhrajou titul. Titul Plzně nebo Sparty by byla hrozná ostuda

Reagovat
Greny

Vždyť to byli i od nich na picu

Reagovat
smazaný uživatel

FC koeficient potrebuje vyhru Plzne, aby meli jistou alespon KL. Slavia si ji muze ukopat v predkolech.

Pokud vyhraje Slavia, tak realne hrozo, ze budou v poharech jedini. O to hur, kdyby si nahodou dostlai do LM a tam neuhrali zadny body.

Reagovat
smazaný uživatel

Láska, čestnost a spravedlnost zvítězila nad tupostí, lží, hrubostí a primitivností!

Reagovat
Benedict

Twle nejsi ty bek Plzně???

Reagovat
REPLIKATOR

Kdy a kde?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Neri04

...aneb Láska, čestnost a spravedlnost zvítězila nad Řehákem!

Reagovat
smazaný uživatel

Alešu, víš co máš teď dělat doufám. Nebuď srab.

Reagovat
PaYaB

Jinak FC Koeficient pláče, tento rok hlavně na úkor Plzně, které stačila v Sofii i prohra o gól..

Reagovat
Kop do titulků

Reagovat
Cotton

Ta to posrala no, jinak bychom byli v pohodě 15.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme v pohode, jsme 15. co si chtel vic?

Rusko bude administrativne vyrazeno.

Reagovat
PaYaB

Minulou sezónu (která rozhodovala pro příští) jsme ale skončili na 17. místě, 16. je Srbsko. http://www.coen.wz.cz/evropskaliga22-23.htm

15. místo bez Ruska by se náš týkalo až v szóně 23/24.

Reagovat
Kiwi-21

Tak kdo ví jak to bude z Ukrajinou

Reagovat
Martin9719

Tak v tom jediným zápase skoro nám byla (ne)zodpovědná defenziva k ničemu. Navíc nedávno jsem se koukal na složení sestavy a ten tým se teprv stavěl . Bílek zkrátka ještě neměl zodpovědnou defenzivu vyladěnou. Ba loua, Hruška, Šulc, Hejda mimo, Chorý byl rád že přihrál na 5 metrů. Hrát stejná sestava dnes tak budeme mít problém i s Pardubicemi.

Reagovat
Pablos

Navíc, Trpiš a jeho nestřídání totálně nemohoucího týmu. Plus Mandous tvl takovou pičovinu. A Olayinka tady dobrá bída, Schranz ten vůbec nechápu co tam dělá ve Slavii... Suveréně nejslabší hráč do pohárů, úplně k hovnu

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, ty si taky chytrej jak radiov

Reagovat
FCSL

Vždycky

Reagovat
Pablos

To je co... Snad to rozdejcháš

Reagovat
smazaný uživatel

JakoTalovierov dneska to byl naprostý kolaps, absolutní error nebo nevím jak to pojmenovat

Reagovat
Dron

Totální hovado bez špetky sebereflexe, takovej sráč by měl jít okamžitě do Bčka, když si ještě dovolí držkovat na Traorého.

Reagovat
smazaný uživatel

Mel by jit na frontu a ne hrat fotbal.

Reagovat
John Obi Mikel

Mandous jde na rozhovor Ten se jim tam rozpláče

Reagovat
monty25

Mírně řečeno, brankáři Slavii ve dvojzápase proti Feyenoordu nepomohli. Třeba by Slavia nepostoupila ani tak, ale dostat rozhodující gól po takovém kiksu, to hodně zamrzí...

Reagovat
Jesfey

Prokaučovaný zápas, tohle prostě nemůže jít za nikým jiným.

Bral jsem, že stoperská dvojice by mohla být rychlejší, než kdyby tam byl Kudela

Ale vystřídat absolutně neviditelného Lingra až v 80. minutě, tak to jako pardon.

Talovyerov bez mozku, střední obránci s gólmanem tragédi, Sora koupí maximálně nějaký sprinterský tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sorry, ale tyhle komentare jsou fakt k zbliti. Koho tam mel dat misto Lingra? Byl na lavicce nejakej strelec? Tecl? Kdo byl dostupnej do zalohy krome Talovjerova? A tech Sorovejch 6 golu, co dal doted, na to uz si zapomnel, co? Hlavne nadavani, to tady jde vsem. Jsem rad, ze fanousci na stadionu meli jinej nazor a kluky podporili…

Reagovat
Jesfey

Doslova kdokoliv by byl lepší než Lingr, z těch zkušenějších tam byli zrovna Madsen a Plavšič, i 16 letý kluk, který by se toho balónu dotkl, by udělal víc. Za Talovjerova nebyl nikdo, ale tragéd to byl. Kdyby tam byla jistější obrana, tak bych ho dokázal přetrpět. U Sora narážím na kvalitu jeho hry, jeho rychlý běh mu opravdu ostatní atributy nenahradí. Je pěkné, že jich měl tolik, ale pokud budeme hrát proti takovým obráncům a ne jako těm Lince, tak může běhat jako moc chce, nic moc z toho nevzejde.

Je smutné, že ze Slavie postupně mizí kvalita a hraje si na jakousi účelovost. Stanciu ani Kuchta pořádně nebyli nahrazeni. Snad se ale Brňáci z Bolky chytí

Mojí hlavní myšlenkou ovšem byla dneska tragická rozhodnutí trenérů.

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha ty jsi ale kokot

Reagovat
Pablos

Za to tihle bojovníci tady proti čemukoliv proti Slavii jsou parádní I když s ním nesouhlasím ve všem co píše, tak se prober a nechoď to sem číst, když to neunášíš

Reagovat
smazaný uživatel

Talovyerov musel hrat, protoze je to Ukrajinec

Reagovat
Pony Slaystation

Super práce

Reagovat
Coutinho10

aspon se muzeme soustredit na titul hrat semifinale behem nadstavby by bylo smrtici

Reagovat
John Obi Mikel

Tak zase semifinále je semifinále.

Reagovat
Abbe Faria

a to nebudou mit ani ten titul, kaspari

Reagovat
adoxx

Reagovat
John Obi Mikel

Nesser, protinožče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
Coutinho10

ja vim jako mrzi to dost..zvlast po 1. polocase, ale snazim se na tom hledat pozitiva...bohuzel Mandousova chyba nas psychicky zlomila

Reagovat
Salfovic

Teď už i Slávisti můžou souhlasit s tím, že je to jen EKL.

Reagovat
O.Giroud

po Legii nakydane co to idu hrat za podradnu sutaz a pred zapasom s Feyenoordom zrazu dobra sutaz

Reagovat
Abbe Faria

ted je ceka nadstavba

Reagovat
Nuno čomes

Za toho Kacharabu dali těch 20 nebo kolik?

Reagovat
Coutinho10

Kacaraba aspon nebude moct hrat v uvodu evropskych predkol, tak snad dostane sanci Tijani

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Trpisovsky nebude blbec a Mandouse nevynda, ale podrží, tak jim vychyta titul.

Reagovat
KnoxXx

suhlas (ale bude chytat Kolar a tym akcie Plzne/Sparty nahle stupaju)

Reagovat
Greny

Bude chytat Kolar

Reagovat
Salfovic

Nejlepší bude je střídat po poločasech.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Abbe Faria

to je uplne jedno, do konce sezony minimalne maj oba golmany psychicky rozlozeny na atom, v tomto svetle se jevi nase dvojice Vales - Backovsky jako vynikajici jistota svatyne.

Reagovat
Losinho

V Jablonci Kúdela - Hovorka a tím pádem i Kolář.

Reagovat
FCSL

Strašná škoda Holeše, bejt tam místo Talovierova, tak by to vypadalo jinak. Stoperská dvojice v lese, ale Kúdela už je prostě hrozně pomalej. s ním by to mohlo bejt stejný nebo i horší. Po zápase je každej chytrej

Reagovat
PaYaB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Najednou si chytrej

Reagovat
smazaný uživatel

Holeš byl zásadní ztráta.

Reagovat
Akinfeev

Reagovat
Selänne

No, horší než Kačaraba by nebyl určitě. Já fakt nechápu, že ho pustili do takhle velkýho zápasu, pokud byl Kúdela připravenej k zápasu. Ten kluk je chodící katastrofa v evropských pohárech.

Reagovat
smazaný uživatel

Kacharaba pusobi jako decko v inkluzi. Trida plna normalnich deti a jeden opozdenej pomalej neohrabamej dement. Divim se, ze nedostal asistentku.

Reagovat
Greny

Dalo by se říci že Jarda už před měsícem vedel že Heča do repre

Reagovat
Mirek na tenisu

Sudí DeutchTurek vynikající!

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Pablos

naprosto

Reagovat
adoxx

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel ano. Slavia není na pískání roviny zvyklá. Dnes se tedy Bílek nevyznamenal. Nezmic by si to pohlídal

Reagovat
Aldeano

Kdo ho vyzvedával na letišti, Ratajová?

Reagovat
Losinho

hodně dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cotton

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Aldeano

Tohle si Slavia prohrála sama. Ousou, Kačaraba a Talovjerov naprostá šílenost. Ještě horší než Mandous

Zatím to nevypadá, že by Talovjerov obstál jako záložník, alespoň ne v pohárech.

Reagovat
John Obi Mikel

V záloze mnohem lepší na stoperu.

Reagovat
Selänne

A toho někdo chválil za rozehru v Budějkách. Díky bohu, že k nám nepřišel.

Reagovat
Losinho

Tak pár měsíců zpátky hrál stopera v Budějkách.. chce to čas.

Reagovat
Pablos

V něm nic jiného než hlavičkování není si troufnu říct... Klidně to zpětně uznám, že jsem se v něm spletl, ale nevěřím mu, labilní kopyto.

Reagovat
Losinho

Uvidíme, možný to je ale nesoudili bych tak rychle

Reagovat
Pablos

No tak soudy to rychlý jsou, ale to se dělá u každého nového hráče co je v týmu.

Reagovat
Jesfey

Zatím bych ho nazval "nefotbalovou verzi Součka". On není žádná jistota, ale je tam za účelem vybojovávání balónů, kdyby za ním byla jistější obrana, tak by to snad i fungovat mohlo.

Reagovat
Pablos

No já to nehodnotím, fungovat nefungovat jakože skládanka do týmu, to si klidně pak sednout může.... Ale aby se toho dočkal a né lítal někde v Liberci po hostování dřív.

Reagovat
Aldeano

V Budějkách se mi v obraně líbil (i vzhledem k věku a potenciálu), ale nový Souček to v záloze nebude. Dnes mi přišel špatný i v soubojích a rozehrávka taky vázne.

Reagovat
Aldeano

A ještě ten konflikt s Traorém, který taky o něčem vypovídá.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Dron

ti tři to dnes totálně projeli

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase je to Ukrajinec, a ty je potreba podporovat doslova za kazdou cenu

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Co měl JT při tom rozhovoru za hodinky? Nevšiml si někdo?

Reagovat
Mirek na tenisu

Zlaté Rolexky na ruce, zlaté zuby v hubě...

Reagovat
placa

Dnes hral spatne podle me kazdej, snad jen Bah vetsinu zapasu obstal. Nepocitaje 2. gol Feyenoordu, tak 1. a hlavne 3. mel Mandous mit.

Reagovat
Abbe Faria

ja bych pocital i ten druhy. podle me byl taky jeho

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak semifinále KL bude vypadat skoro líp než semifinále EL, nebo tak nastejno.

Reagovat
John Obi Mikel

Taky je to kvalitní soutěž.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechce jít někdo v sobotu v Praze na I Am Fighter 4? Mám dva lístky. Kdyžtak zpráva.

Reagovat
Mirek na tenisu

Chodit do cirkusu mě přestalo bavit asi v 15.

Reagovat
John Obi Mikel

Aspoň že je venku taky Barca. Akorát ta Braga nechápu, co provádí. Jeji hráč během minuty žk i čk

Reagovat
John Obi Mikel

A jeste dal gól ten kungfup!čus

Reagovat
Losinho

Gólmani na pěst no Feyenoord zaslouženej postup, teď udělat titul

Reagovat
adoxx

Nicméně díky Slávii za dobrou reklamu českého fotbalu, to se jim upřít nedá

Reagovat
adoxx

*odepřít samozřejmě

Reagovat
DieFohlenBMG

je to kulatý nesmysl

Reagovat
Salfovic

Fuj, Rangers v SF

Reagovat
Cotton

A rozhodla ta svině

Reagovat
lampas

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to nevyhraji ti zebraci rasisticti

Reagovat
fenixLFC

nevyhraju, ti vypadli vcera s feyenoordom

Reagovat
Front hell

Jako ten tým kde byl kapitán černoch?

Reagovat
fenixLFC

tak ta tvoja logika potom vyvracia uz to povodne (debilne, ale unho nic nove) cihiho tvrdenie. kapitan rangers je totiz tiez tmavy

Reagovat
Front hell

To jenom dokazuje že jste oba dva mimo.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
montaigne33

Reagovat
smazaný uživatel

Dneškem končí éra Mandouse ve Slavii. Jindra si dnes potvrdil, že střídání golmanu je nesmysl a jelikož neprodejný Kolář je oblíbenec, bude jedničkou on

Reagovat
fantomas

Co by si jako potvrzoval proboha. Rotace začla už v průběhu šestnáctifinále, který vyhráli stejně jako osmifinále, kdy pokračovala. Naopak, kdyby tu rotaci udržel a Koláře tam nevracel na první Feyenoord, jsem přesvědčenej o tom, že by to dopadlo líp (když už teda jedem ten revizionismus).

Reagovat
Abbe Faria

a co teprv, kdyby s ni vubec nezacinal....

Reagovat
fantomas

Zdůvodnění, že je Mandous žlutou kartu od trestu v obou soutěžích, a nechtěj mít nerozchytanou dvojku, teda mně osobně uspokojilo a přijde mi to logický, když ta dvojka neni žádnej 18letej cucák.

Reagovat
kattos

Jojo, protože tohle je chyba rotace, to že brankáři si neumí základní věci jako nepřihrát soupeři nebo si hlídat přední tyčku

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápeš pointu, nevadí. Evidentně fotbalu nerozumíš, nevadí, každý fanoušek tomu rozumět nemůže

Reagovat
kattos

Reagovat
Pablos

Nevěřím tomu, že se fakt dám na stranu jeho zrovna... ale tady má pravdu, ta pointa příspěvku je jinde. Pointa je, že je jedno jestli tam bude Mandous nebo Kolář oba dělají hrozný hrubky.

Reagovat
Pablos

Jinak čekám, až mi v 20hod skončí pracovní doba, tak si to krátím i, že se seru do píčovin, tak kdyžtak sorry

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
Pablos

vždyť to nedává smysl jako odpověď

Reagovat
OTASi

Reagovat
Rarášek

Reagovat
vanGomm

Tak Feyenoord lepší přece jen byl.Také bylo vidět,že stopeři Slavie na této úrovni už nestíhají.Na naši ligu to stačí,tady už ne.Pokud jde o gólmany,tak ty snad mezi sebou mají soutěž,kdo spáchá větší kiks.

Reagovat
Kiwi-21

Za mě obrovské zklamání

Reagovat
Pablos

První půlka super... Čekal jsem, že to bude gradovat a ono naopak to spadlo do grcu z obou stran... Ale zklamání obrovský, Slavia byla doma a zesrali se z toho psychicky i.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Cotton

15. místo bohužel nevyšlo, ale bylo to blízko a do dalšího roku máme zase na posun velkou šanci

Jablonec 1 - jako jediný nad očekávání, byl blízko k postupu do jara

Slavia 2 - předkola naprosto zkazila, ale působení v KL super

Sparta 3 - nejdůležitější předkolo zvládli, v EL ale měli na postup a na jaře hned vypadli

Plzeň 5 - postup byl s jejich koeficientem a losem povinný

Slovácko bych nehodnotil, bylo to pro ně poprvé a aspoň jedna výhra tam byla, snad se na podzim dostanou dál

Reagovat
Selänne

Příští rok může být taky dost fatální. Když se naposledy hrálo se čtyřmi týmy, tak z toho byla jedna z nejhorších sezon v novodobý historii. S největší pravděpodobnostní začnou 3/4 týmů ve 2. předkole KL, takže budou muset přejít přes tři soupeře, což se naposledy povedlo snad Liberci v sezoně 13-14.

Ale ještě tu je šance, že vítěz poháru bude startovat ve 3. předkole EL, takže šance na EKL by byla obrovská.

Reagovat
diskoschlampe

To se Liberci povedlo i loni, vyřadili jsme nějaký ty Litevce, Steuau a Apoel.

Reagovat
Imos

Reagovat
Abbe Faria

kde presne je ta velka sance v posunu zebrickem ?

nehodnoceni Slovacka je ok, taky jsem byl rad, ze jsem nebyl oznamkovan po prvnim sexu. ale ono i po druhym to asi z my strany nebyla zadna hitparada, takze vlastne nevim....nesral bych se s tim a normalne jim dal za 5.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, při třetím už to bude lepší

Reagovat
Abbe Faria

jako letosni poharova sparta, doufam

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Cotton

Jsme ani ne bod za 13. místem

Reagovat
lampas

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta jako jediná hrála respektovanou evropskou soutěž a má skoro nejhorší známku?

Reagovat
Front hell

Tak měla skupinu kde se dalo uhrát 2 místo, nedala to a z té nerespektované soutěže vyletěla klasický jak špinavé prádlo.

Reagovat
PaYaB

Další sezónu se už bude hrát o nasazení do sezóny 24/25, kde už by měly být ty nové swiss formáty.

https://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/0268-12157d69ce2d-9f011c70f6fa-1000--new-format-for-champions-league-post2024-everything-you-need-to-know/

Reagovat
Mönchengladbach

Za mě Jabka 2, Slavia 3, Sparta 4, Plzeň 5.

Reagovat
Salfovic

Takže nehodnocené Slovácko přispělo do koeficientu jedním bodem, Sparta s trojkou šesti body a Plzeň s pětkou čtyřmi body. No, moc se ti to hodnocení nepovedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt Rusko bude administrativne vyrazeny ne? Takze 15. misto je doma.

Reagovat
Radek Voltr

Jasně vole, dej nám jedničku za to že sme ani jednou neporazili tým, kterej má ve znaku poníka a nepostoupili z nejlehčí grupy všech dob.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
montaigne33

Reagovat
ttopi

Jablonec měm práve postoupit. 2-

Reagovat
ttopi

A Slovácko měli přes svého soupeře jasně postoupit. 3

Reagovat
RadekVonCZE

Já tu Plzeň dodnes nepochopím, jak to mohla takhle podělat a málem vypadla i s poloamatéry z Walesu

Reagovat
Selänne

Každopádně velká škoda, že Slavia dostala zrovna momentální Feyenoord. Budu hodně překvapenej, pokud to Feyenoord celý nevyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Omg Určitě to nevyhrajou

Reagovat
Selänne

Proč? Přes OM s největší pravděpodobností přejdou. A ve finále můžou vyhrát taky proti komukoliv. Kvalitu na to určitě mají.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhraje to Řím ve finále proti Marseille

Reagovat
Pablos

Končí s Římem

Reagovat
smazaný uživatel

Teď budou hrát s Marsejem, s Římem případně až ve finále. Ale myslím, že z těch 4, co tam zbyli, jsou nejslabší.

Reagovat
Pablos

Nesmysl. Hrajou s Římem, vždyť je to už nalosovaný

Reagovat
Pablos

Sorry máš pravdu

Reagovat
Pablos

Tak beru zpět. OM asi daji, i když OM hraje dobře, což nezažil Feynoord za celou sezónu.... No jsem zvědav, určitě to bude zajímavé.

Reagovat
Pablos

*dobře obraně

Reagovat
Salfovic

Určitě, když jejich obránci a brankář jsou jen o něco málo komičtější než ti slávističtí.

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
KnoxXx

s Marcianom v brane je to takmer vylucene

Reagovat
Elliasson

Pravda, Justin chybí.

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Půlnoční anketa: je lepší brankář...?

a) Kolář

b) Mandous

c) pytel hoven

Reagovat
smazaný uživatel

To c) to je přezdívka pro Kováře?

Reagovat
smazaný uživatel

To je prave ten chytak

Reagovat
OTASi

Reagovat
Mirek na tenisu

d) železniční šraňky.

Reagovat
Abbe Faria

takze Kolar ?

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

A čekám, že v létě přijde do Slavie Šilhavý, ten už se osvědčil, že umí postavit na nohy tým, který je v rozkladu.

Reagovat
Mirek na tenisu

...a přivede si Chytrého a Pěšíra

Reagovat
smazaný uživatel

A Pešána

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Salfovic

Já to vidím na stavbu nového týmu s Dumlou.

Reagovat
Mistikei

Chápu, že nebylo z čeho brát ale Kačaraba nešťastnej, ani snad nemá cenu nechávat v týmu. Tovaljerov vlastně nezklamal a potvrdil svoji bídu, nastoupil jako DM ale byl na*vno na všechny strany. Na kkt v obraně, na kkt do útoku. Ousou ať taky táhne, z defenzívy nic dobrýho neujázal. K Mandousovi, mohl ukázat super zápas a udělat ze sebe jedničku, bohužel se asi těžko hraje proti protekční díře Kolářovi a tlak udělal svý, na druhou stranu, chyby to byly školácký…

Reagovat
smazaný uživatel

Víceméně souhlas

Reagovat
h8_sfatto

Reagovat
r.mrazik

Ze stadionu :

První poločas dost slušný. Druhý od Slavie celkem bída.

Oba týmy při golech slušný chyby.

Stoperi Slavie měli extrémní problémy s jejich útočníkem. Ten byl silný jak sviňa.

Mandous bohužel debilní chyba. A i když chytal skvěle, tak tohle byl úlet.

Sor úplně mimo hru. Možná měl jít spíš křídlo ve druhém poločase. Olayinka byl taky dost špatný. Lingr taky mimo hru, ale jeho úkol nenechat hrát toho jejich hráče dělal dobře.

Celkově škoda, ale feyenoord byl lepší jak fyzicky, tak technicky...

A jo...Samek je slušně vyžraný...

Reagovat
Freedo

Už jsi přešel na správný barvy, že chodíš do Edenu?

Reagovat
r.mrazik

Brácha je sesivka...navíc pěkný stadion.

Občas je třeba primhourit oko...oči...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
herold

Reagovat
ratusek

ten nejlepší hráč planety s maximální cenovkou Sor byl mimo? To stejný Lingr?

ale přece...

Reagovat
r.mrazik

Šikovný jsou oba...ale včera vůbec nebyli ve hře. První poločas ještě ok. Ale ten druhý úplně neviditelný

Reagovat
clinger

najdi si ženskou.třeba tě pak ta nenávist přejde

Reagovat
ratusek

ty mě bavíš

Reagovat
Frick

Zklamání.

I v kontextu toho nemúspěšného SF dobývání, které už vlastně trvá od sezony 97/98, kdy jsme pukli s VFB. Pak Leeds, Chelsea, Arsenal.

Letos asi nejvíce schůdný soupeř. A zase nic. :-(

Skutečnost je taková, že dostat se konečně do toho SF evropských pohárů může být spíše těžší než lehčí. Účast v (jarní) EKL je zkrátka podmíněna neúspěchem v předcházející ligové sezoně nebo v kvalifikaci LM. A pokud uděláme letos titul, LM, tak v ní tedy bude reálný se ucházet o 3. místo do jarní fáze EL. A ta bude těžší než bývala před zavedením EKL. Jako co si budeme - ti soupeři v R16 a QF prostě byli z kategorie schůdných. Fenerbahce není Lester a LASK je v podstatě maloklub. Zazáří, pohasne.

Letos v pohárech tedy 16 zápasů, resp. 8 dvojzápasů (i se skupinami).

Z nich jenom dva bych pokládal za "bez výhrad povedené" - s Unionem a Fenerbahce

Jinak v dalších šesti dvoj zápasech našel soupeř vždy jednou na nás recept. 4x kvůli tomu nás vyřadil/vyšel lépe v tabulce, 2x jsme sice postoupili/skončili lepší v tabulce, ale s vědomím zbytečné venkovní porážky.

TOP 15 nedobyta, 2x za sebou bude český fotbal bez 5. zástupce v pohárech, 2x to bude mít český mistr trnité, 2x vicemistr bude bez šance na něco lepšího, než je EKL. Na druhou stranu 2x se bude jen dělit čtyřmi, 2x bude šance na "hrabárny" v předkolech, kde budou naše kluby poznávat zajímavé ex-SSSR a ex-SFRJ destinace.

Důvody (od nejvíce jasného)

1) Blamáž Plzně - i kdyby postoupila po nevýrazných výsledkách a ze skupiny EKL ani nepostoupila dále, tak by to asi stačilo.

2) Nebývale těžká skupina EKL pro SKS - mohly to být bodové žně, místo toho nejtěsnější možný postup s bilancí 2-2-2 a osmi body.

3) Až moc to šlo PAOKu.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Dobrej článek. Slávisti by si měli uvědomit, že TOP je Liga mistrů a i třeba skončit ve skupině poslední je větší úspěch než čtvrtfinále Konferenční ligy. Třeba Barcelona by slavila vítězství v Evropský lize asi těžko, když se k němu dostali kvůli údesnymu podzimu. Nemluvě o penězích, kde jen ta účast je lepší než co dostane šampión jiný soutěže. No a Slávisti by si měli uvědomit, že i Plzeň hrála LM častěji než oni

Reagovat
Selänne

Reagovat
montaigne33

Reagovat
Martin9719

EKL může českým klubům zaplnit rozpočty, alespoň částečně, to jestli nám to bude stačit a hlavně jestli budeme mít na víc, je věc druhá.

Reagovat
lampas

Reagovat
Witcher

Po letech máme tým kterej je schopnej hrát útočný nebojácný fotbal dokáže dávat góly a po hříchu žádnej z těch českých týmech není kloudny gólman coz byla dříve hlavní a jediná přednost priposrane bránit a nechat v tom koupat super gólmana

Reagovat
h8_sfatto

to si pleteš s hokejem ,ne ? v dobách našich top golmanů

Reagovat
r.mrazik

Srnicek, Stejskal, Čech, Vaclik, Koubek, Blažek a další...

Naše golmanska škola byla hodně slušná

Reagovat
h8_sfatto

slušná parodie na obrany ze strany Slavie, Trpišovský se vůbec nepoučil z předchozího zápasu. Ukrajinci tam hrajou jen kvůli dotacím na ně, hláška, že cizinci by měli být lepší než místní neplatí už druhým rokem ani o Olayinkovi, ale ty chyby obrany, to je prostě prales

Reagovat
montaigne33

Reagovat
Jolly Roger

První poločas parádní fotbal, snad se koukal i Bílek.

Chyběli nejlepší hráči Provod a Holeš, s takovým kádrem je čtvrtfinále maximum možného. A Sor není číslo 9, ale křídlo. Měli se prohodit s Schranzem.

Reagovat
ratusek

Za mě spokojenost

Reagovat
oli9

Jako za celou Evropu Slavie dlouhodobě dokazuje že patří v Evropě už ke zkušenějším, fotbal se líbí, mají výhry i postupy. Včera vypadnuli po chybách které se prostě stávají. Prostě ale o ten postup bojují zápas co zápas... Není to prostě to že by dostali 4:0 a nebylo o co hrát pomalu...

Reagovat
Pablos

ale i tak je to škoda, že to pak takhle jakoby zahodí druhý poločas a i ty zkušenější to nezvládli.

Reagovat
oli9

Jediné co mi přijde.. Možná sem zaujatý a je to víc vidět.. Ale Slavie má slabinu hlavně v bráně v rozehravce

Reagovat
Freedo

Pustil jsem si teď ještě sestřih, protože hodně věcí člověk na stadiónu vidí jinak. Kačaraba hodně chyboval u prvního a třetího gólu. Vždycky jsem se ho zastával, protože na podzim byli s Aihamem suverenní, ale včera fakt průšvih.

U Makse si myslím, že na tuhle úroveň ještě nemá. Ale jestli se ho rozhodli stavět na DM, tak to má nějaký důvod. Tím neříkám, že se povede z něj udělat hráče pro základ, ale dal bych tomu čas. Bude muset ale hodně zamakat, když se teď vrací Šéva a Provod.

Mandouse je mi líto, protože jinak toho hodně chytil. Za mě pořád jasná jednička před Kolářem. Jinak jedna věc. Nechci na to svádět tu hrubku, ale pořád se chlubíme, jak máme nejlepší trávník v republice a pak tam je takhle rozrytý brankoviště jak někde na okrese. To fakt nešlo nachystat líp?

Celkově jsme ale došli daleko a pro českej fotbal je to úspěch. Ostatní naše týmy o takovém tažení mohou jen snít a my to zažíváme už třetí sezónu za sebou. Snad se minimálně takhle bude dařit i dál. Feyenoord byl objektivně lepší a zasloužil si jít dál, ale není se za co stydět. pro fanoušky. U nás hezká chorea, btw ví někdo, kdo byla ta první postava? Trochu mi to přijde jako Darth Maul, ale nejsem si jistý. A hosté taky fandili dobře.

Reagovat
r.mrazik

Mi přijde, že to tam dost rozryli Holanďané při rozcvicce...

Reagovat
Losinho

Ty malý vápna až k penaltě jsou u nás tragický dlouhodobě.

Reagovat
r.mrazik

Aha. Ok.

Já si toho všiml když se rozcvicovali. Kdy právě Holanďani byli v tom vápně celou dobu a bylo to dost rozryty

Reagovat
Losinho

Já byl teď s Pardubicema a hezky to nevypadalo. Tak naoko to vždy to kupy dají, ale stačí se v tom třikrát proběhnout a je to v háji.

Reagovat
Martin9719

To že hraje Maxi průser uprostřed zálohy a ne v obraně má svůj důvod a tím je třeba situace u třetího gólu když se tam motá jak vítr v bedně a míč jde kolem něj a on vůbec nic takového nepředpokládá. Ten hrát v obraně tak to bude daleko větší průser než Kacharaba a Trpiš tohle ví. Proto se z něj snaží udělat dalšího Součka, ale problém je, že zatímco Souček byl hlava, tak Maxi má jen tělo a výšku. Bohužel pro Slavii, běhání, pohyb, hra na dotek super, ale v Evropě se zkrátka najde vždycky někdo rychlejší jako Dessers nebo ten Sinisterra. Jako absolutní prokauč považju nevystřídání Kacharaby a např. střídání Dorleye, který si myslím že by běhal, to že se na závěr vykartoval byl jen důsledek když měl k míči poloviční cestu ale nemohl zabrat.

Reagovat
montaigne33

Reagovat
John Obi Mikel

https://www.facebook.com/181023518752501/posts/2533823756805787/

Těžko říct Darth Maula mi to taky trochu připomíná.

Reagovat
Gelu28

tažení v podřadné konferenční lize není ke chlubení

Reagovat
PtákOhnívák

Kacharaba na takovouhle úroveň nemá, ten tak proti Teplici nebo Budějkám. Ale jinak určitě né. Už v Holandsku díky jeho špatný poziční hře, nedůslednosti a zmatkování dostali ten gól na 2:2 tuším. Jak to doklepl týpek pupkem... Přitom se stačilo sním vrátit. Udělat doslova tři rychlý kroky, předskočit ho a ten míč by se k hráči Feynoordu nedostal. On se zastavil na vápně a čuměl jak od něj ten kluk odbíhá a dává gól. Takovouhle hrubici by neudělal ani Franta z Horní-Dolní.

Celá obrana je na pytel. Kudela starej, minimální šance, že bude předvádět ty výkony co před zraněním. Hovorka má chronicky skleněný kolena, tam je jen otázkou času, než mu to zas povolí a bude x-měsíců mimo. Kacharaba na Evropu nemá a ani o Osuovi (omlouvám se, ale nevim jak se to píše) nejsem presvedčenej. Je to strašnej humpolák, u kterého nevíš kdy ti zas někoho nesmyslně zrakví a dostane kartu.

Já bych je všechny vyházel. Nechal si Hovorku, když se do začátku ligy nezraní. Asi i toho Kudelu. Když bude fit, na ligu bude dobrej. Jinak bych přivedl dva nový stopery. A k tomu bych si minimálně oťukával nejaký alternativy i do brány, protože to co robí poslední 2 měsíce Kolář s Mandousem není náhoda. Regulérně bych je oba poslal k psychologovi. Ještě před nadstavbou dokud je čas! Protože na základě zkušeností z posledních zápasů je jistý že jeden i druhej prostě gólovou chybu zase udělaj. Na to bych klidně vsadil barák. A jako přijít kvůli tomu i o titul, když už se díky chybám gólmanů přišlo o semifinále v Evropě, by byla nejenom sportovní tragedie pro fanoušky a klub jako takový ale i pro brankaře, který by si tím pravděpodobně podepsal ortel ála Karius v Poolu. Konkrétně Mandous určitě, Kolář má silnou tlačenku od Jardy, tak že by to asi ustál.

No modleme se bratři Slávisti. Nechť nám jsou hvězdy nakloněny a s tím bodem k dobru to k tomu titulu dokopeme.

Reagovat
montaigne33

Reagovat
lampas

Když si to vezmu kolem a kolem, tak to byla zase typická tradiční a principiální smůla českýho fotbalu. Holt štěstí má vždy soupeř, proti těmto principům se bojovat dá jen velice těžko

Reagovat
clinger

co to zase meleš rudochu

Reagovat
Martin9719

Slavia měla štěstí že vůbec vyrovnala. Vyložený šance moc nebyly. Feyenoord nehrál rozhodně tak otevřeně jako první zápas. Věděli že Slavie bude tlačit, ale nic z toho nebylo, Slavii došel dech a to byla v druhý půli voda na mlýn. Včerejší zápas měli štěstí oba týmy, ale kvalitou je Feyenoord o trochu výš.

Reagovat
Selänne

Reagovat
Martin9719

Kúdela asi nemohl hrát i když byl na lavičce, teď koukám že Slavie nevyužila ani všech 5 střídání, takže Kúdela mohl nahradit chodícího Kacharabu už daleko dříve. Asi nejspíš nějaká nová taktika.

Reagovat
smazaný uživatel

Největší průšvih byla křídelní hra proto Slavia nepřehrála soupeře. Chyby v obraně mě netrápí. Nebyli příčinou na obranu se to valilo ve velkém a kolikrát neměli ani komu přihrát a tak si to tam dávali přes rozbité vápno. Olayinka a Schranz jsou totálně z formy. A bez křídelních hráčů upadl i výkon krajních obránců. Vstup do druhého poločasu byla tragédie. Tady se zhroutil celý systém kvůli neformě křídel. Nadává se na Maxe... frajer dostal míč a všichni stáli pryč vepředu a on neměl komu. Za mě největší průšvih Olayinka. To není už hráč pro Slavii. Schranz je nejspíš utavený dopředu taky nic.

Reagovat
Pablos

Souhlasím s tím, že včera hodně špatný Olayinka, Schranz úplně k hovnu do Evropy a Lingr taky velká bída... ale neomlouval bych tím jiné hráče.

Reagovat
Selänne

Největší průšvih byla hra středních záložníků, kdy se o výstavbu hry pokoušel snad jenom Traore. A když nemohl hrát on, museli se o hru podělit stopeři, což ve výsledku byla naprostá katastrofa, která vedla v jeden nákop za druhým. Holeš chyběl strašně moc.

Reagovat
RuneSKS

s Provodem a Holešem by to vypadalo jinak..

Reagovat
Mass

No bylo vidět, že spolupráce Traoré-Talovierov moc nefunguje

Reagovat
montaigne33

Reagovat
Witcher

Ještě by mohli pro Slavii udělat ctvrtej pohárovéj tier tam už by mohli něco uhrát

Reagovat
Front hell

Tak to spíše pro Spartu nebo Plzeň. Ti vždycky vyletí jak špinavé prádlo.

Reagovat
Martin9719

Mluv za Spartu, ta v Evropě dokázala už snad 15 let velký hovno.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele