Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina C, 1. kolo
08.09.2022 18:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Nuda ve Vídní, Austria hrála s Beer-Shevou 0:0

Viola Park ve Vídni čekal na gól marně, a Austria si tak rozdělila body s Beer-Shevou, což pro ní není nejoptimálnější start. Izraelci výsledek berou, Austria totiž měla více brankových příležitostí, přestože Beer-Sheva měla vůbec tu největší. Miguel Vítor ale orazítkoval břevno.

Vídeňský celek se potkal s Beer-Shevou vůbec poprvé v historii a doma chtěl získat tři body. Ve skupině C, kde je jasný favorit Villarreal, jsou šance na postup zbylých týmů vyrovnané. Austria měla v prvním poločase některé dobré možnosti, ale nedávala je. V 18. minutě se opřel do balónu Andreas Gruber a těsně minul. Podobně byl na tom i Dominik Fitz. Směrem dopředu se předvedla i Beer-Sheva a domácí měli velké štěstí, že Miguel Vitor hlavou napálil břevno! Byla to asi největší možnost celého zápasu.

Domácí se snažili, ale ani v závěru prvního poločasu nevytěžili ze závaru před Glazerem vůbec nic. Diváci se nedočkali ani po změně stran. V 68. minutě nebezpečně pálil těsně vedle James Holland a střela Huskoviće už v závěru obrana Izraelců zablokovala. Marná sláva, gól zkrátka nepadl a oba celky si tak připisují po bodu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, livesport.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
ladyboy arsenal

1:1

Reagovat
John Obi Mikel

2:1

Reagovat
Elmas

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele