Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina F, 3. kolo
26.10.2023 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

KRC Genk si s Ferencvárosem rozdělil body, branka nepadla

Bezbrankové představení se odehrálo v Luminus Aréně v Genku. Domácí "Blauw-Wit" nenašli recept na maďarskou obranu v čele s brankářem Dibuszem. Na konečném výsledku nic nezměnilo ani pozdní vyloučení Arokodareho. Skupina F tak zůstává vyrovnaná a hned trojice týmů má shodný počet pěti bodů.

Diváci, kteří si našli cestu na stadion, se nakonec žádného gólu nedočkali a je to škoda, protože souboj Genku s Ferencvárosem sliboval ofenzivní podívanou.

Ale od začátku bylo všechno jinak. Genk sice začal aktivněji, ale do větší šance se nedostával. První poločas nabídl dva výrazné momenty. Nejprve zachránil domácí tým od inkasované branky brankář Vandevoordt, když po zpracování na prsa pálil Zachariassen. Ve 42. minutě se předvedl i Genk a po ráně Paintsila se zatřáslo břevno!

Maďaři udělali o přestávce hned dvě změny, ale obraz hry se příliš nezměnil. Hned na začátku prověřil Dibusze Andi Zeqiri a hostující kapitán si poradil i s koncovkou Paintsila. Po hodině hry zůstávalo skóre nerozhodné 0:0 a nic na tom neměnily ani následující minuty.

Asi nejblíže gólu byl Ferencváros v 82. minutě. Na zadní tyči totiž zůstal nehlídaný Abu Fani a Genk zachránila branková konstrukce. Ve zbytku zápasu ještě uviděl červenou kartu Arokodar, ale to už žádný vliv na konečný výsledek nemělo. Genk i Ferencváros mají po třech zápasech pět bodů a stejně je na tom i třetí do party Fiorentina.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, uefa.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele