31. kolo
18.04.2009 22:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Recreativo Huelva - Real Madrid 0:1

Na Barcu dotírající Real ve 31. kole nejvyšší španělské soutěže znovu nezaváhal a drží si stále šestibodový odstup od vedoucích Blaugranas. Tentokrát si poradil na hřišti Huelvy s tamním soupeřem nejtěsnějším možným výsledkem 1:0. Jediný gól utkání vstřelil v 50. minutě Brazilec Marcelo.

Od prvních minut byli hosté aktivnějším týmem a jejich vítězství bylo naprosto zasloužené. Už v 9. minutě zahrozil Arjen Robben ranou do horního rohu branky a gólman domácích Asier Riesgo se poprvé vyznamenal. Podobná akce se udála o 9 minut později. Po přihrávce Huntelaara se do těžké pozice dostal znovu Robben a dokázal znovu prověřit gólmana Riesga tvrdou střelou do středu branky. Gólman domácích byl však znovu na místě.

Recreativo hrozilo spíše z protiútoků, které se ale většinou zadrhli už ve středové řadě. Jeden z nadějných ale přišel ve 24. minutě, kdy Sisi po narážečce s Camuňasem z hranice velkého vápna nebezpečně vystřelil k tyči Casillasovy branky, který si celou situaci pohlídal. Další šance v prvním poločase v podání Marcela a znovu Robbena skončili bez větších problémů na obraně Huelvy a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Na začátku druhého poločasu padl jediný gól utkání. V 50. minutě se po autu Gaga dostal k míči Marcelo a tvrdou ranou z levé strany pokutového území prostřelil všechno, co mu stálo v cestě, a poslal hosty do vedení 1:0. Huelva se poté snažila vyrovnat, ale další velké šance se rodily spíše na straně Realu.

Nejaktivnějším hráčem hostí byl jednoznačně Arjen Robben, což dokázal znovu v 73. minutě, když po přihrávce Sneijdera obešel tři protivníky a z bezprostřední blízkosti nevyzrál na Riesga. O tři minuty hlavičkoval nebezpečně Ramos, ale jeho pokus šel těsně mimo levé tyče branky domácích. Zápas se dohrál povětšinou ve středu hřiště a tak Real mohl slavit další důležité vítězství v honbě za Barcelonou.

Autor: Adam Tkadlec / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Tomtaf

0:0

HUELVA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

0:1(Higuain)

Reagovat
smazaný uživatel

0-2

Reagovat
smazaný uživatel

muj dobrej tip až na toho strelce.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele