13. kolo
30.11.2008 17:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Recreativo Huelva - Villarreal CF 1:2

Villarreal vyhrál zaslouženě v Huelvě a vrátil se na druhou příčku tabulky před Real Madrid.

Překvapivá prohra v minulém kole s Valladolidem je tak zapomenuta. O všem se rozhodlo už v první půli po gólech Cazorly a Ibagazy. Colunga ve druhém dějství už jen stanovil konečné skóre. Huelva je novým posledním týmem tabulky. Hosté se do soupeře pustili hned of začátku, branku ohrozili Altidore, Fuentes a Rossi. V 25. minutě už se ujala tečovaná střela Cazorly, která přeskočila bezmocného gólmana Riesga a Villarreal vedl. Hosté dominovali, sedm minut před přestávkou musel zasahovat domácí gólman proti pokusu Rossiho.

Andaluzané málem vyrovnali po Cyganově chybě, ale Camuňas pálil jen do Diega Lópeze. Minutu před odchodem do kabin přidal druhý gól žluté ponorky Ibagaza.

Recre se po změně stran zlepšilo, v 52.minutě pálil nad Marco Rubén. Villarreal spaloval šance, konkrétně Cazorla a Mati Fernandez. Sedm minut před končem Huelva alespoň snížila. Cygan ve vápně fauloval Marka Rubéna a Colunga z penalty vykřesal naději. Poslední možnost domácích měl střídající Akale, ale hlavičkoval mimo.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1-1,2-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele