8. kolo
24.10.2009 22:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Sevilla FC - Espanyol Barcelona 0:0

Cennou remízu si odvezl ze hřiště Sevilly barcelonský Espanyol. Ten navíc dohrával zápas o deseti, když byl půl hodiny před koncem vyloučen Pareja.

Pro Sevillu to tak byl další nepříznivý výsledek v ligové soutěži. Po prohře s La Coruňou 0:1 nestačil dvojnásobný vítěz Poháru UEFA ani na Espanyol. Hrdinou dne se stal kamerunský brankář Kameni, který pochytal velké množství domácích šancí.

Hosté však nepřijeli jen bránit a už po dvou minutách mohl skórovat Luis García. Jeho ránu vyrazil pohotovým reflexem gólman Varas. Na druhé straně zkoušel o tři minuty později štěstí Jesus Navas, na Kameniho si však svým lobem nepřišel. Za dalších pár vteřin na to měli domácí zahrávat pokutový kop, rozhodčí ale Parejovu hru rukou neviděl.

Svižný fotbal pokračoval i v dalším průběhu, Callejón mířil těsně vedle. Na opačném konci hřiště vychytal Perrottiho skvělý kamerunský gólman. Oba dva si své role zopakovali i těsně před půlí, a to se stejným výsledkem. Na začátku druhého dějství měla více ze hry Sevilla, Espanyol ale bránil pozorně.

Po hodině hry si navíc vykoledoval druhou žlutou kartu Pareja, který nekompromisně stáhl k zemi Diega Capela a pro Espanyol nastaly krušné časy. I v deseti si však hosté vypracovali velkou tutovku. Na překrásný centr střídajícího De la Peni si naskočil Alonso, ale ze šesti metrů hlavou trestuhodně minul.

Hra se poté opět přemístila před Kameniho. Ten si poradil s hlavičkami Squillaciho a Renata a stále držel svému týmu naději na bod. S přibývajícím časem tlak Sevilly sílil, pokusy Escudého a Koného skončily oba mimo branku. Nakonec mohli brát všechny body fotbalisté outsidera, jenže Callejón z ostrého úhlu na Varase nevyzrál.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jasna zalezitost 4-1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná tutovka, Sevilla vyhraje 4:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele