9. kolo
05.10.2024 16:15 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Radost hráčů Osasuny. (© AFP)

Budimir vyrovnáním spasil svůj tým. Osasuna s Getafe se rozešly smírně

Getafe remizovalo v devátém kole LaLigy na vlastním hřišti s Osasunou 1:1. Hosté tak nenavázali na senzační vítězství nad Barcelonou z minulého kola, i tak ale mohli být spokojeni s výsledkem. Domácí totiž byli po většinu duelu lepším týmem.

Zápas byl od začátku těžkou fyzickou zkouškou pro oba celky. Za celý první poločas, který byl plný osobních soubojů, letěla na bránu celkem jedna střela. Jejím autorem byl turecký útočník Bertug Yildirim, který se dostal k hlavičce po nadýchaném centru Alexe Soly a zajistil Getafe poločasové vedení 1:0.

Hned zkraje druhého dějství otestoval pozornost Sergia Herrery Luis Milla, vedení svého týmu ale nezdvojnásobil. Pomalu se začala probírat hostující Osasuna, která v 60. minutě zasadila domácím nečekanou ránu. Ante Budimir dostal míč na hranici pokutového území a levačkou jej poslal přesně do dolního rohu.

Naděje na pozdní výhru existovaly pro oba celky. Getafe se snažilo prokombinovat dopředu, nejblíže k vítězné brance však byli hosté. Levý obránce Abel Bretones se zničehonic rozhodl k dalekonosné střele, která překvapila všechny na stadionu a brankář David Soria vyškrábl míč nad břevno za pomoci konečků prstů. Osasuna nevyužila šance nakouknout do elitní čtyřky, zatímco Getafe zůstává nebezpečně blízko sestupovému pásmu.

Autor: Livesport.cz / Ryan Fisher

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele