základní skupiny - skupina H
10.12.2008 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Juventus s Borisovem i napodruhé remizoval, tentokrát 0:0

Velmi zřídka zaplněný Olympijský stadion v Turíně branku neviděl a tak se Juventus rozešel s běloruským Borisovem bez branek. Domácí i přesto vyhráli skupinu H před Realem díky lepším vzájemným zápasům, na druhé straně BATE končí se třemi body poslední.

Domácí favorit začal pochopitelně aktivně, v úvodu byl vidět hlavně mladík Giovinco, kvůli kterému musela být obrana Borisova neustále v pozoru. 21letý záložník domácích také připravil svými rohovými kopy dvě příležitosti Brazilci Amaurimu, který ale v obou případech branku minul.

Hosté se dostávali na dostřel domácí svatyně sporadicky, přesto po čtvrt hodině v jejich dresu zahrozil Rodionov a chvíli poté zaměstnal domácího brankáře Mannigera střelou z dálky Sivakov. Ve dvou dalších šancích se ocitl znovu Amauri, po centrách Nedvěda a posléze Molinara ale opět úspěšný nebyl.

První pokusy po změně stran mělo BATE, Sivakov nejdříve vyzkoušel Mannigera hlavičkou a stejným způsobem, leč neúspěšně, to zkoušel několik minut nato Rodiovov. Na druhé straně se málem radovali domácí, když se po centru Amauriho dostal k hlavičce zcela neobsazený Marchionni, který ale trefil pouze levou tyč Veremenkovi branky.

Zanedlouho zahrál ve vlastním pokutovém území rukou Kryvets a Juventus kopal penaltu. K ní se postavil mladík Giovinco, který ale střelu doprostřed branky namířil příliš vysoko. Brankáře Veremka pak nepřekonali ani Nedvěd se Zanettim, a když na druhé straně nedokázal zlomit nerozhodný stav ani hostující Bliznyuk, skončilo utkání 0:0.

Autor: Petr Vaněček / uefa.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Bianconerri Chcem vela vela golov v sieti bielorusov

Reagovat
M11

hlavne si v klidu pohlidat prvni misto v tabulce a usetrit sily na Nedeli

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
jtbs

a preto by som nechal Del Piera na lavicke a postavil by som utok Iaquinta+Giovinco. Na lavo namiesto Nedveda by mohol nastupit Salihamidzic, pripadne nejaky mladik (Espostio, alebo ten kridelny mladik z Barcy, len nvm ci je LZ ci PZ)...neviete dokedy je mimo Zebina? Uz mi zacina chybat...

Reagovat
M11

Iaquinta je mimo hru..

Reagovat
jtbs

koli kartam ci nebodaj dalsie zranenie?

Reagovat
M11

neco s krkem myslim.. nic vazneho

Reagovat
jtbs

aspon ze tak, uz ma tie zranenia stvu

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Zase další zápas bez pointy! I ve skupině H je o postupech rozhodnuto. Líbí se mi handicapová jednička a také to, že v 1. poločase nepadne branka. Uznávám, že se jedná o mírně rozporuplné názory, ale je možné, že budu ve svém odhadu úspěšný.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele