základní skupiny - skupina F
17.09.2008 20:45 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Steaua doma těsně nestačila na Bayern

Rušný zápas plný vyložených šancí byl k vidění v Bukurešti, gól přes velké množství příležitostí dal pouze hostující van Buyten a díky němu si tak Bayern veze všechny body ze hřiště Steauy.

Bayernu, který vsadil opět na hru se třemi beky a pětičlenou zálohou, jednoznačně patřilo úvodních dvacet minut, kdy domácím míč téměř nepůjčil. Již ve třetí minutě se po akci Lahma ocitl ve výborné pozici Klose, jeho pokus však zneškodnil Zapata. Steaua odpověděla nepříliš nebezpečnou střelou Morena, převaha hostů však byla zřejmá a brzy byla vyjádřena také gólově. V 15. minutě si na přímý kop, jenž zprava zahrával Schweinsteiger, naběhl van Buyten a hlavičkou ke vzdálenější tyči otevřel skóre – 0:1.

Úvodní gól alespoň trochu probudil domácí tým, který mohl šest minut nato vyrovnat. Florinovu nepříjemnou střelu stačil Rensing jen vyrazit, Semedo však z následné dorážky trefil pouze boční síť. Hned z protiútoku to zkoušel technickou střelou Toni, vyznamenal se ale opět Zapata.

Štěstí při Bayernu stálo po půlhodině hry, kdy Moreno vystřelil z dálky a Rensing velmi neortodoxním zákrokem vyrazil míč do tyče. Šance pokračovaly, ve 36. minutě mohli skórovat tentokrát Mnichované, Toniho pokus ale na brankové čáře bravurně vyrazil Zapata, který si poradil i s následnou střelou Schweinsteigera.

Do druhé pětačtyřicetiminutovky šli domácí o poznání aktivněji. Nejprve otestoval Rensinga svižnou střelou Székely, na druhé straně zahrozil protiútokem Zé Roberto, Zapata byl ale na zemi včas. Velmi blízko vyrovnávací brance byli domácí v 58. minutě, kdy rozhodčí Bo Larsen pustil hraniční ofsajdovou situaci, z čehož mohl těžit Arthuro, jenž ale z mírného úhlu trefil levou tyč.

Za Bayern mohl o chvíli později zvýšit střídající Podolski, jeho střelu po otočce ale opět vychytal výborný Zapata. Za domácí to zkoušel opět aktivní Arhuro, tentokrát vypálil bombu z dvaadvaceti metrů, mířil ale o chloupek výše, než by bylo potřeba. Poté vyslal Podolski do samostatného úniku Toniho, italský kanonýr však znovu ztroskotal na Zapatovi.

Poslední výrazná šance utkání se naskytla v 76. minutě, kdy Rensing dobrým zákrokem zneutralizoval dělovku Morena. Následně sice Székely přece jen dostal míč do sítě, byl mu ovšem odpískán útočný faul na hostujícího brankáře. Poté již hra nahorů-dolů měla svůj konec, Bavoři si v posledních minutách hlídali výsledek a jelikož Rumuni nic převratného vyprodukovat nedokázali, konečný výsledek zní 0:1.

Autor: Petr Vaněček

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

bayern vyhraje 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2-0 pro mnichov

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte plz jaká TV to vysílá dík

Reagovat
ronaldinho_10

A La Carte PPV 1

ART Sport 1

Champions 4 (Digital+)

Nova Sports 3 (Hellas)

ORF 1

Premiere Sport Portal

Pro TV

SAT.1 Germany

Sky Calcio 3

Sky Sports Interactive 8

Viasat Xtra

Reagovat
smazaný uživatel

asi zadna............................0-2

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jsem v řiti

Reagovat
smazaný uživatel

prekvapenie... 1-1

Reagovat
M11

1-3

Reagovat
smazaný uživatel

bayern:rensing-oddo,lucio,de buyten,lahm-ze roberto,bommel,borowski,schweinsteiger-klose,toni

Reagovat
smazaný uživatel

pro Jakub0185 : ORF1,SAT1 jinak si to můžeš najít na www.liveonsat.com

Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc

Reagovat
irik

a na netu to dávají kde?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevim ale taky by mě to zajímalo

Reagovat
Tomtaf

7:2

Reagovat
irik

1-3 , bez Francka to není ono

Reagovat
smazaný uživatel

FC BAYERN ROZBIJE RUMUNSKÝHO TRPASLÍKA A ZVÍTĚZÍ 4:0 BAYERN MNICHOV VYHRAJE LIGU MISTRU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FC BAYERN MUNCHEN

Reagovat
cubinho

1-2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Takový šance a jeden gól Ale jsem rád za tři bodenzý

Reagovat
smazaný uživatel

Hra na tři beky 5 člennou zálohu je ideální.Jen už aby hrál Franck.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele