základní skupiny - skupina C, 2. kolo
13.09.2022 21:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Lucas Hernández (© AFP)

Lewandowskému návrat do Bavorska zhořkl, Bayern šlágr rozhodl dvěma slepenými góly

V Allianz Areně byli fanoušci svědky šlágru kola Ligy mistrů mezi dvěma velkokluby, do Bavorska zavítala katalánská Barcelona. Hosté byli v první půli daleko nebezpečnější, do vedení se však nedostali. Ve druhém poločase šel naopak do něj domácí Bayern, to když se prosadil Lucas Hernández. O pár momentů později pak zvýšil na konečných 2:0 Leroy Sané.

První velkou příležitost měli hosté. Lewandowski vybojoval míč v útočné třetině hřiště, po následné kombinaci Raphinhy s Gavim obehrál Upamecana mladík Pedri a vystřelil zevnitř pokutového území, jeho tvrdou ránu doprostřed branky však fantasticky vychytal Manuel Neuer.

V 18. minutě dostal svoji první příležitost také navrátilec Lewandowski. Po přihrávce z levého křídla se objevil samotný před Neuerem, ale ve velké šanci selhal a soupeřící branku přestřelil. Polský ostrostřelec měl o pár minut později další brankovou možnost, když se dostal k hlavičce v malém vápně, ale trefil pouze německého gólmana. Mnoho k úvodní brance nescházelo ani nové posile Blaugranas Raphinhovi, jenomže jeho přízemní střela zpoza vápna jen těsně minula levou tyč Neuerovy brány.

První střelu mezi tyče ter Stegenovy svatyně domácí fanoušci viděli až v 27. minutě, k balónu se totiž dostal střídající Mazraoui. Ten ale svojí šancí pohrdl, a tak jej bez problémů vychytal brankář hostů. Stejně tak nepřesně mířil o pár okamžiků později také Sabitzer. V 43. minutě padl ve vápně soupeře Dembélé, rozhodčí Makkelie však penaltu neodpískal, a tak se šlo do šaten za bezbrankového stavu.

První nebezpečnou situaci druhé půle měl na svědomí domácí náhradník Leon Goretka, který prudkou ranou ze vzdálenosti asi pětadvaceti metrů nadělal problémy hostujícímu brankáři, jenž nepříjemný míč vyrazil mimo tři tyče. Bayern následně využil rohového kopu nejlépe, jak mohl. Centrovaný míč si na přední tyči našel Lucas Hernández, který zcela osamocen hlavičkoval a poslal balón za záda ter Stegena - 1:0. Barcelona mohla litovat svých zahozených šancí z prvního poločasu ještě o něco víc o dvě minuty později. Musiala předložil balón Sanému, ten předběhl Julese Koundého, v souboji jeden na jednoho přeloboval svého vyběhnuvšího reprezentačního kolegu v brance a zvýšil na 2:0. V 61. minutě mohl dokončit katastrofální desetiminutovku v podání Barcelony Jamal Musiala, nicméně jeho střela gólem neskončila. Zakončoval po zemi jen těsně vedle pravé tyče.

Obrovskou šanci v 63. minutě zahodil mladičký záložník Barcelony Pedri. Ten se po kombinaci s Lewandowskim dostal sám před Neuera, ve stoprocentní situaci trefil pouze tyč, a nepodařilo se mu tak vstřelit kontaktní gól, aby vrátil Barcelonu zpátky do zápasu.

Barcelona nedokázala snížit ani prostřednictvím střel Fatiho či Ferrána Torrese, po úvodní vysoké výhře nad plzeňskou Viktorií tak padla s německým šampionem. Ten vyhrál po zápase s Interem i tento duel a má, vzhledem k tomu, že jej čeká dvojzápas s Plzní, postup do jarní fáze soutěže ve svých rukou.

Autor: Jakub Müller

Komentáře (510)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Bastaron

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Rich

Narovinu, nečekám, že by Bayern dal více jak 4 a více gólů... Při současné formě a hlavně těm výsledkům, tak tipuji, nebo mým přáním je 3-1... Ale tip: 2-2

Reagovat
smazaný uživatel

3,5 plus bude neboj, ikdyž tipáček to vidí max. na 2 goly. Přitom na hcs-2,5 je nižší kurz, než na výhru Bayernu přesně o 2 goly .

Reagovat
celeb

este sme nehrali proti silnemu superovi tuto sezonu a hoci vpredu to funguje dobre, defenziva stale posobi nezohrane a nespolahlivo. Snad Xavimu neprepne a nebude na bekovi Roberto. Zaloha bude Pedri, Busq a medzi Kessiem/Gavim a FdJ sa bude rozhodovat do poslednej chvile. Busq moc ten Bayern nezvlada, ale Xavi je neschopny si predstavit zalohu bez neho, co ho este par krat pekne nakope.

Kto bude viac utocit vyhra

Reagovat
LAM

Vůbec se nebude rozhodovat. Gavi bude hrát vedle Pedriho.Obrana by měla bejt Balde,Garcia,Araujo,Kounde.

Jinak bez Sergia má obrana se záloho průměr 20 let

Reagovat
Eichel

To by nebol Xavi keby nedal do základu Gaviho. Frankie bude sedieť.

Reagovat
boryland

1:3........Lewa 2,Raphina.......

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern je trochu z formy, takže 6:0.

Reagovat
LeonardoUžoa

Reagovat
Lemiux66

Reagovat
pantondavo

Reagovat
dextroza_m

2:3 - Sane, Kimmich - Lewa, Dembele, Araujo

Reagovat
bayern987

2:2 naše útočné hvězdy nedají 20 šancí, Lewa dvakrát vystřelí a dá dva góly.

Reagovat
dextroza_m

Nemyslim si, ze to bude hra na na jednu branu, jak si to malujete, samozrejme je to jen nazor.

Reagovat
Ferragamo7

Ale to je absolútne trefné čo napísal,pretože my máme dostatok kreatívnych hráčov,ktorí si vytvoria šancí aj na 3 zápasy.Len tá efektivita je doslova biedna,jedinou výnimkou bol zápas 1.kola s Frankfurtom.Ćo máme z toho že, držíme loptu 70% zápasu,keď sa to neprejaví na konečnom výsledku? Takže kľudne môže mať ten zápas taký priebeh,ako napísal kolega hore,aj keď ja osobne neverím,že momentálne máme na to,aby sme vyhrali 3,alebo 4:0,čakám oveľa tesnejší výsledok.No uvidíme.

Reagovat
bayern987

Reagovat
Gazdo

Tak je vzdy lepsie mat vela sanci a trosku horsiu efektivitu lebo tam je predpoklad ze sa to moze zlepsit ako mat polosance a z nicoho davat goly lebo to proste dlhodobo nemoze vydrzat (vynimka Real v LM )

Reagovat
technecium

Stegen - Kounde, Araujo, Garcia, Balde - Gavi, Busquets, Pedri - Raphinha, Lewa, Dembele

Hlavne se z toho neposrat, drave mladi vpred, neni se ceho bat, Bayern neni v idealni forme a mohl by to byt hodne atraktivni zapas, tipuju 3:3

Reagovat
2miguel1

Moje tajné prianie je záloha Kessie De Jong Pedri. Busquets by mohol vydržat druhy polčas tych 30 minut.

Stegen - Kounde, Araujo,Eric,Alba - Kessie,Frenkie,Pedri - Raphinha,Lewandowski,Dembélé

Reagovat
blaugrana

Bez Busa? Blazon.

Reagovat
letitfly

To je zase tak skvělej pocit, když jdem do zápasu s TOP klubem a můžem reálně věřit ve výhru!

Reagovat
Ferragamo7

Áno,teraz máte skvelú príležitosť uhrať dobrý výsledok,pretože my sme v hlbokej kóme momentálne.Ako je pravda,že LM je iná súťaž ako Bundesliga,ale pokiaľ hráči Barcy nenastúpia s nejakým komplexom(mám na mysli tie výsledky z posledných vzájomných zápasov) tak to môže byť vyrovnanejší zápas,než na aké sme boli zvyknutí.Ja nepoznám na svete žiaden iný team okrem nás,ktorý si za zápas vypracuje xy čistých gólových šancí a premením 1 max.2.Potom sa nemôžeme diviť,že tie výsledky sú mizerné.

Reagovat
p-e-t-k-o

Veď to je presne faktor odchod Lewa. Niektorí tu po dvoch pekných zápasoch na začiatku sezóny oslavovali jeho odchod. Tešili sa, že sme lepší bez neho. Neželám si to, ale vytriezvenie ešte len príde. Nehovorím, že bezpodmienečne v zápase s Barcelonou, ale príde.

Reagovat
bayern987

Reagovat
Rich

Přesně, dva zápasy nic neznamenaly a čekal jsem, že až týmy přijdou jenom s bráněním, tak Bayern bude v háji... Vždyť je to trapné... Ztratit body se Stuttgartem a Unionem... Pořád jsem toho názoru, že Nagelsmann mě nepřesvědčil, že je ten pravý trenér... Už jenom poslední zápas, vystřídá Mazrouiho, který mohl v pohodě odehrát 90 minut a dá tam Stanišiče, který vůbec nehraje a podívejme, 90 minuta, útěk hráče přes Stanišiče a nakonec hašené De Ligta a penalta...

Reagovat
eder

Tak to si asi neviděl LFC na konci uplynulé sezóny, zejména všechny jeho finále...

Reagovat
Adyss

Párkrát uz ho privítal ako hviezdu Dortmundu

Reagovat
mimi_united

2:4

Barcelona sa opäť šplhá k tomu byť medzi najlepšími klubmi sveta. Zajtra to potvrdí

Reagovat
Lemiux66

zejtra jeste brzo, ale co by ne

Reagovat
Akinfeev

3:0

Reagovat
Elmas

3:1

Reagovat
Heresy

4:1

Reagovat
LeonardoUžoa

Tady se opráší nářezy FCB's derby. Pro začátek 6:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Robertovi to bude jistě těžké, ale věřím, že to zvládneme 3:1

Reagovat
Lemiux66

Snad nejses ironickej a nemyslis naseho univerzala..

Reagovat
Jordi Alba

Roberto hlavně těch pár zápasů co odehrál loňskou a tuhle sezónu nějak marnej nebyl. Svoje si odehraje, je to odchovanec, nikdo s ním do základu nepočítá, ale on to ví a bere co je nabídnuto. Svoje nejlepší léta kariéry hrál mimo svojí pozici, místo CM musel smrdět na RB, protože se po Alvesovi nenašel nikdo, kdo by na tom postu byl lepší, jak záložník Roberto a to ani doteď, takže tam pravděpodobně budeme zabíjet nějakýho stopera. Že by hořel v těžkých zápasech se taky říct nedá, pokud nehořel celej tým. Pravidelný asistence proti Realu a o gólu proti PSG se nemusíme ani bavit. Nikdo z něj nedělá hvězdu, ale jestli má někdo potřebu takovýho hráče neustále kritizovat i přes to, že nijak mizerně nehraje, tak je něco špatně.

Reagovat
Gazdo

Tak momentalne naozaj vylozene tragicky nehra ale nieco svetoborne to tiez nie je. Nas len desi to ze sa moze zase rychlo vratit do svojej klasickej “formy” a my mu aj tak mozeme drbnut zmluvu na 4 roky za 10 mega cisteho. Ak po tejto sezone odide tak to bude uplny ideal

Reagovat
Lemiux66

V kontrastu s puvodne zamyslenym Robertem je snad to co jsem napsal jasny ne? Nikde ho nekritizuji, ale rozumim tomu, proc te pri te prezdivce hned napadne negativni konotace.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi

Měl teď dobré momenty, ale s Plzní ten gól zas neskutečně zajebal. Jeho klasickej vyklus, přitom zrovna on by měl svoje fotbalové nedostatky nahrazovat nasazením.

Reagovat
Eichel

Ja len dúfam, že to bude konečne dôstojné vystúpenie a nebude to vyzerať, že Bayern hrá o niekoľko levelov vyššie, ako posledné dva roky. Snáď 2:2.

Reagovat
LAM

Škoda že nehrajeme doma. Tam by se dala ukopat i výhra. Venku na Bayernu kde jsme nikdy nevyhráli beru jako úspěch i remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
Visca el barca

2-3 Pojďmě

Reagovat
DonAndres

1-2

Reagovat
Kejza

Nebude mi ani tak vadit, když prohrajeme, ale záleží jak budeme hrát a o kolik to bude. Pokud udržíme krok, budeme v některejch pasážích lepší a nebude to chaos věčně o krok pozadu za nima, tak budu spokojenej. Tip 2:1

Reagovat
ratusek

3:3

Reagovat
AlevsakNevadi

bude sa pískať na Lewu či ten odchod už prebolel ?

Reagovat
Bastaron

Předpokládám, že tak 50% bude pískat.

Reagovat
Rich

Thomas Muller a další hráči žádali fanoušky, aby projevili úctu a je pravda, že pro klub hodně udělal... Bohužel hodně fanoušků Bayernu nesnáší Barcelonu a navíc ze strany Lewyho to nebylo taky úplně v pořádku... Osobně si myslím, že hodně lidí mu projeví úctu, ale budou tam i omezenci, kteří budu mít nápis Madrid a pískání a bučení... Ono se taky projeví fakt, že pokud Lewa dá gól Bayernu, tak jestli ho bude slavit typicky jako proti každému nebo ne... To bude hodně lidí sledovat...

Reagovat
AlevsakNevadi

to snad neurobi hadam trochu ucty ma. Ako chapem ze vsetky tri strany sa spravali neskutocne arogantne ale snad mu ludia daju ten kredit co si zasluzi.

Reagovat
Rich

To se uvidí, pokud jo, tak si myslím, že fanoušci Bayernu už ho nebudou brát vážně...

Reagovat
Agent z Melmacu

vynadal by som mu do skurvenej pšej krvy pojebanému polákovi

Reagovat
Agent z Melmacu

bude sa pískať na korupčný los

Reagovat
bartlu

Doufám, že nás Xavi nepotrollí s Busim v základu. To by bylo na vyhazov....

Reagovat
Doubas

Oproti minulým vystoupením proti Bayernu věřím dnes i ve výhru, jelikož momentálně je Barca o dost běhavější, než dřív. Myslím si, že na ně vlítnem, že to ani sami nebudou čekat.

Reagovat
Ferragamo7

Ja som vyššie písal,že momentálne máte šancu na dobrý výsledok,ale tieto silácke reči by som zvážil,je len málo tímov,ktoré si dovolia hrať u nás otvorenú partiu a pri všetkej úcte si myslím,že súčasná Barcelona k nim rozhodne nepatrí,takže klídek,nezabúdaj,že LM je iná súťaž ako Bundesliga.Ale chápem tu eufóriu,po tých debakloch za posledné 3 roky.

Reagovat
drussbarb

Já teda ve výhru nevěřím, ale nebojím se debaklu a věřím v pěkný fotbal … Tak a dostaneme zase osmičku a pak vzteky neusnu

Reagovat
EaP

A ja zase nerozumiem, kde sa vo vás , fanúšikoch Bayernu berie , že ste v LM tak intergalakticky skvele mužstvo, keď aj napriek totálnemu kolapsu ktorý Barca zažívala od roku 2015 máte presne v tomto období o 1 LM viac. A aj to ste získali tu LM navyše v značne poznačenej sezóne hrajúcej na 1 zápas. Mužstvo, ktoré môže povedať, že LM je jeho súťaž je len jedno a nachádza sa taktiež v Španielsku. A popravde, Bayern by si mal trieskať hlavu o múr, že za toto obdobie kedy Barca , Juve či United stagnovali či dokonca ustúpili, nevyťažili z tej LM oveľa viac. Lebo teraz to bude o dosť ťažšie

Reagovat
Rich

Kde on psal, že Bayern je intergalakticky skvělé mužstvo? Pouze reagoval na silácké kecy jednoho fanouška Barcy...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho reakce je tedy mnohem siláčtější a ano, to intergalaktické mužstvo v jeho příspěvku cítít je

Reagovat
Unique

Reagovat
Doubas

Jediní, kdo tu má silacký řeči v diskuzi jste právě vy, já zas nic tak silackýho nenapsal. To si jako nemůžu dovolit tvrdit, že můžeme i vyhrát? Sorry, ale máte nosánek trochu nahoru. Sice jsme dostali od vás párkrát rychtu, ale to jsme taky byli v totalnim rozkladu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern über alles, německá klasika

Reagovat
Kokesh

Jako třeba v roce 2013, ve dvojzápase 0:7 pro Bayern. Messi, Xavi, iniesta, Alves...totální rozklad.

Za posledních 7 vzájemných zápasů jste jim 4x nevstřelili ani gól a pokaždé dostali rozdílem třídy. S tímhle se chodí kanálama, určitě neměří pindík kdo toho za poslední dobu víc dokázal...

Reagovat
Doubas

Jenže to už všichni jenom chodili. A vůbec, nějak se vás to všech dotklo, přitom jsem si jenom dovolil tvrdit, že vyhrát můžeme

Reagovat
valloire

2013 všichni jenom chodili? 2015 jste vyhráli LM, tak chozením?

Reagovat
Doubas

Ano, přesně tak

Reagovat
Front hell

Takže to už jste v rozkladu 9 let?

Reagovat
Banikovec7

Otvorenú partiu. To jakože Barcelona někdy někam přijela hrát v bloku a bránit? Vždyť tam ani neví co to je.

Reagovat
Kokesh

Wow, to je skvělý. Bayern nebude čekat, že Barca bude běhat...

Reagovat
Heresy

Reagovat
ladyboy arsenal

2:2

Reagovat
Greaber

4:2

Reagovat
Kokesh

10:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:3 (2xde Ligt - 3xLewa) ČK Kimmich

Reagovat
Agent z Melmacu

Barcelona má šancu, lebo Bayernu jebe tiež

Reagovat
rominhoFCB

Ter Stegen, Koundé, Araujo, Christensen, Marcos Alonso, Busquets, Pedri, Gavi, Dembélé, Raphinha and Lewandowski.

Reagovat
Mercury

Wtf? Proc dnes nevyzkouseny Alonso a s nim Christensen. No snad Xavi vi co dela. Zbytek ocekavany.

Reagovat
Lemiux66

Uplne poprvy spolu nehrajou, zejo.

Reagovat
Lemiux66

Zajimave

Reagovat
LAM

Tragédie.

Proti Bayernu dát lenochoda Alonsa místo Baldeho

Eric taky do teď skvělej, tak proč hraje Christensen?

No vůbec to nevidím moc nadějně. Škoda že byl plat ještě na Alonsa. Hlavně, že Gaviho nebyli schopní ještě prodloužit.

Reagovat
rominhoFCB

Ocakavam tvrdsieho a agresivnejsie hrajuceho supera, nez sme v La Lige zvyknuty. A Eric Garcia uz parkrat zlyhal, ked sa super poriadne pritlacil. Hadam preto podla mna dnes nehra.

Reagovat
CHONG

Xavi už Piqueho úplně odjebal?

Reagovat
Switchback

snad

Reagovat
CHONG

To je jako horší než Christensen?

Reagovat
Eichel

Hej, už v lete sa písalo, že mu vysvetloval, že nebude hrávať ale, že chcel silou mocou ešte zostať v tíme. Podľa mňa si už takmer nekopne.

Reagovat
bartlu

Xavi má hodně v pici. Tohle bude nalož jako krava…takhle si posrat super start do sezóny a shodit sebevědomí týmu….achjo

Reagovat
LAM

Přesně tak

Reagovat
Kluivert9

Dembele na Pavarda taky bude dobrá sranda

Reagovat
jack_donaghy

Uz sa tesim na tu stranu kde bude hrat Sane na Alonsa a Dembele na Pavarda cakam dobry fotbal

Reagovat
madridcan

Vpravo útočiaci Bayern ich zožere. Handicap do polčasu je tutovka

Reagovat
roman1978

Uf, to se mi ulevilo.

Reagovat
madridcan

Päťdesiatka na krku...čo? Syn zmizol z bytu?

Reagovat
culé

Link na nejaky stream, pls?

Reagovat
Rattlesnake
Reagovat
Gazdo

Ty vole Christensen… tak snad dnes vytiahne ten jeden z par dobrych vykonov z sezonu co pravidelne mava

Reagovat
bartlu

hoši, nemá někdo stream?

Reagovat
Gazdo

Ale ja sa fakt teda bojim toho trojuholnika Alonso-Bus-Christensen… my proste nesmieme Bayernu dat loptu lebo nas cez tu stranu budu trhat

Reagovat
bartlu

Xavi ví, co děla ….

Reagovat
bartlu

Busi už ve třetí minute zakládá šance Bayernu…lovely

Reagovat
bartlu

A o par sekund pozdeji do někoho zezadu najede, protože je proste pomalej…

Reagovat
celeb

s pomalym Alonsom to bude zaujimava kombinacia.

Reagovat
Byleth

Jamal dneska nervózní.

Reagovat
Eichel

Xavi si asi podal na Bayern, lebo nasadiť Christensena a Alonsa.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedri trvlllll, to měl dávat!

Reagovat
patas92

Pedri ffs

Reagovat
Eichel

Pedriiii, škoda.

Reagovat
celeb

Ale treba uznat, v predu to vyzera dobre. Ako bodaj by nie pri tych moznostiach...

Reagovat
Miguel19

Pedri je hrozný šéfko.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

slušný začátek

Reagovat
bartlu

Davies hrát pro nás, to by byl sen

Reagovat
bartlu

Tvle Lewaaaa, Škoda

Reagovat
Murena

Reagovat
patas92

Lewa ffs

Reagovat
smazaný uživatel

Lewo kurvaaaa ale Demba a Gavi krásně

Reagovat
roman1978

Reagovat
Gazdo

Zatial ale Raphinha celkom sklamanie. Na nom je strasne vidiet ako chce a snazi sa ale snazi sa az moc a potrebuje ziskat naspat lahkost. Otazka je ci sa dokaze vyrovnat s tym tlakom ktory je vo velkokluboch. A dnes ho teda Davies trha statocne

Reagovat
smazaný uživatel

poslední zápasy je nějaký zmatený a zbrklý

Reagovat
Cracker10

Davies je famozni no.

Reagovat
bartlu

Lewa dneska hraje jako v predsezone, podme chlape. Dembz namotal krasne

Reagovat
smazaný uživatel

to je šancí tyvole, už jsme mohli vést 2:0

Reagovat
bartlu

Tvle Lewaaa dneska dva fíky mohl…kurna přesně jsk v přípravě, šanci dost ale gól nikde

Reagovat
smazaný uživatel

vysunutý Gavi na napadání je výborný tah

Reagovat
Gazdo

Ten chlapec je na drogach i ked vlastne ked tak premyslam ked som mal 17 tiez som dokazal v kuse behat

Reagovat
Ángel di María 22

Ten Sane je takhle zpomalenej a nepresnej vzdycky?

Reagovat
Sztanda

Je fakt špatný v Bayernu, přijde mi ze po tom zranění kolene ještě v city se už nedokázal vrátit do te své top formy.

Reagovat
vladino10

Jeden zápas super, druhý takto.

Reagovat
Rattlesnake

busi skvěle zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bartlu

Busi ten přehled má, ale každý útok co jede Bayern středem tak absolutně nestíhá a kamera ho skoro ani nezabírá, jak je pomalý

Reagovat
patas92

Gavi vybojuje neuvěřitelné množství míčů a ještě je dokáže dobře vyvést a přesně rozehrát. Dneska je výborný

Reagovat
smazaný uživatel

celá záloha dnes výborně

Reagovat
patas92

I obrana. Zatím tomu není moc co vytknout kromě Lewyho pálení šancí, no

Reagovat
SunFells

Lewa Bayernu nechce dát gól.

Reagovat
Giginek

To je naše jediné štěstí

Reagovat
bartlu

Do pici Lewa třetí tutovka …

Reagovat
bartlu

A to byla penalta na Dembeleho

Reagovat
Miguel19

Pičo ten Bayern je tragickej Ti ofenzivní hráči jsou totálně mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

Sane a Mane...ti dva jsou tragedie

Reagovat
patas92

Jasný faul do piči

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna penalta wtf

Reagovat
smazaný uživatel

to klidně mohla být penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná 10.

Reagovat
ttopi

Tohle není penalta? Bez míče?

Reagovat
bartlu

Ta opakovacka, 100% faul

Reagovat
Maximm9

Jasna penalta

Reagovat
smazaný uživatel

prý faul že neustojí souboj rameno na rameno...ale zkusil

Reagovat
roman1978

Vždycky se najde nějaký magor, co se snaží vyvrátit nevyvratitelne

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby ho sejmul nohama, tak neřeknu, ale vždyť to byl souboj rameny

Reagovat
roman1978

Tak se podívej na ty nohy

Reagovat
Maximm9

Byli telo na telo, ale on mu prave zahaknul nohy. Tohle by v PL piskli

Reagovat
smazaný uživatel

Právě z toho, co jsem viděl, tak v žádném záběru nebylo nic takového vidět. Ale jestli ho podrazil nohama, tak to určitě mohl písknout.

Reagovat
bartlu

Zabij se pico. Faul 100% a sam si protirecis. Tak buď neustal souboj rameno na rameno a nebo “ale zkusil”, oboje to být dle tvého tvrzení nemuze, takže se zabij, Dekuji

Reagovat
roman1978

Ty vole, to permanentně chlastas a nebo jen nezvladas emoce?

Reagovat
bartlu

Nezvládam emoce, kor když vidim takový picusy, co si ještě k tomu protiřečí.

Reagovat
Gazdo

Ze ta to bavi vobec na neho reagovat

Reagovat
vladino10

Hráte lepšie a aj tak nezvladas

Reagovat
bartlu

Nezvládam toho picuse, tot vše. Hrajeme dneska dle meho nad očekávání, o tom žádná

Reagovat
.13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misomy6

BAN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
LeonardoUžoa

Běž se vybrečet někam kde to někoho zajímá, ufňukaná holčičko.

Reagovat
bartlu

Pujdes se mnou? Předpokládám tvůj komentář zajímá ostatní stejně jako me fnukani

Reagovat
LeonardoUžoa

Proč by to mělo někoho zajímat, když posílám do píči tebe. Afektovaný blbečku.

Reagovat
smazaný uživatel

Od Bayernu stejně impotentni sračka jako minulou sezónu. S takhle mizerným presingem a dostupovani hraců díru do světa vážně neudělají..

Reagovat
Firkraag

Krásnej fotbal, doufám, že to vydrží!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom krasnyho?

Strasne moc nepresnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
Firkraag

Já jsem teda dlouho neviděl, takhle strhující fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli sledujes porad Bohemku a jednou za rok si zapnes neco lepsiho, tak se nedivim

Reagovat
fabec1222

Krásný chyby v obraně

Reagovat
bartlu

Při troše štěstí sme mohli dat 5 gólů, Lewa hattrick a nakonec dostaneme random gola a bude 0:1

Reagovat
Kincl

Jojo mohli jste dát dvacet golů :))) to jsou kecy

Reagovat
roman1978

Jen Lewy měl 3 tutovky

Reagovat
Kincl

Při troše štěstí jste mohli dát první gol a Bayern následně mohl do deseti minut klidně vyrovnat.

Reagovat
roman1978

To nijak nevyvraci, co bartlu napsal. Klidně mohli dát 5. Šance na to měli.

Reagovat
bartlu

Lewa 3 tutovky, Pedri taky zadrbal jednu. Šanci bylo dost

Reagovat
smazaný uživatel

Hroznej zapas....

Bayern ma prikazano si ve vapne 8x nahrat, nez smi vystrelit a Barcelona strasne nepresna pri zakonceni.

Reagovat
Raul=Real

Tak to ale mala byt penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Byla jasna, asi VAR zrovna cumel na porno.

Reagovat
alcantara

Polovica EF ajtak Sergia stale vyhadzuje, to nikdy neprestane udivovat

Reagovat
2miguel1

Dnes je dobrý

Reagovat
bartlu

Má tam skvěle momenty, ale i několik bidnych. Faktem je, ze nestíhá. Když jde Bayern do plných, tak ho sotva vidíš v právem rozku TV

Reagovat
Gazdo

Co to? Ved ked sa Bayern rozbehne a on to nahodou nezastavi dobre pozicne tak si Bayern prejde stredom ako chce lebo proste nestiha. Kludne mrkni ten druhy gol na ten vyklus… to mi absolutne zdvihlo tlak

Reagovat
LAM

Tak spokojenost. Jeden z nejlepších poločase na Bayernu, ale zrovna dneska budeme takhle zahazovat

Z Bayernu nejnebezpečnější Sane a Davies.

Snad na ty šance nedoplatíme ve druhým poločase.

Jinak na Dembeleho dle mě penalta.

Reagovat
.13

Presne, moje slova.

Snad nas to nebude mrziet.

Reagovat
Switchback

Je fakt neskutečný kolik chyb VAR napříc všech lig udělá. Škoda, že po zápase není nějaká tiskovka kde ti klauni za VARem se vyjádřej k situacím, jako byla tahle

Reagovat
Gazdo

Vyjadrenia od rozhodcov k spornym zakrokom by som aj ja urcite uvital. Vlastne akukolvek zodpovednost rozhodcov

Reagovat
smazaný uživatel

Velice dobrý poločas, tak soustředěný výkon sem nečekal. Přestože si docela hlídáme prdel a neděláme vzadu blbosti, tak jsme mohli dát minimálně dva góly a měli jsme i další pološance a možná i penaltu. Celá záloha dnes hraje výborně, Gavi napadá jak ďas, Bus získává míče a Pedri krásně a nápaditě rozehrává Škoda, že Lewa zrovna nemá výjimečně den, kdy mu tam spadne všechno.

Reagovat
Byleth

Barca nás zatím drtí. A dalo se to čekat. Hrajem hrozně vyčpěle. Nestíháme se vracet, záloha nebrání a šance se řeší buďto individuálně nebo vůbec. Sabitzer a Muller dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lemroj Sane byl fakt prisernej

Reagovat
LeonardoUžoa

Měl bys to tam jít rozhýbat ve druhý půli.

Reagovat
smazaný uživatel

Šance sice byly, ale oba týmy předvádí spoustu nepřesností a chyb.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
p-e-t-k-o

Takto zlý prvý polčas z našej strany, ani nepamätám. Dosť veľký problém nám robí, že Barca nám nedovoľuje kontrolovať hru. Ak sa toto v druhom polčase nezmení, tak….

Reagovat
John Obi Mikel

Bayern hodně špatný, jsem rád, že jsme tehdy místo Lampse toho Nagelsmanna nevzali.

Reagovat
John Obi Mikel

*po Lampsovi

Reagovat
bartlu

Ještě ze je Coman mimo, k tak Gnabry pak muže umotat Alonsa, už tak chudak nestíhá a přitom je Sane úplně špatný

Reagovat
ADM

Nezáleží ako to dnes dopadne, zásadné je, že Xavi nás opäť spravil konkurencie schopnými a naozaj sa na to dobre pozerá

Reagovat
Reggie

Reagovat
Sztanda

To co Barce vyrostlo v Gavim a Pedrim…wow. Obehaji i to co Busq nestíhá, ten si je zase podiriguje když je potřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedri a Gavi jsou skvělí, ale právě Bus mi připadá, že už tam je překáží a střed pod nim neexistuje. Má stále světlé chvilky, ale už by měl být dávno nahrazen někým mladším.

Reagovat
bartlu

Na to ze ses kokot, tak bych se pod ten koment jen podepsal. Naprosto výstižné!

Reagovat
fabec1222

Tak on je kokot i Busquets

Reagovat
Sztanda

Myslím ze trojka Pedri, Gabi, De Jong postupně vykrystalizuje jako nejlepší střed zálohy pro Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne. Stále doufám, že De Jong skončí u nás

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
fenixLFC

som zvedavy v ktorych anglickych kluboch skoncia

Reagovat
Kluivert9

V těch jako Iniesta a Xavi...

Reagovat
Rich

No jak jsem čekal, Bayern v prvním poločase hraje asi nejhůř za všechny zápasy... Dokonce i proti Stuttgartu to bylo koukatelnější... Za to Barca, kdyby byla přesnější, tak je to 0-3

Reagovat
bartlu

Raphina buď tyčka nebo centimetry vedle. Tomu to stesticko taky chybi

Reagovat
Miguel19

Busquets Co se diví...

Reagovat
Mass

Tak ten se snad diví vždycky

Reagovat
alcantara

Klasika.

Reagovat
Miguel19

Alonso

Reagovat
ttopi

Místo 0:4 je to 1:0

Reagovat
Byleth

Lucas! krutý pro barcu

Reagovat
fabec1222

Tzv. na Real

Reagovat
smazaný uživatel

Nezasloužené ale bylo jasne ze to tak dopadne. To je tak kdyz sudi piska pro Bayern:)

Reagovat
John Obi Mikel

Hernandez

Reagovat
Whitemedia

Alonso určitě podává kvalitní výkon.

Reagovat
Gazdo

Prestan lebo ta zacnem nemat rad

Reagovat
Whitemedia

Christensen určitě taky.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Gazdo

Ten dnes praveze nie je nejako extra tragicky ale verim tomu ze byt stoperska dvojka Araujo-Kounde tak ten druhy gol nepadne lebo by ho tam Araujo proste zobral hlava nehlava

Reagovat
Bayern +

Pozerám len druhý polčas, tak obrana Barcelony je tak level Bournemouth zatiaľ

Reagovat
bartlu

Alonso cumi jak dement. Super bránění

Reagovat
Kejza

Reagovat
Messiáš

Achjooo

Reagovat
Kejza

tyvole ten Alonso..

Reagovat
John Obi Mikel

Sané

Reagovat
cubinho

Schick s Hlozkem behem dvou sekund v jasnych sancich brevno a tyc, to uz neni mozne

Reagovat
John Obi Mikel

Chudák Franco

Reagovat
smazaný uživatel

Už to začíná

Reagovat
CHONG

Už se vezou

Reagovat
Cracker10

Jeste na ten Bayern nemame.

Reagovat
Gazdo

V klude sme na nich mali. Keby Lewa dnes trafil to co mal a piskla sa penalta ako sa mala mohlo byt po prvom polcase hotovo. Ale nevadi podstatne je ze sme uz neni na smiech futbalovemu svetu a vieme ze na to mame a mozeme sa merat aj s muzstvami ako Bayern opat

Reagovat
Rizek

pěkný výkon je základ. Výsledky přijdou ... i proti Bayernu.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Cracker10

2 polocas jsme jak na kolotoci.

Reagovat
Rizek

je těžký to takhle dvakrát schytat. Ten tým prostě není tak silný, aby takový rány vstřebal. Uvidíme, jak se to vyvine dál.

Reagovat
Lamskej#RMCF

Myslíš, že to Barca stihne, než totálně krachne? Přece jenom odsunutí dluhů tak zadluženého klubu je moc

Reagovat
Reggie

Reagovat
Byleth

Sane konečně hrajem!

Reagovat
LeonardoUžoa

BARTLU HLAVNĚ NEBREČ, NÁDECH, VÝDECH.

Reagovat
bartlu

V klidu puso. Nebrecel jsem kvůli výkonu.

Reagovat
LeonardoUžoa

tys vyspěl hodně rychle.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole to je tak nezasloužený

Reagovat
smazaný uživatel

Christensen a Kundé na párku

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel i kdyz Bayern hraje uplny hovno, tak narozdil od nas dává goly. Prohranej zapas uplne zbytečně.

Reagovat
Kejza

už zase bráněj jako děti

Reagovat
LAM

50 minut hrajeme super a pak tohle

Reagovat
Mass

Kde te Bosák vzal to Zané? Teď sem slyšel celej stadion jasné SSSané!

Reagovat
Skalda29

Bosák je na canalu+

Reagovat
Mass

Nemám a ani kdybych měl tak nezapnu, protože mě s tim sere. A ty to po něm neopakuj

Reagovat
John Obi Mikel

V němčině se S většinou čte jako Z.

Reagovat
Mass

A nevadí že jeho otec je ze Senegalu?

Reagovat
John Obi Mikel

Já ti jen říkám, kde to všichni komentátoři vzali. Jestli je to dobře nevim.

Reagovat
Mass

Jo tak, no on Bosák ještě četl Gnabry jako Ňabry.

Přitom obě tyto jména se čtou v češtině přesně tak jak se píšou, ověřil sem si to přímo u hráčů (když se představili na videu).

Reagovat
fabec1222

Na to jak si říkaj sami hráči všichni serem. Maj se oni přizpůsobit nám

Reagovat
Mass

Tohle se stalo Pulisicovi v USA.

Reagovat
John Obi Mikel

Já si stejně všechny fotbalisty čtu po svém

Reagovat
Mass

Tebe nikdo neposlouchá.

Reagovat
Mass

Já teda jen Pulišiče

Reagovat
John Obi Mikel

PuliŠIČ navždy, no

Reagovat
icemike

Reagovat
pantondavo

Takze americkej prezident je byden a ne bajdn? Je uplne jedno co se jak cte v cestine, mela by se respektovan originalni vyslovnost, tzn i kdyz je Sane narozenej v nemecku, tak ma fricky jmeno (tezko to tudiz bude Zane dle nemecky vyslovnosti, ale mozna to tak je i v jeho puvodnim jazyce, Bosak ma tohle vetsinou vychytany), stejne tak Ricky Gervais neni dzrvejs, ale zerve, protoze to je francouzsky jmeno, byt on sam si rika dzrvejs…

Reagovat
Mass

Špatně si to pochopil. Výslovnost těhle dvou jmen Sané a Gnabry je stejná v češtině jako jejich originální výslovnost. Už jen z té čárky u jména Sané by mohlo být Bosákovi zřejmé, že to není německé jméno, protože v němčině čárky nejsou. Jinak Američani sou často hlupáci, protože právě čtou ty jména anglicky aniž by respektovali původní výslovnost viz. Gervais nebo Pulisic. Češi když už, tak používají český přepis, ale nemrví výslovnost, napadají mě třeba původně německá jména Švarc nebo Bém. Snad si nemyslíš, že sem tak blbej jak Američan, abych prosazoval to, aby se všechno četlo česky tak jak se to píše

Reagovat
pantondavo

Ok, špatně pochopeno

Reagovat
Ichbin Kobalt

koho to zajima,i kdyby byl z Pardubic

Reagovat
Mass

V Pardibicích se mluví francouzsky?

Reagovat
Ichbin Kobalt

kdo umi, ten mluvi francouzsky

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

No vidíš, stejně jako v Senegalu.

Reagovat
LeonardoUžoa

Myslíš Zenegalu.

Reagovat
Mass

Reagovat
teenz

Reagovat
Pato44

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Skalda29

Zané jak proběhl středem jak nic docela díru tam nechali

Reagovat
smazaný uživatel

Ono by uplne bohaté stacilo kdyby sudi piskl jasnou penaltu v prvni puli

Reagovat
CHONG

Reagovat
Rizek

ty máš slušně hnědý trenky

Reagovat
CHONG

Ani nevíš, jakou máš pravdu, nebýt doma v blízkosti hajzlíku, tak by to tak možná i dopadlo, oběd nějak nesedl

Reagovat
Rizek

vím

Reagovat
Rizek

Sice měla být, ale spíš se soustředit na laxnost v koncovce a neubráněnou standartku.

Reagovat
smazaný uživatel

první půli jste si zazdili sami, na rozhodčího bych to neházel

Reagovat
Lamskej#RMCF

Vidim, ze tupost místních culés je stejná jako toho raketového inženýra co je vede

Reagovat
gonzalesl_is_back

Bayern v suchým triku.

Reagovat
Bayern +

Ešteže som prišiel domov až na druhý polčas. Kebyže nečítam komentáre po prvom polčase, tak zatiaľ za 15 minút mohlo byť 4:0 pre Bayern a to je 60. minuta

Reagovat
Raul=Real

Pedri

Reagovat
Doubas

Jak mám Dembiče rád, tak už mě pěkně sere teda

Reagovat
ADM

Dnes je najhorší na ihrisku.

Reagovat
LeonardoUžoa

Jste normální?

Reagovat
ADM

Pri porovnaní s jeho ostatnými zápasmi v tejto sezone neobstojí.

Reagovat
LeonardoUžoa

Za mě dobrý, přímočarý, chodí 1v1, vytváří šance, nepředržuje, kontroluje dobře míč. Alespoň v 1. poločase mu to šlovdobře, kdy měla Barcelona celkově víc ze hry.

Reagovat
ADM

Vie byť diametrálne nebezpečnejší - asi ani raz si netrúfol v šprintérskom súboji na Daviesa (pritom rýchlejší od neho je snád len Mbappe) a 1na1 je dnes hodne neúspešný.

Reagovat
zlatan-legend

Co prosím? Koukali jsme na stejný zápas? Nepopírám, že udělal progres jako prase. Ale včera byl jednoznačně nejhorší na hřišti. 1 na 1 sice chodil, ale tak z 8 pokusů to vždy dojebal. Neudržel balón, nedal pořádně přihrávku. Nevýraznej. Měl být v 55. střídán. To je prostě fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedri aaaaaa, taková krásná akce

Reagovat
zasranej malíř

Pedri takové tutovky

Reagovat
Kejza

to je fakt příliš krutý

Reagovat
bartlu

Pedri to už si děláš ale prdel…

Reagovat
Rizek

Pedri je famozní

Reagovat
LeonardoUžoa

Jak je skvělý ve všem jiném, tak v zakončení hrůzostrašnej dřevák. Ty dvě šance byly 100%.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern vic štěstí nez rozumu

Reagovat
LeonardoUžoa

Tpč dobrej Thanos

Reagovat
Artii96

Reagovat
Gazdo

Z toho Busquetsovho klusu normalne bolia oci… to je normalne vysmech ked tam hraci Bayernu bezia na nasu branu a Bus 20m za nimi

Reagovat
Artii96

Se po*eru zrovna když už s tím Bayernem hrajeme vyrovnanou partii a stejně to nakonec dopadne 3 nebo 4:0

Reagovat
Breze

Mazraoui je dnes fantasticky!

Reagovat
Godwinson

To bych vubec necekal.

Reagovat
Mass

Proč?

Reagovat
bartlu

Potrebuju větší TV, abych videl Busiho vyklus při útoku soupeře

Reagovat
Godwinson

Upamecano v ty druhy puli brutalni vykon

Reagovat
celeb

najlepsi hrac na ihrisku v 2. polcase

Reagovat
gonzalesl_is_back

De Jong a Demb je jediná zbývající myšlenka Barcy. Daviese bych bral místo Mendyho.

Reagovat
Rizek

Daviese by bral asi každý. Fantastický hráč.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Hernandeze beru taky.

Reagovat
John Obi Mikel

Kdyby to nechal kopat Alonsa...

Reagovat
roman1978

To je taková piča ten sudí.

Reagovat
Mass

Podle mě píská fakt dobře. Ale to bude možná tim, že nefandim nikomu.

Reagovat
roman1978

Nepisknul penaltu, dal žlutou busquetsovi za nic nedal žlutou lucasovi za jasný žlutý faul, každý pád hráče Bayernu piskne, na druhé straně velice zřídka. Za mne tedy hrozný výkon.

Reagovat
CHONG

Nečekaně

Reagovat
Breze

Veľmi “objektívne” zhodnotenie

Reagovat
Godwinson

Reagovat
xjert02

Reagovat
Kokesh

Reagovat
roman1978

A jak se chytli debilní madristi

Reagovat
Front hell

Reagovat
JM

To je debil UEFAyern, viď?

Reagovat
LeonardoUžoa

Penaltu pojebal VAR, s tím rozhodčí nic neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

To byste chtěli, máte dávat góly

Reagovat
Psy_cho

A navíc je piča, protože jednou, když mu to šlo okolo nohy, tak mohl dát Bayernu gól, ale on se balónu vyhnul. Také mohl nastavit 30 minut, když viděl, že Barca tlačí ... A co měl ještě udělat, aby Barca vyhrála ... dát 4 červený? Přestaňte brečet a cokoliv svádět na ostatní. V normálně fungující společnosti byste měli jít do exekuce a začít okresní přebor. Krachcelona. Tak se radujte, že můžete hrát LM.

Reagovat
Lemiux66

klasickej afekt

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Lamskej#RMCF

Jen vy jste zpátky..plač raději na obrovskými dluhy klubu

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Gazdo

Mimo penalty ktoru podla mna mal pisknut (aj keby nie tak video ho malo zastavit) je jeho vykon vyborny

Reagovat
Breze

Reagovat
Eichel

Dnes mi tá prehra vôbec nevadí. Bol to dôstojný výkon a prvý polčas som si veľmi užil. Aspoň som si istý, že ten klub je na správnej ceste a ono to bude fajn. Konečne som nemal pocit, že sme pri Bayerne len do počtu.

Anyway, Busa treba nahradiť, som zvedavý, kto po sezóne príde, lebo moc neverím v to, že sa vráti Nico z hosťovačky rovno na jeho pozíciu. A teda Alonso s Christensenom... ja neviem, ći je to len moja antipatia k nim, ale tých skutočne psychicky nedávam. Že títo dvaja hrajú za Barcelonu a niekto ich vníma ako posily, to mi hlava neberie.. a je mi ľúto Albu, že sedí na úkor Alonsa pred MS.

Reagovat
Gazdo

antipatia je zdielana a poriadne mi piju krv

Reagovat
smazaný uživatel

Je třeba pochválit Neuera. Předvedl skvělý výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Zápas celkem blbec ale výkon až na těch 15 minut super. Gratulace Bayernu

Reagovat
Breze

Bayern

Reagovat
LAM

Dneska ani není za co moc kritizovat až na tu 10minutovku kde jsme dostali dva góly. Vytvořili jsme si 5 gólové,ale s tím zakončením se vyhrát nedalo.

V odvetě snad už budeme pálit osrejma.

Jinak ta EL múže bejt i letos, protože Inter bude hodně nepříjemnej.

Reagovat
Rich

No Bayern sice vyhrál a jsem rád, ale že bych byl nadšený, to se říct nedá...

Reagovat
Psy_cho

Zítra se na to nikdo ptát nebude, co zítra, už teď. 2:0, jasná výhra, na kdyby, šance, rádoby prnalty se nehraje. Je to fotbal a ten se hraje na góly.

Reagovat
Rich

To sice jo, ale pro vedení Bayernu a trenéra by to měl být zdvihnutý prst, protože ten první poločas byl strašný, bez prdele Barcelona mohla vést a byla snad ve všem lepší... Ale je zajímavý, jak přišel Goretzka a Kimmich měl hned klid na míči a byli mnohem nebezpečnější...

Reagovat
Psy_cho

S Unionem měl Bayern držení snad 67%, těch střel, Union hrál navíc nečistě, Stuttgart měl pár střel a výsledek? Remízy a články, jak Bayern nemá formu. Tak se to teď otočilo. A s tím Leonem to vidím stejně, jak hraje ve formě, tak defenziva Leon a Joshua je špičková, těžko se přes ně přechází. Leon se vypracoval v úžasného dělníka, posbírá hodně míčů, je nepříjemný v soubojích a Kimmich si může více dovolit dopředu.

Reagovat
Rich

Teď je otázka, proč Nagelsmann dal přednost Sabitzerovi.... Ono jako mezi námi, já bych dával i větší přednost Gravenberchovi než jemu... Pořád mě nějak nepřesvědčil, že má na Bayern... Kimmich a Leon jasný základ... Ono hlavně Leon se nebojí mít napálit, Sabitzer zase tak moc dobrý na střely není...

Reagovat
zlatan-legend

JASNÁ VÝHRA

Reagovat
Giginek

Ten druhý poločas už se chytli a zase to šlo, nevim jestli to bylo tím Goretzkou nebo stačil jen ten gól, ale bylo to alespoň koukatelné

Reagovat
Rich

Bylo to Goretzkou, Sabitzer ztrácel míče a byl děsný, otázkou je proč tam Goretzka nebyl poslán dříve... Druhý poločas šel už, ale tedy Nagelsmann by si měl zkrotit hráče, na Saném bylo vidět, že nechtěl dolů a Mané taky nebyl nějak nadšený...

Reagovat
Psy_cho

Však tam Sané po vystřídání pěkně fláknul flaškou, on už je takový, náladový.

Reagovat
Gazdo

Sane vyzera ako namyslene decko

Reagovat
Kolarik12

Taky že bohužel je , povahou se mi do Bayernu vůbec nehodí. Viděl bych ho tak někde v PSG s tím, jak se občas chová.

Reagovat
Rich

Všeobecně vzato je momentálně s ofenzívy Bayernu spolu s Musialou nejlepší... A hlavně u něj je zvláštní to chování, ale zase údajně je sebekritický k sobě... Ale ono to pramení údajně z toho, že Nagelsmann nedokáže zkrotit své hráče...

Reagovat
Gazdo

A to praveze na Nagelsmanna chodili zo zaciatku take info ze aj napriek svojmu nizkemu veku si vdaka charizme dokazal hracov poriesit. Ocividne ale nie

Reagovat
Rich

Lipsko není Bayern a včera bylo vidět, jak Rummenige a Hones byli naštvaní... To samé Kahn... Ono jako Nagelsmann má důvěru, ale je tady problém, očekává se od něho více, než minulou sezónu a myslím si, že pokud nebude mít výsledky, tak přijde odvolání...

Reagovat
Gazdo

Tomuto nerozumiem. Pokial ta sezona nebude nejaky vylozeny prepadak ala styl UTD alebo kolaps ako Chelsea preco hned vyhadzovat? Si zober kolko je v Europe timov ktore chcu dosiahnut uspech a uz len z logiky veci sa to nie kazdemu moze podarit lebo vitaz byva jeden. Vzdy len jeden. To teraz ked Ancelotti vyhral LM tak vsetci treneri top muzstiev ktori nedosiahli s muzstvom semifinale LM a viac musia byt prepusteni lebo oni musia mat len tie najvyssie ambicie? Jasne kazdy sme rad ak trener hned na druhu sezonu (ideal este v prvu) dosiahne s tymom uspechy ale tak to funguje malokedy a styl budovania to moc nebyva. Ked ten trend vypadavania napr v osemfinale/stvrtfinale bude pravidelnejsie a len raz sa dajme tomu dostane do semi a v lige bude vyhravat len tak tak, potom rozumiem ze sa moze bavit o odvolani. Ale ved zatial je to uplne v pohode, ziadna vylozena kriza Bayern nepostihla ja by som kludne dal Julianovi aj tri sezony a ak tam nebude vidiet progres ok tak to nevyslo. Nevadi ide sa dalej

Reagovat
Rich

Ten tlak Bayernu je obrovský a požadavky jsou ještě větš... Nagellsman se s tím musí smířit... Protože je to Bayern, v kabině se opět něco děje, ta pohoda tam tolik není... Takhle to měl i Kovač rozehrán... Skvělé zápasy v LM, poháru slepená výzva... A Bundesliga pár zápasů výhra, pak tři kola po sobě: prohra, remíza a výhra... Po ní nastal neskutečný výprask od Frankfurtu a bum, Kovač pryč, Flick nástup... Čili ono je to dost podobný, sice Nagellsman má dobře nakročeno, ale je tenká hranice mezi úspěchem a vyhazovem, kort jestli Bayern nevyhraje o víkendu v Mainzu, tak vedení to interně bude řešit...

Reagovat
Giginek

Před zápasem jsem četl, že Goretzka hrál celý zápas proti Stuttgartu a další zápas hned takhle brzo by nezvládl

Reagovat
Rich

Jak říkáš, ale mělo to být naopak, taky to dali experti sežrat Nagellsmanovi, že proč Sabitzer nehrál proti Stuttgartu, když těžší zápas proti Barce zvládl Goretzka... Prostě je to směšné...

Reagovat
Rizek

Pěkný výkon a trochu smolná prohra. Ale jsme na dobré cestě.

Reagovat
Kejza

jediný, co mě na tomhle zápase fakt sere, je, že jsme zase nedali ani góla. nevim už, z čeho víc to mělo klapnout. Bayern si pořešil problémy Goretzkou a po gólu už si to pohlídal. snad to s barcelonskejma moc nezamává, rozhodně žádná ostuda

Reagovat
2miguel1

Bayern lepsi len prvych 20min 2.polcasu. Doma ich dáme.

Reagovat
LAM

Jistě

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ses nedivil

Reagovat
Ferragamo7

Ach jaj,zase tieto silácke reči,ja chápem,že ste v eufórii,ale uvedom si, že ste proti total trápiacemu Bayernu,ktorý nedokáže momentálne poraziť tímy ako Union Berlin,alebo Stuttgart dosiahli prehru 2:0 Nie je podstatné,koľko šancí si tím vypracuje,podstatná je len efektivita.Fandovia Bayernu môžu byť po tomto zápase spokojný nie s výkonom,ale s tým,že aj tento priemerný výkon, nám stačil na výhru 2:0.Chcem veriť tomu,že ak budeme hrať u vás,tak ten tím bude už v celkom inej forme,ako je teraz.Ale chválim aj Barcu,podali ste solídny nebojácny výkon,ja som nikdy nepochyboval o tom,že Xavi ten tím pozdvihne,bol to skvelý hráč a pre Barcu to je ten správny tréner.

Reagovat
2miguel1

Ak by hral Union Berlin ci Stuttgart otvorenu hru ako Barca, tak dostane 11:0. Aj ten Villarreal vas vyradil len vdaka braneniu. Barcelona je snad jediny klub, ktory hra na Bayerne otvorenu partiu. Je to sposobom hry, aky vyznavame. Bayern je sposobom hry galakticky prvy co sa tyka neprijemneho supera pre Barcu. Na druhej strane je dost mozne, ze sa budete viac trapit s takym Villarrealom, ake aj velkokluby ako Real ci PSG, kde su to pre Barcu ovela priatelnejsi superi. Vsetko teda na zaklade hry aku hraju. Takčitak, letošná Barca bude velmi silna doma proti tomuto Bayernu

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
zlatan-legend

Reagovat
Front hell

Reagovat
zlatan-legend

Reagovat
EaP

Strašná škoda. Tých 10 minút nás zbytočne zabilo. Môžme s kľudom povedať, že nevyhralo lepšie mužstvo. Hra bola perfektná , problém ale je, že nemáme ľavé krídlo. Jak Dembič tak Raphinha tam hrajú ako so sadrou na nohe. Myslím si, že ak budeme pokračovať v nastolenom trende, odvetu si vcelku užijeme. Ale Bus, aj keď je moja srdcovka už takéto behavé zápasy nesmie hrať. Potom je nonstop prečíslenie smerom k našej bráne.

Reagovat
messi80

Včera hral podľa teba bus zle? Ja si to teda vôbec nemyslím.ano je pomaly ale rýchlik nikdy nebol..nehovorím že má hrať každý zápas ale viacerí sa za rok zobudíte keď uvidíte ako nám bude chýbať.

Reagovat
Gazdo

Hral strasne. Obcasnu stratu lopty clovek pochopi ma na tom zalozeny styl hry a velakrat sa na to dobre pozera ale ak nahodou nesiel utok Bayernu blizko neho aby ho mohol zastavit tak Bayern mal dialnicu az k obrane. Nastastie Araujo a Koundic vcera stihali dost hasit

Reagovat
EaP

Nikto sa zobudiť nepotrebuje. Tak, ako sme menšou zmenou taktiky dokázali príchodom Xaviho a Lewyho zabudnúť na Lea ( a to je niečo, čo každý čakal, že bude trvať roky ) tak presne tak isto sa príchodom niekoho kvalitného zabudne na Busa. ( Narážam na herné činnosti , nie na to, aký odkaz tu obaja po sebe zanechajú ). Včera , keď prišiel Frenkie na ihrisko , tak si celkom Bayern fyzicky dával. Druhý Bus neexistuje, ale určite Xavi nájde hráča, ktorý síce nebude mať tak dokonalý mozog ale bude fyzickejsi, priamočiarejší a v defenzívnych činnostiach o triedu lepší ako Sergio. A takých hráčov nájdeš niekoľko. Videl si včera Pedriho ? Kľudne mu Busquets môže už zajtra prenechať žezlo od zálohy.

Reagovat
BBystr

Ja som teda na Lea nezabudol a stále by som ho bral naspäť.

Reagovat
Byleth

Dneska krutý výsledek pro barcu. Penalta spíš ano. Vůbec nám nesvědčí nátlakový pressing.. začneme kazit nebo se spoléháme až moc na Kimmicha a bez něj vůbec nic dopředu nevymyslíme. Muller je bez Lewy dost ztracený a vůbec se mi nelíbí. Na jeho pozici mají Musiala nebo Sane mnohem větší tah na branku. Gnabry je v lese a Mané ješte není sehranej se zbytkem. Davies je úžasný. V Barceloně bych si na nás nevsadil.

Reagovat
Müllered

Thomas potřebuje lepší náběhy od ostatních, dneska tam dal zase pár pěkných míčů a nikdo tam nešel. Celé ofenzivě chybí automatismy, ale je stále začátek podzimu, času je dost, já jsem v klidu. Navíc ten tým ukázal v obou zápasech LM, že umí zapnout, když je potřeba.

Reagovat
Byleth

Já bych Mullera zkusil ve trojčlenný záloze s Kimmichem a Goretzkou. Na křídlo nemá rychlost a 1v1, na hrot jako včera nemá zabijácký instinkt. V záloze by mohl tvořit a běhavý a defenzivní už je dost.

Reagovat
Mass

Nevim proč by měl Müller hrát na jiný pozici, než na tý, kterou sám vymyslel.

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=raumdeuter

Reagovat
Rich

Dvě věci, které mi přišly dost klíčové, předně Goretzka, který oživil hru a s Kimmichem.. A pak Mazraoui, nechápu, jak může sedět na lavičce, když na pravé straně odehrál dost slušný zápas, dopředu skvělý a dozadu taky... Tak proč preferuje Nagelsmann Pavarda? Vždyť je to nemohlo! Musiala skvělý, Sané taky... Muller sice nevýrazný, ale i tak dost práce odvedl, aktivní přístup.

Lewandovski jinak nebezpečný první poločas, ale je super, že fanoušci Bayernu provolávali v jednu chvíli Lewandovski... Hezké gesto.

Reagovat
Psy_cho

Všichni nově příchozí prý měli problémy s fyzičkou, nejvíce de Ligt. Dostávali individuální plány a dostávají čas, aby se přizpůsobili systému Bayernu.

Reagovat
Byleth

Pavard nehraje špatně. Dopředu to sice Davies není, ale dozadu maká. A Goretzka musí hrát. Bohužel Sabitzer to nezvládá..a to jsem mu přál

Reagovat
Rich

Jenomže k čemu Pavard je na hřišti, když hraje na pravém beku a nepodporuje útok... Většinou se stahuje do obrany, tak pak útoky jdou přes levou stranu... Ne kdepak, včera Mazrauoi hrál lépe...

Reagovat
Byleth

Je to tak. S Pavardem hrajeme spíš na 3 stopery. Ale zase tam kolikrát hasil za Upamecana. No tak teď uvidíme jak se chytí Mazraoui protože hádám že to bude na dýl.

Reagovat
Rich

Všeobecně vzato, Pavard je dobrý v středu obrany a trenér ho tam může klidně dát s De Ligtem do nějakých zápasů... Stejně Hernandez je mimo a na pravou stranu Mazraoui... Jenom ne Stanišič, ten měl být poslán na hostování, aby se rozehrál...

Reagovat
Byleth

Taky nevím co vidí na Stanišičovi. Ten hráč je dost průměr. Všechny nahrávky alibisticky dozadu. Měl by se jít rozehrát..ale furt lepší jak Sarr

Reagovat
Rich

Naprostý souhlas, navís Stanišič je odpovědný za akci, která způsobila penaltu... Totálně nechápu, proč nebyl poslán na hostování, totální průměrák to je... Sarr si nekopne, je snad zraněný a i tak se nedostane do základu, nemá na Bayern a měl už jít...

Reagovat
Psy_cho

Jenže Sarr řekl, že nikam nepůjde. To je jiný srdcař ... co podepíše dodrží.

Reagovat
Psy_cho

Když měli s hráči pohovory, tak největší výtka směrem k Pavardovi byla, že je málo ofenzivní, že nepodporuje útok a pokud chce zůstat v Bayernu, tak na tomhle musí zapracovat. Občas mu to dopředu jde a pak si vzpomene na staré časy a hraje pravého stopera.

Reagovat
Rich

Vždycky když hraje, tak zůstává spíše v obraně a na ofenzivní část si vzpomene párkrát za zápas... On hasí slušně chyby někdy, ale na druhou stranu, je potřeba točit útoky po křídlech a ne jenom po levém...

Reagovat
Müllered

Bayern z formy > Barcelona ve formě

Mané je už několik zápasů mínusový, jsem z něj dost zklamaný.

Užij si ty prohry Lewo.

Reagovat
Psy_cho

Se ještě ukáže.

Reagovat
2miguel1

Nehralo sa este na Nou Camp takze pr. Takčitak ta hra Bayernu nam absolutne nevyhovuje.

Reagovat
zlatan-legend

Další nevděčný čuňátko k Robertovi?

Reagovat
esmuellert

Reagovat
Bastaron

Upamecano překvapil dneska úplně bezchybný výkon, to samé Lucas, ale u něj je to zvykem.

Reagovat
Jandy92

v 2.poločase ano ale v prvním bezchybný?

Reagovat
Breze

V prvom polcase mal daleko od bezchybneho, ale v druhom zahral fantasticky

Reagovat
technecium

Lewa a klasicky vykon proti silnemu souperi?

Reagovat
Rizek

Bylo na něm vidět, jak se hrozně snaží, ale nebyla tam ta lehkost, jako v předchozích zápasech. Nejen Lewa, ale celá Barca by mohla hrát do rána, a gól bychom stejně nedali. Prostě nebylo přáno. Buďme rádi, že jsme vypadali konkurenceschopně herně. Od minulých mačů to byl ohromný posun.

Reagovat
SaLaDiN

Dnes to dal opat na Messiho.

Reagovat
technecium

Takze prosel v semifinale LM od pulky hriste blokem elitnich defenzivnich hracu a dal gol?

Reagovat
blaugrana

Pedri a Lewa sa mali trafit a boli by 3 body, ale bohuzel...Zul Kounde je zlaticko, Raphinha dnes fajnovo

Reagovat
Messiáš

Skoda, ale tohle je neco uplne jineho nez poslednich bambilion zapasu proti Bayernu nebo i elite Evropy. Porazili jsme se spise sami, ale je to pryc. Busquets snad v odvete uz maximalne polocas (mozna radeji ani to ne), Dembele na skvele vykony z uvodu sezony dneska uplne nenavazal a Lewova premotivovanost byla spise na obtiz. Leckde se kritizuje i vykon Alonsa, za nimz jde gol (byt v tom byl namocenej i Ter Stegen s Lewou), ale krom toho momentu me vlastne celkem prijemne prekvapil. Pedrimu to neslo v zakonceni (jako nikomu od nas) , ale ten hrac je uchvatnej a Gavi v prvnim polocase taky skvelej.18 a 19 let, tady si clovek muze chrochtat blahem

V Bayernu naprosto luxusni Upamecano, kterej si Lewu slusne mazal na chleba, velmi dobrej Musiala a luxusni Sane. Mane mi prisel dost mimo hru, Mazraoui byl a je lepsi nez Pavard, tak je trochu skoda, ze se Pavard zranil a samozrejme brutalne to ozivil Goretzka.

Ted musime dat aspon 4 body s Interem. Pak si to rozdame s Bayernem doma.

Visca el Barca !

Reagovat
Psy_cho

Dobré hodnocení. Jen bych poznamenal, že když nepromění všechny šance mladík, o.k., ale Lewa byl v zakončení tragický. Je tam pro jedno jediné, dávat góly a to nesplnil, a že ty tutovky měl.

Reagovat
AlevsakNevadi

ja mám pocit že lewa trošku býva neviditeľný proti silnejším alebo vo vyradovackach, je to len pocit alebo to reálne aj tak bolo v bayerne ?

Reagovat
Rich

Záleží na zápasu, ale ano stávalo se, že když Lewa hrál v Bayernu, tak nedával moc góly v LM... On je to hráč světové třídy a nutno říct, že včera Barce dal stopku Neuer, který je a bude prostě o parník lepší než Ter Stegen... Navíc i Upamecano a Hernandez Lewu otrávili... To je jeho problém, snadno se nechá otrávit...

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Visca el barca

Včera Neuer rozehrával jak po pěti pivech a chytl jen Pedriho šanci. Vše ostatní letělo vedle. Čím konkrétně byl tak super?

Reagovat
Rich

To má být vtip? Chytil dvakrát Pedriho, trochu se dotkl druhé jeho střele a Barca měla mít roh... Vychytal Lewandovského hlavičku... Lewandovsky v souboji s Neuerem se doslova lekl, byl v záklonu, ale tohle normálně proměňoval v Bayernu... Co chytil Ter Stegen? Dalekonosnou střelu Goretzky... Ale první gól jde jasně za ním... Bože fanoušek Barcy, který trolí.... Kolik ti je? 5?

Reagovat
Visca el barca

Vy z něj děláte prostě poloboha a jste hned ješitný, když se Vám na něj šáhne. Lewa přestřelí bránu z přehecovanosti a ty z toho uděláš zákrok. Je topka, ale že by to rozhodnul včera on? Při střelách Raphinhi jen koukal a měl štěstí. A ta rozehrávka byla fakt strašná. Včerejší zápas jsme si prohráli sami. Kdyby chytal jako Thibault loni v lm, tak mlčím. Ale dle mě včerejší zápas opravdu nerozhodl Neuer. Vždyť i ten Pedri ho spíš v té první šanci nešikovně doprostřed trefil.

Reagovat
Psy_cho

Těžko říci, dokázal se prosadit proti komukoliv, problém byl (asi), že hra Bayrrnu na jednoho - Lewu - byla čitelná a spoluhráči se na něj dost spoléhali. Silný soupeř v LM si se stylem dávají to na Lewu už umí poradit.

Reagovat
BBystr

Mne to prišlo až tak, ako keby Lewa Bayernu ani nechcel dať gól

Reagovat
Messiáš

Souhlasim. Tam to neni ani moc o tom, ze bych se az tolik zastaval Pedriho, ale hlavne poukazani na to, ze Lewa to podle me moc nezvladl hlavou, plus skvele na nej zahral hlavne v druhe puli Upamecano.

Na Pedriho neni navic nahlizeno uplne jako na goloveho hrace, ale to samozrejme nic nemeni na tom, ze pro vysledek je uplne jedno komu to v zakonceni nejde. Neslo to nikomu, Raphinha by se asi taky slusel zminit. Sane ukazal uplne jinou chladnokrevnost

Reagovat
Psy_cho

Jsou mladí, potřebují čas a shovívavost, když něco nedají. Mě teda Barca letos překvapuje.

Reagovat
Svatej

Reagovat
patas92

Reagovat
Gazdo

Pedri bol uzasny a aj Gavi vcera tam lietal ako na ihlach

Reagovat
blaugrana

Gavi je neskutocny motor...box to box ako ma byt...nechapem, ze niekto môze stavat De Jonga vyssie...

Reagovat
Gazdo

Tak zas prr

Reagovat
alcantara

V prvom polcase bol Sergio jeden z nasich top hracov, ale tak zrejme citanie hry, skvela pozicna hra, ked zabrani mnohym nebezpecnym situaciam skor, ako sa stanu, nie je tak vidno, ako jedna dodrbana prihravka za polcas, takze sa zase klasicky zvezie na vlne hejtu

Reagovat
EaP

Áno, mal niekoľko skvelých zákrokov kedy už v predstihu zabránil útoku. Problém ale je, že takých situácii za zápas je 2 či 3. Ale útokov Bayernu bolo koľko ? 15 či 20. A na toto narážam. On je skvelý ak sa ocitne v centre diania a hra sa točí meter okolo neho. Ale akonáhle príde zmena tempa, prihrávka ktorú nezachyti alebo diagonalny pas kde ho vypoja, hneď v ten moment sme v podcisleni lebo jeho reakcia a návrat k bráne trvá hodinu. Aj včera bolo niekoľko situácii kedy Gavi s Pedrim pri pressingu nezískali hneď loptu a Bus bol v tom momente len ako divák. A Bayern mal zrazu diaľnicu stredom až k Stegimu. Veď takto padol aj druhý gól. Pedri s Gavim sa vysunuli na pressing, loptu po Smolník odraze získal Kimmich a Sergio sa už len díval ako Sane trieli k bráne. Toto je naša smrť zatiaľ. Musí tam byť niekto, kto dokáže v plnom šprinte podporiť defenzívu aj pri rýchlej hre. Inak nás to bude stáť zopár zápasov.

Reagovat
alcantara

Pri druhom gole mohol zakrocit skor Christensen, Gavi prerusenim alebo zltym faulom, Kounde mohol rychlejsie dostupit.. Seria chyb, ktora sa nemala stat, lacny gol. Vinit z toho Sergia, vtip. A prajem teda good luck pri hladani nejakeho sprintujuceho hovada, ktore bude mat zaroven pozicne a technicke schopnosti Sergia, Ak taky existuje, sem s nim, urcite bude lacny. To mi pride ako s Vidalom, lietajuci picus, pekne na pohlad, parada, ze ale mnozstvo tych situacii sposobil svojou debilitou, zlou rozohravkou, zlym vystupenim, tak to bolo v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Bus bol hlavne v case druheho golu nezmyselne vysoko a namiesto toho aby to napravil a trielil smerom k brane keby nahodou Sane nedal gol ale nieke sa zasmudlala odrazena lopta tak si v pohode vyklusaval naspat

Reagovat
patas92

Když se při tom vysokém presingu nezískal míč, tak šel Bayern do přečíslení. To se pak brání těžko komukoliv. Naopak stopeři s Busquetsem to až na tu jednu situaci (kde to mohli hlavně Araujo s Christensenem vyřešit líp) zvládali dobře.

Reagovat
messi80

Presne tak ,nechápem že to niektorí nevidia..bus bude aj túto sezónu pre nás stále veľmi dôležitý.co bude budúcu uvidime,aká bude nahrada

Reagovat
alcantara

On bude ten pripad, ktoreho prinos sa najviac oceni v pripade, ked odide Pretoze mozeme si malovat FDJ v zaklade, ale ci uz jeho vinou alebo vinou timu, trenera, nefunguje to s nim prilis dobre.

Reagovat
Messiáš

Souhlasim s prvnim polocasem, nicmene ta sekvence, kdy nas Bayern prispendlil na 15 minut vlastne k nasi brane a my nebyli poradne schopni rozehrat a vyvezt mic nejde jen za obranou, ale i za nim. On mel pomoci. Pri druhe brance nesmyslne presoval Kimmicha a to jeste zpusobem, aby se nereklo. Nevinim ho z toho, ze se nestacil vratit. To opravdu ani nemohl a aji souhlasim, ze tam mohl spise zakrocit Gavi a pak hlavne Christensen. Na druhou stranu z jeh plouzeni obcas boli oci. Frenkie hodne pomohl s vyvezenim balonu. Tohle je jeden z atributu, kde vynika a bylo to potreba. Dokud jsme hru kontrolovali v zaloze byl Busquets vybornej. Je pro to delanej, jen proste v druhem polocase se zapas dost zmenil. Goretzka dal zaloze jiny impulz, Kimmich se dost zvedl a Busquets mel nafoukane v usich.

Tak jako na nej jde mnohdy neopravnanej hejt, nemuze byt vuci nemu chranenej, protoze se jedna o legendu. Frenkieho by tu Klokanomet za ten vyklus pranyroval

Reagovat
SaLaDiN

Barcelona hrala voci extremne slabemu Bayernu, ktory sa trapi v lige a ma jeden z hostoricky najhorsich startov, a ani to nestacilo, aby im dala gola a Bayern im dal 2.

Cize trocha reality do tych prehlaseni, ze konecne iny zapas s Bayernom. Toto bol iny Bayern, po hube vam dali aj tak.

Reagovat
EaP

Tak extrémne slabý Bayern minulý týždeň vodil za nos Inter Miláno. Nikto netvrdí, že Bayern sme rozobrali. Ale ako kolega vyššie napísal, ktoré iné mužstvo si do Mníchova príde zahrať otvorený futbal ? Jedine Barcelona. Bayern je náš kryptonit , ale včerajší zápas ukázal, že už nemusí trvať dlho, ( podľa mňa do odvety ) a Bayern nájde ten svoj. Im vyhovuje, že Barca nebráni svoju bránu ale útočí a chce hrať na ferovku.

Reagovat
zlatan-legend

Reagovat
SaLaDiN

Inter Milan je teraz extremne silne muzstvo, ktore nevyhralo ani taliansku ligu. Otvorenu partiu si minulu rok prislo zahrat aj s vami jedno nemecko muzstvo, ktore vas vyradilo z EL. Doma aj vonku. Prehrali ste. Nikoho nezuajima ako a preco. Bayern po odchode Lewandowskeho je jalovy v utoku a bolo to vidiet, aj napriek tomu vasa obrana konstante horela a jediny rozdiel vo vasom prejave z minulych rokov bol, ze tie sance Bayernu do otvorenej obrany skoncili v 16, lebo nebolo komu prihra + uz je menej dedov v muzstve, ktori sa vracaju dozadu.

Tie sracky o tom, ako tam vraj len Barcelona chodit hrat otvorenu partiu, se nechaj pre svojho psychiatra.

Reagovat
Ferragamo7

No ja tu čítam od fandov Barcy,niečo celkom iné a to samé silácke vyhlásenia,ako ste celý zápas dominovali,že Bayern vlastne bol lepší len 10 minút z celého zápasu,ako nás doma rozoberiete a že ste mali za celý zápas 7 čistých šancí streliť prvý gól(to povedal Xavi) no ja som potom pozeral iný zápas Tak dnes som si schválne pozrel ten zápas ešte raz(mám ho nahratý) a aby som upratal tie kecy,tak som za prvý polčas narátal 2 šance Lewandowskeho a jednu Fatiho,keď bol zoči voči Neuerovi.Samozrejme rátam len 100% šance z ktorých hrozil bezprostredne gól a nie strely,ktoré vyzerali nebezpečne a nakoniec šli meter vedľa brány.A v druhom polčase som narátal až 1 tutovku,v 60 min.ktorá skončila na tyčke.To bolo všetko ,čo sa týka 100% šancí,potom tam bolo niekoľko nebezpečných akcií a úplne na rovinu priznávam,že v 1.polčase ste boli lepší a mali vyhrávať min.o 2 góly.Plus ten nešťastný zákrok Daviesa na Dembeleho bola podľa mňa jasná penalta,ten video rozhodca musel mať zatmenie mozgu.Takže treba to brať triezvo a bez emócii,pretože potom sa tu píšu bludy,ktoré sú od reality vzdialené.Zmôjho pohľadu to bol vyrovnaný zápas v 1.polčase ste boli podstatne lepší a v druhom sme to už viac-menej kontrolovali.No objektívne musím priznať,že výsledok 2:0 nezodpovedá tomu,čo sa dialo na ihrisku a ak by fungovala futbalová spravodlivosť,tak by ste tento zápas min.remizovali alebo tesne vyhrali,to píšem na rovinu.Dúfam,že sa dáme čoskoro dokopy a tie výkony v BL aj LM budú už na inej úrovni.Pretože toto nebol Bayern na ktorý sme zvyknutí a kto píše,že vlastne žiadna kríza nie je,tak tomu odporúčam studenú sprchu.

Reagovat
DrQQ

Dobre zhodnotené.

Až na toho Fatiho, ten nastúpil až v 2. polčase, to bol Pedri.

Reagovat
zlatan-legend

Ježiši. Další člověk, co si asi jen přečetl výsledek. Barca je jediná, kdo na Bayernu hraje otevřený fotbal. Už to tu někdo psal, ale hrát takhle Stuttgart nebo Union, dostanou klidně 15. Takže asi tolik k tvému profi rozboru. Barcelona si to samozřejmě prohrála sama, když nedala čtyři 100% šance a nebyla odpískaná jasná penalta. Tohle jsou prostě fakta.

Reagovat
Heresy

a dalsi fakt je ze jste prohrali a na vase co se nedalo co stalo se nehraje ..

Reagovat
bobis21

Zrovna Stuttgart je fakt debilní příklad pro tým, který hraje defenzivně. To jasně ukazuje, žes je nikdy neviděl hrát

Reagovat
zlatan-legend

Hrajou snad otevřeně na Bayernu jako Barca? Asi těžko

Reagovat
bobis21

A viděl jsi je?

Reagovat
SaLaDiN

:D :D :D :D

1. Ako som pisal vyssie, legendy o tom, ako tam vraj Barcelona chodi hrat otvoreny futbal, si nechaj pre seba, oba muzstva hrali zo zabezpecenej obrany. Obe muzstva robili kvantum komickych chyb.

2. Rozdiel bol tom, ze kym vy ste mali toho povestneho Lewandovskeho a teda mohli ste mu nahrat, Bayern je pod odchode LEwandovskeho jalovy pri rieseni finalnych situacii, do vasej sestnastky chodili ako noz maslom, ale nemali tam typickeho hrotaka, ktoremu by tam nahrali, tak si tam len pinkali, hrali sa s loptou, potom o loptu prisli.

A rozdiel vo vasej hre z minulych rokov bol asi taky, ze teraz tam neboli dedovia ale mladici, ktori sa stihli vracat ako tak pri protiutokoch Bayernu, cize nesiel Bayern do precislenia 3 na 1 and len do max. o jedneho hraca ci rovnakych subojov z hladiska poctu.

A hlavne, nebol tam Messi, Lewandovski sa bojoval, neprechadzal sa ako Messi a tvoril priestor pre dalsich, resp. dalu sa mu nahrat.

FAkty su asi take, ze ste prehrali voci Bayernu, ktory 3 zapasy po sebe remizoval a dal 1 ci max 2 goly slabym muzstvam.

Mozes zabalit hovno do alobalu, bude to hovno. EL caka ako minuly rok.

Reagovat
DonAndres

Reagovat
dextroza_m

Tebe čeká Chocholoušek kámo...

Reagovat
zlatan-legend

Prosim tě, magyarország, nebuď debil.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern již drží šňůru 29 zápasů bez prohry v základní skupině LM. Slušný

Reagovat
Ed_Hazard

Bayern Bola by prča keby si Cules zahrali znova EL, aj ked mi to po tych masivnych posilach pride tento rok ako riadne scifi

Reagovat
DonAndres

Tak komedie a sci-fi není bůhvíjaká kombinace, takže se držme dramatu a vidáme se na El-clássico

Reagovat
Ed_Hazard

Spomínam niekde komédiu? Či ako mám chápať tvoju reakciu? Samozrejme EC bude bitva bitva, po nejakom čase Vás beriem zase ako solídneho súpera

Reagovat
Raul=Real

Tak nejak si odignoroval posledny vysledok clasica?

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Ed_Hazard

Nie, absolútne. Jeden výsledok na tomto nič nezmení

Reagovat
Xavi

Co prosím? Nechceš se podívat na poslední výsledky?

Reagovat
Kluivert9

My vás ne

Reagovat
DonAndres

Chápej jí s nadsázkou, ostatně tu si v poslední větě vystihl bravurně

Žerty stranou, tohle classico bude úplně jiný příběh, než poslední. Vaše forma je obdivuhodná, o to víc se na zápas můžeme těšit. Kéž by to byla přestřelka

Reagovat
Ed_Hazard

Veď ja som si tiež len rýpol Keby bol Real prvý a Barca posledná (alebo opačne), tak ten zápas nemá vopred víťaza. Na toto EC som ale fakt veľmi zvedavý. Snáď sa Karim nezraní a oba tými nastúpia v plnej palbe.

Reagovat
dominios

Tak trocha objektivity."Kriza" Bayernu realna nie je, proti Gladbachu to bolo top vykon napriek remize, s Unionom boj o 1. miesto priecke kde sme opat boli dobry, len doplatili na individualne chyby a slabsiu efektivitu. Ano, proti Stuttgartu to nebolo bohvie co, ale aj ten zapas sa remizoval len smolne a fakticky sme mali na 3b. To len tolko k tej zlej forme. Nie, sice Bayern nieje na vrchole, ale tak zle to nieje. Takze aj vykon Barci treba pozdvihnut a nie zhadzovat.

Realne, po polcase malo byt 0:3 a po zapase. Penalta za mna tiez asi ano, ak tam bol aj kontakt nohami tak asi jasna, takze mozeme povedat ze nas po velmi dlhej dobe raz sudi/VAR usetril a zrejme ukrivdil Barcu. Nic to ale nemeni na tom, ze mali inac tolko sanci, ze pri takej efektivite by snad nedali ani tu penaltu...

2. polcas bola uz ina pesnicka. Aj som si hovoril, ako dlho to ta Barca v takom tempe ako 1. polcas vydrzi. Pretoze Bayern pridal tempo a v tom momente sa hra vyrovnala a Barca zacala mat problemy dozadu. Stale treba povedat, ze Bayern nedominoval, asi sme boli kusok lepsi, ale ziaden drvivy tlak to nebol. Asi remiza by tomu teda slusala viac...

najvacsi rozdiel bol Neuer; nie ze by Ter Stegen bol nejako vyrazne zly, ale minimalne pri 1. gole mal reagovat inac a pri troche stastia aj 2. sa chytit dal; naproti nemu Neuer chytil snad aj to co nemal, pridal to podstatne navyse, bez ktoreho sa niekedy neda

Reagovat
Gazdo

Az na tu cast kde si napisal ze Bayern bol o kusok lepsi inak suhlas

Reagovat
ttopi

Díky za objektivní hodnocení, takových tu moc není

Reagovat
roman1978

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Arne

"mozeme povedat ze nas po velmi dlhej dobe raz sudi/VAR usetril"

Ano, po celých třech dnech...

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
pantondavo

Sympatickej výkon, jsem zvěedav na Clásico, tipuju, že se bude rozhodovat v obraně.

Reagovat
Visca el barca

Po dlouhý době se nemusíme stydět. Škoda, že se aspoň neremizovalo. Byli jsme lehce lepší, ale jak chceme vyhrát, když nedáme 3 loženky? Doma bych si přál konečně vyhrát. Teď zvládnout 2x Inter a věřím, že půjdeme dál

Reagovat
blaugrana

musime ist dalej, lebo inac skrachujeme a kam sa potom bude chodit angazovat uspesny pravnik, co popija ruzove vinko a nosi ruzove svetre?

Reagovat
Lifted

Byl jsem na místě a slušnej mazec.

Reagovat
Heresy

na kolik te to vyslo ?

Reagovat
Lifted

Byl jsem s partou z práce, vypadl jim jeden obchodní partner tak bylo jedno místo, kde vzali lístky nevím. Ale cca 9k jeden. Sektor 231. Parkování teda slušnej masakr přijeli jsme tam už v 17:00 a z 11000 míst na parkování zbývalo asi 700.

Reagovat
Heresy

parada , zavidim .. ja pojedu na bayern s freiburgem dalsi mesic .. na ligu mistru se to ale nechyta

Reagovat
Kolarik12

Slušnej přepal, když nejdražší lístky stály přímo na Bayern shopu 100€

Reagovat
janinho

ak sa dobre pamatam tak som cez nejaky listkovy portal pred 6 rokmi dal za Dortmund-Real nejakych 200-250/ks. na taketo zapasy sa cez ofiko stranku dostanes asi len velmi tazko

Reagovat
Kolarik12

Probíhá to formou losu, svoje šance můžeš zvýšit, když zaškrtneš, že pokud nezbyde vybranej sektor, tak ti nebude vadit ani jinačí a v případě většího počtu lístků ti nebude vadit, když místa nebudou vedle sebe. Samozřejmě záleží na atraktivitě soupeře. Na zápasy proti týmům jako je zrovna Dortmund, nebo včera Barca ten zájem bude samozřejmě vyšší. Ale pokud se nedostaneš k lístkům v prvním kole, tak se dá lístek ještě splašit pár dnů před zápasem taky přes ofiko Bayern stránky, kde lidi na poslední chvíli prodávají lístky, ke kterým se dostali v prvním kole. Ale pořád to nemění nic na tom, že ty nejlepší místa stojí na LM 100€ a na domácí ligu 80€. Nejlevnější lístek na LM stál 20€, bez ohledu na soupeře. To je to, co mám na německých klubech rád, že to dělají pro lidi. Kde jinde se můžeš podívat na zápas Bayern Barca v přepočtu za 500,-? To už jsou dražší lístky i na derby místních lopat...

Reagovat
janinho

to fakt? ja som mal pocit ze som cital, ze v nemecku je takmer bez sance dostat sa na bayern alebo dortmund cez ofiko stranky, ze tam maju tolko permanentkarov ze by sa muselo stat neviem co.

to ze nemci vychadzaju fanusikom v ustrety som vedel. ale ze az takto, tak to klobuk dole. aj ked teda bayern je na tom financne tak dobre, ze si to asi moze dovolit.

Reagovat
Kolarik12

Říkám, hodně záleží na soupeři, ale pořád je tam ještě možnost nákupu v druhém kole, kdy když člověk u toho bude chvilku sedět a hlídat to, tak se k těm lístkům za nákupní cenu taky dostane. Horší je to pak jen v případě, že těch lístků chce víc, tam už je v druhém kole celkem nereálné získat místa vedle sebe. Ale osobně se jedu podívat na fotbal, o zápase můžu s kámošema pokecat až se dohraje.

Reagovat
janinho

jasne, dik za info. ako hovorim, ja som prekvapeny ze pre niekoho kto nie je permanentkar alebo clenom ofiko fanklubu je vobec teoreticka sanca ziskat oficialnou cestou na taky zapas listok.

napr. na real ak chces ist na clasico alebo derbi tak si myslim ze bez sance (ak neratam tie listky aj s obcerstvenim atd za 1000 na hlavu). tam to funguje tak, ze najprv je termin predaja pre socios, potom pre permanentkarov, potom pre madridistas a potom pre verejnost. a ked je o zapas velky zaujem, tak uz ani madridistas nemaju sancu tam kupit listky.

Reagovat
Psy_cho

Jenže ty to nevíš jestli bude šance, na losování se musíš prihlásit hodně dlouho dopředu. Tan není napsáno, jaký počet lístků zbývá Např. Na Freiburg se už přihlásit nemůžeš.

Reagovat
Psy_cho

Šance je hodně malá, nesmíš koukat na lítky na prodej, ale lístky na zamluvení. Musíš být registrovaný a dát údaje platební karty. Včas si vybrat utkání, dát kategorii lístků a počet. Přijde ti smlouva na maximálně 4 lístky, pak čekáš zda tě vylosují. Pokud máš štěstí, přijdou ti lístky e-mailem nebo je máš u své registrace a strhnou ti z konta prachy. Někdy se stane, že jsou lístky pro členy fanklubu a pak teprve přijde losování. To jsi pak bez šance.

Reagovat
janinho

https://tenor.com/8dQv.gif

na podobny styl sme kupovali listky na ME vo Francuzsku... partia sme pozakladali konta aj na rodicov aby sme zohnali aspon 5 listkov a nakoniec sme ich mali tolko ze sme ich museli predavat dalej dpc tak ale toto je iny pribeh.

Reagovat
Psy_cho

Myslím, že to tak dělá více lidí :-))). Proto jsem jezdil na 2. BL . Také zajímavá soutěž. Lístek stojí cca 14 EU.

Reagovat
Psy_cho

2. kategorie na LM 80 Eu. Jedu na Plzeň.

Reagovat
Kokesh

Kupoval jsem na Plzeň. Za tu cenu super. Ale na viagogo atp. nejlevnější od 250€ nahoru, směšný...

Reagovat
Psy_cho

A zrovna Bayern varuje, kupovat lístky na viagogo.

Reagovat
Kokesh

Nevidím se. Ale máš celý svět na jedné stránce a spousta lidí toho využije. Plus docela velký poplatky. Hnus, no. Já co jsem kdy kde byl, řešil jsem vše před stadiónem nebo oficiální cestou a vždy spokojenost...

Reagovat
Psy_cho

Varují před falešnýma lístkama a o ceně ani nemluvím.

Reagovat
Psy_cho

Teda na Bayernu jsem před stadionem nikdy neviděl, že by někdo prodával lístky.

Reagovat
oli9

Máte někdo stránku kde jsou sestřihy z LM?

Reagovat
Ed_Hazard

https://soccercatch.com/

Výborné a dlhé Highlighty.

Reagovat
jenage

ceskatelevize.cz

Reagovat
Eichel

https://hoofoot.com/?idp=15&championsleague

toto je stránka kde nájdeš zostrihy na všetky zápasy všetkých hlavných a európskych líg.. plus teda niektoré sú 20 minútové a obsiahnu v zásade všetko, čo sa stalo.

Snáď poslúži

Reagovat
smazaný uživatel

11:22 Müllerovi během zápasu vykradli dům

A já jsem si říkal, proč byl záběr na Piquého na lavičce jenom na začátku...později měl výpravu. Aspoň něco, snad ty věci Laporta dobře prodá a bude pár korun do kasičky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele