hlavní fáze, 3. kolo
23.10.2024 21:00 CET
5 : 0
(1:0)

Reportáž

Erling Haaland slaví jeden ze svých gólů (© OLI SCARFF / AFP)

Sparta schytala na Etihadu pět branek, parádní trefou se blýskl Haaland

Sparta sice ve třetím kole hlavní fáze Ligy mistrů předvedla na hřišti Manchesteru City v první půli solidní výkon, vysoko favorizovanému celku však nakonec podlehla hladce 0:5. Skóre velmi rychle otevřel Phil Foden, další branku ale domácí přidali až téměř po hodině hry, kdy se fantastickým akrobatickým zakončením prosadil Erling Haaland. Norský ostrostřelec se pak na debaklu Letenských podílel ještě jednou brankou. Ve svém 42. zápase v nejprestižnější evropské klubové soutěži si tak připsal už neuvěřitelných 44 gólů.

Ačkoliv oba soupeři vstupovali do vzájemného utkání s totožným čtyřbodovým ziskem, favorit byl naprosto jasný. Vždyť Citizens v domácím duelu milionářské soutěže padli po základní hrací době naposledy před více než šesti lety. Pražané navíc na svůj poslední výlet na Ostrovy neměli ty nejlepší vzpomínky, neboť v březnu tohoto roku si z Liverpoolu odvezli debakl 1:6.

Tehdy Sparta inkasovala již v sedmé minutě a na hřišti úřadujícího anglického mistra se jí k její smůle stalo totéž ještě o čtyři minuty dříve. Foden si mezi liniemi přebral míč, namířil si to k bráně a i díky nedostoupení ze strany hostujících obránců přízemní křižnou ranou ke vzdálenější tyči pohodlně otevřel skóre. Ještě v rámci úvodní desetiminutovky se mohl prosadit také dvorní kanonýr Sky Blues Haaland. Prudkou hlavičku norského reprezentanta po centru z levé strany ale famózním zákrokem zneškodnil Peter Vindahl.

Hráči v černých dresech se sice nacházeli místy až pod drtivým tlakem, i přesto však dokázali čas od času zahrozit. Zhruba v polovině úvodního dějství Lukáš Haraslín našel výborným pasem do běhu Veljka Birmančeviče, jenž svůj rychlý postup po pravém křídle zakončil pohotovou střelou po zemi, která pořádně protáhla Stefana Ortegu. Ve 36. minutě se ovšem ke slovu vrátili domácí. Autor doposud jediného gólu Foden předvedl svou typickou stahovačku, bleskově si hodil míč na levou a pohotovým obstřelem donutil Vindahla k dalšímu zákroku.

Český tým tak sice v poločase držel slušný výsledek, po změně stran se ale obranná hradba Sparty začala sypat. Trefu Nathana Akého ze 47. minuty sice ještě kvůli ruce rozhodčí odvolal, krátce před odehráním hodiny hry ovšem Savinho přešel na pravé straně šestnáctky přes Matěje Ryneše, našel Haalanda, a domácí ostrotřelec akrobatickým zakončením z první po vzoru Zlatana Ibrahimoviče zvýšil na 2:0. Další ránu hostům zasadil v 64. minutě John Stones, jenž se prosadil dokonale umístěným obloučkem hlavou na zadní tyč Vindahla. Jen o pár desítek vteřin později nyní už velmi rozkolísanou obranu Sparty znovu rozebrala kombinace na jeden dotek zakončená přihrávkou Matheuse Nunese na Haalanda, který si navedl míč na slabší pravačku a bez problému vsítil čtvrtý gól svého týmu. Střeleckou tečku za utkáním udělal v samém závěru z penalty Nunes.

Favorité si tak navzdory srdnatému výkonu českého zástupce dokráčeli pro tři body. V dalším kole Ligy mistrů pojede Manchester City 5. listopadu na hřiště Sportingu, Sparta vyzve o den později doma Brest.

Autor: Livesport.cz / Šimon Frodl

Komentáře (751)

Přidat komentář
Bastaron

5:0

Reagovat
Neutron

Reagovat
elChe

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Pepesma

Reagovat
Pepesma

resp.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Witcher

Leveli

Reagovat
alegre

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Manik...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
deporpepa

Reagovat
John Obi Mikel

2:0

Reagovat
John Obi Mikel

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-evropske-pohary-liga-mistru/453574/bez-bubnu-megafonu-i-piva-spartane-nevyprodali-sektory-na-city-co-cena.html

"Poslední záležitost je moje osobní. Pro mě není Manchester City atraktivní. Hledal jsem si to a klub sice vznikl někdy kolem roku 1880, velké úspěchy měl v šedesátých a sedmdesátých letech dvacátého století, ale ty hlavní přišly až se vstupem arabských šejků. Prostě je beru jako uměl vytvořený tým. Kdyby neměli šejka, hráli by někde kolem dvanáctého, čtrnáctého místa v Premier League.

Jó, kdyby to byli United, to je jiné. To by i my - staří sparťani - jeli. K United máme úctu.“

Autor je ředitel správy Krajského státního zastupitelství Hradec Králové.

Reagovat
Losinho

to jako fakt sparťani nevyprodaj jo

Reagovat
John Obi Mikel

Tak dejme tomu, že nechtěj zabít 3 dny výjezdem kvůli práci, ale tvl výmluva, že Man City s Haalandem, Guardiolou a KDB není atraktivní, tvl

Reagovat
kilobyte

Nejde o to, že nejsou atraktivní, ale jsou méně atraktivní než ostatní soupeři. Když porovnáš všechny faktory (dostupnost, atraktivita týmu, domácí fanoušci, město, šance na úspěch,...), tak City jsou v tomhle dost daleko za Stuttgartem, Feyenoordem a Leverkusenem.

Kdybychom měli venku Šachtar, Young Boys a Monaco, tak je na City plno.

Reagovat
Ladas321

Je to spis o tom, že Sparťani vědí, že si v tom zápase ani neprdnou a k tomu se v Anglii na stadioně nemůžou ani ožrat, takže nejedou. Ten druhý důvod je hodně primární

Reagovat
kilobyte

To si nemyslím. Kdyby ostatní výjezdy nebyly tak zajímavý, tak by na City fakt podle mě bylo plno. Takhle tam máš ale 3 zápasy venku, které jsou zajímavější, plus dost lidí jelo ven i na předkola. Zahraniční výjezdy jsou finančně a časově dost náročný.

Reagovat
antiHavel

Reagovat
antiHavel

Kor tady, pod desítku se nedostaneš,,,

Reagovat
Uwe háže buly

a zážitek jede z nejhorších.

Reagovat
wjillm

Pokud jsem správně slyšel, tak snad fanoušci letí až dnes a vrací se hned v noci po zápase. Ale i tak je to výlet za cca 13tis, plus výdaje v Anglii.

Reagovat
pingla

cože? však na PL se dostaneš i s letenkami běžně pod 10k, i s nocí v Anglii

Reagovat
kilobyte

A dokázal bys sehnat 2700 letenek i s nocí pod 10k?

Reagovat
pingla

to asi ne, proč bych to dělal?

Reagovat
kilobyte

Protože se tady bavíme o nevyprodaném sektoru pro hosty, který má 2700 míst.

Reagovat
Kinky7

Btw. Když jezdím na ligu tak jsem pod 10k s letenkama hotelem listkama a 3 pivy v Albert Schloss. Tentokrát jsem nesehnal letenku ( jen letenku! ) pod 400€. Takže nazdar bazar a jedu až na Bruggy

Reagovat
Ladas321

Co je atraktivního na výjezdu do Stuttgartu? Místo plné různých gangů a jedeš na desátý tým v tabulce Bundesligy.

Reagovat
kilobyte

Je to kousek, dá se tam v pohodě dojet autem na zápas a pak jet zase domů. Tradiční německý klub s pěkným stadionem a dobrými fanoušky. A je to vicemistr Bundesligy.

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
wyqinac

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
icka

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
andrew96

Snad všechno.

Reagovat
BaggioRoberto

Byl tam zrovna Oktoberfest, stadion velkej moderní, atmosféra výborná.

Reagovat
icka

Očividně víš velké nic.

Reagovat
BaggioRoberto

Souhlas. Je to kombinace více faktorů. Nejvzdálenější a nejnákladnější výjezd, kde budeme 90 minut bránit a doufat že nedostaneme bura. Na autobus už je to strašné daleko a letecky to stojí 10 000 plus lístek 1000, nějaký jídlo, suvenýr a jsi tam za 13 jenom na otocku. Být to Londýn, tak je plno. Navíc jak tady lidi psali něco jiného je to v březnu kdy na ten zápas čekáš 3 měsíce a teď, kdy většina lidí jede na ty zápasy v Německu plus domácí taky něco stojí. Zní to možná podivne ale ten výjezd je pro Spartu nejméně atraktivní. Věřím že se vyprodání všechny čtyři domácí zápasy a zbylé tři výjezdy.

Reagovat
antiHavel

Prosim tě nemel, když víš prd,,,

Reagovat
Freedo

Tak beru argument, co se týče dostupnosti + lepší domácí fanoušky, ale Man City je jeden z nejlepších týmů na světě, předminulý ročník vyhráli Ligu Mistrů. O to, abyste mohli hrát proti takovým klubům, jste se snažili nějakejch 20 let. VfB, Bayer nebo Feyenoord můžeš pravidelně potkat spíše v Evropské lize. Takže mi to taky přijde trochu zvláštní.

Reagovat
kilobyte

Tak záleží jak se na to díváš. Pokud ti jde o sledování fotbalu, tak City je lepší. I když ten zápas asi bude dost jednostranný. Ale pokud ti jde o fandění a zážitek, tak je City z těch zápasů nejhorší.

Reagovat
Freedo

Zase ale může být fajn udělat na Emptyhadu, kde bývá ticho jako v knihovně, pořádnej rámus. Jinak jako jasně, na Němce se to nechytá ani náhodou, co se týče atmosféry.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
BaggioRoberto

Kdyby to bylo doma tak je sleduje 100 000 lidí po Praze a vyprodala by se v Praze i Maracana, stát tu. Jenže letět na otocku pro příděl za náklady nad 10 000 to lidí moc neláká. Být to Londýn tak máš náklady na půlce a můžeš chodit po památkách nebo stadionech a je i snazší tu cestu naplánovat.

Reagovat
Freedo

Zpáteční letenky do Manchesteru se pravidelně dají sehnat kolem 1500 Kč. Do Londýna bývají ještě levnější, ale je třeba připočítat většinou delší cestu do města a taky tam stojí nejvíc z celé UK ubytování a jídlo. Takže nevím, jak můžou být náklady na půlce. Argument s památkami chápu, Manchester má pár zajímavých míst, ale s Londýnem se v tomhle ohledu nemůže vůbec srovnávat.

PS: myslím, že to příděl vůbec být dnes nemusí

Reagovat
BaggioRoberto

jo to je taková ta nabídka nejlevnější letenky. Týká se to určitých termínu a zpátky letíš třeba za tři dny. A jakmile se hraje zápas a lidé se začnou zajímat o letenky tak ta cena jde úplně jinam. Takže cena co tady píšeš ty je tak pro prvních 20 lidí a ne 2000. A taky kolik lidí v tom umí chodit? Ty tady píšeš něco co by mohlo být, ale opravdu to takhle nefunguje.

Reagovat
Freedo

Letenky na tyhle zápasy se samozřejmě kupují hned po vylosování skupiny, pokud to chceš mít levnější. Najít si to není tak těžký, jde jen o rychlost. I tak si myslím, že to určitě šlo nějak vymyslet, pokud jsi opravdu chtěl - je nová linka do Liverpoolu (hodina vlakem do Manchesteru), lítá se od loňska nově do East Midlands (2,5 hodiny do Manchesteru)..

Reagovat
BaggioRoberto

Ty lidi co o to měli zájem tak psali na skupiny ať lidí nezjistujou letenky pokud je nepůjdou najisto koupit, protože ti to po zveřejnění dne utkání rozkliknou tisíce lidí a ta cena jenom tímhle jde obrovský nahoru. Říkám určitě to někdo třeba stihl zadobře ale to prostě nikdy nebude pro takové množství lidí které by zaplnilo sektor. Speciál od Sparty stal 10 000.

Reagovat
Freedo

To, že se cena letenky zvedá tím, že si jí někdo vyhledá, je docela rozšířenej mýtus. Divím se, že tomu ještě někdo věří. Cenu ovlivňuje aktuální obsazenost letadla, počet dní do odletu atd.

Jinak jako jo, netvrdím, že celej výjezd nakoupí letenky levně, je třeba být rychlej.

Reagovat
Axelrose

Tak to já bych radši na Monaco než na City.

Reagovat
kilobyte

Dost záleží na osobních preferencí. Navíc to že pojedeš radši na Monaco než City ještě neznamená, že na City nepojedeš.

Reagovat
Axelrose

Jó, já to beru i v kontextu místa, města, okolí.

Je mi jasné, že kvalitnější team i atmosféra budou na City, ale já to většinou pojímám i tématicky a třeba na prodloužený víkend.

A tam by mě víc lákalo Monaco.

Reagovat
Ladas321

V Monaku by ses ale cítil jako bezdomovec. Tam jsou milionáři za chudé.

Reagovat
Axelrose

Tak ono je krásně i v blízkém okolí.

Reagovat
BaggioRoberto

Ale prd, cítil by se tam jako turista.

Reagovat
Losinho

Asi bych úplně neporovnatelně radši letěl na Slavii na City než na Feyenoordu nebo Leverkusenu.

Reagovat
kilobyte

Každej je jinej. Taky je rozdíl letět a nebo jet.

Reagovat
verv

Co je zajímavejšího na výjezdu na City v porovnání s Feyenoordem? Když nepočítam fotbalovou kvalitu, o ní pro mě výjezdy nejsou.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
andrew96

Reagovat
andrew96

Reagovat
Losinho

Pro mě jo, naopak by mě nelákal Feyenoord, když teda pominu nějakou nostalgii kvůli Hanckovi a Priskemu.

Reagovat
verv

Jasně, nemyslím to nějak špatně. Návštěva fotbalu v Anglii je super zážitek, ale spíš na na nějakej "neutrální" zápas. Co jsem viděl Feyenoord v TV, tak mi ta atmosféra přišla famózní, takže na výjezd se svým týmem mě to láká daleko víc.

Takže jsi tam asi se slavií nebyl co?

Reagovat
Losinho

Nebyl, pro mě se ta atmosféra nějak postupem let sesouvá níž a níž v tom, co řeším

Reagovat
John Obi Mikel

Já narážim na to, že napsal, že nejsou atraktivní, protože nemaj historii (o čemž by se dalo navíc polemizovat)

Reagovat
kilobyte

Tak tohle je spíše takové rejpnutí, že je vlastní ropáci.

Reagovat
Salfovic

Trapné pozérství. City jsou teď už atraktivnější než sousedi.

Reagovat
Grupma

Třeba je ten sektor fakt hodně velkej, že by to nevyprodali ani Slávisti. Nebo vy jste hostující sektor na City vyprodali?

Reagovat
Losinho

2700 jen

Reagovat
Grupma

uděláme si kolečko a probereme to.

Reagovat
John Obi Mikel

Těžko říct, když jsme s nima nehráli

Reagovat
Grupma

Tak co se tlemíš, když nevíš?

Reagovat
fantomas10

mne se libi tahle pasaz: Samozřejmě, najdou se borci, co pojedou autobusy. Klobouk dolů před nimi.

Co je kurva hodno respektu na tom, ze nemas 500e na letadlo a jedes tri dny busem jak curak? ale neni to jen tento pripad, strasne se klaneli fanouskum slovacka, co jeli autama na fenerbahce atd, wtf proc

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Kepy_FCB

Sranda, dobrodružství prostě i cesta je cíl..

Reagovat
fantomas10

Vsak jasne ale proc to nekdo oslavuje, jaci jsou to borci

Reagovat
O.Giroud

Lebo mohli ostať doma, že nemám na letadlo tak to seru, ne

Reagovat
BaggioRoberto

Nemám nic proti ježdění autobusem. Spousta lidí nelita. Někomu to nevadí. Jedeš přes noc, vyspíš se, proč ne. Je to příběh celá ta cesta. Ty prostě vnímáš život jinak. Ale tady už je to prostě strašné daleko. Londýn je hraniční a tady máš dalších x hodin navíc jedna cesta.

Reagovat
fantomas10

Vsechno dobry kazdy at si tam jede jak chce, ale delat z nekoho hrdinu, ze jede busem mi prijde mimo, tj cele

Reagovat
BaggioRoberto

A co teprve ten týpek co jel na kole viď. ????

Reagovat
andrew96

Má pravdu.

Reagovat
Losinho

4:1

Reagovat
Visca el barca

8:0

Reagovat
Unique

Gratuluju MC k rekordu

Reagovat
antiHavel

Trapný. Nebo myslíš 0:5 doma?

Reagovat
Unique

Reálně? Myslíš, že má Sparta šanci tam bodovat?

Reagovat
antiHavel

Asi sem naivní, ale myslím že ano, v Evropě zatím super a ami bych se nedivil něco tam uhrát a o víkendu vyboucnout v Plzni

Reagovat
Unique

Jako všechno je možné. Akorát tomu moc nevěřím no Uvidíme.

Reagovat
Transfermarkt

Moc tomu nevěříš, ale hned gratuluješ City k rekordu. Evidentně budeš pořádný kus debila

Reagovat
Unique

Nevěřím, že by tam Sparta něco uhrála. Nauč se číst pičo.

Reagovat
Defyl1002

A ty se snad naučíš číst po sobě. "Gratuluju MC k rekordu"

Reagovat
oli9

2:0

Reagovat
andkoo

dnes Haaland hattrick

Reagovat
Kluivert9

A co teprve zítra...

Reagovat
kilobyte

Dneska se na tréninku vystřílí a zítra si ani neprdne.

Reagovat
Seydou Doumbia

tak když si ani nečuchl proti Fuflhamu Wolves ani NUFC, tak co potom Sparda

Reagovat
andkoo

jaj aki su vsetci hned mudri

setril pusny prach

Reagovat
Seydou Doumbia

šetřil pusný prach bo jsem ho dal do fanty a od té doby nedává goly no ted dá hatrick a proti sotonu zas 0

Reagovat
Pepesma

Reagovat
delfin

Bylo by to hodně překvapivý, kdyby na hřišti MC vyhrál nějakej zahraniční Pepík, kor v Anglii. Ještě když je na to takovej nahouby kurs.

Reagovat
delfin

kurz*

Reagovat
kilobyte

Tak jeden zahraniční Pepík tam vyhrává každou chvíli.

Reagovat
delfin

Na MC? To bude zábava.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Seydou Doumbia

Očekávám v základu spíš Walker, Akanji, Foden a Grealish, vzhledem k tomu že o víkendu seděli v lize. Taky ale záleží s kým chce Pep hrát proti Sotonu no. Zajímalo by mě zda konečně od začátku půjde Foden v lize.

Reagovat
Kinky7

Walker pořád zraněný

Reagovat
Seydou Doumbia

okey, čekáš fondána v základu proti sotonu?

Reagovat
Kinky7

ne. Foden bude hrat urco zitra a o vikendu zase Kova + Lewis. Pepek se snazi nahradit Rodriho coz moc nejde.

Reagovat
Seydou Doumbia

jaký přesně na to má vliv fondán? ten by mohl hrát i s tou tvou dvojkou v sestavě, nebo ne? místo bernarda fondán

Reagovat
Kinky7

Když hraje Foden od začátku tak na středu. Vpravo bude buď jedno ostré křídlo nebo Bernie

Reagovat
Seydou Doumbia

Doku a Grealish opravdu zranění nebo jen odpočivají? Pořád nečekáš že by Fondán mohl hrát proti Sotonu? Mám ho ve fantasy a neumím číst v Pepkovi.

Reagovat
Kinky7

zraneny pepek potvrdil. Jo to si bude za dane situace

Reagovat
Seydou Doumbia

tak snad...se musí zranit celé city aby fondán hrál základ

Reagovat
Pablos

2:2

Reagovat
Pepesma

3:1

Reagovat
Grupma

Dost mě zajímá, jestli napravo nastoupí Preciado, nebo Wiesner. Druhému bych to přál za to, že pro něj liga není zbytečná. Drahý Anděl by se měl probrat. Škoda, že tolik vypouští.

Jinak věřím, že se z nich nezesereme. Bude to těžké, ale proto jsme tu LM chtěli, abychom si takovéto zápasy mohli vyzkoušet.

Reagovat
antiHavel

Reagovat
Losinho

Wiesner na beku proti City je sebevražda.

Reagovat
Reggie

Reagovat
Cotton

Reagovat
delfin

Proč těžké, ještě donedávna to bylo podprůměrné evropské mužstvo. Zvedl to Haaland, ale jinak jsou celkem nudní pořád.

Reagovat
Cotton

Reagovat
Salfovic

8:0. Pepek po pátém gólu vystřídá Haalanda a ten mu pak rozbije hubu.

Reagovat
Tuxedo

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
krisa

Reagovat
$dolar$

Myslim, ze daji 10, ale na tiketu jsem se drzel na jistotu na 6:0.

Reagovat
ACSeRw!n

4:0, snad vic to nebude

Reagovat
dondinho

Jsou před Spartou v tabulce LM jen o skóre

Vindahl předvede životní výkon - 1:1

Reagovat
Kinky7

I to se může stát

Reagovat
kitas

Stat sa môže aj to, že zajtra vyhrám jackpot. Ale skôr nie

Reagovat
Ladas321

Je tu někdo kdo pozná lokalitu Žižkov? Mám tam teď na ulici Bořivojova vyhlédnutý jeden byt a potřeboval bych zjistit jaké to tam je, hlavně jaký typ lidi tam žije.

Předem děkuji za odpovědi.

Reagovat
kitas

Ban! Nedal si pred príspevkom OT: !

Reagovat
Pepesma

to bude banů

Reagovat
Cotton

Každou neděli v 10:15 tam je bordel od chuligánů z Viktorky

Reagovat
Ladas321

No primo jsem ted koukal na mapy, že dvě minuty tramnvaji je to hned ke stadionu kurde

Reagovat
Losinho

Je to Žižkov... Máš rád Survivor/Kdo přežije?

Reagovat
DidusIneptus

Já Survivor mám rád. Hraje pomp rock, hit Eye of the Tiger zná každý.

Reagovat
ACSeRw!n

jestli mas rad smazky a cikany, tak idealni lokalita

Reagovat
Ladas321

Fakt? Jsem právě hodně cetl, že Žižkov se v tomhle ohledu dost posunul.

Reagovat
ACSeRw!n

posunul, ale furt nic moc

Reagovat
Ladas321

Tak nikdy to nebudou Vinohrady, to je asi jasné.

Reagovat
Znalec

*Winohrady

Reagovat
Pepe1911

To je jen promo od developerů a realitních agentů

Reagovat
Lemond Laws

dá se to - kousek Jiřák, Rígráče a Parukářka.. spousta podniků všeho druhu, blízko centrum.

Ten hnusnej Žižkov je podle mě trochu dál...

Reagovat
Ladas321

Díky za odpověd. Jako díval jsem se a busem to mám z Olsanskeho náměstí 2 minuty na Floru a pěšky od vchodu jsem za par minut na Vinohradech, tak snad to nebude až tak hrozné.

Reagovat
Lemond Laws

tak zrovna 2 min na Floru nevím co je na tom za benefit...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
fantomas10

Reagovat
Grupma

Za 2 minuty z Flory je doma.

Reagovat
RickNash

Bořivojka je dlouhá a do zatáčky, tak trošku záleží kde

Já jsem Žižkovák a tu čtvrť mám moc rád. Spodní Žižkov (zast. U Památníku a okolí) je trochu špinavej a divočější, ten horní je vcelku fajn. Úplně klidnej samozřejmě ne, ale není to nějaký řvaní pod oknama večer co večer. Jsou tam asi tři podniky, co nějakej hluk udělají, ale všechny mají docela zajímavej ráz (jedna z posledních echt punkovejch hospod Bohužel, Woodoo se super stolníma fotbálkama a na ligu, a Bukowski na pivka). Je to ta část, kde je hodně AirBnbček a turisti jsou otravný, ale co do MHD je to super místo. A pokud máš radši uhlazený čtvrti, tak jsi za pět minut na Vinohradech.

A do deseti minut jseš ve třech různejch parcích, kde jsou hospůdky i hřiště pro děti. Plus Viktorka za rohem.

Reagovat
RickNash

a v blízkym okolí jsou dobrý restaurace, včetně dvou z nejlepších veganskejch v Praze - Shromaždiště a Belzepub. Na guláš a svíčkovou, resp. na burgery tam choděj i lidi, co maj rádi maso

plus je kousek Olšanka, kde je dostupnej bazén, badminton, posilka, squash, tenis...

a na parukářce veřejnej gril v parku.

Reagovat
ACSeRw!n

a ted tu o Karkulce

Reagovat
RickNash

hele mě zas přijdou jako příběhy o Karkulce přirovnání ke Šluknovu a obecně vykresování jako stoky před deseti lety bych to chápal, před patnácti bych to podepsal, teď s výjimkou toho spodního Žižkova vůbec, naopak to je velmi rychle se gentrifikující část města, na můj vkus až moc rychle.

Ale je fér dodat, že to píšu z pohledu 30letýho člověka, co si rád zajde do hospody, děti nemá a nevadí mu, když si občas na ulici pokecá s pánem bez domova.

Reagovat
Pepe1911

Přesně jak píšeš, s dětma bych tam nešel, ale třeba pro singl život alkoholika a občas nějaká pěkná cikánka domu, tak je ráj Trochu nadsázka samozřejmě. Poslední autentická čtvrť v Praze, celkem nájmy za rozumný peníze a když si žiješ svůj život, tak je to tam i dost bezpečný. Na sousedy složitější, ale ráz toho domu poznáš při prohlídce a když si to pak občas obejdeš ve volném čase, tak máš menší šanci, že tě něco nepříjemně překvapí. Bořivojova zaujímá celkem dost bloků, takže záleží....

Reagovat
Ladas321

Děkuji za odpověď, konečně nějaká z které jsem se víc dozvěděl. Hodně lidi mi přijde, že jen slyší Žižkov a hned tohle nee, tak mě to vylekalo. Jinak jedna se o lokalitu v blízkosti Pub and Bar Na Plech, blízko Olsanskeho náměstí a MHD jsem za dvě minutky na Flóře.

Reagovat
Vinci

To jsi měl napsat rovnou že jen hledáš záminku jak si tu lokalitu idealizovat jestli někdo hledá bydlení podle toho že blízko dělají dobrý veganský burgery (obzvláště v Praze je takových podniků stejně hafo na každým kroku), tak to je pro mě fakt šok. Reálně je Žižkov něco mezi Mostem/Šluknovem v rámci Prahy

Reagovat
PBLead

je to hnus tam. Vždycky se od tamtud snažím vypadnout.

Reagovat
Pepe1911

Spíš takovej Tábor/Kutná hora

Reagovat
Ladas321

Hledal jsem hodnocení od někoho kdo tam žije a zná tu čtvrť dobře.

Reagovat
Trand

To je strašná blbost Však ta část Žižkova, o který Ladas321 píše je úplně v pohodě, bydlím o ulici vedle 3 roky a nikdy se mi tam nic nestalo ani nic nehrozilo. Jen dojdeš na Kubelíkovu a dokonce to i vypadá hezky

Reagovat
Firkraag

Ozve se ti Winohrady_GANG nebo jak se jmenoval

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kang & Kodos

"more vem notebook"

Reagovat
Grupma

Reagovat
ACSeRw!n

kez by

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
Pepe1911

To už jsou skoro Vinohrady Každopádně se připrav na dost velkej provoz a hluk z ulice. A jak už jsem psal s rodinou asi ne, sám určitě rád, dobrá dostupnost všude, dobrý puby a tak. Já kvůli klidu třeba hodně preferoval Malešice, Strašnice, nebo Podolí a Braník. Určitě lepší Žižkov než Anděl třeba co se týče poměru kultura/špína

Reagovat
Ladas321

Díky za odpověď.

Reagovat
Lemond Laws

to snad radši ulice na žižkově, než byt na andělu

Reagovat
Zephyr

Reagovat
13

A co lokalita kolem zastavky biskupcova? To uz je ten spodni zizkov, co tu zminujete? Mne pripada fajn, ze je v okoli dost zelene..

Reagovat
Lemond Laws

tam už se mi to nelíbí...

Reagovat
Vinci

Jako třeba na bydlení při studiu OK. Ale dlouhodobě a třeba i s rodinou bych tam teda žít fakt nechtěl

Reagovat
Ladas321

Až budu mít rodinu, tak nechci ani žít ve městě, spíš někde v domečku blízko města.

Reagovat
j_mrazik

Pro mladýho člověka je to na bydlení ok, třeba jestli ještě chodíš na VŠE. Pro rodinu to asi úplně není, ale lidi bydlí i v horších čtvrtích. Co se týče MHD, tak super. Parkování asi bude hodně velký problém.

Reagovat
Pharrell

4:0 FT

Reagovat
Seydou Doumbia
Reagovat
Grupma

Reagovat
O.Giroud

Vavro style

Reagovat
ACSeRw!n

nikde tam nevidim skluz na kotnik, nebo slapnuti na soupere

Reagovat
kitas

Logicky, preto píše Vavro style

Reagovat
kilobyte
Reagovat
Seydou Doumbia

Solid i z doby kamenné

Reagovat
Transfermarkt

City se úplně nepředřou a s výsledkem 2:0, max 3:0 budou spokojeni všichni

Reagovat
DidusIneptus

Sparta musí napodobit Slovan, který se chvalyhodně snažil proti Manchesteru. I když Sparta to bude mít těžší když hraje venku. Manchester Spartu vůbec nezná, neví jakou zvolit taktiku. To je právě výhoda pro Spartu která může Manchester překvapit a zaskočit. To když se jí povede v prvním poločase, tak ale ve druhém poločase silní domácí to asi otočí. Tak to vidím já.

Reagovat
j_mrazik

ManCity nemusí volit žádnou taktiku, když tu jejich dokáže vnutit každému soupeři, se kterým hraje.

Reagovat
TactXak

Sparta nemá žádný nárok. Tohle bude tak 6:0. Pokud City nevypusti zbytek zápasu za rozhodneho stavu, tak i víc.

Reagovat
Abstinence

Výplata na Spartu

Reagovat
Antijazvec

Neska som fakt naštvaný. V lete na Slovensku vypla česká televízia CTspot

Reagovat
ACSeRw!n

tak koukej na madarskou ne ?

Reagovat
fabec1222

Tam bys tohle st jne nevidel A CT ho vypla kvuli stiznostem vasich TV. Podobne jako pred lety O2 brecelo nad RTVS

Reagovat
Modi6

Přemýšlím o tom zda si vsadit, že to v 5. minutě bude ještě 0 : 0. Je to hodně odvážný tip???

Reagovat
Selänne

Nezopakovat Liverpool, jiný přání nemám.

Reagovat
FCSL

2:0 a nuda. City hrajou docela údržbu, když vedou

Reagovat
deporpepa

Žádný velký debakl nečekám, víc jak o 4 góly to nebude

Reagovat
penepi

6:1

Reagovat
Kang & Kodos

0:1 - Wiesner (93)

Reagovat
kilobyte

Už vidím, jak za stavu 0:0 půjde Wiesner sám na Edersona a pokusí se mu ustřelit hlavu.

Reagovat
Moshe Dajan

mířit se mu bude dobře, Edersonova hlava na černém krku hezky svítí

Reagovat
Losinho

Tak jestli vystřelí na Edersona, tak je opravdu retard

Reagovat
kilobyte

Nejdřív zraní Ortegu.

Reagovat
doocetung

Reagovat
Rezignuj

Reagovat
Sigma Olomouc

Jako s Liverpoolem.

Reagovat
Grupma

Kdybys byl ale fakt fakt hustej, tak bys napsal "jako s Olomoucí".

Reagovat
Sigma Olomouc

Takže Sparta vyhraje 3:2

Reagovat
Grupma

Já stejně vím, že jsi mě pochopil

Reagovat
mupi23

Tip 1:1, přání 0:0

Reagovat
fantomas10

Prani 5:0

Tip 5:0

Reagovat
fantomas10

Prani 0:5

Reagovat
Pepesma

Reagovat
$dolar$

Tip 6:0

Prani 10:0

Reagovat
mupi23

taky to je moje reálné přání, ale bohužel potom vždycky z toho byla výhra sparty, tak zkouším opačnou taktiku

Reagovat
$dolar$

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Ross Geller

Vindahl - Vitík, Panák (c), Sorensen - Preciado, Laci, Kairinen, Ryneš - Birmančevič, Olatunji, Haraslín

Reagovat
FC Porto FC

Lavička city 7 lidi z toho 2 brankáři a 2 obránci

Reagovat
doocetung

Pepek radsi ani nebral mladé, aby jim Wiesner neukoncil karieru az by si je tam vodit jak slepé koně

Reagovat
Greny

To právě aby si pak mohli stěžovat že je moc zápasu atd...

Reagovat
Moshe Dajan

7:1 (4xHaaland, 3xNunes - Vindahl z penalty, ČK Ryneš)

Reagovat
Coutinho10

OT: Juliše čeká delší nucená pauza

Sigmě Olomouc několik měsíců nebude k dispozici Lukáš Juliš, který s poškozenou kolenní chrupavkou absolvoval operaci. Devětadvacetiletý útočník se zranil v zářijovém utkání na hřišti Plzně (1:2).

A to Folpi nebo kdo říkal, že po repre pauze bude zpět a že to není až tak vážný....je prokletej na ty zranění

Reagovat
doocetung

za Klimentem by si stejně nekop.. ať se dá do kupy, po sezoně si půjde Kliment ješště vydělat někam na kypr a Juliš bude ready

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Lukáš_6

On si fakt už moc nekopne. Do Janotkova stylu se vůbec nehodí , je pomalej , nepohyblivej . Bohužel půjde o dům dál, si myslím

Reagovat
Sigma Olomouc

Pro nás ztráta moc není, máme mladé, ale jeho smůla je hrozná. Snad bude co nejdříve v pořádku.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Cotton

Snad Sparta bude hrát hlavně na skóre. Nejspíš budou na pomezí postupu a nepostupu, kde může rozhodovat každý gól.

Reagovat
TactXak

Nechápu tu udělanost ze stadionu City. Pokud by hrála Sparta na Realu, to by teprve byl pro ně zážitek. Tam by nejenže viděli kolos, ale hlavně plný stadion. Tady ho neuvidí.

Reagovat
TactXak

A ještě by se do Španělska vydaly davy sparťanů a naplnili by sektor.

Reagovat
Furia Ceca

Atmosféra v Anglii šla totálně doprdele... Hádám, že i Sparťani budou slyšet.

Reagovat
TactXak

Reagovat
mupi23

Reagovat
Cotton

Reagovat
TactXak

OT: Jindřišek Trpisovsky řekl dneska novinářům, že by bylo krásné, kdyby se vrátili na stadion Bilbaa a hráli tam letošní finále EL

Reagovat
Nadržený šimpanz

To už říkal tehdy o Edenu a vypadli ve skupině

Reagovat
TactXak

Reagovat
mupi23

A co je na tom špatně? Měl říct, že je to noční můra?

Reagovat
Grupma

Každý má své sny. Klidně ať se mu to splní.

Reagovat
ACSeRw!n

realne se muzou dostat do finale, neni to zadny scifi

Reagovat
Mirek na tenisu

City bere Spartu jako trénink. Na lávce pět (!) hráčů do pole

Reagovat
Furia Ceca

Tak snad toho budou litovat!

Reagovat
Kepy_FCB

a kolik do brány?

Reagovat
TactXak

2.lol.

Reagovat
John Obi Mikel

Aspoň má jasno koho střídat

Reagovat
Transfermarkt

Tak střídat můžeš maximálně pět hráčů, takže je to úplně v pohodě

Reagovat
Seydou Doumbia

3:0, 3:1, 4:0 nebo 4:1

Reagovat
Fernando_Torres

Crashla taky někomu O2 TV 2.0 appka na mobilu, nebo jsem jedinej?

Reagovat
Transfermarkt

Jsi jedinej. Zřejmě slabej mobil

Reagovat
Fernando_Torres

To je právě možný, proto se ptám

Reagovat
Coutinho10

já se přihlásil, ale přes obraz zápasu, kterej nešel přepnout, tak mi tam skočily nějaký texty erroru...po 20 minutách to bylo ok

Reagovat
Kepy_FCB

By mohl Háland dát hečtyrk jako před 20 lety dal Spartě 4 fíky Nístlroj

Reagovat
fabec1222

City lavicka narvana k prasknuti

Reagovat
ACSeRw!n

atmosfera

Reagovat
Furia Ceca

7. minuta a je tam atmo jak na šachách...

Reagovat
ACSeRw!n

taky sem myslel kotel hostu

Reagovat
Furia Ceca

Ten jsem slyšel hned

Reagovat
Paprika

Aby jsi neslysel kotel hostu, kdyz domaci kotel ani nemaji a vsichni sedi a cumi

Reagovat
Furia Ceca

Anglie

Reagovat
John Obi Mikel

O2 mi samozřejmě nefunguje, ještěže mám i Skylink

Reagovat
Mirek na tenisu

Proč nepostavil "Lidské dynamo" Wiesnera? Taková forma!

Reagovat
John Obi Mikel

Šetří na Plzeň

Reagovat
Mirek na tenisu

V baru na letišti?

Reagovat
Sandstorm

Já myslel na repre

Reagovat
Nadržený šimpanz

Podle řevu tam je tak 10000 tisíc Sparťanů

Reagovat
John Obi Mikel

Tak to bylo rychlý

Reagovat
16Dave

to snad neni možný

Reagovat
TactXak

A jede se

Reagovat
16Dave

tady to bude Liverpool 2.0

Reagovat
poz3n

Aneb klasika ceskych tymu v takovychhle zapasech

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole... úplně to nejhorší co se mohlo stát

Reagovat
Sosi

Tak to asi muzeme vypnout a jit se poradne vyspat.

Reagovat
Sandstorm

Nechat Fodena takhle se uvolnit, to nemohlo skončit jinak. Ten kluk je úplně jinde.

Reagovat
Greny

Kairinen se na to pěkně vymrdal a vypustil to

Reagovat
Mirek na tenisu

Prý zaspal Vitík...prdlajz. Laci s Kairinenem,

Reagovat
fabec1222

4 do polo a pak klid?

Reagovat
Sandstorm

No Sparta má možná štěstí, že Pepek nemá moc koho střídat, takže ve druhým poločase už se hráči City budou snad chtít šetřit.

Reagovat
Kepy_FCB

Barca byla rychlejší

Reagovat
Transfermarkt

Šulo tam Stonese motá jak slepou krávu

Reagovat
Grupma

Aspoň, že ty mikrosituace...

Reagovat
John Obi Mikel

Pane Gulo, jste to vy?

Reagovat
ACSeRw!n

Birma hamty hamty, Sulo byl volnej

Reagovat
Transfermarkt

Reagovat
Mirek na tenisu

Birmančević je totálně z formy. Jakoby se mu nechtělo. Kosovští Albánci v týmu? Řekl bych že je na odchodu.

Reagovat
ACSeRw!n

taky mi prijde, ze se vidi nekde jinde a mozna se spravnej moment na prodej prokaucoval

Reagovat
Furia Ceca

Sparta je po 19 letech v LM... a je ho to právě teď nebaví?

Reagovat
Spalovač šancí

Jo, protože si splnil svůj mezicíl

Reagovat
Sandstorm

Vindahl

Reagovat
Transfermarkt

Reagovat
Nadržený šimpanz

To je ten gólman, jak neumí chytat??

Reagovat
16Dave

čekání na smrt..

Reagovat
ACSeRw!n

17 prihravek za 15 minut

Reagovat
Tomas1234

Režisér přenosu tydýt. Nechápu.

Reagovat
DieFohlenBMG

jak je tam slyšet jenom těch 300 sparťanů

Reagovat
ACSeRw!n

1700 jich je, zadna slava, ale tam by stacilo i 50 lidi

Reagovat
Paprika

Jn

Reagovat
vceradnesazitra

Plastic club

Reagovat
TactXak

Domácí fanoušci se nechávají prekricet pár stovkami hostujících

Reagovat
TactXak

5-4-1 je v pohodě. Furt Friis nemá na génia Sahina, který včera hrál ve druhém poločasu na Realu místy 8-2-0

Reagovat
16Dave

ti jsou z nich zesraní, že se bojej i jednoduchejch přihrávek..

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole... z tohohle výletu na půlku se dalo vytřískat víc

Reagovat
ACSeRw!n

neskutecnej vykon zatim

Reagovat
vceradnesazitra

City jsou na úrovni A týmu španělska a Sparta na úrovni B-týmu Albánie. To je pak jasný.

Reagovat
TactXak

Musím říct, že 14 let po tom, co Guardiola invertoval Tiki taku do Barcelony, nudí stále. Všude říká, jak je nesnáší tiki taku, a přitom v roce 2024 ji pořád hraje. Balón zleva, dozqdu, doprava, dozadu, doleva a pak centr. On se tiki taky nikdy nevzdá. Jediné, co se změnilo, že posouvá stopery stále blíž k bráně soupeře. Toť vše. Jaký rozdíl oproti fotbalu Kloppa. Ten jde dopředu. Náběhy, tempo. Tohle je fotbal zleva doprava a dozadu.

Reagovat
vceradnesazitra

A přesto mají scouseři jen jeden titul za celou dobu. Holt to asi funguje

Reagovat
TactXak

Nejde jen o tituly. Jde i o hru, emoce, jestli dokážeš fanoušky bavit. A jak fanoušky City baví, můžeš slyšet dneska. Spartane je prehlusi.

Reagovat
Kinky7

Hele byl jsem na city Real na jaře a věř mi že tam fanoušky reálu slyšet moc nebylo

Reagovat
ACSeRw!n

tak ti jsou taky spatni.. vetsina Ultras Sur ma ban na zapasy

Reagovat
TactXak

Reagovat
Mirek na tenisu

Preciado hraje vyloženě na angažmá

Reagovat
Paprika

Takova bourliva atmosfera byva na city i v premier league?

No jak nekdo na zacatku psal, ze nechape v cem je pro spartany vyjezd na feyenoord atraktivnejsi… tak uz asi chapes chlape ne? (Nejsem spartan, ale vnimam to stejne)

Reagovat
ACSeRw!n

nejen City, minimalne Chelsea a United je to samy

Reagovat
ACSeRw!n

ale tak maji to jaky chteli, dyt tam ani nesmis stat a v sede se fandi fakt blbe

Reagovat
Mass

Feyenoord nemá zdaleka totil peněz jako City, ale fanoušky má lepší.

Reagovat
Grupma

Fandění si nekoupíš, no.

Reagovat
Kinky7

U nás to bývá dost vlažné mimo top zápasy. Navíc tady došlo k tomu že hodně permanentkaru se na to vyprdlo takže třeba ještě před 3 týdny bylo více jak 10000 lístků ještě volných.

Reagovat
Losinho

Ne, nechápu

Reagovat
TactXak

Jinak analýzy ve Sportu dostávají na frak Basnili o tom, jak Haaland, Fofen a spol., dělají rychlé náběhy, a máme gu 34' a neudělali ani jeden

Reagovat
$dolar$

Nevim jestli v poslednich letech hral za City horsi hrac jak Savinho. A nemyslim tim jenom dnesek.

Reagovat
John Obi Mikel

Matheus Nunes na druhe strane zdatna konkurence

Reagovat
$dolar$

Ten aspon narozdil od Savinha nehraje kazdej zapas.

Reagovat
TactXak

Komentátoři na britské TNT Sports super připraveni. Řekli celý příběh o Panakově zranění i kolik dnů to trvalo. Vědí o každém hráči hodně.

Reagovat
fabec1222

A vyslovnost?

Reagovat
TactXak

Pěkná. Jde jim to.

Reagovat
Witcher

Olatunji klasicky nahovno nato že má Stones zlutou by mohl byt vic aktivni

Reagovat
Mirek na tenisu

On snad byl jednou u balónu. Má to sice vpředu těžké, ale přesto je to bída...

Reagovat
bbbauch

Ten Comic Sans na dresech City je hroznej humus

Reagovat
Mass

Reagovat
Manik...

Reagovat
Gunner14

Reagovat
John Obi Mikel

Hlavní je pro Spartu neztrácet rychle balóny hned po zisku (což se dělo na začátku) pak s nima můžou hrát.

Reagovat
$dolar$

Ja proste nechapu, co je vyhodnyho na tom, ziskat mic a v ten okamzik se zastavit a cekat, nez se souper vrati na svoje mista. A to neni jen o dnesku, ale i v PL hrajou to samy.

Reagovat
fabec1222

To je hnuj jak basket USA na LOH. City hrajou tak na 30 procent, jelikoz vi, ze takhle to staci

Reagovat
Transfermarkt

Ne, hrají naplno, ale zjistili, že soupeř je lepší než čekali

Reagovat
FC-RUBRIKA

Jeste na zacatku posledni ctvrtiny semifinale prohravali o 10+ ale pak Srbove udelali spoustu zbytecnych chyb a odesla jim i strelba. A nebyt neskutecneho vykonu Curryho tak konci.

Reagovat
Sandstorm

I ve finále nebýt Curryho trojek...frantíci je taky dokázali potrápit

Reagovat
FC-RUBRIKA

Reagovat
Sandstorm

Mě basket USA na LOH bavil. Semifinále a finále byly famózní

Reagovat
TactXak

Ja uz si ani nepamatuju, že nějaké LOH byly. Kdo vůbec vyhrál fotbal?

Reagovat
Mirek na tenisu

Španělsko. Furia Roja

Reagovat
Grupma

Dejte jim bůra, Sparťani, dejte jim bůra Hezky to rozjíždějí.

Reagovat
Witcher

Slunce Seno no

Reagovat
Grahf

Ja dúfam, že sa nejak zmenia pravidlá a obmedzia sa tie nekončné prihrávky o ničom. Nejak max. 10 prihrávok bez prerušenia a potom musíš odovzdať loptu súperovi. Lebo na takýto futbal sa nedá pozerať.

Reagovat
TactXak

Myslím si, že by fotbalu pomohlo, kdyby byl čas, do kterého musíš zakončit, jinak přicházíš o míč. Jak v basketu. Hrálo by se aktivněji.

Reagovat
$dolar$

Na takhle velkem hristi nerealny. Ale neco vymyslet by to chtelo.

Reagovat
TactXak

Reagovat
Grahf

aj to si viem predstaviť. A nejak donútiť hráčov, aby riskovali, tvorili a nebáli sa stratiť loptu.

Reagovat
TactXak

Reagovat
vceradnesazitra

Musíš vystřelit do 10 vteřin, jinak má soupeř penaltu

Reagovat
Grupma

By nikdo nechtěl míč a tvářili by se, že má hrát ten druhej.

Reagovat
Mass

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
Spalovač šancí

Sice je to totální kravina, ale aspoň by to vyřešilo problém s nesmyslnými penaltami za ruku

Reagovat
Selänne

Reagovat
Cotton

Reagovat
Moshe Dajan

a když stihneš vystřelit, ale netrefíš bránu, má soupeř přímák z 20 metrů

Reagovat
Gunner14

To je nehorázná blbost

Reagovat
TactXak

Blbost mohli před mnoha lety vidět třeba i v tom, že někdy bude malá domů. Nebo že střídání se rozšíří na 5 lidí. Anebo, že se bude nastavovat klidně 9 minut.

Reagovat
El Cid z City

Blbost.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
r.mrazik

Odborník, to se hned pozná

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Transfermarkt

Tak se na to nedívej, přepni na Love Island a neotravuj tady

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Kinky7

Tak ono zase když máš 10 sparťanů ve vápně tak je to taky těžký.

Reagovat
TactXak

Jenže oni jsou tak naockovani držením míče, že tam nikdo neudělá ani báběh za obranu. Někdy mám pocit, že jim Guardiola říká, že za každou ztrátu míče bude mít dotyčný kolečko kolem hřiště. Úplná nechuť vyzkoušet nějaké riskantní řešení.

Reagovat
Kinky7

Tak není kam za obranu běžet. Vždyť jsou permanentně v vápně všichni. To zkouší alespoň po křídle kde je volněji plus občas střely z dálky.

Reagovat
Sandstorm

A proč by riskovali, když můžou postupně budovat hru a soupeř čeká na protiútoky?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
$dolar$

Zase. Ziskaji dobre mic, muzou jit do protiutoku, ale ne. Radsi to zastavi, vrati na stopera a pockaji, nez spartani postavi autobus.

Reagovat
Grupma

To je trápení, co? Koukáš na zápasy Sparty jen proto, aby viděl její demolici, co? A kdyby to skončilo 10:0, konečně bys byl šťastnej? A na jak dlouho? Tebe mi není ani líto. Ty si to prostě pěstuješ dobrovolně.

Reagovat
Transfermarkt

Škoda toho brzkého a laciného gólu. Dnes se na Etihad samozřejmě s trochou štěstí dala ukopat remíza.

Reagovat
Moshe Dajan

chybělo jen 5 gólů

Reagovat
Transfermarkt

Myslel sem v prvním poločase

Reagovat
$dolar$

Oni maji minutu nastaveni, mic na kopackach a proste uz nezkusi zautocit.

Reagovat
Gunner14

Sis vsadil na góly co, že ti tady z toho drbe

Reagovat
vacin

Ne on je drbnutý dlouhodobě...

Reagovat
Gunner14

to je taky fakt

Reagovat
Sandstorm

Ten Savinho a Nunes teda dost slabší přestupy od Pepka. Ani ten Doku není žádný zázrak. A kvůli těmhle se zbavili Palmera...

Reagovat
Kinky7

Tak Palmer chtěl hrát v základu což mu u nás fakt slíbit nešlo

Reagovat
$dolar$

Ale Savinho tam hrát může?

Reagovat
Kinky7

Tak ten jistý základ fakt nemá a navíc přišel až letos a ne loni. Nezapomeň že nehraje KdB a Bobb kteří by role těch off hráčů zastali

Reagovat
$dolar$

Viděl jsem letos 3 zápasy City - Arsenal, Wolves a dneska a pokaždé byl v zakladu.

Reagovat
Kinky7

Já taky videl hrát letos Trossarda pár zápasu základ a přesto si nemyslím že je to člen základni sestavy Arsenalu

Reagovat
$dolar$

Tak to neříkej nahlas před fanoušky A-nalu, podle nich je to totiž druhej KDB.

Reagovat
Sandstorm

Takže tam teď hraje Doku a alternativa Savinho.

Reagovat
Kinky7

Tak dolů hraje zleva a zprava standardně Bernardo. Škoda Bobba

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
TactXak

Buďme opět rádi za trenéry jako je Klopp, Rose atd. Kdyby opravdu každý začal hrát stylem Guardioly, tak je 90 minut čisté utrpení.

Reagovat
meno

o2 vám jede? Já si to ode dneška začal platit a jsem neskutečně nasranej

Reagovat
John Obi Mikel

Skylink jede

Reagovat
Thelvin

Reagovat
$dolar$

Jede bez problémů.

Reagovat
Grupma

Mně jde slušně asi až 6. stream. Tak doufám, že jsem to teď nezakřiknul.

Reagovat
r.mrazik

O2 tv je nejvíc zasraná aplikace

Reagovat
Sandstorm

Jo ta aplikace v Google storu je strašnej shit.

Reagovat
r.mrazik

Jo jo. Jak to není pod set top box, tak to stojí za hovno.

Na Samsungu tv to musím stále přeinstalovavat . Ostatní aplikace jsou v klidu.

Reagovat
Sandstorm

Já na TCL zase stále restartovat no.

Reagovat
r.mrazik

Jj. Asi podobný případ. Psycho

Reagovat
icefish

O2 pro TCL je peklo. První spuštění skoro vždy Hašek a nutný tvrdý restart

Reagovat
icefish

Zásek

Reagovat
Pepesma

ale no tak, pane kolego

Reagovat
Luka3enko

Tak jako já používám O2 na dvou tv Samsung v aplikaci a krom restartu tak jednou za měsic jsem s ní neměl žádný problém

Reagovat
r.mrazik

tak to mas stesti

Reagovat
jsemdement

Ano, ve studiu akorát o pár sekund opožděný zvuk.

Reagovat
Mirek na tenisu

Kyslík je po najetí nové aplikace už cca rok krajně nestabilní.

Reagovat
Vinci

Apka nesla, rychle jsem si kvůli tomu zaplatil skylink

Reagovat
Transfermarkt

O2 jede bez problémů,jak v Tv, tak na tabletu

Reagovat
Uwe háže buly

Jo ale jenom přes set-top box apka mi vždy sekne celou tv, odpojí ní od netu atd

Reagovat
Coutinho10

problém jenom na začátku - texty erroru v obraze

Reagovat
$dolar$

A Haaland je teda brutalne zoufalej. Stejne jako s Wolves. Stejne jako s Arsenalem.

Reagovat
verv

Reagovat
John Obi Mikel

Taky se přidám k hejtu na držení míče a "ťuky-ťaka". Nikdy jsem to neměl rád a nikdy mít nebudu.

Sparta od cca 15 minuty hraje dobře, stačí jim akorát proměnit nějaký brejk.

Reagovat
Furia Ceca

No na to, jak to vypadalo prvních 20-25 minut děsivě, tak by to ve finále ještě mohlo být hratelný... Nějak to přetrpět do 80. minuty a pak šokovat a skórovat Dřív ne – to by se City akorát rozjeli

Reagovat
Grupma

První půle herně dle očekávání, skóre spíš nad očekávání dobré. Jsem zvědavý, co si řeknou o přestávce a taky jak jim ubývají síly. Třeba se za Spartu prosadí někdo ze střídajících - Rrahmani (Victor)? Krasniči (Birma)?

Reagovat
r.mrazik

Vždycky rozesměje, jak jsou lidi překvapený, že proti autobusu se hraje proste i špičkovému týmu.

Tipoval jsem 4:0, tak snad se to druhý poločas nerozsype.

Reagovat
TactXak

Nehraje, když i něco jiného, než hrát zleva doprava a dozadu a pak obráceně.

Reagovat
r.mrazik

*hraje špatně

Reagovat
Sandstorm

Mourek věděl co dělá. Na držení míče se totiž fotbal nehraje.

Reagovat
r.mrazik

Tak uvidíme kam budou padat góly…asi to nebude překvapení

Reagovat
Grupma

Dva neskutečné zákroky Vindhala nás taky drží nad vodou.

Reagovat
KnoxXx

skoda, s Krasniqim prichadza rozklad

Reagovat
r.mrazik

Každopádně nejvíc tragicky jsou fanoušci City přímo na stadionu. To je fakt směšný klub

Reagovat
delfin

Reagovat
Furia Ceca

ropáckej paklub, no... dokud nepřilezli šejkové, byli to jen chudí příbuzní ManU

Reagovat
Cotton

Reagovat
r.mrazik

To jsou jantari. Vole z rohu. Koncentrace úplně na picu

Reagovat
Grupma

Závar se spoustou nečekaných odrazů - naštěstí jeden od ruky střílejícího hráče.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
KnoxXx

olatunji

Reagovat
John Obi Mikel

Wau. Co to bylo za zakončení?

Reagovat
penepi

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Neskutečné zakončení

Reagovat
Grupma

Tvl jak to ten Haaland kopl?

Reagovat
vceradnesazitra

Zakopl, další náhodák

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
djiros

Tohle se prostě nevidí Haraslina šetří nebo zraněný?

Reagovat
r.mrazik

Zraněný. Šel dolů o přestávce

Reagovat
Transfermarkt

Zranění

Reagovat
Greny

Cca 5-7vteřin před koncem poločasu se chytl za stehenní sval po jednom ze souboju

Reagovat
John Obi Mikel

Toho jsem si třeba vůbec nevšiml

Reagovat
r.mrazik

Sice je hnusnej jak prdel, ale gólový je neskutečně

Reagovat
Neutron

Vidis ako sa doba zmenila, Becks bol pekny a Fergieho z toho islo roztrhnut

Reagovat
r.mrazik

Byl pěkný a navíc byl jeden čas nejlepší na světě. Skvělá kombinace

Reagovat
Salfovic

Ten nebyl nikdy nejlepší ani v ManU.

Reagovat
r.mrazik

Baví mě výkřiky hloupých dětí

Reagovat
Salfovic

Hmm, kéž by.

Reagovat
Losinho

Reagovat
king23

Reagovat
verv

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ACSeRw!n

nejlepsi na svete

Reagovat
r.mrazik

Samozřejmě, v 99 měl vyhrát zlatý míč místo Rivalda. Ten rok nikdo lepší nebyl.

Reagovat
ACSeRw!n

tak urcite.. tady se clovek docte slusny veci

Reagovat
r.mrazik

Samozřejmě že ano. Jestli někdo tvrdí opak, tak je idiot.

Reagovat
delfin

Hmm solidní.

Reagovat
Greny

Nedáš, dostaneš... Jako kam s tím chtěl Olatunji běžet ?? pryč ze stadionu?

Reagovat
16Dave

Když Ryneš neustále brání sám toho frajera, tak co má dělat..

Reagovat
Miguel19

Asi si taky myslí, že je tragéd...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Transfermarkt

Vitík ale ve vlastním vápně s Erlingem prohraje každý souboj. Zakončení samozřejmě fantastický

Reagovat
TactXak

Běžné zwkonceni, které dělal Zlatan, co se divíte? A ten tk ještě dokázal i patičkou.

Reagovat
Mass

Teď je otázka, proč necetrovali Citizeni i v prvnim poločase, vždyť tam Haaland všechno mastí na bránu a neubrání ho ani dva stopeři.

Reagovat
John Obi Mikel

Protože si chtěli raději 4x obehrát vápno

Reagovat
j_mrazik

Protože chtějí, aby si kopli všichni.

Reagovat
monty25

Ten Haaland normálně popírá fyzikální zákony.

Reagovat
TactXak

Nepopira.

Reagovat
Grupma

potírá.

Reagovat
Vinci

Na to jsi přišel jak?

Reagovat
monty25

No jinak si neumím vysvětlit, jak z toho mizernýho centru dokázal vykouzlit takovej gól.

Reagovat
TactXak

Je vysoký a má vyskok

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
monty25

Tak to má spoustu hráčů, ale gól by z toho nedali.

Reagovat
TactXak

Protože nejsou útočníci

Reagovat
Mass

To Chorý taky a v životě by tohle nedal.

Reagovat
TactXak

Ale dal bych ho, jenže třeba k tomu nedostal takovou příležitost.

Reagovat
Mass

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Vinci

Je neskutečné sikovnej, ale říct ze popírá fyzikální zákony za to ze zvedl nohu…

Reagovat
Moshe Dajan

no právě, popřel gravitaci

Reagovat
Pinturicchio

Monty, přestaň koukat na ženský fotbal, a najednou ty fyzikální zákony začnou popírat všichni.

Reagovat
monty25

Já sleduju českou mužskou ligu od roku 1996 a podobný gól dal za tu dobu snad jenom David Zoubek.

Reagovat
fantomas10

Zubek

Reagovat
TactXak

https://youtu.be/nsGS7zrQexQ?si=cabcsgjYBIvcRuSl

Ten gol nebyl nic oproti tomuto.

Reagovat
Tomas1234

Dokud se Sparta nezbaví Olatunjiho, tak bude v prdeli. Ten cip udělá 8 kliček a odbehraje 5 lidí, ale má zpracovat jednoduchý míč a nebo vyřešit situaci, tak je v prdeli. Gólů taky dává jak šafránu. Nechápu proč má základ.

Reagovat
16Dave

začíná sypačka

Reagovat
John Obi Mikel

Ok, tip mi nevyjde

Reagovat
Miguel19

Vitík neměl jediný souboj snad dnes...

Reagovat
Grupma

Bohužel no. Buď dneska nemá den, nebo prostě nepomáhají ostatní...

Reagovat
Furia Ceca

Já to prcám... jak to vypadlo o půlce hratelně, tak teď jim tam padá všechno

Reagovat
Novak.Usykovic

Žádný jiný takový tragéd jako Haaland by nebyl tak moc overhyped jako nabotoxovaný kobližek Erling. Vždycky se prosadí jenom proti malým týmům. V klíčových zápasech proti velkoklubulům neviditelný a neefektivní. Připomíná toho chcípáka šesťáka, který umí jen šikanovat děti ze školky. :))

V 90. letech by byl takový Flo ze second hand Chelsea.

Reagovat
dave30

Jj, v PL má asi 75 gólů za 2 a čtvrt sezóny, v LM asi 45. Prostě samí slabí soupeři...

Reagovat
Neutron

Flo

Reagovat
Mikyruv Knir

Vitík zase prohraný souboj v malém vápně, to je těžká bída dnes.

Reagovat
wwwx

Supr, Olatunji právě dosral zápas. Mohl a měl sklepávat před prázdnou a to vemeno se ukopne do autu.

Reagovat
Simas92

Myslim ze prave to muselo City dost pridat na klidu, kdyz videli ze Olatunji radsi zakopne o balon nez by se pokusil to z prvni poslat pred branu i kdyby si to neukopl tak timhle stylem uplne zbytecne zpomalena akce

Reagovat
Vinci

To bylo něco strašnyho no

Reagovat
Bayernista18

Technika jak v okrese. Hráčum City to okamžitě přidalo na sebevědomí.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
icefish

Bohužel, technika je to, co už se ale nejspíš nenauči a proč nikdy nebude top hráč. Strašně ho to limituje

Reagovat
Simas92

Nevidel pls nekdo v tom zapase neco co se Vitikovi povedlo? Dik

Reagovat
vceradnesazitra

Jako trénovací kužel je dnes velmi užitečný

Reagovat
Salfovic

Povedlo se jeho příštímu zaměstnavateli snížit náklady na jeho pořízení.

Reagovat
DieFohlenBMG

To bylo nádherný

Reagovat
$dolar$

To je tak okaty a trapný co dělá Akanji potažmo City a ještě trapnejsi je, že jim na to Sparta skáče.

Reagovat
Grupma

Pak si zaútoč. Brejk jak víno

Reagovat
mistr129

Takhle se sesypat

Reagovat
Mass

Tak tohle byla hodně dobrá akce.

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Jak je to jednoduchý, stači nedělat zbytečný ťuky-ťaka a najednou se na to dá koukat.

Sparta by měla střídat, už jsou utavení

Reagovat
monty25

Teď by měli fanoušci Sparty začít "dejte jim bůra, sparťani dejte jim bůra"...

Reagovat
Furia Ceca

Tak nakonec nebude jen prohra, ale asi i ten debakl...

Reagovat
Sandstorm

Bohužel no. Realita se nakonec stala pravdou. Asi došly síly.

Reagovat
vceradnesazitra

Šmicer - nečekám 6 golů....

Reagovat
ACSMan

Tak snad Sparta teď nedá 2

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
delfin

Jj čeká sedm.

Reagovat
Puskas

Perfektní odhad. Je vidět, že umí.

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
ratusek

Reagovat
andrew96

Rýpat kvůli tomuto? Jako vážně?

Reagovat
Puskas

Proč rýpat Tak se tady navzájem běžně pošťuchujeme, nic víc v tom nehledej, není to proti nic negativního němu.

Reagovat
Puskas

proti němu nic negativního

Reagovat
andrew96

Ok, já jen že zrovna ty si rád rýpneš do TV komentátorů a expertů. Tak jsem to z toho vycítil. Pardon.

Reagovat
Puskas

Zase: proč "rýpneš"? Kvůli tomu článku, co jsem tu na toto téma kdysi psal? Prostě pojmenovávám ze svého pohledu prachbídný stav těch, co jsou u mikrofonu. Když budeš kritizovat špatný výkon hráče, bude to rýpání? U těch komentátorů už to nejsou chyby, ale setrvalý stav. Přitom třeba v atletice jsou komentátoři výborní.

Reagovat
andrew96

V klidu, tak místo "rýpneš" nahrazuji slovesem "kritizuješ". Nemyslel jsem to zle.

Reagovat
Puskas

Dobře, asi jsem to špatně pochopil.

Reagovat
YNWA__MSN

Sparta zase v letošním roce debakl a to bylo keců, jak můžou hrát vyrovnaný zápas o gol

Reagovat
doshcz

a to rikal kdo?

Reagovat
verv

Reagovat
Grupma

Tak už to dohrajeme s lavičkou, ať si kluci užijí atmosféru a vnoučatům můžou vyprávět, že si zahráli na City.

Reagovat
mistr129

Až budou mít vnoučata, tak to pro ně bude něco jako vyprávět dnešním dětem, že sis kdysi zahrál na Partizanu nebo Leedsu

Reagovat
Mass

Stačí aby City opustil šejk a bude to zase mezinárodně bezvýznamnej tým.

Reagovat
dave30

To stačí u každého klubu. Třeba u Sparty Křetínský, u Schalke Gasprom, u Chelsea Abramovič, u Liberce Kania...

Reagovat
Mass

Neřekl bych, je spoustu klubů, který nejsou závislý na majiteli a mají tak silnou značku, že si na sebe dokáží vydělat i bez sponzoringu (rozuměj odpisu z daní majitele přes dceřinky).

Reagovat
Salfovic

Jj, třeba jako Slavie co

Reagovat
Mass

Jako Slavie určitě ne, ale třeba jako Dortmund.

Reagovat
Salfovic

Tak ten byl jistou dobu taky slušně v prdeli, někdy po tom titulu s Kollerem a Rosou.

Reagovat
Mass

Herně, ne finančně. Letos to bude herně taky nejspíš slabší, Sahin je slabej trenér. Budu rád za 4. místo.

Reagovat
Salfovic

No právě i finančně, zadluženej jako kráva.

Reagovat
Uwe háže buly

Byli snad před krachem, pomáhali jim i Bayern..

Reagovat
andrew96

Reagovat
andrew96

Řeč je ale o době přes 20 lety. A tehdy to bylo finančně opravdu špatné.

Reagovat
kilobyte

Nevíš, ale přesto to tvrdíš. Prostě Mirek.

Reagovat
fantomas10

Ne financne, proto delal bayern beneficni zapas, aby jim prinesl prachy?

Reagovat
kilobyte

Přece by nenechali padnout svojí akademii.

Reagovat
Pepesma

Reagovat
Uwe háže buly

Sparta byla úspěšná snad za všech režimů, krom protektorátní ligy. Se všemi majiteli. To vůbec nemůžeš s těmahle klubama srovnávat.

Reagovat
deporpepa

Když bude mít Křetinského Žižkov, postaví stadion a nakoupí hráče a během dekády nahradí Spartu... Bez peněz to nejde...

Reagovat
verv

určitě

Reagovat
deporpepa

Takže Sparta by se bez Křetinského či jiného investora uživila sama??

Reagovat
kilobyte

A ty si myslíš, že by se našel investor, který by sypal do Žižkova peníze, ale nový majitel Spartě by se nenašel?

Reagovat
deporpepa

Ne nemyslím, je to čistá hypotéza absolutně nemožné situace,.. To je asi jasné každému Jen pokračování vlákna... že pokud opustí šejk City, tak spadnou do průměru... ano pokud Spartu opustí investor, tak taky spadnou do průměru... nic víc, nic míň

Reagovat
verv

On Křetínský Spartu nevlastní po celou dobu její existence a i tak byla po většinu času top klub u nás.

Reagovat
kilobyte

Ne. To by nesměli být omezení od UEFA a Křetinský by musel být ochotný tam hodně pustit, aby tohle zvládli během dekády. Všechny příjmy by měli menší. Pro hráče by byli méně atraktivní, takže by museli připlácet, aby nalákali kvalitu. A s takovou investicí se očekávají výsledky, které ve fotbale nemusí přijít hned, i když uděláš všechno dobře (což stejně asi ani není možné).

Reagovat
deporpepa

Ty ale nevemeš balík a za ten nakoupíš špičkové hráče, vše musíš dělat postupně, Lipsko taky hrálo třetí ligu a kde je teď a nepotřebovalo ani dekádu... A za 20 let ti vyrostou i fanoušci... ano nebudeš mít základnu jako má Sparta, ale fotbalově ji přerosteš,...

Reagovat
kilobyte

Zrovna Lipsko vzalo balík peněz (v podstatě nadstandartní prvoligové peníze utrácelo už ve druhé lize) a nakoupilo špičkové talenty. Lipsko Bayern fotbalově přerostlo? Nebo v čem je to srovnání, že by Žižkov Spartu během dekády nahradil?

Reagovat
Uwe háže buly

Jenže když Sparta nebude mít Křetínskýho, koupí jí někdo jiný..

Reagovat
deporpepa

Jo dost pravděpodobně jo a pokud šejk opustí City, tak city taky koupí někdo někdo jiný... To je přeci jasné...

Reagovat
Uwe háže buly

Teď už určitě, možná už i někdo podobně bohatý no

Reagovat
Grupma

Starý lidi prostě dokážou pěkně nudit.

Reagovat
pistacik11

Bohemke, Nottinghamu

Reagovat
Furia Ceca

Jakou atmosféru?

Reagovat
xjert02

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Kiwi-21

No Handicap -4 byl zajímavý za kurz 4,23

Reagovat
vceradnesazitra

Ze zápasu si odneseme pozitiva... Sparta měla 1 střelu na bránu

Reagovat
DidusIneptus

Větší ostuda nemůže být

Reagovat
16Dave

Prohra se čekala, ale stejně jsem nasranej..

Reagovat
Grupma

Reagovat
mistr129

Jinak ad zdejší oblíbená diskuze, Salzburg doma teče se Záhřebem, zatímco náhradníci Lille vedou na Atléticu

Reagovat
John Obi Mikel

To se tady nesmí psát

Reagovat
Grupma

Si tu pohoňte. Kde kdo vás za domácí zápas s Lille ocenil, ale ubrečenci z Edenu se sem stejně musí přijít předvést.

A se Salzburgem jsme hráli jako první. Nikdo netušil, v jakém srabu jsou. Tak jsme si to užili, no.

Reagovat
John Obi Mikel

Jsem to říkal, že se to tu nesmí psát

Reagovat
Grupma

Na tebe se vztahovalo to o těch ubrečencích. Ostatní Slávisti si toho uznání na rozdíl od tebe všimli a neprudí tu.

Reagovat
DidusIneptus

Salcburk je stejná bída jako Sparta

Reagovat
deporpepa

Reagovat
verv

smí se to psát, ale je to k smíchu

Reagovat
Transfermarkt

A o čem to vypovídá?

Reagovat
Selänne

Vypovídá to o tom, že Lille přijelo zápas odchodit a stejně postoupilo. Ale v prvním zápase přejeli Slavii jako parní válec. A k Dinamu ještě napíšu, že ten má v Lize Mistrů víc účastí než kolik tam Slavia nahrála kdy bodů.

Reagovat
Mass

No hodně přísná, ale to už je asi jedno.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
16Dave

to je zase trapas...Plzen tam dala aspon 2 goly...

Reagovat
DieFohlenBMG

Jo to bylo tenkrát, když tam ještě hrál za city černej Tomáš Souček

Reagovat
Salfovic

To byl skvělej zápas

Reagovat
deporpepa

Nesrovnatelné, City dnes a v roce 2013...

Reagovat
Salfovic

V sezoně, kdy hráli s Plzní, vyhráli titul.

Reagovat
deporpepa

Jo ale teď jsou největším aspirantem na titul ve všech soutěžích kam nastoupí... to tenkrát nebyli...

Reagovat
FC-RUBRIKA

hodne lidi se tu smalo kdyz sem psal ze Slovan je kvalitnejsi nez Sparta a dnes bylo prvni mereni i kdyz ne naprimo a jde videt Slovan>Sparta

Reagovat
Pepe1911

Ti mrdá ne vole Se taky zasměju, děkuju

Reagovat
FC-RUBRIKA

ne, jeste mame pred sebou 2 neprime mereni a to Atletico Madrid a Stuttgart tak uvidime

Reagovat
vceradnesazitra

Souhlas

Reagovat
Simas92

Zvlastni troling, Slovan dostal nakladacku i doma, to je trochu rozdil

Reagovat
deporpepa

To by Sparta nejspíš dostala taky ale i tak je to srovnání absolutní nesmysl

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole, tak to je suverénně nejdebilnější příspěvek na EF, co jsem dneska četl... a že je konkurence vysoká

Reagovat
FC-RUBRIKA

no moc bych se nesmal Juventus taky ceka City, a to uz maji za sebou Stuttgart. Pak muzeme porovnat Juve, Spartu a Slovan

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Transfermarkt

nesnáším feťáky

Reagovat
Furia Ceca

BTW: Po 3. kole je Slovák na krásném, posledním 36. místě

Reagovat
O.Giroud

A už sa odtiaľ neodlepí. Tipujem aj najvyssi počet inkasovaných gólov v histórii LM.

Reagovat
Bastaron

To asi jo, kdyz doted bylo jenom 6 zapasu ve skupine.

Reagovat
O.Giroud

práve preto

Reagovat
deporpepa

tak se začne počítat nejvyšší průměr

Reagovat
peky

FC-RUBRIKA to je zase komentář .Trochu soudnosti,Slovan dostal 5 gólů na Celticu,to je zase porovnávání.A vy jste hráli doma s City a Slovan dostal 4 doma.Slabá Girona vás taky porazila a nebejt Takácse tak to bylo tak 5-0 tak klid zase.Sparta vyhrála nad Salcburkem a přivezla ze Stuttgartu Bod.Mrkni se na tabulku Ligy Mistrů a pak piš srovnání Sparta-Slovan

Reagovat
penepi

Irelevantné. City dalo Sparte 5 a nám len 4, tam všetky porovnania končia. Slovan > Sparta.

Reagovat
Kiwi-21

Jak můžeš porovnávat Slovan z českou špičkou?

U nás by jste hráli max 4 flek

Slavia ,Sparta a brzy 2 v tabulce Plzeň by hráli před vámi

Reagovat
FC-RUBRIKA

Ach jak jsem si vubec mohl dovolit porovnavat Slovan s tak vznesenou ceskou smetankou. Jak drze ode me. Vzdyt je jasne ze bychom se meli spokojit s bojem o 4 flek zatimco Slavia Sparta a Plzen uz maji mista predem rezervovana na veky veku. Tu se clovek stretne s vysmechem i kdyz nekdo rekne ze slovenska narodni repre ma kvalitnejsi sestavu jak cz

Reagovat
fantomas10

Repre jo, ale sparta/slovan je fakt picovina to takto srovnat na jednom souperi za jinych podminek

Reagovat
Kiwi-21

Slovenská reprezentace má kvalitnější tým jako my z tím problém nemám

A ano vaše liga je o ničem a je pravda že Slovan je jediný tým co by mi v naší lize nevadil

Čekal bych boj občas o 3 místo max ale spíš stabilně ale za to z přehledem 4

Vaše reprezentace je momentálně lepší ale Vaše liga je proti te naší téměř na úrovni 2 ligy a divil bych se kdyby 2-3 týmy od vás by se dostali mezi 10 nej u nás

Reagovat
Selänne

Reagovat
O.Giroud

Ja bych se divil kdyby sem tam 3 naše tímy do tej top 10 nedostali. Ja by som tam poslal Slovan, Žilinu a DAC/Trnava ťažko povedať. V DAC sú peniaze, Trnava hrala aj skupiny v Európe. Ale momentálne má nebaví z týchto dvoch ani jeden

Reagovat
Kiwi-21

Hlavně možná dostaly na podzim a na jaře výprodej jak u Žiliny

Upřímně byl bych ohromně překvapený kdyby jste měli 3 týmy v top 10

Spíše 1 při té vyrovnanosti možná 2 a 1 baráž

Týmy jako Dukla a České Budějovice hlavně každý rok v lize nemáme

Na druhou stranu 2 týmy v baráži bych nečekal

Reagovat
deporpepa

Jako že by Žilina nebo Trnava měla problém s Teplicema nebo s Boleslaví?? Boleslav jsem viděl včera na živo a to byla úroveň skupiny o udržení

Reagovat
DidusIneptus

Slovan je lepší než Sparta. Proti Manchesteru hrál líp.

Reagovat
DidusIneptus

Reagovat
penepi

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Manik...

Reagovat
Sandstorm

Tak nakonec Liverpool reloaded nebo Liverpool vibes

Reagovat
Spalovač šancí

Wiesner konečně na hřišti. Snad to tomu tiperovi vyjde, že v 93. minutě dá vítězný gól

Reagovat
Grupma

93. minuta se bohužel nekonala. Asi spiknutí.

Reagovat
$dolar$

Zklamání, aspoň 8 dostat mohli.

Reagovat
Salfovic

První poločas City zbytečně promrdaly

Reagovat
j_mrazik

Byli jste nasraní na Šmicera a nakonec měl pravdu. 6 gólů z toho nebylo.

Reagovat
Spalovač šancí

Souhlas, City úplně z formy

Reagovat
j_mrazik

Tak bylo hodně pravděpodobné, že tam dostanou naloženo. Ten tým je super, i když tam hodí náhradní sestavu. Ta se paradoxně bude víc snažit se ukázat, takže to si fakt nevybereš.

Reagovat
Puskas

I ta náhradní sestava je lepší než sparťanský základ.

Reagovat
Pepe1911

To naprosto bezpochyby

Reagovat
j_mrazik

No jasně. Kdokoli z toho cca 30 členného kádru by byl ve Spartě největší hvězda.

Reagovat
Simas92

Podle me ma vetsina fanousku velky oci po tech prvnich 2 zapasech, priznejme si ze po rozlosovani by asi vetsina Spartanu 5:0 na City brala, ja po rozlosovani cekal ze tohle bude zapas kdy padne rekord LM.

Reagovat
Spalovač šancí

Proč rekord? sparta rozhodně není nejslabší tým, co kdy hrál LM.

Reagovat
DidusIneptus

Sparťani dnes udělali vostudu a dostali konečně lekci jak se má hrát fotbal. Dobře, tak!

Reagovat
Allianz_Arena

Tohle je prostě mimo, brali by prohru 0:5? Proč by někdo očekával rekord LM? Historicky v LM hrály na City týmy na úrovni Sparty dobré zápasy. Jen loni tam hrál třeba Bern nebo CZ a žádné debakly se nekonaly.

Reagovat
Selänne

City vs Sparta 5:0

Střely: 22-5

XG 2.85 - 0.29

City vs Zvezda 3:1

Střely: 37-3

XG 4.64 - 0.57

City vs YB 3:0

Střely: 27-0

XG 3.41 - 0,00

Nechci psát, že Sparta měla smůlu nebo že to byl zápas blbec, ale utkání rozhodly 3 situace během 5 minut:

1. Olatunji mohl patičkou dávat na Birmu, který by měl tutovou šanci.

2. Místo toho z protiakce dostala Sparta gól na 2-0, při kterým ani po dvacátým shlédnutí nechápu, jak se to podařilo.

3. Stonesovi tam z rohu padlo úplný hovno.

Ve druhým poločase mělo City jen deset střel a dalo z toho 4 góly. To je pak těžký.

Reagovat
Cotton

xG hovoří jasně, Sparta neměla dostat 5 gólů, podle mě nehrála nijak špatně

Reagovat
Luka3enko

no jako já bych byl v míru s 3:0, ten 4. a 5. gól mě sere. První se Foden skvěle uvolnil mezi řady a okamžitě dokázal skvěle zakončit. Druhý gól byl za mě neuvěřitelný skill haalanda a vlastně nevím jak to šlo bránit. 3. byla parádní milimetrová hlava stonese, i když si myslím, že tam bylo přistrčení do Vitíka a obráceně by to klidně pískli. 4. byla ztráta vepředu a skvělý protiútok (zbtyečné) a 5. byl zkrat Preciada.

Reagovat
Kinky7

Na druhou stranu Vindahl chytal jak Courtois. Zvláště tu první Haalandovu hlavu

Reagovat
Selänne

Sem tam nějakou šanci měli, ale bylo vidět, že hlavně v prvním poločase měli s tím autobusem docela problém. Mě trochu mrzí, že z toho mála Sparta nic nevyužila - řešení těch akci bylo fakt zoufalí. Dost mě štve hlavně Birma, kterej v první půli mohl dát Haraslínovi krásně proti noze, místo toho to zazdil úplně ukázkově. Prohrálo by se stejně, ale tyhle týmy musíš rozhodit, pokud chceš výsledkově něco zahrát.

Reagovat
kilobyte

Birma mi možná přijde přetaženej. Možná by mu pomohlo, kdyby nějaký zápas vynechal.

Blbý je, že jsme dostali gól hned z první akce. Pak mohlo být City v klidu a naopak my už jsme si nemohli dovolit inkasovat, protože by to byl konec na jakoukoliv šanci. A pak dostaneme po naší "šanci" gól, který by dali tak 2 hráči na světě.

Reagovat
r.mrazik

ve druhe minute bylo po zapase

Reagovat
deporpepa

protože má hráče, co nepotřebují deset střel na jeden gol

Reagovat
Transfermarkt

Koukám Priskemu v Rotterdamu už chystají prodloužení smlouvy

Reagovat
r.mrazik

Takže sesypali. Ale nic jiného se moc čekat nedalo…bohužel

Reagovat
John Obi Mikel

Pro vás bude klíčový teď ten Brest doma. Venku by to bylo těžký, ale na Letný si myslím že to bude vyrovnaný zápas.

Reagovat
r.mrazik

Tak přeci jen vyhráli co se dalo. Ten tým mají skvělý.

Tomu se nedá konkurovat.

Akorát stejný výsledek, jako když se snažilo hrát proti Liverpoolu.

Reagovat
wyqinac

Sima hattrick

Reagovat
John Obi Mikel

City jsou jinde, bylo by hloupé smát se někomu, že od nich dostane dardu. To se prostě stane.

Reagovat
Grupma

Je balzám potkat tu uznalého Slávistu.

Reagovat
Pablos

Reagovat
mistr129

Reagovat
Cotton

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Manik...

Reagovat
kilobyte

Nakonec je to ještě příznivý výsledek. Vzhledem k tomu, že jsme dostali hned z první akce gól a City si pak mohlo v klidu hrát. Zlom přišel, když dal Haaland ten nesmysl. Pak si hráči podle mě řekli, že aspoň zkusí dát gól a trochu to otevřeli a vzadu polevili.

Reagovat
John Obi Mikel

Příznivý moc není, ale divit se mu nejde

Reagovat
kilobyte

Bral jsem to z pohledu toho, že jsme dostali gól hned z první akce. To nás mohlo klidně rozhodit a je nakopnout a pak by to mohl být ještě větší debakl.

Reagovat
DieFohlenBMG

A to ještě Vindy zachytal

Reagovat
Grupma

Tak nějak podle očekávání. Neměli jsme ani hovno. Vindhal začaroval, ale nestačilo to. Vidět hráče City jak pracují s míčem byla fakt škola Proti tomu hrát je fakt vopruz. A ten Haalandův kung-fu gól, to se jen tak nevidí.

Jede se dál...

Reagovat
doshcz

drevenej Olatunji misto paticky pred prazdnou branu kopne mic do autu a na druhy strane hned dostanes kung-fu gol no, tezky

Reagovat
Mirek na tenisu

Ten dřevák vůbec neměl nastoupit.

Reagovat
DidusIneptus

Nejlepší hráč na hřišti Peter Vindahl

Reagovat
Pablos

No tak v Čechách ani náhodou nepostavíme nikdy nic lehce konkurenceschopného proti úplné špičce, to je ostatně logický finančně, takže ok tady prostě jen přetrpělo sledování utkání jako vždy Hlavně to chce klepnout ten Brest ( ale jim to tedy něják sakra jde), tam by mě to mrzelo, tady mě max mrzí, že to aspoň neskončilo třeba 3:0, ale ve výsledku je to fuk no, prostě ty nůžky jsou velký a je to jen o soupeři, jestli mu tam nspadají 3 nebo 5 gólů.

Reagovat
delfin

Zavzpomínám na Slávku v LM, remíza s Barcou a Interem u nich. Na Interu tenkrát mohli vyhrát.

17. září 2019 Inter Milán 1:1 Slavia Praha

2. října 2019 Slavia Praha 0:2 Borussia Dortmund

23. října 2019 Slavia Praha 1:2 FC Barcelona

5. listopadu 2019 FC Barcelona 0:0 Slavia Praha

27. listopadu 2019 Slavia Praha 1:3 Inter Milán

10. prosince 2019 Borussia Dortmund 2:1 Slavia Praha

Reagovat
Selänne

To je ta Barcelona, která potom dostala 8 branek od Bayernu?

Reagovat
delfin

Je to ta Barcelona s Messim, Suarezem, Raketičem, Busquetsem, Piquem, Griezmanem a Vidalem.

Reagovat
Selänne

To byla děsná hra z jejich strany.

Reagovat
delfin

Jj, taky jsem čekal víc výher.

Reagovat
Odborný diskutér

Tim bych se zrovna nechlubil, už teď po třech zápasech má Sparta dvojnásobek bodů, než uhrála Slávie v celém ročníku 19/20.

Reagovat
delfin

Nemusíš se mi chlubit, jaké jsi v roce 2019 dělal prasárny. Já ti tu píšu jen výsledky, které z toho byly.

Reagovat
Odborný diskutér

Kdepak prasárny v devatenáctém. To už jsem byl dávno v důchodu a jedl pouze ovesnou stravu, abych se vešel do riflů. Co se dá dělat, nikdo nemládneme.

Reagovat
delfin

Být chytrej, a umět používat hlavu, dávno bys dostal loupák.

Reagovat
Pablos

Ale jo to vystoupení bylo sympatické, já si to užíval i přes ty v celkovém součtu „slabé” dva body. Ale to jsou utkání, plus Sparta s Realem, popř. úplně devadesátky s Barcou, že se to občas 4x za 30 let povede no…. ale jinak bohužel no.

Reagovat
delfin

Jn, tenkrát to byla fakt síla ta skupina. Ale co jsem tím chtěl řict je to, že to jde. Co si pamatuju, tak to ani nebyl špatněj fotbal, i přes výsledky.

Reagovat
Pablos

Fotbal to byl dobrej, s Interem fakt posrali remízu, ptž tam byli prostě lepší. S Barcou vyhrát klidně taky mohli. Jak říkám bavilo mě to to jo, ale od té doby si Slavia o nějáké LM (možná když vyhrajou titul) může nechat zdát, takže prostě stejnak to nijak neudrželi nebo, že by na tom stavěli. Tím jsem myslel tu konkurenceschopnost. Jinak v Evropě jako takové tu prostě tu máme, ale u té špičky tam je to těžký se těšit na zápas

Reagovat
Moshe Dajan

Slavie měla tehdy v těch zápasech i hodně šancí, ale nic neproměnila, protože mistr Tecl atd.

Reagovat
doshcz

Inter Sparta dva roky pred tim smetla 3:1, Stuttgart=Dortmund, Barcelonu ti uznam i kdyz hrala hovno tohle porovnavani po X letech nema zadny smysl

Reagovat
delfin

Ale já neříkám, že Sparta hraje letos špatně.

Reagovat
deporpepa

To je ale už historie, sice nevěřím, že by na City Slavia dostala pětku, jelikož by to fyzicky zvládla lépe než Sparta. Ale je cca 5 týmu na světě, které mohou pravidelně konkurovat City... Liverpool, Arsenal, Bayern, Real Madrid a Barcelona... A to by City bylo pořád favoritem....

Reagovat
delfin

To je zbytečný snažit se mě přesvědčovat, že existuje nějakej lepší tým, a další už mu nemůžou konkurovat. Hlavně proto, že pro mě je nejlepší tým Slavie.

Reagovat
jany kozak

pekne od Pepa ze ich posetrili

Reagovat
DidusIneptus

Pro Manchester je potupný dostat za soupeře takový chudáky. Liga mistrů má být vyrovnaná a týmy mají být sobě navzájem konkurenceschopný jinak tam nemají co dělat. Týmy jako Sparta, Bayern a další, ať si hrajou ty svoje národní soutěže a ať nelezou do Evropy!

Reagovat
pistacik11

a ty nelez na internet

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Ladas321

Reagovat
Mirek na tenisu

Nejde o těch 5 gólu, s Man City nic co by se nečekalo, ale jde o hru Sparty, individuální výkony hráčů a připosranou taktiku. Oni se od začátku báli cokoliv vyzkoušet, zariskovat. Kdo jakž takž obstál? Vindahl, Vitík, Preciado, Haraslin....a dost. Zbytek se více méně protrápil. Nejhorší Kairinen, ten neexistoval a měl jít dolů o přestávce, strašný byl Olatunji. Věřím, že Slavia by tak ubohý výkon na Etihed nepředvedla.

Reagovat
Salfovic

Zrovna Vitík byl naprosto marnej.

Reagovat
Mirek na tenisu

Vitík nejlepší z obrany. Nebýt jeho tak dostali 8...

Reagovat
Godblesss

Reagovat
Luka3enko

Tohle jsou fakt strašné sračky. Slavia nepotkala světový world class tým roky, loňský Liverpool a letošní City jsou kluby s aktuální formou (v době konání zápasu) do top 5 týmů v Evropě . Zrovna City je hodně speciální tým, proti kterému hraje hluboký blok i Real. Současně City ani nijak nešetřilo sestavu. Neříkám, že to byl nějak úžasný výkon, ale potkali jeden z nejsilnějších týmů v Evropě a pravděpodobně největšího favorita na výhru soutěže. Oproti zápasu s Liverpoolem nedělali ani tolik individuálních chyb a góly pramenili ze světové úrovně hráčů City. Slavia by třeba klasicky dostala červenou a bylo by po zápase.

Reagovat
delfin

Začátek špatně, konec špatně. Sparta to měla hrát takticky jinak.

Reagovat
Mirek na tenisu

Prostě mám jiný pohled na věc, neříkám že ve všem správný. Respektuji tvůj názor, jsem dalek mluvit o sračkách...v tom je mezi námi rozdíl. Jedna z analýz špilu v anglickém tisku vtipně podotkla, že nebýt tribun Sparta by se s obranným blokem zatáhla až do hypermarketu poblíž Etihed stadium...

Reagovat
deporpepa

Nechtěli hrát naivně jako proti Liverpoolu a tak hráli z bloku a je to v pořádku... prostě je neporovnatelný svět....

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Mirek na tenisu

Haaland je střelec par excelent o tom žádná. Potřebuje ale servis který má v City špičkový. Viděl jsem ho párkrát za Norsko a tam byl skoro vždy marný.

Reagovat
Selänne

V Norský reprezentaci má 37 startů a bilanci 34 branek. Pomalu gól na zápas neměl v jeho věku nikdo v moderní éře.

Reagovat
dave30

Jj, tam nemá servis

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
jenage

Reagovat
ratusek

a co teprve kdyby tam ten servis měl

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mirek na tenisu

Gerd Müller.. moderní éra

Reagovat
Witcher

dává góly Arméniim a San marinum proti velkému soupeři je neviditelný a na euro je nedostal

Reagovat
O.Giroud

Veď pri Ronaldovi to nikomu nevadí.

Reagovat
O.Giroud

S tým komu dal gólu keď už sa rád oháňa svojim rekordom. Euro, MS bude len otázkou času, ale zas Nórsko nie je žiadne Portugalsko takže trochu nefér tu riešiť či bol alebo nebol na Eure.

Reagovat
Mirek na tenisu

Reagovat
kilobyte

Jasně špičkový servis. Třeba jako u toho jeho prvního gólu, kdy dostal centr asi metr za hlavu.

Reagovat
Pepe1911

Na Lille byl kurz přes 7 jo? Tak to bych si teda zahrál

Reagovat
dave30

A proč jsi si nezahrál?

Reagovat
O.Giroud

Nevedel, že je taký kurz

Reagovat
dave30

Aha

Reagovat
Witcher

Už aby v tý LM byl Liberec,tohle se nedá

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Modřín2

Furt se tady řeší, že City má tragickou atmosféru na stadionu.

1) Ve stejném městě je ještě tým MU, který má úspěšnější historii, proto více láká fanoušky včetně idiotských hooligens. Tyto idioty na City téměř nepotkáte.

2) Jednalo se o naprosto nezajímavé utkání pro Anglány. Na taková utkání (pro ně céčkový tým z východu) většinou chodí turisté. Lístky na taková utkání jsou o dost levnější a dostupnější.

Koukněte se někdy na City, když hraje nějaký domácí zápas proti atraktivním soupeřům z PL, tak atmosféra tam opravu není špatná. Samozřejmě to nelze porovnat s Poolem, MU, Slepicím, atd.

Reagovat
Wazz Wazz

na MU jezdím a už tam těch idiotských hooligans moc nechodí..je to dost stejný jak na City i ti mají svý kokoty v ochozech...ale málo..nejhorší jsou menší kluby ze zaplivanýho Londýna

Reagovat
mistr129

Byl jsem tam na tuctovém utkání s Brentfordem a bylo to tam úplně v pohodě, nijak rozdílné oproti třeba Portu.

Reagovat
r.mrazik

Kdo fandí je idiot.

City intelektuals

Všechny lístky na city jsou dostupnější

Reagovat
Csaplárova past

Správný fanoušek fandí vždy, a obzvlášť, když má permici. A při zápase proti céčkovým soupeřům můžeš vidět rozšířený kádr v akci. Fandit jen když se vyhrává a nebo chodit jen na soupeře z první poloviny tabulky je divné fanouškovství ...

Ze základu nehrál jen Gvardiol a Ederson, takže jako k céčkovému soupeři nepřistoupili. A pořád je to Liga Mistrů ...

Reagovat
Modřín2

Permice neplatí na pohárové zápasy...zbytek už jsem uvedl.

Reagovat
Uwe háže buly

Tak jako upřímně, snad nikde v Premier League není nějaká super atmosféra, občas některý zápasy, ale je to občas jak na NHL.

Reagovat
Coutinho10

jako že dostanou bura jsem si nemyslel a 1. poločas tak nějak potvrzoval, že to nebude tak obrovským rozdílem

zajímalo by mě a doufám, že příští sezonu budeme mít taky úplně to špičkový porovnání s top týmem, jestli dopadneme stejně jako oni i přes to, že s podobným typem zápasu už měli zkušenost (na jaře s Liverpoolem) a dopadli skoro stejně, takže chci vidět, jestli jsme schopní jako před lety ve zlatý éře třeba ve skupině LM herně i výsledkově obstát = nedostat debakl nebo taky ne

Reagovat
Godblesss

To už to mohl Friis prorotovat a pošetřit si na víkendový zápas s Plzní, protože takhle jalový výkon bez energie a nasazení jsem od českého mistra v plné sestavě nečekal. Tam fakt nebyl ani žádnej náznak šance.. Čekal bych, že už nějakou zkušenost ty kluci mají a budou mít motivaci se ukázat, jezdit po prdeli a znepříjemnit jim to za každou cenu. Tohle je pro mě docela zklamání

Reagovat
ACSeRw!n

dyt meli v prvnim polocase nekolik sanci a hrali skvele.. i ve druhem byla jedna velka sance za stavu 0:1 vykon byl hodnej dobrej, nevim na co si koukal

Reagovat
Selänne

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Lemond Laws

klasickej týpek co nikdy nehrál fotbal..... jezdit po prdeli, znepřijemnit, pokopat vid

Reagovat
Csaplárova past

Český mistr je synonymem nějaké kvality v Evropě? City dali 3 góly i Realu, 5 v lize ... tak proč by to měl být pro Spartu nějaký zásadní neúspěch?

Sparta má 4 body, myslím, že ti kluci se ukázali ...

Reagovat
Luka3enko

Hlavně doprdele hráli s favoritem celé soutěže, nebo jedním z nich. Kdyby hráli doma tak věřím, že by to tak velký průser nebyl. Stejně mě ale sere ten 4. a 5. gól, ty byly zbytečné.

Reagovat
Lemond Laws

Myslíš? Myslíš, že nejlepší hráči světa, který hrajou zápasy před 80K diváky by se rozklepali na Letné před 15k z pokřiku Kdo neskáče, není sparťan?

Reagovat
Luka3enko

Ne, ale sparťani by hráli určitě líp. Sparta hraje doma líp jak venku. City by hrálo stejně pořád jako stroj.

Reagovat
Lemond Laws

jak by hráli líp?

že by je víc napadali? Aby to dopadlo, tak jako včera u toho golu s tím bagem?

Reagovat
r.mrazik

nerozklepali,ale urcite by byli prekvapeny,protoze cumeli i vcera

Reagovat
Lemond Laws

určitě? nebylo jim to vlastně úplně jedno.. ?

Reagovat
r.mrazik

urcite bylo, ale cumeli stejne

Reagovat
Lemond Laws

protože nás pořád mají za nějaký vidláky, tak se divili, jak se na koňských povozech dostalo tolik lidí do Manechesteru

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
ratusek

Reagovat
Lemond Laws

Co ten Vindahl, nešel ten Stones chytat?

Reagovat
Luka3enko

Kdyby tohle vytáhl tak mu United zítra posílají smlouvu

Reagovat
deporpepa

Tohle je škoda, tady se mohla Slavia zbavit svého rekordu z Arsenalu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele