Liga národů UEFA - Liga národů 2024/2025

Liga A - skupina 1, 4. kolo
15.10.2024 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Craig Gordon (© AFP)

Portugalci poprvé v LN ztratili body, Ronaldovi a spol. vyschl prach ve Skotsku

Portugalci nenavázali na dobrý výkon ze zápasu v Polsku a ve čtvrtém kole Ligy národů remizovali ve skupině A1 ve Skotsku 0:0. Domácí tým naopak získal první bod ve skupině, i když má na kontě vstřelených branek stále nulu.

Tým Roberta Martíneze oproti zápasu s Polskem (3:1) udělal šest změn. V Hampden Parku chtěl zpečetit postup do čtvrtfinále Ligy národů a dosáhnout vůbec prvního vítězství ve Skotsku, ale předvedená hra jeho svěřenců měla k úrovni zápasu ve Varšavě daleko.

První nebezpečnou akci si připsali domácí, když Scott McTominay minul branku po dobré přihrávce Andrewa Robertsona. Pak už převzali taktovku Portugalci, veterán mezi třemi tyčemi Craig Gordon ale vychytal Cristiana Ronalda.

Druhý poločas začal šancemi Ronalda a Francisca Conceicaa, oba však přestřelili bránu. Gólman Gordon pak v závěru zápasu vychytal i šance Bruna Fernandese.

Portugalci berou jen bod, zajistit si definitivně postup do čtvrtfinále Ligy národů budou moci v příštím zápase doma s Polskem, Skotové přivítají doma Chorvaty.

Autor: Livesport.cz / Hugo Filipe Martins

Komentáře (2)

Přidat komentář
Elmas

0:3

Reagovat
Pharrell

0:3 1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele