7. kolo
27.09.2008 19:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

AJ Auxerre - Le Havre AC 3:0

V jednoznačnou záležitost se proměnilo utkání mezi Auxerre a Le Havre. Domácí tým s přehledem kontroloval průběh hry a k tomu přidal tři přesné zásahy. Hosté si tak odvážejí vysokou prohru 0:3.

První půle byla ve znamení dobývání branky Le Havre a gólman Revault se mezi třemi tyčemi rozhodně nenudil, hned v úvodu musel hasit dobrý pokus Pedrettiho. Při jedné z dalších domácích šancí ale už tolik štěstí neměl. Běžela 25. minuta utkání a domácí vstřelili první branku zápasu. Lejeune zahrával rohový kop a Coulibaly až s ledovým klidem dopravil míč do sítě.

Tři minuty po začátku druhé půle se Auxerre radovalo podruhé. Jelen v 49. minutě vymetl prudkou ranou horní růžek svatyně Le Havre a upravil na 2:0. Poté se třetí gól pokusil přidat Kahlenberg, ale neuspěl. Dánský záložník si na svůj přesný zásah musel počkat až do 86. minuty, kdy do branky dorazil střelu, kterou Revault neudržel ve svých rukavicích a přidal pomyslný třetí hřebík do rakve Le Havre.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

remíza 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele