26. kolo
06.03.2011 17:00 CET
1 : 3
(0:0)

Reportáž

Stade Brestois - Girondins Bordeaux 1:3

Bordeaux v nedělním podvečeru vyhrálo na hřišti Brestu 3:1. První poločas žádný gól nepřinesl, v tom druhém padly hned čtyři branky. Mezi úspěšné střelce se zapsal i český reprezentant Plašil.

První šance zápasu patřila hostům, přímý kop zahrával Modeste, ale jeho pokus vychytal domácí gólman Elana. Ve 12. minutě po rohu Wendela nastal závar v domácím pokutovém území, ale hosté z něj nic vytěžit nedokázali. Poté přišly slabší momenty zápasu, další příležitost ke skórování přišla až pět minut před poločasovým hvizdem. A gól mohli dát domácí, avšak Grougiho volej zneškodnil brankář Bordaaux Carrasso. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Druhý poločas už byl divácky daleko atraktivnější. Hned ve 49. minutě padla první branka utkání. Wendel přesně zahraným přímým kopem trefil horní růžek domácí svatyně - 0:1. V 67. minutě se mezi střelce zapsal i český fotbalista Plašil, který prostřelil domácího brankáře a poslal Bordeaux do dvoubrankového vedení.

Naději na domácí straně vykřesal tři minuty před koncem střetnutí domácí Ferradj, který využil přihrávky za hostující obranu a prudkým volejem stanovil rozdíl mezi oběma soupeři na jednu branku.

Vyrovnávací gól však domácí vstřelit nedokázali, naopak dostali ještě třetí branku. V druhé minutě nastavení Diabaté střelou z těsné blízkosti stanovil konečný účet utkání na 1:3.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Tomtaf

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele