28. kolo
19.03.2011 19:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Lille si upevnilo vedení, v Brestu vyhrálo 2:1

Vedoucí Lille je stále na dobré cestě k zisku historicky třetího ligového titulu, který naposledy získalo v roce 1954. Díky gólům Gervinha a Sowa se mu podařilo skvěle odpovědět na úvodní trefu domácího Lesoimiera a v Brestu slavilo vítězství 2:1. SB29 naopak nemá nijak oslnivou formu a možná že ho ve zbytku sezóny čekají boje o záchranu.

Nejprve se snažil dát první branku utkání domácí český záložník Mario Lička, jenže šajtlí na brankáře Landreaua nevyzrál. Nakonec se Brest ujal vedení v 18. minutě. Lička s Ayitém připravili pozici pro Lesoimiera, který střelou z vápna rozvlnil síť. Dogám se však ještě v první půli podařilo vyrovnat.

Ve 39. minutě unikl Gervinho po levé straně, společně s Hazardem se oba zbavili dvou obránců, útočník Pobřeží slonoviny pak jen obešel pohodlně gólmana Elanu a skóroval do poloprázdné brány. A Lille se podařilo otočit skóre zápasu těsně po obrátce zásluhou nejlepšího střelce Ligue 1 Moussa Sowa.

Gervinho našel pasem svého spoluhráče Sowa, jenž si hezky zpracoval balón a z otočky zamířil ke vzdálenější tyči. O kontaktní gól se pokoušel Grougi, jenže z přímého kopu pálil jen vedle, štěstí z dálky také vyzkoušel dnes aktivní Lička, ale jeho rána letěla jen nad bránu. Lille si jinak zkrátka do konce utkání svůj těsný náskok pohlídalo.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2

Reagovat
smazaný uživatel

Lille (A)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele