34. kolo
07.05.2011 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Stade Brestois - OGC Nice 0:0

Fotbalisté Nice si o tomto víkendu v boji o záchranu příliš nepomohli. Po bezbrankové remíze na hřišti Brestu jsou stále dva body od sestupu.

Lépe do zápasu vstoupili hosté, hned v úvodu se v dobré pozici ocitl Ben Saada, ale nevyzrál na domácího strážce svatyně Elanu. Domácí celek mohl vstřelit branku po půlhodině hry, N'Goyi vybídl ke skórování Poyeta, jeho volej však skončil jen pár centimetrů nad břevnem hostující branky. Do konce poločasu znovu nebezpečně střílel Ben Saada, ale i tentokrát gólmana Brestu nepřekonal.

Druhý poločas byl ještě defenzivnější než první půle, ani jeden z týmů si nechtěl připustit, že by to byl zrovna on, kdo dostane gól. I přesto byly k vidění nějaké šance. Nejprve střídající Traoré pálil těsně nad hostující branku. V 75. minutě se už potřetí v tomto zápase opakoval souboj Ben Saada - Elana a opět z něho vyšel lépe gólman Brestu.

Deset minut před koncem zápasu byli nejblíže vítězství domácí, po rohovém kopu Grougiho se míč dostal k Ayitému, který měl dostatek času na zpracování míče, ale nakonec trestuhodně přestřelil branku Nice. Zápas tak skončil bezgólovou remízou.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele