23. kolo
13.02.2011 17:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Valenciennes FC - Stade Brestois 3:0

Fotbalisté Valenciennes se díky pohotové výhře 3:0 nad Brestem odpoutali z patnácté příčky na dvanáctou a na sestupové pásmo mají náskok pěti bodů. Brest předvedl opravdu mizerný výkon, za který si nějaký bodový zisk určitě nezasloužil. Mezi oběma týmy je nyní mimochodem pouze dvoubodový rozdíl.

Nejprve se vedení mohl ujmout Brest, chybu při výkopu totiž udělal gólman Penneteau. Ten totiž trefil záda nic netušícího spoluhráče Isimata, k míči se najednou dostal Ayité, který se pokusil o lob, jenže s razancí to moc přehnal, a tak přetsřelil. Ve 14. minutě už ale na druhé straně skórovali domácí.

Danic totiž po levé straně unikl svému strážci Bayssemu, poslal pak přízemní centr do vápna, kam naběhl z druhé vlny Ducourtioux a v pohodě překonal gólmana Elanu. Ve 22. minutě to již bylo o dvě branky. Danic znovu předvedl, jak je rychlý, jeho přihrávka zleva nakonec doputovala k Biševacovi, který rozeběhnutý a s pomocí teče protivníka Ewoly navýšil náskok.

Ve 42. minutě vypálil nebezpečně z blízkosti hostující Poyet, ale gólman Penneteau mu šanci zneškodnil. Brest si jinak ani po přestávce moc gólových příležitostí nevytvořil, VA naopak v pohodě drželo náskok. A když se v 69. minutě trefil na 3:0 Pujol, bylo prakticky o vítězi tohoto utkání rozhodnuto.

Dosseviho rána se odrazila na pravou stranu k T. Namovi, ten pak poslal centr do vápna k bližší tyči, kde jeho spoluhráč Pujol v pohodě zavěsil. V 77. minutě mohl ještě čtvrtý hřebíček do rakve zasadit po akci Pujola záložník Dossevi, ovšem brankář Elana se tentokráte nedal a ránu mu vytěsnil.

Autor: Patrik Sandev

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele