12. kolo
09.11.2012 20:45 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - Stade Rennes 1:3

Rennes v páteční předehrávce dvanáctého kola potvrdilo svojí formu a zvítězilo na hřišti Nancy 3:1, čímž se alespoň dočasně posunulo na pátou pozici a soupeře naopak odsoudilo k tomu, že minimálně další týden stráví na chvostu tabulky. Průběh zápasu ale jednoznačný rozhodně nebyl...

Domácí totiž začali aktivněji a měli i první šanci, Haïdara z levé strany pěkně nacentroval a číhajícímu Mollovi zabránil ve skórování na poslední chvíli Boye. Jak to už tak bývá, hosté naopak ze své první vážnější akce udeřili. I v jejich případě se jednalo o akci z levé strany, odkud Mavinga nacentroval na vzdálenější tyč, kde se uvolnil Erdinç a hlavičkou překonal Assembého - 0:1.

Turecký střelec zaměstnával obranu lotrinského celku i nadále, jednou byl ale na poslední chvíli zablokován a ani druhý pokus se s úspěchem nesetkal. I tak ale jeho tým odcházel do kabin s jednogólovým náskokem.

Po změně stran ho ale udržel jen necelých pět minut, to se totiž k míči dostal Zenke, poradil si s bránícím Kanou-Biyikem a následně zakončil přesně k levé tyči - 1:1. Obě mužstva otevřela hru a bylo na se co dívat, v jedné minutě pálil těsně vedle hostující Alessandrini a na druhé straně musel Pitroipa vykopávat míč z čáry po hlavičce Ayassého.

Bylo to ale Rennes, kdo utkání rozhodl ve svůj prospěch, ve čtyřiasedmdesáté minutě se po standardce Theophila-Catherina pěkně z voleje trefil Alessandrini - 1:2. Nancy se ale nevzdalo a mohlo vyrovnat, zvlášť když Boye v pokutovém území složil Zenkeho a domácí kopali penaltu, Alo'o Efolou ale ztroskotal na zákroku Costila a šest minut před koncem bylo rozhodnuto. Haïdara chyboval a toho využil Pitroipa, který vyzrál na Assembého a následně do prázdné branky pečetil konečný výsledek 1:3.

Autor: Petr Vaněček / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

tady je favorit jasny... 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele