11. kolo
03.11.2012 20:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

OGC Nice - AS Nancy-Lorraine 2:1

Fotbalisté Nancy jsou po již osmé porážce v sezóně stále na posledním místě. Nice si naopak na své konto připsalo velice důležité tři body, mimochodem teprve druhé v sezóně, a odskočilo sestupovému pásmu na rozdíl čtyř. Hostující Sané sice dokázal odpovědět na trefu Traorého, avšak Bauthéac rozhodl v 81. minutě o konečném vítězství.

Do první větší šance se dostali hosté, když Bakar přihrál Hammarovi, jenž se následně rozeběhl směrem k brankáři Ospinovi, ten mu však následnou střelu polapil. Na druhé straně soupeř skóroval z vůbec své první větší příležitosti. Bauthéacův pas sklepl Cvitanich pro Traorého, který poprvé překonal gólmana N'Dy Assembého.

Bakar mohl poté vyrovnat, trefil ovšem pouze tyčku. Za domácí naopak pálil dobře Eysseric, jenže zradila ho koncovka. ASNL se podařilo nakonec srovnat stav v poslední minutě první půle. Mollo z rohového čtvrtkruhu poslal míč na Saného, který si krásně naběhl na bližší tyč a hlavou pohodlně zacílil.

Druhé dějství tak začalo prakticky od začátku, hosté povzbuzeni o vyrovnávací trefu se tlačili dopředu, Opsina však fantasticky polapil možnost Karabouého a pak vychytal i parádní střelu z dálky od Hammara. Závěr zápasu ovšem lépe vyšel domácím borcům, N'Dy Assembé si nejprve musel poradit s dobrým pokusem Bauthéace.

Další Eyssericovu ránu zpoza vápna zlikvidoval hostující gólman také, devět minut před koncem však přece jenom kapituloval. Piéd přišel na hřiště v 52. minutě, nakonec to byl on, kdo adresoval svou rozhodující přihrávku dnes hodně aktivnímu Bauthéacovi a ten přízemní střelou rozvlnil k radosti domácích fandů síť.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele