21. kolo
18.01.2014 20:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

OGC Nice - AC Ajaccio 2:0

Nice navázalo na svůj úspěšný konec podzimní části sezóny a povinným vítězstvím nad posledním Ajacciem prodloužilo sérii neporazitelnosti na čtyři utkání. Byť s notnými problémy, stačila nakonec úvodní branka Christian Brülse a ta od Daría Cvitaniche ze samotného závěru na tři body.

Hosté si na svoje konto rozhodně nemuseli připisovat svou čtrnáctou porážku v sezóně. První šance zápasu totiž patřila nejprve jim, jenže Mostefa ztroskotal v koncovce a před Ospinou nakonec neuspěl. Naopak OGC využil svou první nebezpečnější standardku v gól, Brüls zahrál přímý volný kop více než parádně.

Puelovi svěřenci se hnali za pojišťovací trefou, další dobrý volný kop Brülse tentokráte zachytil Digard, jehož ovšem výtečně vychytal brankář Ochoa. Na druhé straně zahrozil výrazným způsobem Lasne, jeho střelu však rovněž likvidoval Ospina. I po přestávce utkání pokračovalo ve vyrovnaném duchu.

Zkraje mohl ukončit své střelecké trápení Cvitanich, jenž před tímto duelem naposledy skóroval v lize na začátku listopadu, jenže v rozhodující fázi jako by ztratil sebevědomí, takže se mu pod nohy nakonec dokázal vrhnout obětavý Dielna. AJA jinak ani nadále nepůsobil zakřiknutým dojmem.

Po hodině hry Cavalli výtečně vyslal Eduarda, jehož povedenou ránu vytěsnil ještě lepším zákrokem Ospina. Na druhé straně naopak zase neuspěl Cvitanich, do jehož halfvolejového pokusu se postavil dobře Zubar, až nakonec v první minutě nastavení Argentinec nadvakrát přece jenom dokázal překonat Ochou.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

X2 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

No už jsem se obával, že ten Eduardo z Ajaccia je ten co hrával za Arsenal...to bych si pak říkal jak bylo něco takového možné. Tenhle mohl pro Ajaccio vlastně zápas i vyhrát, kdyby proměňoval vyložený šance

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele