13. kolo
11.11.2018 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Girondins Bordeaux - SM Caen 0:0

Bordeaux a Caen se v rámci třináctého kola postaraly o druhou bezbrankovou remízu. Situace se pro ani jeden z celků ovšem nezměnila. Les Girondins nadále setrvávají ve středu tabulky, zatímco soupeř dlí o bod nad sestupovou zónou.

Klub Jaroslava Plašila, který ovšem tentokrát do zápasu nezasáhl, čeká na domácí výhru nad Caen do listopadu 2011. Rozpoložení nebylo optimální i proto, že tým ze stadionu Matmut Atlantique v týdnu definitivně ztratil byť i teoretickou naději na postup ze skupiny Evropské ligy. Francois Kamano, jenž se v tomto ročníku prosadil už sedmkrát, mohl přidat další trefu v závěru obou poločasů, jenže v obou případech selhal.

Zvláště jeho příležitost v úvodním dějství měla skončit brankou. Jinak první půlhodina v žádném případě nepatřila k nejatraktivnějším. Šlo spíše o boj ve středu hřiště a hráčům vázla kombinace. Teprve potom se k dobré ráně odhodlal Samuel Kalu. Hosté se své dobré možnosti dočkali až téměř po hodině hry.

Faycal Fair rozehrál standardní situaci na hlavu Claudia Beauvuea, který po nepovedených štacích v Lyonu, Celtě Vigo a Leganés stále hledá klid v koncovce, jakým se prezentoval v době, kdy nosil dres Guingampu. Za dvě minuty tečovali balon letící ke Costilovi jak Alexandre Djiku, tak Maxime Poundjé, leč domácí jednička s vypětím všech sil dokázala zažehnat hrozící nebezpečí.

Ricardo Gomes poslal na hřiště čerstvé útočné síly, aby s výsledkem ještě něco provedly. Jenomže k vidění do konce utkání už byla jen střela Sergi Palencii a zmíněná šance Kamana, kterého vychytal Brice Samba.

Bordeuax za týden vyráží do Dijonu, kde to s bodovým ziskem vypadá nadějně. A Caen? To se doma pokusí přehrát trápící se AS Monaco.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele