8. kolo
29.09.2018 20:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

SM Caen - Amiens SC 1:0

Proměněný pokutový kop Casimira Ningy rozhodl o důležitém vítězství Caen nad Amiens 1:0. Bitva z dolní poloviny tabulky nabídla i jiné zajímavé okamžiky, ale z celého zápasu se ujala jen jediná branka. Hosté ještě dohrávali v početní nevýhodě, když po více jak hodině hry uviděl druhou žlutou kartu Eddy Gnahoré.

První poločas nabídl svižný fotbal s příležitostmi na obou stranách. Hodně byl vidět především domácí útočník Fajcal Fajr. Po dvaceti minutách zkusil bezúspěšně střelecké štěstí Bammou a na druhé straně se o totéž pokusil Otero, jenže pálil nepřesně. O pět minut později poslal Fajr do pokutového území Amiens dobrý centr a následný závar hosté se štěstím zvládli.

Rozhodující okamžik zápasu přinesla 39.minuta a rohový kop Caen. Na Fajrův centr si naskočil Beauvue a hlavou trefil ruku El Hajjama, načež sudí vše zaregistroval a pískl do píšťalky. Casimir Ninga pokutový kop s přehledem proměnil a domácí celek vedl 1:0.

Amiens potřebovalo po změně stran zabrat a šanci na vyrovnání mělo po hodině hry. Dobrou ránu ze střední vzdálenosti předvedl Gnahoré a jěště lépe si vedl brankář Samba, který jeho pokus vyrazil. Jen o pět minut si ale Amiens zápas výrazně zkomplikovalo. Eddy Gnahoré uviděl za faul na Onianguého druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. Oslabení hosté pak mohli několikrát inkasovat druhý gól, který by znamenal rozhodnutí. Chauí sám před Gurtnerem totálně selhal! Hosté mohli v závěru trestat a Monconduit byl opravdu blízko vyrovnání, ale pochvalu zaslouží opět brankář Samba. Caen nakonec těsné vedení uhájilo a má tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele