26. kolo
24.02.2019 15:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Diváci v Toulouse viděli remízu svého týmu s Caen

Toulouse sehrálo s Caen remízový zápas s velkým množstvím brankových příležitostí, ovšem prosadit se dokázala každá strana jen jednou. Normandský celek vedl díky trefě Enza Crivelliho, ale v nastaveném času srovnal na konečných 1:1 z volného přímého kopu Max-Alain Gradel.

Začátek utkání byl v dobrém tempu a po osmi minutách se domácímu týmu naskytlo přečíslení 3 na 2, ale Mathieu Dossevi jako poslední instance na balón před brankou nedosáhl. Hrálo se i tvrdě, během prvních deseti minut se dvakrát ošetřovalo a v 16.minutě padla první, byť neregulérní branka. Tchokounté v souboji s brankářem fauloval, takže se pokračovalo za nerozhodného stavu.

Toulouse mělo další příležitost ve 24.minutě, ale Gradel trefil jen dobře postaveného protihráče. Chvíli na to zase nebezpečně pálil Ninga a Reynet musel vyrážet na rohový kop. Obrovské šance přinesl i závěr prvního poločasu, kdy nejprve Gradel sám před brankou trestuhodně trefil jen Sambu a v nastavení brankáře Caen zastoupil na brankové čáře jeden z obránců. Čtvrtá minuta nastavení už však znamenala vedoucí branku. Tchoukonté se nejlépe zorientoval v pokutovém území a jeho nedůraznou střelu doklepl do prázdné branky Enzo Crivelli.

Caen ovládlo první poločase a bylo na Toulousé, jak se s situací vypořádá. Pět minut po přestávce zakončoval zblízka Sanogo a Samba předvedl další z řady dobrých zákroků. Caen si mohlo pojistit výsledek v 64.minutě, ovšem Ningu vychytal domácí brankář a Sankoh nedokázal balón trefit do odkryté branky.

V závěru utkání TFC tlačilo na pilu a Caen nejprve přežívalo jednu šanci za druhou, ovšem nakonec se vyrovnání neubránilo. Gradel pálil mimo, Amian jen do tyče a Amaviho vychytal Samba. V 90.minutě byl za faul před šestnáctkou vyloučen Diomandé a z volného přímého kopu se konečně nádherně trefil Max-Alain Gradel.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele