12. kolo
29.11.2020 21:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Lille před utkáním se Spartou remizovalo na hřišti Saint-Étienne

Saint-Étienne sice utnulo černou sérii sedmi porážek v řadě, ovšem s bodem úplně spokojeno být nemůže. Domácí vstoupili do zápasu lépe a po zásluze šli do vedení. Těsný náskok ale neudrželi a konečnou dělbu bodů zařídil Jonathan Ikoné.

Lille mělo za sebou remízu 1:1 v Evropské lize s AC Milán a na půdu Saint-Étienne zajíždělo jako velký favorit. Domácí se sice trápí, ale proti Lille chtěli napravit předchozí nezdary a konečně přerušit smutnou sérii bez zisku bodu.

Do první zajímavé příležitosti se dostali Les Verts a Khazriho nepříjemný centr lapil Maignan až na brankové čáře. Domácí Saint-Étienne se snažilo hrát aktivně a další pozdrav směrem k Maignanovi vyslal Trauco. Opora Dog musela vyrážet do strany. Lille se v úvodní půlhodině na nic nezmohlo, snad jen Yilmaz si pokoušel vymodlit pokutový kop, avšak marně.

Ve 32. minutě došlo na hostující straně ke smolné situaci, Bradarić hlavičkou posílal malou domů brankáři a při pádu omylem fauloval dotírajícího hráče. Sudí to vyhodnotil jako nedovolený zákrok a nařídil pokutový kop, který Khazri proměnil. Saint-Étienne vedlo nad Lille 1:0.

Svěřenci trenéra Galtiéra prohrávali a ve druhém dějství potřebovali jednoznačně zabrat. Podařilo se a v 65. minutě bylo vyrovnáno. Yilmaz výborně sklepl balón na Jonathana Ikoného, který propálil vše, co mu stálo v cestě.

Začínalo se od začátku a Lille mohlo strhnout vedení na svojí stranu čtvrthodinu před koncem. Uvnitř šestnáctky zakončoval nepřesně střelou z první Yilmaz a domácí si mohli hlasitě oddechnout. Po zbytek zápasu už se žádná větší šance nenaskytla a duel skončil remízou 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele