21. kolo
16.01.2022 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Lorient - Angers (© AFP)

Duel mezi Lorientem a Angers vítěze nepoznal

Spokojenější s bezbrankovou plichtou budou patrně hosté, jelikož hráli pětasedmdesát minut o deseti. V tabulce mají dále na dohled její horní polovinu. Zatímco Les Merlus může hodně mrzet, že nedosáhli na čtvrtou výhru, jelikož by se díky ní posunuli nad sestupové pásmo.

Už ve 4. minutě se ke střele dostal Jimmy Cabot. Hostující výběr však do vedení neposlal. I proto, že jeho pokus byl tečován na roh, ze kterého Angers také nic nevytěžilo. Ještě před koncem první čtvrthodiny byl Houboulang Mendes ostře faulován Souleymanem Doumbiou, který na rozdíl od obránce Lorientu zápas nedohrál, neboť mu sudí Hamel bez většího rozmýšlení ukázal červenou kartu.

Danijel Petković musel poprvé do akce ve 20. minutě, ovšem s touto střelou z dálky neměl problémy. Další dobrá šance byla k vidění až v minutě devětatřicáté, kdy si do vápna naběhnul Casimir Ninga. K nelibosti kouče SCO mířil hlavou jenom do boční sítě. První dějství tedy mnoho fotbalového vzruchu nepřineslo a ve druhém tomu nemělo být jinak.

V 60. minutě zahrával přímý kop z dobré pozice Armand Laurienté. Ve zdi stojící Ismaël Traoré balon tečoval do protipohybu muže v rukavicích. K velké radosti příznivců hostujícího týmu se naštěstí zakutálel vedle tyče. Necelých dvacet minut poté se znovu osmělil Jimmy Cabot. Tahle rána byla velice povedená, nicméně ve finále o kousek nepřesná.

Až po osmdesáti minutách hry přišel na hrací plochu Sambou Soumano. Nakonec se mohl stát hrdinou, kdyby na začátku nastavení necílil ve výborné pozici vedle. Les Merlus tedy musí doufat, že proti Nantes odehrají za týden lepší utkání. Především v tom smyslu, že se střelecky prosadí, protože bez gólů se pochopitelně zápasy vyhrát nedají. Angers přivítá na vlastním stadionu Troyes.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele