27. kolo
06.03.2022 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Benjamin Bourigeaud (© AFP)

Rennes doma přehrálo trápící se Angers

Pro SCO byla už šestá porážka v řadě, kvůli čemuž se nebezpečně přibližuje sestupovým vodám. Naopak bretaňský klub setrvá i po sedmadvacátém kole na čtvrté pozici, ze které chybí jen krůček k té druhé.

Ve 3. minutě to zkusil z dálky Sofiane Boufal, ale Alfreda Gomise nemohl ohrozit. Následně se po Bourigeaudově pobídce dostal ke střele Martin Terrier, jenže taky neuspěl. Benjamin Bourigeaud zazlobil i ve 26. minutě a Danijel Petković vyrážel na roh. Po něm Baptiste Santamaria orazítkoval hlavou břevno.

Až ve 33. minutě se aktivní hosté ujali vedení. Gaëtan Laborde centroval a Bourigeaudův koníček byl pro všechny nezastavitelný - 1:0. Martin Terrier pak místo pojištění náskoku volil nešikovné zakončení. V závěru úvodního poločasu se do hlavičky opřel Laborde a pozorný Petković výborně vyrazil nad břevno.

Druhá půle byla spíše rozkouskovaná a přinesla pramálo záživných situací. K vidění byly vlastně jenom dvě, přičemž ta první vedla ke druhému gólu v síti Angers. Osamocený Jérémy Doku na levé straně přihrával po zemi do vápna. Adrient Truffert balon minul, jenž za ním všechno z pohledu domácích jistil Gaëtan Laborde, který si na malém čtverci míč pravačkou zpracoval a levačkou jej poslal do brány - 2:0.

V nastaveném čase minul Hamari Traoré, avšak mrzet ho to nemuselo. Jeho Rennes má našlápnuto k tomu, aby vylepšilo šestou pozici z minulé sezony. Potvrdit to bude chtít za týden v Parc Olympique Lyonnais. Gérald Baticle se pokusí zastavit nelichotivou sérii svojí skvadry při domácím klání s Remeší, na kterou se v případě výhru může v tabulce bodově dotáhnout.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dvoječka???? Snad jen přání v mnoha pochybných společnostech.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele