8. kolo
14.09.2008 17:15 CET
0 : 0
(0:0)

FC Zlaté Moravce

MFK Dubnica

Rozhodčí: Kráľovič - Slyško, Vorel
Diváci: 1.386

Reportáž

FC Zlaté Moravce - MFK Dubnica 0:0

V zápase medzi Zlatými Moravcami a Dubnicou sa zrodila bezgólová remíza. Neatraktívny výsledok ale tak trocha skresľuje zápas, v ktorom diváci nemali núdzu o zaujímavé momenty. Oba celky si totiž vypracovali dostatok príležitostí, zlyhali ale zväčša vo finálnej fáze.

V prvom polčase bola nebezpečnejšia Dubnica, prvú väčsiu príležitosť mali ale domáci v 14. minúte. Kuračkovu akciu ale nezakončil Candrák presne. O štyri minúty neskôr mohol udrieť Kiška na druhej strane, Bolek ale zasiahol včas. V 31. minúte sa ocitol v najväčšej šanci zápasu opäť Kiška. Dubnický útočník prekonal Boleka v bráne hostí, jeho pokus sa ale zastavil na ľavej žrdi. V závere polčasu strieľal Minárčík, no gól mohol dať po Ujlakyho priamom kope aj Mores, jeho hlavička ale mierila tesne nad.

Druhý polčas bol z pohľadu nezaujatých divákov ešte zaujímavejší, aktívnejší v ňom boli domáci, ktorí s postupom času svojho súpera predčili. V 48. minúte mal prvú príležitosť v druhom polčase Wisdom a krátko nato neprekonal Boleka ani Porázik na druhej strane. V 55. minúte poslal do gólovej šance Wisdoma Ujlaky, lopta skončila ale len tesne vedľa Zajacovej brány.

Po viac ako hodine hry mal v ďalšej nebezpečnej akcií domácich opäť prsty Ujlaky, tentoraz jeho strelu na roh vyrazil Zajac. Osud celého zápasu mal v 80. minúte v rukách Kuračka, z pokutového kopu ale Zajaca polovysokou strelou neprekonal a nevyužil tak najväčšiu na zmenu skóre v celom zápase.

V závere zápasu ešte domáci svojho súpera poriadne pritlačili, avšak bez väčších gólových príležitostí, ViOn sa tak s Dubnicou rozišiel po zmierlivej remíze 0:0.

Autor: Ladislav Bičár

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

remiza 0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele