13. kolo
17.10.2009 17:30 CET
7 : 0
(3:0)

Reportáž

MFK Petržalka - MFK Dubnica 7:0

Dnes sa odohral zápas medzi Petržalkou proti hosťom z Dubnice. Domáci Petržalčania dnes ukázali, že vedia dať góly, keď deklasovali Dubnicu až 7:0.

Domáca Petržalka mala oveľa lepší úvod zápasu, keď už v 4. minúte po peknom Majtánovom centri skóroval osamotený Tomčák - 1:0. Hostí tento gól dostal pod tlak, Petržalka mala priebeh v rukách. Aktivita domácich sa odzrkadlila aj v 35. minúte, keď Tomčák pekne nahral na Hodeka, ktorý bez problémov prekonal bezmocného Ďurča - 2:0. O tri minúty neskôr prišiel opäť gól domácich, Maroši sa preštrikoval až do pokutového územia, nahral na Majtána a ten taktiež nemal problém prekonať Ďurča - 3:0. V 41. minúte prišla prvá šanca Dubnice, ale Matejov strieľal nepresne. Domáci mali ešte do konca prvého polčasu mierny tlak, ale gól z toho nebol.

Začiatok druhého polčasu mali opäť domáci, Dubnica sa stále bránila. V 63. minúte trafil po rohu Tomčáka Burák tyčku, Hodek následne dorážal do prázdnej brány Ďurča - 4:0. O sedem minút neskôr sa Hílek pokúsil o strelu z diaľky, ale jeho strela nerobila problém brankárovi hostí. Domáci naďalej tlačili hostí, čo sa aj potvrdilo v 84. minúte, keď Čikoš prekonal brankára hostí - 5:0. O dve minúty neskôr sa opäť vyznamenal Čikoš, keď krásnou strelou prekonal Ďurča - 6:0. V 90. minúte sa ešte zrodila gólová šanca domácich, Majtán šiel sám na Ďurča, a prekonal zle chytajúceho Ďurča - 7:0. Petržalka dnes potvrdila, že si nezaslúži rolu tímu, ktorý dá najmenej gólov a prekvapujúco deklasovala Dubnicu až 7:0.

Autor: Filip Kubaliak

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zápas sa odohrá v Senci

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele