28. kolo
17.04.2010 17:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Slovan Bratislava - MFK Petržalka 1:1

V sobotu o 17:30 sa na Pasienkoch konalo bratislavské derby, keď Slovan privítal Petržalku. V tomto zápase domáci nepotvrdili úlohu favorita, keď s Petržalkou len remizovali 1:1.

Spočiatku to bol nudný futbal. V 11. minúte sa podarilo skórovať domácemu Sylvestrovi, ale gól z dôvodu postavenia mimo hry neplatil. O osem minút neskôr sa do veľkej šance dostal domáci Augustín, ale Putnocký včasným vybehnutím zmaril šancu kanonierovi domácich. Onedlho mal dve veľké šance opäť Augustín, ale obe trestuhodne nepremenil. Prvý gól stretnutia padol až po polhodine hry, keď Sylvestr po peknej spolupráci s Breznaníkom prekonal bezmocného Jenča - 1:0. Do konca polčasu si už domáci vedenie udržali.

V druhom polčase mali domáci mierne navrch. V 66. minúte mohol vedenie Slovanu zvýšiť Kuzma, ale Jenčo jeho strelu zblízka zneškodnil. O dvanásť minút neskôr sa do šance dostal Breznaník, ale Jenča neprekonal. V 82. minúte hostia vyrovnali, Dos Santos krásnou krížnou strelou prekonal Putnockého - 1:1. O štyri minúty neskôr mohol domáci Sylvestr dostať svoj tím do vedenia, ale zblízka trafil Jenča len do hrude. V závere ešte domáci zatlačili hostí, ale nepremieňali šance. Najskôr hosťujúci Machovec z čiary vykopol pokus Breznaníka, potom Guédé hlavičkoval tesne vedľa a onedlho Štepanovský trafil žrď. Petržalka tak na Pasienkoch získala cenný bod.

Autor: Filip Kubaliak

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele