základní část, 4. kolo
20.08.2023 20:30 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Vicemajster zo Žitného ostrova nedovolil streliť domácim Moravciam ani gól

V poslednom tohtovíkendovom zápase štvrtého kola nového ročníka Niké ligy zdolal hosťujúci FC DAC 1904 Dunajská Streda FC ViOn Zlaté Moravce 2:0 (1:0).

V 23. minúte Ramadan prihral Káčerovi, ktorý sa zbavil brániaceho hráča a vystrelil spoza 16-ky. Brankár Slávik išiel proti lopte päsťami, ale bol príliš nízko a nedokázal ju vyraziť mimo brány. Pri tomto góle mal maslo na hlave - 0:1. V 31. minúte Weir vyprášil rukavice Popoviča. Možnosť dorážky mal Čerepkai, ale napálil to do spojnice brvna a tyče. Žltú kartu dostal domáci Čonka. V 38. minúte bol väčší vzruch opäť pred domácou bránou. Slávik vybehol proti Andzouanovi a urobil to dobre. Následne takisto zmaril gólové zakončenie Gavriča. Hlavný arbiter nadstavil prvý polčas o jednu minútu.

V 64. minúte Dunajská Streda pekne zaútočila, ale pokazila koncovku. Ako posledný bol pri lopte Gavrič, ktorý si zasekol hráča, no potom to už neurobil dobre a loptu pred čiarou odkopol Nagy. V 68. minúte obdržal kartové napomenutie domáci Moško a hneď v ďalšej minúte jeho spoluhráč Mondek. V 74. minúte sa lopta cez Čerepkaia a Mondeka dostala ku Gonovi, no jeho veľkú šancu zneškodnil Popovič. V predposlednej minúte boli ešte kartou napomínaní Nagy a Niarchos. Vo štvrtej nadstavenej minúte ViOn zariskoval. Zahrával rohový kop a do pokutového územia prišiel aj gólman Slávik. Avšak po odvrátení rohu sa nestihol vrátiť medzu tri žrde a hráči zo Žitného ostrova to dokonale využili. Loptu do siete dopravil Veselovský. Dunajská Streda potvrdila úlohu favorita a zobrala domácemu ViOn-u všetky body po výsledku 2:0.

Autor: Dušan Guman / onlajny.eu

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele