základní část, 11. kolo
19.10.2024 15:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Stadion v Ružomberoku (© MFK Ružomberok)

MFK Ružomberok - DAC Dunajská Streda 1:1

Dunajská Streda sa dostala do vedenia po rohovom kope. Ten síce priamo nebezpečný nebol, avšak Herc loptu centrom vrátil a Fortune Bassey ju využil na svoj prvý gól v Niké lige. Ružomberok rýchlo vyrovnal, nakoľko po ruke v šestnástke premenil nariadený pokutový kop Samuel Lavrinčík.

Po hodine hry vyskúšal z diaľky pozornosť Popoviča ofenzívny futbalista Tučný, tá bola v poriadku. Na druhej strane pálil Yapi tesne vedľa, situáciu si o niekoľko sekúnd neskôr zopakoval, tentoraz mieril nad. Krajný hráč hostí neuspel ani do tretice, z obdobnej pozície mu opätovne chýbali centimetre.

V druhom dejstve chcel Bassey vrátiť Dunajskej Strede vedenie, hlavou nemieril presne. Selecký pálil pod brvno, pripravený bol Popovič. V záverečnej štvrťhodine sa Ružomberok snažil strhnúť vedenie na svoju stranu, lenže hlavičku Chriena zblízka vytesnil Popovič, rovnako tak si poradil s ranou Hladíka či pokusom z diaľky od Lavrinčíka.

Autor: Livesport.cz / flashscore.sk

Komentáře (1)

Přidat komentář
doughty

MFK 11m Ružomberok

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele