7. kolo
06.10.2024 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Villa Park (© AFP)

Souboj Aston Villy s Manchesterem United skončil bez branek. Rudí ďáblové čekají na výhru již pět utkání

Aston Villa hrála v sedmém kole Premier League v domácím prostředí s Manchesterem United bez branek. Rudí ďáblové prohráli z posledních 26 vzájemných utkání ve Villa Parku pouze jednou.

První nebezpečný moment utkání přišel po střele Marcuse Rashforda, Emiliano Martínez si s jeho pokusem ale poradil. Morgan Rogers poté střílel pouze vedle branky. V 11. minutě přišla velká rána pro domácí, jelikož musel střídat zraněný Ezri Konsa.

Ani jednomu z týmů se nedařilo vytvářet si jasné příležitosti, pokus Jadena Philogena z dálky mířil těsně vedle. Střelu Youriho Tielemanse zase zablokoval Johnny Evans. Na druhé straně se Alejandro Garnacho dostal k ráně z ostrého úhlu, kterou Martínez bez problémů zlikvidoval.

Po přestávce zůstali v šatnách zranění Noussair Mazraoui a Harry Maguire. Stejně jako v prvním poločase i tentokrát jako první pálil Rashford. Martínez ale jeho střelu vyrazil na břevno. Bruno Fernandes byl blízko k tomu, aby otevřel skóre zápasu, svůj volný přímý kop však nasměroval na břevno, a Antony následnou střelou minul cíl.

Tentokrát se v závěru v dresu domácího týmu neprosadil ani žolík Jhon Durán. Villa tak natáhla sérii neporazitelnosti ve všech soutěžích na osm zápasů. Manchester United je bez výhry v posledních pěti zápasech, čtyři z nich skončily nerozhodně.

Autor: Livesport.cz / Danny Lewis

Komentáře (6)

Přidat komentář
Jandak

tak doufam ze to bude posledni zapas toho plesateho mága ...

Reagovat
Pankrac

Just stick to the plan

Reagovat
Pankrac

Na jednu stranu vidět hrát v jednom zápase v jednom dresu Maguira, Evanse a Lindelofa v roce 2024 a udržet 0! Musí být docela orgáč, ne?

Reagovat
Pankrac

Pardon, zapomněl jsem ještě zmínit zázračný dítě de Ligta. To je slušnej matroš

Reagovat
Jandak

Tak paradoxně Evans a Velká Hlava jsou porad lepší než ten hobit s De Lightem .. protože co ti spolu hrajou v obraně to je teda des.. Podle me si mysli ze spolu hrají zase Eredivisi.. akorát ze ti soupeři jsou malinko jinde.. tak to nedávají ..

Reagovat
Pankrac

Říkám, udržet s tím 0 je orgáč

Ne fakt vážně, vždyť Evans byl i ve svým primu stoper číslo 3-4 pro Účka. Je šílený, že by měl mít výkonnostně teď na základ.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele