3. kolo
31.08.2024 16:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Marco Silva (© Fulham FC)

Ipswich doma s Fulhamem vybojoval první bod v sezoně

Nováček Ipswich Town získal první bod v letošní sezoně Premier League poté, co na Portman Road uhrál s Fulhamem vydřenou remízu 1:1, a ukončil tak sérii šesti porážek ze vzájemných zápasů v řadě.

Po prohrách s Liverpoolem a Manchesterem City bylo po návratu do nejvyšší soutěže pro Ipswich toto utkání první reálnou příležitostí získat body. Tractor Boys začali dobře a v 15. minutě se zaslouženě ujali vedení zásluhou gólu Liama Delapa, pro kterého to byla premiérová trefa za Ipswich. Bývalý útočník Manchesteru City se s míčem dostal až na hranici 25 metrů a poté prudkou ranou překonal Bernda Lena, kterému se nepodařilo míč vytěsnit.

Vedení Ipswiche však bylo pryč po půlhodině hry, když Adama Traoré po povedené akci usměrnil míč do branky po centru Antoneeho Robinsona. Do druhého poločasu hosté ale vstoupili ospale, až po hodině hry opět začali zvyšovat obrátky. Emile Smith Rowe byl nedjříve zablokován, další jeho slibná příležitost skončila vedle branky Arijaneta Murice.

Oba trenéři provedli v průběhu druhého poločasu změny v naději, že se jedno z jejich střídání ukáže jako rozhodující. Jedním z nově příchozích hráčů byl útočník Fulhamu Raúl Jiménez, jehož pokus byl v závěru zablokován. Vítězný gól se nakonec nepodařilo vstřelit ani jednomu z obou týmů, a tak poprvé od dubna roku 2016 vzájemné utkání skončilo remízou.

Autor: Livesport.cz / Ben Sully

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele